Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,7%
  • ναι

Ψήφοι: 38 31,1%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 13,9%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,6%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Αγαπητοί συμπολεμιστές,
διαβάζω το θέμα και νομίζω πως δεν έχει τεθεί εξ αρχής στη σωστή βάση !
Εξηγούμαι :

-Δεν είναι θέμα τιμής και μόνο !

-Είναι θέμα του τι παίρνεις γι αυτά που δίνεις !

Δηλαδή δεν θα ήταν λογική τιμή τα 100 ευρά ας πούμε, αν μέσα στα στούντια υπήρχαν μουνάρες η μία καλύτερη απ την άλλη και όχι τα ξενερώματα που κατά κανόνα γεμίζουν αυτά τα μαγαζιά ?
Δεν θα ήταν λογική τιμή τα 120 ευρά, αν  με αυτά τα λεφτά μπορούσες να έχεις γυναικάρες για 45΄- 60΄ ή και περισσότερο και τζακούζια και ποτά και ότι άλλο γουστάρει ο καθένας ?
Δεν  θα ήταν λογική τιμή και τα 200 αν μπορούσες να πέρνεις και 2 μαζί και να περνάς πασάς για καμμιά ωρίτσα με τα κορίτσα (κάνει και ομοικατάληκτο), δεν θα ήταν στα 120-150 ευρά, να λέει το μαγαζί απο τζακούζια απο ιδιαίτερα δωμάτια, απο υπηρεσίες γενικώς, αλλά να έχει και πολλές επιλογές τεμάχίων ?
Οσοι έχουν ζήσει παλαιότερες εποχές, με τα πρώτα στούντια της Αθήνας, νομίζω θα συμφωνίσουν πως δεν είναι μόνο  ο λογαριασμός αλλά και το μαγαζί τι προσφέρει !
Μη το βάζετε το θέμα μόνο και μόνο στη τιμή, γιατί στο Ελλάντα η λύση είναι εύκολη και γνωστή ! Μειώνουμε τη τιμή, αλλά πρωτίστως μειώνουμε και τις υπηρεσίες αλλά και τα κυρίως πιάτα που σερβίρονται γίνονται 2ης ή και 3ης ποιότητας !

Νομίζω όλοι θέλουν, ή θάπρεπε να θέλουν, να πληρώνουν ανάλογα με αυτό που τρώνε !

Δεν γίνεται ρε φίλε δηλαδή να πληρώνουμε αστακομακαρονάδα και να τρώμε  πιλάφια !
Μια αστακομακαρονάδα στο SolyMar (Mykonos)είναι αξέχαστη, όμως  γι αυτό τη πληρώνεις και ακριβά!

Ομοια και μια μουνάρα δεν έχω αντίρηση να τη πληρώσω ακριβότερα απο 50 αρκεί και χρόνο να μου διαθέσει και υπηρεσίες ανάλογες ! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να πληρώσω ακόμη και 30 και να φάω ξενέρωμα ! Τέτοια λεφτά είναι χαμένα και τα κλαίω, αλλά περισσότερο κλαίω το χρόνο που έχασα να πηδάω κάτι κομοδίνα, καναπέδες, κρεβάτια και άλλα έπιπλα. Δυστυχώς τάχω πληρώσει και αυτά,...

Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν τον κατεβατό, αλλά σκοπός είναι να βοηθήσω προς τη σωστή κατεύθυνση (νομίζω).
Αυτά!
Αν είχες κάνει σωστή καταγραφή και σύνθεση όσων προηγήθηκαν σε αυτό το νήμα δεν θα έγραφες τα παραπάνω. Εγώ πάντως πλέον νίπτω τας χείρας μου...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αγαπητοί συμπολεμιστές,
Εξηγούμαι :

Δηλαδή δεν θα ήταν λογική τιμή τα 100 ευρά ας πούμε, αν μέσα στα στούντια υπήρχαν μουνάρες η μία καλύτερη απ την άλλη και όχι τα ξενερώματα που κατά κανόνα γεμίζουν αυτά τα μαγαζιά ?
Δεν θα ήταν λογική τιμή τα 120 ευρά, αν  με αυτά τα λεφτά μπορούσες να έχεις γυναικάρες για 45΄- 60΄ ή και περισσότερο και τζακούζια και ποτά και ότι άλλο γουστάρει ο καθένας ?
Δεν  θα ήταν λογική τιμή και τα 200 αν μπορούσες να παίρνεις και 2 μαζί και να περνάς πασάς για καμμιά ωρίτσα με τα κορίτσα (κάνει και ομοικατάληκτο), δεν θα ήταν στα 120-150 ευρά, να λέει το μαγαζί απο τζακούζια απο ιδιαίτερα δωμάτια, απο υπηρεσίες γενικώς, αλλά να έχει και πολλές επιλογές τεμάχίων ?
Οσοι έχουν ζήσει παλαιότερες εποχές, με τα πρώτα στούντια της Αθήνας, νομίζω θα συμφωνίσουν πως δεν είναι μόνο  ο λογαριασμός αλλά και το μαγαζί τι προσφέρει !
Μη το βάζετε το θέμα μόνο και μόνο στη τιμή, γιατί στο Ελλάντα η λύση είναι εύκολη και γνωστή ! Μειώνουμε τη τιμή, αλλά πρωτίστως μειώνουμε και τις υπηρεσίες αλλά και τα κυρίως πιάτα που σερβίρονται γίνονται 2ης ή και 3ης ποιότητας !

Νομίζω όλοι θέλουν, ή θάπρεπε να θέλουν, να πληρώνουν ανάλογα με αυτό που τρώνε !

Δεν γίνεται ρε φίλε δηλαδή να πληρώνουμε αστακομακαρονάδα και να τρώμε  πιλάφια !
Μια αστακομακαρονάδα στο SolyMar (Mykonos)είναι αξέχαστη, όμως  γι αυτό τη πληρώνεις και ακριβά!

Ομοια και μια μουνάρα δεν έχω αντίρηση να τη πληρώσω ακριβότερα απο 50 αρκεί και χρόνο να μου διαθέσει και υπηρεσίες ανάλογες ! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να πληρώσω ακόμη και 30 και να φάω ξενέρωμα ! Τέτοια λεφτά είναι χαμένα και τα κλαίω, αλλά περισσότερο κλαίω το χρόνο που έχασα να πηδάω κάτι κομοδίνα, καναπέδες, κρεβάτια και άλλα έπιπλα. Δυστυχώς τάχω πληρώσει και αυτά,...

Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν τον κατεβατό, αλλά σκοπός είναι να βοηθήσω προς τη σωστή κατεύθυνση (νομίζω).
Αυτά!
παρα πολυ σωστα τα λες
Θυμαμαι το 1996-1998 το στουντιο με τισ 6-7 μουναρες σε στενακι της Πατησιων(οντα στο 190 αν θυμαμαι καλα)και πουστη ενα τσατσο που εβγαινε στα Ερωτοδικεια και Στο Λεωτσακο εκεινη την εποχη.Με 15 χιλιαδες δραχμες 2 μουναρες(ολες οριτζιναλ πρωην σοβιετ,Ουκρανεζες και Ρωσιδες μονο και οχι οτι εχει το καλαθι το αδειαζουμε στο Ελλαντα για την ξεπετοκονομο και μετα τον μπουλο.
Σημερα πολλες ακουνε απλο με 50 και στραβωνουν κιολας.Λες και στο χωριο τους απλωναν 50αρια με τα μανταλακια.Αλλα φταιει η εισροη απο νταβαδες του κωλου χωρις γνωσεις μαρκετινγκ

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
παρα πολυ σωστα τα λες
Θυμαμαι το 1996-1998 το στουντιο με τισ 6-7 μουναρες σε στενακι της Πατησιων(οντα στο 190 αν θυμαμαι καλα)και πουστη ενα τσατσο που εβγαινε στα Ερωτοδικεια και Στο Λεωτσακο εκεινη την εποχη.Με 15 χιλιαδες δραχμες 2 μουναρες(ολες οριτζιναλ πρωην σοβιετ,Ουκρανεζες και Ρωσιδες μονο και οχι οτι εχει το καλαθι το αδειαζουμε στο Ελλαντα για την ξεπετοκονομο και μετα τον μπουλο.
Σημερα πολλες ακουνε απλο με 50 και στραβωνουν κιολας.Λες και στο χωριο τους απλωναν 50αρια με τα μανταλακια.Αλλα φταιει η εισροη απο νταβαδες του κωλου χωρις γνωσεις μαρκετινγκ
Τα λέει σωστά και για τις τιμές? Γιατί απο το παραδειγμά σου, μάλλον δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τα λέει σωστά και για τις τιμές? Γιατί απο το παραδειγμά σου, μάλλον δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...
να στο πω απλα.
αν πας σε φαστοφουνταδικο ή σε καντινα στο δρομο θα φας ενα γαματο υπεροχο΄΄βρωμικο΄΄.
Αν επιλεξεις την επομενη να φας κατι πιο γαματο(πχ μουνι λαγου απο τα ορη Τσιμπουκισταν) θα το ''χρυσοπληρωσεις΄΄(τα εισαγωγικα δηλωνουν το μεγεθος του καθε Level-επιπεδου)
Γνωμη μου και πιστευω να συμφωνεις

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Στα πρώτα στούντια η άνεση χρόνου ήταν δεδομένη ,γιατί υπήρχαν μέσα 5-6 γυναίκες και δεν υπήρχε προβλημα αναμονής !
Μια φορά θυμάμαι σε ένα κάπου στη Βουλιαγμένης, είχα πάρει ξανά και ξανά μια Ουκράνα 1,80 και είχαμε γνωριστεί καλά, ωσπου σε μια φάση πρέπει να την είχα στο δωμάτιο καμιά ώρα, οπότε ή τσα2 ήρθε και ρώταγε απ έξω να δεί αν είναι καλά το κορίτσι, γιατί την έχασε τόση ώρα και ανησύχησε !
Τιμές 10.000 δρχ, δηλαδή 30 ευρόπουλα πρίν καμιά 10ετία όμως, ή και περισσότερο ! Ακριβά για την εποχή δηλαδή, αλλά η Ουκράνα μου χει μείνει αξέχαστη ! Ψηλή 1,80 καστανόξανθο σπαστό μακρύ μαλί,  βυζάρα 3,5άρα ορίτζιναλ, πόδι ατέλειωτο και gfe μέχρι που να γουστάρει και συνέχεια εκτός μαγαζιού  (πράγμα καθόλου ασυνήθιστο εκείνη την εποχή).
Τι να λέμε τώρα ,...
Εκτοτε έχω δώσει 50άρια που τάχω κλάψει σε μάπες καρπούζια (κολοκυθοκάρπουζα), και αραιά και πού καθεται και κάτι πραγματικά καλό, αλλά και αυτό το καλό είναι για κανά 20λεπτο με το ζόρι στα 50 ευρά!
Γι αυτό λέω, ... θέλουμε ποιότητα σε ανάλογες τιμές !

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αγαπητοί συμπολεμιστές,
Εξηγούμαι :

Δεν  θα ήταν λογική τιμή και τα 200 αν μπορούσες να παίρνεις και 2 μαζί και να περνάς πασάς για καμμιά ωρίτσα με τα κορίτσα (κάνει και ομοικατάληκτο), δεν θα ήταν στα 120-150 ευρά, να λέει το μαγαζί απο τζακούζια απο ιδιαίτερα δωμάτια, απο υπηρεσίες γενικώς, αλλά να έχει και πολλές επιλογές τεμάχίων ?

Αυτά!
ρώτησες κανέναν που πήγε με 30 ευρώ αν ικανοποιήθηκε επαρκώς στο στουντι paradise?? ή έστω και σε καποιο άλλο με αντιστοιχες τιμές? γιατί πρέπει απαραίτητα να χάσουμε απο ποιότητα? ειδες εσύ κανέναν από όλους αυτούς που πήραν τώρα αυτοκίνητο να το παίρνουν με 1 ρόδα λιγότερη ή μήπως με 2 καθίσματα λιγότερα??? Αν και από ότι διακρίνω ή μεγααάλος σε ηλικία είσαι και τα λες αυτά ή το φυσάς το χρήμα!!! γιατί και τα φοιτητουδια πανε μύκονο αλλά δεν τρώνε εκεί που τρως εσύ μάλλον....λέω εγω τωρα!!! ο καθένας κρίνεται απτα λεγόμενα του....

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παρα πολυ σωστα τα λες
αρα οπως εχω πολλακις προτεινει για να σταματησουν να στραβωμουτσουνιαζουν με τα 50 ευρω και να τα δινουν ολα ανεξαρτητος ποσου καταθεσης η λυση ειναι μπουκοταζ στα ακριβα προγραμματα ωστε να επανακτιμηθει το προγραμμα των 50 ευρω!!! αν καταθετουμε ολοι 50 αντε 60 ευρω θα τι ωραια θα αλλαξει η εκφραση του μουτρακιου τους....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το πως και πόσο ικανοποείται ο καθένας είναι κολοκυθόπιτα !
Αλλος με σουβλάκι κι άλλος με αστακό ! Κάποιοι και με τα δυό !
Κάνει και ομοιοκαταληξία ! :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Στα πρώτα στούντια η άνεση χρόνου ήταν δεδομένη ,γιατί υπήρχαν μέσα 5-6 γυναίκες και δεν υπήρχε προβλημα αναμονής !
Μια φορά θυμάμαι σε ένα κάπου στη Βουλιαγμένης, είχα πάρει ξανά και ξανά μια Ουκράνα 1,80 και είχαμε γνωριστεί καλά, ωσπου σε μια φάση πρέπει να την είχα στο δωμάτιο καμιά ώρα, οπότε ή τσα2 ήρθε και ρώταγε απ έξω να δεί αν είναι καλά το κορίτσι, γιατί την έχασε τόση ώρα και ανησύχησε !
Τιμές 10.000 δρχ, δηλαδή 30 ευρόπουλα πρίν καμιά 10ετία όμως, ή και περισσότερο ! Ακριβά για την εποχή δηλαδή, αλλά η Ουκράνα μου χει μείνει αξέχαστη ! Ψηλή 1,80 καστανόξανθο μακρύ μαλί σπαστό βυζάρα 3,5άρα ορίτζιναλ, πόδι ατέλειωτο και gfe μέχρι που να γουστάρει και συνέχεια εκτός μαγαζιού  (πράγμα καθόλου ασυνήθιστο εκείνη την εποχή).
Τι να λέμε τώρα ,...
Εκτοτε έχω δώσει 50άρια που τάχω κλάψει σε μάπες καρπούζια (κολοκυθοκάπουζα), και αραιά και πού καθεται και κάτι πραγματικά καλό, αλλά και αυτό το καλό είναι για κανά 20λεπτο με το ζόρι στα 50 ευρά!
Γι αυτό λέω, ... θέλουμε ποιότητα σε ανάλογες τιμές !
Τώρα μιλάς ΣΩΣΤΑ!! Αρα καλά κατάλαβα είσαι καποιας ηλικίας...ε τότε σε συγχωρώ για αυτά που είπες πριν!! Τα πραματα τώρα έχουν αλλάξει και ελάχιστα στουντιο εχουν 2 και 3 κοπέλες γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ πλέον. Τι να κάνουμε και μένα θα μου άρεσαν οι εποχές που αναπολείται σεβαστέ κύριε αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στην σημερινή πραγματικότητα 2009 έχουμε ρεεεε! Αλλα στην οικονομική κρίση που υπάρχει και θέλουμε κανα 2 μήνες ακόμα στην Ελλάδα για να το πάρουμε χαμπάρι!!!
Μακάρι και τα στουντιο και τα μπουρδελα να χαν 2-3 και να διάλεγες και να μην έπαιρνες τους δρομους και τα βουνα στο ψάξιμο..!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το έχω ξαναπεί
η αγορά διαμορφώνεται απ τους νόμους της και όχι απο τα κινήματα και κουνήματα (της φαντασίας)
Εξηγούμαι :
Δε πηδάω όπου κι όπου κι αν το κάνω και φάω πιλάφι, ενημερώνω αμέσως στο σάιτ προς αποφυγή !
Αυτή τη στιγμή στα στούντια είναι 4-5 γυναίκες που αξίζουν και 100ρικο και όλες οι άλλες είναι του 20ρικου στη καλύτερη !
Δώστε τα εκεί που αξίζει και αν φάτε φόλες βγείτε και πείτε το εδώ !
Μόνο έτσι μπορεί κατι να γίνει !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητέ nightrider
μετά τη συγχώρεση που μου έδωσες μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι ήσυχος ! Tnx !
Οσο για το τι είναι παράνομο και τι όχι στο Ελλάντα, είναι ένα καλό ανέκδοτο, που για όσους ξέρουν προκαλεί πολύ μα πολύ γέλιο!

Τεσ πά δεν ανοίγω διάλογο προσωπικό, απλά ενημερώνω και όποιος θέλει ακούει, όποιος δεν θέλει βολεύεται στη κακομοιρομιζέρια του και δεν ζητάει αυτά που θάθελε αλλά αυτά που,... νομίζει πως θά θελε,....

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Το έχω ξαναπεί
η αγορά διαμορφώνεται απ τους νόμους της και όχι απο τα κινήματα και κουνήματα (της φαντασίας)
Εξηγούμαι :
Δε πηδάω όπου κι όπου κι αν το κάνω και φάω πιλάφι, ενημερώνω αμέσως στο σάιτ προς αποφυγή !
Αυτή τη στιγμή στα στούντια είναι 4-5 γυναίκες που αξίζουν και 100ρικο και όλες οι άλλες είναι του 20ρικου στη καλύτερη !
Δώστε τα εκεί που αξίζει και αν φάτε φόλες βγείτε και πείτε το εδώ !
Μόνο έτσι μπορεί κατι να γίνει !
Σωστά αυτά που λες...ΑΛΛΑ όχι ότι μόνο όπως λες εσύ μπορεί να γίνει κάτι!!! Υπάρχουν πολλοί τρόποι κι εμείς ξέρουμε να κινούμαστε όπως βλέπεις  :)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αγαπητέ nightrider
μετά τη συγχώρεση που μου έδωσες μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι ήσυχος ! Tnx !
Οσο για το τι είναι παράνομο και τι όχι στο Ελλάντα, είναι ένα καλό ανέκδοτο, που για όσους ξέρουν προκαλεί πολύ μα πολύ γέλιο!

Τεσ πά δεν ανοίγω διάλογο προσωπικό, απλά ενημερώνω και όποιος θέλει ακούει, όποιος δεν θέλει βολεύεται στη κακομοιρομιζέρια του και δεν ζητάει αυτά που θάθελε αλλά αυτά που,... νομίζει πως θά θελε,....
Τις λεκτικές εξυπνάδες αλλού...ΕΔΩ μιλάμε με επιχειρήματα και το αποδεικνύει και η φηφοφορία...ο νοών νοείτω!

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Δεν βγάζουμε άκρη...
Δίνετε παραδείγματα πολύ καλύτερου service με χαμηλότερες τιμές έστω και πριν 10 έτη και τώρα μας λέτε οτι με πολύ χειρότερες υπηρεσίες τα 50ε είναι νορμάλ και επειδή μάλιστα κάποιες δεν είναι φόλες αξίζουν και πολύ παραπάνω, όταν αλλού τα δικά μας στούντιο θεωρούνται μπουρδέλα (τα μπουρδέλα μας, να μην πώ τι θεωρούνται). Το αν τώρα τα στούντιο δεν μπορούν να έχουν πολλές κοπέλες ταυτόχρονα δε σημαίνει οτι πρέπει να υπερκοστολογούν αυτό που προσφέρουν. Να βγάλουν όσα πρέπει και όχι όσα θέλουν με όποιο τρόπο θέλουν γιατί ο νόμος τους απαγορεύει να τα βγάλουν αλλιώς. Τι να κάνουμε, είπαμε είμαστε large λαός οι έλληνες...  

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Επισης υπαρχουν κοπελες που δεν θα επρεπε να δουλευουν σε στουντιο.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τις λεκτικές εξυπνάδες αλλού...ΕΔΩ μιλάμε με επιχειρήματα και το αποδεικνύει και η φηφοφορία...ο νοών νοείτω!

κι εγώ ψήφισα να αλλάξουν οι τιμές !
Αλλά όπως καταλαβαίνει ο καθένας άλλα θέλω έγώ και άλλα κάποιοι άλλοι !
Τον αστακό αστακό και το πιλάφι πιλάφι ! Κατανοητό ?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Επισης υπαρχουν κοπελες που δεν θα επρεπε να δουλευουν σε στουντιο.
Ετσι μπράβο! η πλειοψηφία δείχνει που θα κινηθούν οι τιμές μελλοντικά...αλλιώς θα ψάχνουν για πελάτες!

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Eσύ όμως μας λές τον αστακό που τρώς τώρα οτι δε σε νοιάζει να τον πληρώνεις περισσότερο απο όσο πλήρωνες ένα βασιλικό τσιμπούσι στο παρελθόν. Αυτό επετρεψέ μου να μην το καταλαβαίνω...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αφου ρε σεις τα περισσότερα στούντια στις περισσότερες βαρδιες σερβίρουν φώκια και ζηταν να τη πληρώσουμε χρυσή , πόσο νομίζετε οτι θα το πουλήσουν αυτό το παραμύθι ?

Απάντηση : Οσο υπάρχουν μαλάκες που δίνουν 50 για να πηδήσουν τη φώκια !

Αρα η λύση δεν είναι να δίνουμε 50 και όχι 100 , αλλά να μή δίνουμε ούτε 50 ούτε τίποτε σ αυτές που δεν το τιμάνε το 50ρι και απο πληροφόρηση μέσα εδώ γι αυτο το θέμα υπάρχει μπόλικη !

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Σε αυτό συμφωνούμε σχεδόν όλοι...άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ποικιλία και ανάλογα με την ηλικία/εμφάνιση κοπέλας και όχι να μου ξεκινάνε όλοι με το 50αρικο. Τι το περασαν??? δεν συμφωνείς? κι ας υπάρχουν υπηρεσίες και μέχρι 120 με πολλά εξτρα και εξτρίμ για αυτούς που διαθέτουν χρήμα.Αν δεν αλλάξουν πολιτική θα χάνουν πελάτες από τα call girl(όχι city tour)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom