Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,6%
  • ναι

Ψήφοι: 40 31,7%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 13,5%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 20 15,9%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 42 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε τι σου είπα? Σε ποιούς επιτίθεμαι τόσο καιρό? Πολύ υπερευαίσθητοι δεν έχετε γίνει όλοι εδώ πέρα? Δές πώς αντιδράω σε ανάλογα ποστ άλλων και βγάλε συμπέρασμα για τις προθέσεις μου. Όταν ο NIGHTRIDER μου την έπεσε είδες να του λέω μου κάνεις επίθεση και τέτοιες μεγαλοστομίες? Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες? Αυτή είναι η καθάρα κουτοπονηριστική λογική που μας έχουν επιβάλλει σαν λαός. Ότι ντέ και καλά δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό, χωρίς να μας την κάνουν απο αλλού. Και είπαμε αν γίνει κάτι τέτοιο εδώ θα είμαστε να το πούμε. Με το πόστ σου όμως είναι σα να λές "αφού όλοι περιμένουμε οτι θα πέσουν οι υπηρεσίες Ντάρια και να το κάνεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα".Πρέπει να τα κάνω 50αράκια? Δε σε λέω ούτε εσένα , ούτε κανέναν άλλο κορόιδο, απλά βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας έτσι. Άσε να γίνει και μετά το λέμε, πρέπει να το προκαταβάλεις? Επιπλέον εσύ με προσβάλεις αναφερόμενος στην οικονομική μου κατάσταση και λέγοντας μου οτι αν δεν το αντέχω να το μειώσω ή να το κόψω. Δεν είναι θέμα σου αυτό και ούτε σου επιτρέπω να μου δίνεις τέτοιες προτροπές. Και αν αναφερθώ στην οικονομική μου κατάσταση εγώ ξέρω γιατί το κάνω και σίγουρα όχι για να με λυπηθείς εσύ ή να μου δώσεις συμβουλές τέτοιου είδους. Τέσπα το προσπερνάω γιατί εγώ δεν είμαι τόσο εύθικτος, όσο εσύ. Παρόλα αυτά σου ζητάω συγγνώμη που σε πρόσβαλλα...
Δεν υπονόησα τίποτα για την οικονομική σου κατάσταση φίλε,άλλωστε δεν την ξέρω και δεν σε έιπα φτωχό ηρέμησε  :cheesy:.Απλώς εξέλαβα - ίσως λάθος- μια επιθετικότητα.Απο κει και πέρα γνώμες ανταλλάσουμε,και σιγά μην τσακωθούμε για τα μπουρδέλα.Όσο για τις προτροπές γνωμη ήταν καμία προτροπή.Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φυσικά.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Δεν υπονόησα τίποτα για την οικονομική σου κατάσταση φίλε,άλλωστε δεν την ξέρω και δεν σε έιπα φτωχό ηρέμησε  :cheesy:.Απλώς εξέλαβα - ίσως λάθος- μια επιθετικότητα.Απο κει και πέρα γνώμες ανταλλάσουμε,και σιγά μην τσακωθούμε για τα μπουρδέλα.Όσο για τις προτροπές γνωμη ήταν καμία προτροπή.Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φυσικά.
ΟΚ. Όλοι ξεφεύγουμε ή παρερμηνεύουμε κατα καιρούς. Δεν τρέχει τίποτα. Όλα καλά.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
OK (Ola Kala) και καλή επιτυχία στον Σαααάκης! Ακόμα και για αυτους που δεν τους αρέσει...την Ελλαδαρα μας εκπροσωπει εκει στην άλλη πατρίδα σου...ΑΚΟΥΣ δεσποινίς Νταρούλα??!
Και τώρα που φτιαξαμε κλίμα παραθέτω μια λίστα από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:    40 € το απλό
Αχαρνών 85:      40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:       30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00

συμπληρώστε ό,τι γνωρίζετε ή θυμάστε...ευπροσδεκτοι!  :)

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τελευτάιο off-topic γιατι θα με κράξουν..Της Τουρκάλας δυστηχώς είναι καλύτερο τραγούδι. :grin:
Αυτή τη προπαγάνδα δεν θα την ανεχτώ! Καταλάβαμε όλοι γιατί προτιμάς το τραγούδι της τουρκάλας...

Α πού 'σαι NIGHTRIDER ρίξε μια ματιά στο thread του paradise και πές μου αν δεν έχω δίκιο που λέω οτι βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τελευτάιο off-topic γιατι θα με κράξουν..Της Τουρκάλας δυστηχώς είναι καλύτερο τραγούδι. :grin:
Καλύτερη lightcore τσοντα θα έλεγα.....τα βασικά ξέρει να χορεύει το μουνάκι(που μας είπε και τα σκοπια μακεδονία κι αυτή...μαύρο παίδες) Φαντάζεστε σε αυτό το τραγούδι την Shakira στην Μόσχα??! Να το χορεύει κυρίως και ας ήταν με όποια φωνή θέλει....1η με διαφορά πιστευω θα έβγαινε...τι λέτε μάγκες?? αυτή η χαντίσε δεν πιανεί μια από χορό στη πιστα,απλά ξέκωλο είναι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Σε μερικά στούντιο οπως το βριλλησου 55,Αγιου Μελετίου 37,Βουρβαχη 19,δροσοπούλου 95 γράφει αυτό:

"Το απλό πρόγραμμα προσφέρεται ΚΑΙ με 40€ ανάλογα με την κοπέλα"

Ποια είναι η τρανσπότερ στο Φυλης 104;

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Α πού 'σαι NIGHTRIDER ρίξε μια ματιά στο thread του paradise και πές μου αν δεν έχω δίκιο που λέω οτι βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας...
Δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα επίσημα στο site όμως...θα περιμενουμε ακόμα...!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
OK (Ola Kala) και καλή επιτυχία στον Σαααάκης! Ακόμα και για αυτους που δεν τους αρέσει...την Ελλαδαρα μας εκπροσωπει εκει στην άλλη πατρίδα σου...ΑΚΟΥΣ δεσποινίς Νταρούλα??!
Και τώρα που φτιαξαμε κλίμα παραθέτω μια λίστα από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:    40 € το απλό
Αχαρνών 85:      40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:       30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και αύριο για τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00

συμπληρώστε ό,τι γνωρίζετε ή θυμάστε...ευπροσδεκτοι!  :)
προτεινε μου στο κασσανδρας η στο αχαρνων που δεν τα εχω επισκευτει...ακομα σε ποιο μωρο αξιζει να καταθεσω...
δεν βρισκεις μονο σε στουντιο αλλα και σε προσωπα ....

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα επίσημα στο site όμως...θα περιμενουμε ακόμα...!
Ρε σύ για το thread του paradise σου λέω, όχι για το διαφημιστικό. Πήγαινε να δείς τις τελευταίες εξελίξεις. Στην τελευταία σελίδα...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ποια τουρκια και νορβηγια ρε παιδια σαακκηης τα παντα ολα λεμε!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Έπρεπε να κατεβάσουμε κανένα Μαλεβυζιώτη να δείς πώς θα πήγαινε άπατη η Τουρκάλα..(Σόρρυ μου βγήκε το Κρητικό μου θα μου περάσει !!  :2funny: :2funny:)

Στα σοβαρά τώρα...Μόνο μέσω της αποχής απο τα μαγαζιά θα μειωθεί το 50αρικο παίδες.Όσο πέφτει το μπακίρι δεν αλλάζει τίποτα.Και βέβαια να επιβραβεύονται τα μαγαζιά που ρίχνουνε την τιμή.Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έπρεπε να κατεβάσουμε κανένα Μαλεβυζιώτη να δείς πώς θα πήγαινε άπατη η Τουρκάλα..(Σόρρυ μου βγήκε το Κρητικό μου θα μου περάσει !!  :2funny: :2funny:)

Στα σοβαρά τώρα...Μόνο μέσω της αποχής απο τα μαγαζιά θα μειωθεί το 50αρικο παίδες.Όσο πέφτει το μπακίρι δεν αλλάζει τίποτα.Και βέβαια να επιβραβεύονται τα μαγαζιά που ρίχνουνε την τιμή.Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας.
εισαι διαθετιμενος να κανεις αποχη?και αν ναι για ποσο διαστημα?

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6

Γι αυτό παρέθεσα λίστα με τα καλύτερα VFM(value 4 money) συμπληρώστε ότι ξερετε...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:    40 € το απλό
Αχαρνών 85:      40 € το απλό
Φυλής 104:      30 € το απλό, 40 € με μασαζ, 50 € σταση 69 (υπάρχει και μια τρανς για όσους ενδιαφέρονται)
Αχαρνών 106:    30 € το απλό, 50 € σταση 69
.......................................................................
.......................................................................

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητοί συμπολεμιστές,
διαβάζω το θέμα και νομίζω πως δεν έχει τεθεί εξ αρχής στη σωστή βάση !
Εξηγούμαι :

-Δεν είναι θέμα τιμής και μόνο !

-Είναι θέμα του τι παίρνεις γι αυτά που δίνεις !

Δηλαδή δεν θα ήταν λογική τιμή τα 100 ευρά ας πούμε, αν μέσα στα στούντια υπήρχαν μουνάρες η μία καλύτερη απ την άλλη και όχι τα ξενερώματα που κατά κανόνα γεμίζουν αυτά τα μαγαζιά ?
Δεν θα ήταν λογική τιμή τα 120 ευρά, αν  με αυτά τα λεφτά μπορούσες να έχεις γυναικάρες για 45΄- 60΄ ή και περισσότερο και τζακούζια και ποτά και ότι άλλο γουστάρει ο καθένας ?
Δεν  θα ήταν λογική τιμή και τα 200 αν μπορούσες να παίρνεις και 2 μαζί και να περνάς πασάς για καμμιά ωρίτσα με τα κορίτσα (κάνει και ομοικατάληκτο), δεν θα ήταν στα 120-150 ευρά, να λέει το μαγαζί απο τζακούζια απο ιδιαίτερα δωμάτια, απο υπηρεσίες γενικώς, αλλά να έχει και πολλές επιλογές τεμάχίων ?
Οσοι έχουν ζήσει παλαιότερες εποχές, με τα πρώτα στούντια της Αθήνας, νομίζω θα συμφωνίσουν πως δεν είναι μόνο  ο λογαριασμός αλλά και το μαγαζί τι προσφέρει !
Μη το βάζετε το θέμα μόνο και μόνο στη τιμή, γιατί στο Ελλάντα η λύση είναι εύκολη και γνωστή ! Μειώνουμε τη τιμή, αλλά πρωτίστως μειώνουμε και τις υπηρεσίες αλλά και τα κυρίως πιάτα που σερβίρονται γίνονται 2ης ή και 3ης ποιότητας !

Νομίζω όλοι θέλουν, ή θάπρεπε να θέλουν, να πληρώνουν ανάλογα με αυτό που τρώνε !

Δεν γίνεται ρε φίλε δηλαδή να πληρώνουμε αστακομακαρονάδα και να τρώμε  πιλάφια !
Μια αστακομακαρονάδα στο SolyMar (Mykonos)είναι αξέχαστη, όμως  γι αυτό τη πληρώνεις και ακριβά!

Ομοια και μια μουνάρα δεν έχω αντίρηση να τη πληρώσω ακριβότερα απο 50 αρκεί και χρόνο να μου διαθέσει και υπηρεσίες ανάλογες ! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να πληρώσω ακόμη και 30 και να φάω ξενέρωμα ! Τέτοια λεφτά είναι χαμένα και τα κλαίω, αλλά περισσότερο κλαίω το χρόνο που έχασα να πηδάω κάτι κομοδίνα, καναπέδες, κρεβάτια και άλλα έπιπλα. Δυστυχώς τάχω πληρώσει και αυτά,...

Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν τον κατεβατό, αλλά σκοπός είναι να βοηθήσω προς τη σωστή κατεύθυνση (νομίζω).
Αυτά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom