Θα έρθει η ώρα που θα φτάσει κατά δώ...γιατι δεν φωναζεις λιγο.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Κοριτσάρα μου εμείς ΚΡΙΝΟΥΜΕ και ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ για ό,τι λέμε και ΕΣΥ για ό,τι κάνεις!!!μη κρινεις για να μη κριθεις
:-*
Πατσί μου νιετ?
Γιατί όχι?
Why not?
(σε πολλές γλώσσες γιατί βλέπω ότι καμιά φορά δεν συνεννοούμαστε εδώ μέσα)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Οι αλήθειες να λέγονται 4Αν όντως το κάνεις και δεν το λές ειρωνικά βεβαίως και είναι οκ και μπράβο σου που άκουσες τις ανάγκες των πελατών. Εγώ θα το τιμάω το στούντιο όποτε μπορώ...
παντως αν ειναι να μας κανουν την χαρη να το κανουν 40 ευρω π.χ. αλλα ταυτοχρονα να επηρεαστουν οι παροχες τους και να αρχισουν να πιεζουν τον χρονο η δεν ξερω εγω τι αλλο τοτε δεν εχει κανενα νοημα ..γυρναμε στην αρχη παλι
το θεμα ειναι να βρεθει η φορμουλα να προσαρμοστουν οι τιμες και στις αναγκες του πελατη χωρις να αλλαξει το παραμικρο στις υπηρεσιες!!! αυτονοητα πραγματα νομιζω...
το θεμα ειναι να βρεθει η φορμουλα να προσαρμοστουν οι τιμες και στις αναγκες του πελατη χωρις να αλλαξει το παραμικρο στις υπηρεσιες!!! αυτονοητα πραγματα νομιζω...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Μπράβο δεσποινίς μου!Το ξερα ότι είσαι μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό...δώσε στους άντρες αυτό που ζητάνε!!! :-* :-* :-*οκ. Τωρα θα πω να μας αλλαξουνε τιμες στη σελιδα. 40- το απλο. 50- 69. 60- sex show, 70- 69 kai sex show. ειναι οκ για εσας?
εγω ειπα να το κανουν, τωρα περιμενω....
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Επειδή την έχω γνωρίσει...δεν μιλάει ειρωνικά,είναι καλή,σωστή και τίμια η κοπέλα!Αν όντως το κάνεις και δεν το λές ειρωνικά βεβαίως και είναι οκ και μπράβο σου που άκουσες τις ανάγκες των πελατών. Εγώ θα το τιμάω το στούντιο όποτε μπορώ...
Το site ελεγε από παλιά: "* Το απλό πρόγραμμα ανάλογα με την κοπέλα προσφέρεται και με 40€"
Αλλά επειδή βρε Νταρούλα είναι άσχημο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε ποια κοπέλα το κάνει με 40€ δεν μας λες για ποιες μπορεί να ισχύσει αυτό??? Είναι σαν να παίρνω τηλέφωνο και να ρωτάω ποιά είναι πιο φτηνή? Δεν είναι άσχημο?
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Οι αλήθειες να λέγονται 5μπραβο νταρια με αυτη σου την αποφαση δειχνεις οτι λαμβανεις υποψη την αποψη του κοινου του σαιτ,κατι που λιγοι και λιγες κανουν.
Είπαμε το επίπεδο των υπηρεσιών να μείνει ίδιο, αλλιώς δεν έχει νόημα...παντως αν ειναι να μας κανουν την χαρη να το κανουν 40 ευρω π.χ. αλλα ταυτοχρονα να επηρεαστουν οι παροχες τους και να αρχισουν να πιεζουν τον χρονο η δεν ξερω εγω τι αλλο τοτε δεν εχει κανενα νοημα ..γυρναμε στην αρχη παλι
Ρε σύ εδώ είπε οτι θα το κάνει γενικό και εσύ ρωτάς τέτοια τώρα? Ρε θα μας τρελάνεις ?!Επειδή την έχω γνωρίσει...δεν μιλάει ειρωνικά,είναι καλή,σωστή και τίμια η κοπέλα!
Το site ελεγε από παλιά: "* Το απλό πρόγραμμα ανάλογα με την κοπέλα προσφέρεται και με 40€"
Αλλά επειδή βρε Νταρούλα είναι άσχημο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε ποια κοπέλα το κάνει με 40€ δεν μας λες για ποιες μπορεί να ισχύσει αυτό??? Είναι σαν να παίρνω τηλέφωνο και να ρωτάω ποιά είναι πιο φτηνή? Δεν είναι άσχημο?
σαν να μου φανηκε οτι αφησε υποννοουμενα η κουκλα οτι ειναι δυσκολο να παραμεινουν ιδιες οι υπηρεσιες... γιαυτο και σχολιαζω.. να ξεκαθαριζομαστεΕίπαμε το επίπεδο των υπηρεσιών να μείνει ίδιο, αλλιώς δεν έχει νόημα...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Οι αλήθειες να λέγονται 6NIGHTRIDER την είδες τη δέσμευση της Ντάριας πιο πάνω? Αν όντως το κάνει αυτό, τότε θα αξίζει τα μπράβο όλων μας. Για να μη με λέτε παράλογο και αχάριστο δηλαδή. Και αν γίνει, παρακαλώ πολύ όσους το παίζουν άνετοι και όσους ψήφισαν όχι, να πληρώνουν με το παλιό τιμολόγιο σαν συνέπεια λόγων και πράξεων. Δέ νομίζω να τους το αρνηθούν...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Οχι μην φοβάσαι...τουλάχιστον για το μαγαζάκι της αγ. μελετίου το τήρησαν αποδεδειγμένα ότι είπαν και με το 30ευρω...γιατί όχι και με το 40ευρω?? Κι εγώ και άλλα 2 παιδια που μίλησα τα οποία πήγαν μου είπαν θετικά σχόλια...απλά δεν γράφουν όλοι στο site.παντως αν ειναι να μας κανουν την χαρη να το κανουν 40 ευρω π.χ. αλλα ταυτοχρονα να επηρεαστουν οι παροχες τους και να αρχισουν να πιεζουν τον χρονο η δεν ξερω εγω τι αλλο τοτε δεν εχει κανενα νοημα ..γυρναμε στην αρχη παλι
Μην φοβόμαστε όταν κάτι είναι λιγότερο φτηνό ότι θαναι πιο χάλια ή κάτι θα λείπει,κακή νοοτροπία έχουμε σαν λαός...δηλαδη τα αυτοκίνητα που πήραν τώρα όλοι φτηνά είχαν λιγότερες ρόδες ή μήπως τους έλειπε τίποτα από τον κινητήρα ή απτα καθίσματα???
Ε δε παλεύεστε κάποιοι...Με 2 λέξεις.
Μείωση τιμής συνεπάγεται μείωση υπηρεσιών,ΟΧΙ όμως μείωση ποιότητας.Διότι αν πέφτει και η ποιότητα μιλάμε για κοροιδία.Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.
Πάντως αν επέλθει μείωση και υπηρεσιών και ποιότητας αυτών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, εδώ θα είμαστε...
Ε δε παλεύεστε κάποιοι...
Πάντως αν επέλθει μείωση και υπηρεσιών και ποιότητας αυτών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, εδώ θα είμαστε...
Κοίταξε να δείς,αν δεν σου αρέσει η αλήθεια δικό σου θέμα,και σε παρακολουθώ μέρες να επιτίθεσαι σε όλους.Αν η τσέπη σου(όχι μόνο η δική σου,και όλων μας σχεδόν) δεν αντέχει το άθλημα,κόφτο ή μείωσε το.Λύσεις φθηνότερες υπάρχουν γιατι δεν πάς εκεί ? Δεν καταλαβαίνεις οτι με μειωμένη τιμή θα πάρεις λιγότερες υπηρεσίες ? Και ναι το στούντιο είναι ακριβό,δεν διαφωνώ καθόλου,αν δεν τα χεις μην πας,και φυσικά το έχω κάνει και εγώ.Το να είσαι σε ένα φόρουμ και να μας λές όλους κορόιδα εμμέσως δεν σε κάνει εξυπνότερο.Δεν έχω σκοπό να σε θίξω ούτε εσένα ούτε τις απόψεις σου,απλώς αυτό που έιπες δεν μου άρεσε.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
H Ntaroula δεν αφησε υπονοούμενα (για όσους την ήξεραν ή την γνώρισαν).σαν να μου φανηκε οτι αφησε υποννοουμενα η κουκλα οτι ειναι δυσκολο να παραμεινουν ιδιες οι υπηρεσιες... γιαυτο και σχολιαζω.. να ξεκαθαριζομαστε
Το θέμα είναι να δεχτούνε και οι κοπέλες...οι πραξεις της θα δείξουν!!! Μένει να περιμένουμε και να δούμε...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Οχι, μην ανησυχείς δεν θα πέσει η ποιότητα για 10 ευρώ αφού έτσι θαχουν περισσότερη δουλειά! και εξάλλου αν καποιος πήγε με τα 30 ευρώ αυτές τις μέρες και δεν έμεινε ικανοποιημένος δεν θα τρώγανε κραξιμο?? Απλά πολλοί φοβήθηκαν τη μείωση ποιότητας λογω του 30ευρου που λες και γι'αυτο δεν είχε και πολύ κόσμο...δεν ξέρω βέβαια σήμερα και αύριο τι θα γίνει τώρα που μαθεύτηκε από πολλούς...Με 2 λέξεις.
Μείωση τιμής συνεπάγεται μείωση υπηρεσιών,ΟΧΙ όμως μείωση ποιότητας.Διότι αν πέφτει και η ποιότητα μιλάμε για κοροιδία.Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Nightrider ΠΑΡΩΝ!!!Ε δε παλεύεστε κάποιοι...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Κοίτα επειδη έχω καταλάβει πως τα λέει πλέον ο succesorας...ναχεις υπόψη σου ότι τα λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποια πράματα...μην τα παίρνεις τοις μετρητοις κι εσύ...be cool! Πέρα από την προσπάθεια που είπαμε να κάνουμε από δω βρε παιδιά...κάνουμε και το χαβαλέ μας να παιρνάμε ευχάριστα.Κοίταξε να δείς,αν δεν σου αρέσει η αλήθεια δικό σου θέμα,και σε παρακολουθώ μέρες να επιτίθεσαι σε όλους.Αν η τσέπη σου(όχι μόνο η δική σου,και όλων μας σχεδόν) δεν αντέχει το άθλημα,κόφτο ή μείωσε το.Λύσεις φθηνότερες υπάρχουν γιατι δεν πάς εκεί ? Δεν καταλαβαίνεις οτι με μειωμένη τιμή θα πάρεις λιγότερες υπηρεσίες ? Και ναι το στούντιο είναι ακριβό,δεν διαφωνώ καθόλου,αν δεν τα χεις μην πας,και φυσικά το έχω κάνει και εγώ.Το να είσαι σε ένα φόρουμ και να μας λές όλους κορόιδα εμμέσως δεν σε κάνει εξυπνότερο.Δεν έχω σκοπό να σε θίξω ούτε εσένα ούτε τις απόψεις σου,απλώς αυτό που έιπες δεν μου άρεσε.
Οσο για το αθλημα που λες δεν νομίζω ότι αν σαρεσει κάτι και είναι πιο ακριβό απτην τσέπη σου το κοβεις ή το περιορίζεις...για σκέψου το...εγώ πχ δεν βλέπω κανένα νεοέλληνα που να μην θέλει μια αυτοκινητάρα και ας χρωστάει της μιχαλούς!!!και τα μαλλιά της κεφαλής του που λέμε! αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι τράπεζες και τα δάνεια...
ΥΓ: σας παρακαλώ όλους να τσακωνόμαστε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
Ρε φίλε τι σου είπα? Σε ποιούς επιτίθεμαι τόσο καιρό? Πολύ υπερευαίσθητοι δεν έχετε γίνει όλοι εδώ πέρα? Δές πώς αντιδράω σε ανάλογα ποστ άλλων και βγάλε συμπέρασμα για τις προθέσεις μου. Όταν ο NIGHTRIDER μου την έπεσε είδες να του λέω μου κάνεις επίθεση και τέτοιες μεγαλοστομίες? Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες? Αυτή είναι η καθάρα κουτοπονηριστική λογική που μας έχουν επιβάλλει σαν λαός. Ότι ντέ και καλά δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό, χωρίς να μας την κάνουν απο αλλού. Και είπαμε αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ θα είμαστε να το πούμε. Με το πόστ σου όμως είναι σα να λές "αφού όλοι περιμένουμε οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες Ντάρια και να το κάνεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα".Πρέπει να τα κάνω 50αράκια? Δε σε λέω ούτε εσένα , ούτε κανέναν άλλο κορόιδο, απλά βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας έτσι. Άσε να γίνει και μετά το λέμε, πρέπει να το προκαταβάλεις? Επιπλέον εσύ με προσβάλεις αναφερόμενος στην οικονομική μου κατάσταση και λέγοντας μου οτι αν δεν το αντέχω να το μειώσω ή να το κόψω. Δεν είναι θέμα σου αυτό και ούτε σου επιτρέπω να μου δίνεις τέτοιες προτροπές. Και αν αναφερθώ στην οικονομική μου κατάσταση εγώ ξέρω γιατί το κάνω και σίγουρα όχι για να με λυπηθείς εσύ ή να μου δώσεις συμβουλές τέτοιου είδους. Τέσπα το προσπερνάω γιατί εγώ δεν είμαι τόσο εύθικτος, όσο εσύ. Παρόλα αυτά σου ζητάω συγγνώμη που σε πρόσβαλλα...Κοίταξε να δείς,αν δεν σου αρέσει η αλήθεια δικό σου θέμα,και σε παρακολουθώ μέρες να επιτίθεσαι σε όλους.Αν η τσέπη σου(όχι μόνο η δική σου,και όλων μας σχεδόν) δεν αντέχει το άθλημα,κόφτο ή μείωσε το.Λύσεις φθηνότερες υπάρχουν γιατι δεν πάς εκεί ? Δεν καταλαβαίνεις οτι με μειωμένη τιμή θα πάρεις λιγότερες υπηρεσίες ? Και ναι το στούντιο είναι ακριβό,δεν διαφωνώ καθόλου,αν δεν τα χεις μην πας,και φυσικά το έχω κάνει και εγώ.Το να είσαι σε ένα φόρουμ και να μας λές όλους κορόιδα εμμέσως δεν σε κάνει εξυπνότερο.Δεν έχω σκοπό να σε θίξω ούτε εσένα ούτε τις απόψεις σου,απλώς αυτό που έιπες δεν μου άρεσε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις