Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Συμφωνώ... δεν βγάζουμε άκρη...!!!!Δε βγάζουμε άκρη. Μερικοί πιστεύουν οτι οι τιμές είναι ουρανοκατέβατες...
Συμφωνώ... δεν βγάζουμε άκρη...!!!!Δε βγάζουμε άκρη. Μερικοί πιστεύουν οτι οι τιμές είναι ουρανοκατέβατες...
Δε μας είπες το 2ον.1ον το happy hour νομιζω το εχει κανει πρωινα που οι περισσοτεροι ειμαστε στις δουλειες μας. οποτε μην νομιζεις και εκει παιζει κουτοπονηρια
To happy hour to EIXE κανει 12.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του...1ον το happy hour νομιζω το εχει κανει πρωινα που οι περισσοτεροι ειμαστε στις δουλειες μας. οποτε μην νομιζεις και εκει παιζει κουτοπονηρια
Σε εσένα αναφέρομαι αλλά anyway...Συμφωνώ... δεν βγάζουμε άκρη...!!!!
παιδακι μου, αν θα ηταν ολοι στη δουλεια πρωινες ωρες, δεν θα ανοιγανε καθολου τα μαγαζια τετοιες ωρες....1ον το happy hour νομιζω το εχει κανει πρωινα που οι περισσοτεροι ειμαστε στις δουλειες μας. οποτε μην νομιζεις και εκει παιζει κουτοπονηρια
το ειδα οντως ειναι και βραδυ. αλλα μηπως εκανε κουβεντα για το πρωινο?????To happy hour to EIXE κανει 12.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του...
ναι αλλα δεν αληθευει οτι οι απογευματινες - βραδυνες βαρδιες εχουν καλυτερες οικονομικες απολαβες?? ετσι νομιζω......παιδακι μου, αν θα ηταν ολοι στη δουλεια πρωινες ωρες, δεν θα ανοιγανε καθολου τα μαγαζια τετοιες ωρες....
αναφέρσου όπου θες...Σε εσένα αναφέρομαι αλλά anyway...
και μια ερωτησουλα φιλαρακο επειδη σε βλεπω ταγμενο κατα των μειωσεων τιμων. καθε ποτε επικεπτεσαι στουντιο???αναφέρσου όπου θες...
πάντως η κουβεντούλα εδώ μέσα με έκανε να καταλάβω πολλά και να βγάλω συμπεράσματα για το σκεπτικό μας , των πελατών εννοώ! αλλά δεν θα βγει άκρη... ;) ;) ;)
ναι, και αυτο το'χω βαλει και για το απογευμα.ναι αλλα δεν αληθευει οτι οι απογευματινες - βραδυνες βαρδιες εχουν καλυτερες οικονομικες απολαβες?? ετσι νομιζω......
Είσαι πολύ μεγάλη κοριτσάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι, και αυτο το'χω βαλει και για το απογευμα.
Λοιπον, δεν μπορουν να πεσουν οι τιμες για ΠΑΝΤΑ και υπερεσιες να μεινουν ιδιες... τα στουδια απο τοτε που πρωτοανοιξανε δουλευαν με 50 ευ.. δλδ οταν πας σε μπουρδελο- κ'εκει ζητας τις εκπτωσεις? οταν πας σε CT με 250 την ωρα- παλι ζητας εκπτωση?
Πολλες φορες κανουν και τα στουντια ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, 40 ευ δλδ, αλλα δεν μπορουμε να κατεβασουμε και τις τιμες σε επιπεδο μπουρδελου....οπως δεν μπορουνε τα CT να κατεβασουνε τις τιμες σε επιπεδο στουντιου... οπο πληρωνεις τοσο παιρνεις.
Στο σουπερμαρκετ γιατι δεν κανεις παζαρια? αμα σου λενε οτι κατι κοστιζει τοσο- οχι, θα σας δωσω πιο λιγα και δωστε μου το ιδιο πραγμα????
στο σουπερ μαρκετ γλυκια μου παιρνω αποδειξη ο μαγαζατορας φορολογειται και το κρατος εισπρατει φορο. εσυ για πες μου γιατι να μην κανω παζαρια αφου τα ευρωπουλακια ειναι μαυρακια?????ναι, και αυτο το'χω βαλει και για το απογευμα.
Λοιπον, δεν μπορουν να πεσουν οι τιμες για ΠΑΝΤΑ και υπερεσιες να μεινουν ιδιες... τα στουδια απο τοτε που πρωτοανοιξανε δουλευαν με 50 ευ.. δλδ οταν πας σε μπουρδελο- κ'εκει ζητας τις εκπτωσεις? οταν πας σε CT με 250 την ωρα- παλι ζητας εκπτωση?
Πολλες φορες κανουν και τα στουντια ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, 40 ευ δλδ, αλλα δεν μπορουμε να κατεβασουμε και τις τιμες σε επιπεδο μπουρδελου....οπως δεν μπορουνε τα CT να κατεβασουνε τις τιμες σε επιπεδο στουντιου... οπο πληρωνεις τοσο παιρνεις.
Στο σουπερμαρκετ γιατι δεν κανεις παζαρια? αμα σου λενε οτι κατι κοστιζει τοσο- οχι, θα σας δωσω πιο λιγα και δωστε μου το ιδιο πραγμα????
συχνά... πολύ συχνά! ;) ;) ;) σε κάλυψα ?και μια ερωτησουλα φιλαρακο επειδη σε βλεπω ταγμενο κατα των μειωσεων τιμων. καθε ποτε επικεπτεσαι στουντιο???
οκ πηγαινε σε ρδελο η σε CT και ζητα την αποδειξη, και πληρωσε με την πιστοτικη σου καρτα και ολας και θα τα βρει η γυναικα σου)) που τα χαλας τα λεφτακια σουστο σουπερ μαρκετ γλυκια μου παιρνω αποδειξη ο μαγαζατορας φορολογειται και το κρατος εισπρατει φορο. εσυ για πες μου γιατι να μην κανω παζαρια αφου τα ευρωπουλακια ειναι μαυρακια?????
ε αυτο λεω και εγω, δλδ τι θελελου? η τιμη να ειναι 30 ευ και υπερεσιες με 50? το'κανα για 4 ωρες και παλι δεν ειναι ευχαριστιμενοι.....συχνά... πολύ συχνά! ;) ;) ;) σε κάλυψα ?
απλά θέλω μεν να μειωθούν οι τιμές, γιατί με βολεύει, αλλά θέλω να είμαι και σωστός ταυτόχρονα, να υπάρχει ισορροπία... για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να ζητάμε μείωση τιμής και άυξηση των υπηρεσιών μέσα στο πρόγραμμα... ;)
πρωτον δεν ειμαι παντρεμενος και ελεγχο κανω στα μαρουλια μονο εγω. δευτερον αυτος ειναι ο λογος που δεν κοβεται αποδειξη?? η γυναικα του αλλου?? τωρα πως πληρωνουν? μετρητα δεν πληρωνουν??? κοψε μια ταμειακη αποδειξη π.χ. και ας την πεταξει ο αλλος. αλλα που να γινει αυτο. εχετε συνηθισει στην μαυρη οικονομια. και μετα βγαινει η καθε τανα με αμαξαρα, σπιταρωνα και κατσε μαλακα ταλαιπωρε να βγαλεις 50 ευρω να τα δινεις στις τανες. τελοςοκ πηγαινε σε ρδελο η σε CT και ζητα την αποδειξη, και πληρωσε με την πιστοτικη σου καρτα και ολας και θα τα βρει η γυναικα σου)) που τα χαλας τα λεφτακια σου
παντως το γεγονος οτι ειναι και πρωι και απογευμα δινει τη δυνατοτητα σε ολους μας να παμε.νομιζω γενικα οτι τετοιες κινησεις χρειαζονται υποστηριξη γιατι θα φερουν καλυτερο ανταγωνισμο μεταξυ των μαγαζιωνTo happy hour to EIXE κανει 12.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του...
Και τα ναρκωτικά στην Ελλάδα παράνομα είναι και ο τζόγος το ίδιο... με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους books δηλάδη εσύ κάνεις παζάρια.....???????στο σουπερ μαρκετ γλυκια μου παιρνω αποδειξη ο μαγαζατορας φορολογειται και το κρατος εισπρατει φορο. εσυ για πες μου γιατι να μην κανω παζαρια αφου τα ευρωπουλακια ειναι μαυρακια?????
οσο για τις εκπτωσεις δεν ειμαι ανθρωπος που παρακαλαω. δοξα τον θεο εχω και αρκετα. αλλα οταν καποιοι προσπαθουν να το παιξουν νομοταγεις αλλα ειναι ¨μαυροι" εκει τα χωνω.
φιλε μου να ξερεις στο παρανομο παντα ζεις με το ρισκο να σου βαλουν βραχιολακια. φυσικα και αν μπεις στον κυκλο του τζογου θα κανεις χατηρακιαΚαι τα ναρκωτικά στην Ελλάδα παράνομα είναι και ο τζόγος το ίδιο... με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους books δηλάδη εσύ κάνεις παζάρια.....???????