NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ετσι μπράβο παίδες! ειρήνη υμίν!
Δεν υπονόησα τίποτα για την οικονομική σου κατάσταση φίλε,άλλωστε δεν την ξέρω και δεν σε έιπα φτωχό ηρέμησε .Απλώς εξέλαβα - ίσως λάθος- μια επιθετικότητα.Απο κει και πέρα γνώμες ανταλλάσουμε,και σιγά μην τσακωθούμε για τα μπουρδέλα.Όσο για τις προτροπές γνωμη ήταν καμία προτροπή.Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φυσικά.Ρε φίλε τι σου είπα? Σε ποιούς επιτίθεμαι τόσο καιρό? Πολύ υπερευαίσθητοι δεν έχετε γίνει όλοι εδώ πέρα? Δές πώς αντιδράω σε ανάλογα ποστ άλλων και βγάλε συμπέρασμα για τις προθέσεις μου. Όταν ο NIGHTRIDER μου την έπεσε είδες να του λέω μου κάνεις επίθεση και τέτοιες μεγαλοστομίες? Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες? Αυτή είναι η καθάρα κουτοπονηριστική λογική που μας έχουν επιβάλλει σαν λαός. Ότι ντέ και καλά δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό, χωρίς να μας την κάνουν απο αλλού. Και είπαμε αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ θα είμαστε να το πούμε. Με το πόστ σου όμως είναι σα να λές "αφού όλοι περιμένουμε οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες Ντάρια και να το κάνεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα".Πρέπει να τα κάνω 50αράκια? Δε σε λέω ούτε εσένα , ούτε κανέναν άλλο κορόιδο, απλά βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας έτσι. Άσε να γίνει και μετά το λέμε, πρέπει να το προκαταβάλεις? Επιπλέον εσύ με προσβάλεις αναφερόμενος στην οικονομική μου κατάσταση και λέγοντας μου οτι αν δεν το αντέχω να το μειώσω ή να το κόψω. Δεν είναι θέμα σου αυτό και ούτε σου επιτρέπω να μου δίνεις τέτοιες προτροπές. Και αν αναφερθώ στην οικονομική μου κατάσταση εγώ ξέρω γιατί το κάνω και σίγουρα όχι για να με λυπηθείς εσύ ή να μου δώσεις συμβουλές τέτοιου είδους. Τέσπα το προσπερνάω γιατί εγώ δεν είμαι τόσο εύθικτος, όσο εσύ. Παρόλα αυτά σου ζητάω συγγνώμη που σε πρόσβαλλα...
ΟΚ. Όλοι ξεφεύγουμε ή παρερμηνεύουμε κατα καιρούς. Δεν τρέχει τίποτα. Όλα καλά.Δεν υπονόησα τίποτα για την οικονομική σου κατάσταση φίλε,άλλωστε δεν την ξέρω και δεν σε έιπα φτωχό ηρέμησε .Απλώς εξέλαβα - ίσως λάθος- μια επιθετικότητα.Απο κει και πέρα γνώμες ανταλλάσουμε,και σιγά μην τσακωθούμε για τα μπουρδέλα.Όσο για τις προτροπές γνωμη ήταν καμία προτροπή.Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φυσικά.
Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το βράδυ ? ΣάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΟΚ. Όλοι ξεφεύγουμε ή παρερμηνεύουμε κατα καιρούς. Δεν τρέχει τίποτα. Όλα καλά.
Πλάκα πλάκα το είχα ξεχάσει αυτό! ΣΑΚΗ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το βράδυ ? Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Πλάκα πλάκα το είχα ξεχάσει αυτό! ΣΑΚΗ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!
Αυτή τη προπαγάνδα δεν θα την ανεχτώ! Καταλάβαμε όλοι γιατί προτιμάς το τραγούδι της τουρκάλας...Τελευτάιο off-topic γιατι θα με κράξουν..Της Τουρκάλας δυστηχώς είναι καλύτερο τραγούδι.
Καλύτερη lightcore τσοντα θα έλεγα.....τα βασικά ξέρει να χορεύει το μουνάκι(που μας είπε και τα σκοπια μακεδονία κι αυτή...μαύρο παίδες) Φαντάζεστε σε αυτό το τραγούδι την Shakira στην Μόσχα??! Να το χορεύει κυρίως και ας ήταν με όποια φωνή θέλει....1η με διαφορά πιστευω θα έβγαινε...τι λέτε μάγκες?? αυτή η χαντίσε δεν πιανεί μια από χορό στη πιστα,απλά ξέκωλο είναιΤελευτάιο off-topic γιατι θα με κράξουν..Της Τουρκάλας δυστηχώς είναι καλύτερο τραγούδι.
Δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα επίσημα στο site όμως...θα περιμενουμε ακόμα...!Α πού 'σαι NIGHTRIDER ρίξε μια ματιά στο thread του paradise και πές μου αν δεν έχω δίκιο που λέω οτι βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας...
προτεινε μου στο κασσανδρας η στο αχαρνων που δεν τα εχω επισκευτει...ακομα σε ποιο μωρο αξιζει να καταθεσω...OK (Ola Kala) και καλή επιτυχία στον Σαααάκης! Ακόμα και για αυτους που δεν τους αρέσει...την Ελλαδαρα μας εκπροσωπει εκει στην άλλη πατρίδα σου...ΑΚΟΥΣ δεσποινίς Νταρούλα??!
Και τώρα που φτιαξαμε κλίμα παραθέτω μια λίστα από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:
Κασσάνδρας 3: 40 € το απλό
Αχαρνών 85: 40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104: 30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106: 30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00
συμπληρώστε ό,τι γνωρίζετε ή θυμάστε...ευπροσδεκτοι!
Ρε σύ για το thread του paradise σου λέω, όχι για το διαφημιστικό. Πήγαινε να δείς τις τελευταίες εξελίξεις. Στην τελευταία σελίδα...Δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα επίσημα στο site όμως...θα περιμενουμε ακόμα...!
εισαι διαθετιμενος να κανεις αποχη?και αν ναι για ποσο διαστημα?Έπρεπε να κατεβάσουμε κανένα Μαλεβυζιώτη να δείς πώς θα πήγαινε άπατη η Τουρκάλα..(Σόρρυ μου βγήκε το Κρητικό μου θα μου περάσει !! )
Στα σοβαρά τώρα...Μόνο μέσω της αποχής απο τα μαγαζιά θα μειωθεί το 50αρικο παίδες.Όσο πέφτει το μπακίρι δεν αλλάζει τίποτα.Και βέβαια να επιβραβεύονται τα μαγαζιά που ρίχνουνε την τιμή.Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας.
εισαι διαθετιμενος να κανεις αποχη?και αν ναι για ποσο διαστημα?
Γι αυτό παρέθεσα λίστα με τα καλύτερα VFM(value 4 money) συμπληρώστε ότι ξερετε...Έπρεπε να κατεβάσουμε κανένα Μαλεβυζιώτη να δείς πώς θα πήγαινε άπατη η Τουρκάλα..(Σόρρυ μου βγήκε το Κρητικό μου θα μου περάσει !! )
Στα σοβαρά τώρα...Μόνο μέσω της αποχής απο τα μαγαζιά θα μειωθεί το 50αρικο παίδες.Όσο πέφτει το μπακίρι δεν αλλάζει τίποτα.Και βέβαια να επιβραβεύονται τα μαγαζιά που ρίχνουνε την τιμή.Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας.