Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
1ον το happy hour νομιζω το εχει κανει πρωινα που οι περισσοτεροι ειμαστε στις δουλειες μας. οποτε μην νομιζεις και εκει παιζει κουτοπονηρια
Δε μας είπες το 2ον.
Και το happy hour είναι και το βραδυ,δες το banner.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
1ον το happy hour νομιζω το εχει κανει πρωινα που οι περισσοτεροι ειμαστε στις δουλειες μας. οποτε μην νομιζεις και εκει παιζει κουτοπονηρια
To happy hour to EIXE κανει 12.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδακι μου, αν θα ηταν ολοι στη δουλεια πρωινες ωρες, δεν θα ανοιγανε καθολου τα μαγαζια τετοιες ωρες....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
To happy hour to EIXE κανει 12.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του...
το ειδα οντως ειναι και βραδυ. αλλα μηπως εκανε κουβεντα για το πρωινο?????

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παιδακι μου, αν θα ηταν ολοι στη δουλεια πρωινες ωρες, δεν θα ανοιγανε καθολου τα μαγαζια τετοιες ωρες....
ναι αλλα δεν αληθευει οτι οι απογευματινες - βραδυνες βαρδιες εχουν καλυτερες οικονομικες απολαβες?? ετσι νομιζω......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σε εσένα αναφέρομαι αλλά anyway...
αναφέρσου όπου θες... :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως η κουβεντούλα εδώ μέσα με έκανε να καταλάβω πολλά και να βγάλω συμπεράσματα για το σκεπτικό μας , των πελατών εννοώ! αλλά δεν θα βγει άκρη... ;) ;) ;)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αναφέρσου όπου θες... :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως η κουβεντούλα εδώ μέσα με έκανε να καταλάβω πολλά και να βγάλω συμπεράσματα για το σκεπτικό μας , των πελατών εννοώ! αλλά δεν θα βγει άκρη... ;) ;) ;)
και μια ερωτησουλα φιλαρακο επειδη σε βλεπω ταγμενο κατα των μειωσεων τιμων. καθε ποτε επικεπτεσαι στουντιο???

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν αληθευει οτι οι απογευματινες - βραδυνες βαρδιες εχουν καλυτερες οικονομικες απολαβες?? ετσι νομιζω......
ναι, και αυτο το'χω βαλει και για το απογευμα.
Λοιπον, δεν μπορουν να πεσουν οι τιμες για ΠΑΝΤΑ και υπερεσιες να μεινουν ιδιες... τα στουδια απο τοτε που πρωτοανοιξανε δουλευαν με 50 ευ.. δλδ οταν πας σε μπουρδελο- κ'εκει ζητας τις εκπτωσεις? οταν πας σε CT με 250 την ωρα- παλι ζητας εκπτωση?
Πολλες φορες κανουν και τα στουντια ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, 40 ευ δλδ, αλλα δεν μπορουμε να κατεβασουμε και τις τιμες σε επιπεδο μπουρδελου....οπως δεν μπορουνε τα CT να κατεβασουνε τις τιμες σε επιπεδο στουντιου... οσο πληρωνεις τοσο παιρνεις.
Στο σουπερμαρκετ γιατι δεν κανεις παζαρια?  αμα σου λενε οτι κατι κοστιζει τοσο- οχι, θα σας δωσω πιο λιγα και δωστε μου το ιδιο πραγμα????

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον, δεν μπορουν να πεσουν οι τιμες για ΠΑΝΤΑ και υπερεσιες να μεινουν ιδιες... τα στουδια απο τοτε που πρωτοανοιξανε δουλευαν με 50 ευ.. δλδ οταν πας σε μπουρδελο- κ'εκει ζητας τις εκπτωσεις? οταν πας σε CT με 250 την ωρα- παλι ζητας εκπτωση?
Πολλες φορες κανουν και τα στουντια ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, 40 ευ δλδ, αλλα δεν μπορουμε να κατεβασουμε και τις τιμες σε επιπεδο μπουρδελου....οπως δεν μπορουνε τα CT να κατεβασουνε τις τιμες σε επιπεδο στουντιου... οπο πληρωνεις τοσο παιρνεις.
Στο σουπερμαρκετ γιατι δεν κανεις παζαρια?  αμα σου λενε οτι κατι κοστιζει τοσο- οχι, θα σας δωσω πιο λιγα και δωστε μου το ιδιο πραγμα????
Είσαι πολύ μεγάλη κοριτσάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Respect!!!!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Πολλες φορες κανουν και τα στουντια ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, 40 ευ δλδ, αλλα δεν μπορουμε να κατεβασουμε και τις τιμες σε επιπεδο μπουρδελου....οπως δεν μπορουνε τα CT να κατεβασουνε τις τιμες σε επιπεδο στουντιου... οπο πληρωνεις τοσο παιρνεις.
στο σουπερ μαρκετ γλυκια μου παιρνω αποδειξη ο μαγαζατορας φορολογειται και το κρατος εισπρατει φορο. εσυ για πες μου γιατι να μην κανω παζαρια αφου τα ευρωπουλακια ειναι μαυρακια?????
οσο για τις εκπτωσεις δεν ειμαι ανθρωπος που παρακαλαω. δοξα τον θεο εχω και αρκετα. αλλα οταν καποιοι προσπαθουν να το παιξουν νομοταγεις αλλα ειναι ¨μαυροι" εκει τα χωνω.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
και μια ερωτησουλα φιλαρακο επειδη σε βλεπω ταγμενο κατα των μειωσεων τιμων. καθε ποτε επικεπτεσαι στουντιο???
συχνά... πολύ συχνά!  ;) ;) ;) σε κάλυψα ?  :huh: :huh: :huh:

απλά θέλω μεν να μειωθούν οι τιμές, γιατί με βολεύει, αλλά θέλω να είμαι και σωστός ταυτόχρονα, να υπάρχει ισορροπία... για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να ζητάμε μείωση τιμής και άυξηση των υπηρεσιών μέσα στο πρόγραμμα... ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο σουπερ μαρκετ γλυκια μου παιρνω αποδειξη ο μαγαζατορας φορολογειται και το κρατος εισπρατει φορο. εσυ για πες μου γιατι να μην κανω παζαρια αφου τα ευρωπουλακια ειναι μαυρακια?????
οκ πηγαινε σε ρδελο η σε CT και ζητα την αποδειξη, και πληρωσε με την πιστοτικη σου καρτα και ολας και θα τα βρει η γυναικα σου)) που τα χαλας τα λεφτακια σου :grin: :grin: :grin:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συχνά... πολύ συχνά!  ;) ;) ;) σε κάλυψα ?  :huh: :huh: :huh:

απλά θέλω μεν να μειωθούν οι τιμές, γιατί με βολεύει, αλλά θέλω να είμαι και σωστός ταυτόχρονα, να υπάρχει ισορροπία... για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να ζητάμε μείωση τιμής και άυξηση των υπηρεσιών μέσα στο πρόγραμμα... ;)
ε αυτο λεω και εγω, δλδ τι θελελου? η τιμη να ειναι 30 ευ και υπερεσιες με 50? το'κανα για 4 ωρες και παλι δεν ειναι ευχαριστιμενοι.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οκ πηγαινε σε ρδελο η σε CT και ζητα την αποδειξη, και πληρωσε με την πιστοτικη σου καρτα και ολας και θα τα βρει η γυναικα σου)) που τα χαλας τα λεφτακια σου :grin: :grin: :grin:
πρωτον δεν ειμαι παντρεμενος και ελεγχο κανω στα μαρουλια μονο εγω. δευτερον αυτος ειναι ο λογος που δεν κοβεται αποδειξη?? η γυναικα του αλλου?? τωρα πως πληρωνουν? μετρητα δεν πληρωνουν??? κοψε μια ταμειακη αποδειξη π.χ. και ας την πεταξει ο αλλος. αλλα που να γινει αυτο. εχετε συνηθισει στην μαυρη οικονομια. και μετα βγαινει η καθε τανα με αμαξαρα, σπιταρωνα και κατσε μαλακα ταλαιπωρε να βγαλεις 50 ευρω να τα δινεις στις τανες. τελος

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παντως το γεγονος οτι ειναι και πρωι και απογευμα δινει τη δυνατοτητα σε ολους μας να παμε.νομιζω γενικα οτι τετοιες κινησεις χρειαζονται υποστηριξη γιατι θα φερουν καλυτερο ανταγωνισμο μεταξυ των μαγαζιων

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οσο για τις εκπτωσεις δεν ειμαι ανθρωπος που παρακαλαω. δοξα τον θεο εχω και αρκετα. αλλα οταν καποιοι προσπαθουν να το παιξουν νομοταγεις αλλα ειναι ¨μαυροι" εκει τα χωνω.
Και τα ναρκωτικά στην Ελλάδα παράνομα είναι και ο τζόγος το ίδιο... με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους books δηλάδη εσύ κάνεις παζάρια.....???????

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Και τα ναρκωτικά στην Ελλάδα παράνομα είναι και ο τζόγος το ίδιο... με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους books δηλάδη εσύ κάνεις παζάρια.....???????
φιλε μου να ξερεις στο παρανομο παντα ζεις με το ρισκο να σου βαλουν βραχιολακια. φυσικα και αν μπεις στον κυκλο του τζογου θα κανεις χατηρακια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το κακό ξεκινά όταν γίνεται σύγκριση με τα "στουντιο" του εξωτερικού και τις τιμές-υπηρεσίες που έχουν αυτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom