spithas290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε...εγώ για αυτή την εβδομάδα έριξα μια πρωινή για την κύρια σου...να της το πεις να καυλωσετε και οι 2...???Καλή εβδομάδα κύριοι
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε...εγώ για αυτή την εβδομάδα έριξα μια πρωινή για την κύρια σου...να της το πεις να καυλωσετε και οι 2...???Καλή εβδομάδα κύριοι
Μια για ολόκληρη εβδομάδα;Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε...εγώ για αυτή την εβδομάδα έριξα μια πρωινή για την κύρια σου...να της το πεις να καυλωσετε και οι 2...???
Κάνε το κορμί μου σκάλες!
Κάνε το κορμί μου σκάλες!
τήνο που βρίσκεστε γιατί τόσο ωραία θέα θυμάμαι στα 2 χωριά
για τα υπόλοιπα να χαίρεστε που είστε τόσο ωραία και άνετοι
Αν το εννοείς, ευχαριστώΈχεις μεγάλο ταλέντο στην φωτογραφία φίλε...εσύ κ ο Σκουλος..
εγώ τι σχέση έχω με την παράθεση :pΑν το εννοείς, ευχαριστώ
Αν ειρωνεύεσαι, το κανεις επιτυχημένα!
Καλή εβδομάδα κύριοι
Χαχαχαχ γραψε λάθος φίλεεγώ τι σχέση έχω με την παράθεση :p
Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν η δικιά σου ψωλή και λέω "μαύρος είσαι"?? ?????
Χαχαχαχαχα +1Με χυσιά την καληνυκτίσαμε με χυσιά θα την καλημερίσουμε!!!
Καλή εβδομάδα και σε εσας
Αν το εννοείς, ευχαριστώΈχεις μεγάλο ταλέντο στην φωτογραφία φίλε...εσύ κ ο Σκουλος..
Λες να έχω καταφέρει να το στήσω τόσο καλά;Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν η δικιά σου ψωλή και λέω "μαύρος είσαι"?
Η πλάκα θα είναι η εν λόγω κυρία να είναι μια άκυρη που την βρίσκες στο διαδίκτυο και να μας την έχεις πλασάρει ως δικιά σου
Προφανως δεν είμαι επαγγελματίας φωτογραφία. Νομίζω καποιος που ασχολείται επαγγελματικά με τγ φωτογραφία το καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά.Πέρα από τις ερωτικες φωτογραφίες που ποστάρεις και ξεσηκώνουν τον ανδρισμό μας, υπάρχουν και αρκετές με ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον
Γράφω τα παραπάνω χωρίς να είμαι ειδήμων της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, αλλά με βάση το αίσθημα που μου δημιουργεί.