μην ξεχνας ομως πισω απο το παρανομο κρυβεται και ο προστατης ο νομιμος που θα σε καλυψει καποιες φορες ή θα σου σφυριξει κανα ντου. ετσι δεν ειναι???
φυσικα οπου δεν βρισκω αξυπηρετηση την κανω μακρια
επιχειρηματιας δεν ειναι η κοπελα. μαυρη δουλεια και μαυρα εσοδα εχει
κανενας δεν δουλευει τσαμπα αρκει να μην δουλευει τους αλλους
προβλημα ποσα βγαζουν οι κοπελες δεν εχω. αναφερε και πιο πριν οτι δοξα το θεο δεν πειναω
α)Και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου οπότε συμπερασματικά μάλλον δεν παζαρεύεις.
β)Για όλα αυτά που λές περί μαύρης εργασίας και παρανομίας ΔΕΝ ευθύνεται καμία κοπέλα, αλλά το ίδιο το ελληνικό κράτος που υποκριτικά έχει αναγνωρίσει ως νόμιμη την πορνεία, αλλά ωστόσο δεν αναγνωρίζει τα τόσα στούντιο/μπουρδέλα που λειτουργούν δήθεν παράνομα και φυσικά κάτω από τη μύτη τους... γιατί άραγε???? Μήπως για να εισπράτουν τα λαμόγια (κρατικά και μη)??????? Ή μήπως λες πως τους συμφέρει να ΜΗΝ εισπράττει το κράτος χρήματα... για ξανασκέψου τώρα...
γ)Τί εννοείς να μη σε δουλεύει? Γιατί αν εσύ δεν ξέρεις για ποιον λόγο επισκέπτεσαι τα στούντιο τότε μάλλον ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Η εκάστοτε κοπέλα ξέρεις από πριν τί σου πουλάει σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο αν εσύ/εγω δεν καταλαβαίνουμε ή εθελοτυφλούμε... να με συγχωρείς πολύ τότε αλλά για να το θέσω όσο πιο κομψά γίνεται είσαι/είμαι ΘΥΜΑΤΑ ΥΠΑΙΤΙΩΣ.
δ) Ο καθένας σε αυτή τη ζωή έκανε τις επιλογές του... μη νομίζεις πως μία κοπέλα που επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν στερήθηκε πράγματα στη ζωή της που για σένα και για μένα είναι και θα είναι αυτονόητα... και μόνο ο ενδεχόμενως κοινωνικός στιγματισμός τους αρκεί.
ε)Αφού λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα με το πόσα βγάζει η κάθε κοπέλα και δόξα τω Θεώ δεν θα πεινάσεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου?