Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
φιλε ενα θα σου πω που οταν το ακουσα μετα οταν ακουγα το 50 ρικο του στουντιο γελαγα,ειχα γνωστη που ψαχνε μαστορα να βαψει το σπιτι της ενα τριαρι γυρω στα 80τμ.τωρα αν σου πω οτι ο φτηνοτερος που βρηκε ηταν ενας αλβανος που της πηρε 10 χιλιαρικα(ναι δεκα χιλιαρικα οπως το διαβαζεις)θα με πιστεψεις?ο τεχνικος κλαδος να δεις παραοικονομια και μαυρο χρημα.και αυτοι ειναι που διατηρουν τις τιμες στα παντα εκει που ειναι.για αυτο βλεπεις οι τιμες να μην πεφτουν στο οτιδηποτε.λογω του μαυρου χρηματος του τεχνικου τομεα.οι τανες μπροστα τους ειναι εντομα
εχεις παλι δικιο. αλλα οταν σου ερχεται η εφορια να σπρωξεις κανα 500αρικο με μισθο 800 τον μηνα και η κυρια νταρια και καθε αλλαη κυρια εμφανιζεται οτι πειναει ειναι δικαιο??? για μενα οχι.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
φιλε ενα θα σου πω που οταν το ακουσα μετα οταν ακουγα το 50 ρικο του στουντιο γελαγα,ειχα γνωστη που ψαχνε μαστορα να βαψει το σπιτι της ενα τριαρι γυρω στα 80τμ.τωρα αν σου πω οτι ο φτηνοτερος που βρηκε ηταν ενας αλβανος που της πηρε 10 χιλιαρικα(ναι δεκα χιλιαρικα οπως το διαβαζεις)θα με πιστεψεις?ο τεχνικος κλαδος να δεις παραοικονομια και μαυρο χρημα.και αυτοι ειναι που διατηρουν τις τιμες στα παντα εκει που ειναι.για αυτο βλεπεις οι τιμες να μην πεφτουν στο οτιδηποτε.λογω του μαυρου χρηματος του τεχνικου τομεα.οι τανες μπροστα τους ειναι εντομα
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά η γνωστή σου είναι για τους κανίβαλους.
Αλλά το thread αυτο είναι για τα στούντιο και τη τιμολογιακή πολιτική τους. Δεν θα δικαιώσουμε τα στούντιο, επειδή υπάρχουν λαμόγια τέτοιου είδους. Άσε που τα στούντιο προσφέρουν υπηρεσίες που έχεις ανάγκη σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα απο ότι τους τεχνικούς,μάστορες,μπογιατζήδες κτλ...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εχεις παλι δικιο. αλλα οταν σου ερχεται η εφορια να σπρωξεις κανα 500αρικο με μισθο 800 τον μηνα και η κυρια νταρια και καθε αλλαη κυρια εμφανιζεται οτι πειναει ειναι δικαιο??? για μενα οχι.
κοιτα εγω σου ειπα τη γνωμη μου σε σχεση με το 50ρικο του στουντιο και την ολη ακριβεια στην ελλαδα.οσο για την νταρια αυτο που εκανε ειναι ενα σημαντικο βημα.εστω και αυτες οι ωρες απο 50 σε 30 ειναι κατι πολυ σημαντικο που μπορει να ωθησει και αλλα στουντιο να κανουν το ιδιο και να δημιουργηθει μεγαλυτερος ανταγωνισμος,που ειναι ο μονος που ριχνει τις τιμες

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μην ξεχνας ομως πισω απο το παρανομο κρυβεται και ο προστατης ο νομιμος που θα σε καλυψει καποιες φορες ή θα σου σφυριξει κανα ντου. ετσι δεν ειναι???
φυσικα οπου δεν βρισκω αξυπηρετηση την κανω μακρια
επιχειρηματιας δεν ειναι η κοπελα. μαυρη δουλεια και μαυρα εσοδα εχει
κανενας δεν δουλευει τσαμπα αρκει να μην δουλευει τους αλλους
προβλημα ποσα βγαζουν οι κοπελες δεν εχω. αναφερε και πιο πριν οτι δοξα το θεο δεν πειναω
α)Και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου οπότε συμπερασματικά μάλλον δεν παζαρεύεις.
β)Για όλα αυτά που λές περί μαύρης εργασίας και παρανομίας ΔΕΝ ευθύνεται καμία κοπέλα, αλλά το ίδιο το ελληνικό κράτος που υποκριτικά έχει αναγνωρίσει ως νόμιμη την πορνεία, αλλά ωστόσο δεν αναγνωρίζει τα τόσα στούντιο/μπουρδέλα που λειτουργούν δήθεν παράνομα και φυσικά κάτω από τη μύτη τους... γιατί άραγε???? Μήπως για να εισπράτουν τα λαμόγια (κρατικά και μη)??????? Ή μήπως λες πως τους συμφέρει να ΜΗΝ εισπράττει το κράτος χρήματα... για ξανασκέψου τώρα...
γ)Τί εννοείς να μη σε δουλεύει? Γιατί αν εσύ δεν ξέρεις για ποιον λόγο επισκέπτεσαι τα στούντιο τότε μάλλον ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Η εκάστοτε κοπέλα ξέρεις από πριν τί σου πουλάει σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο αν εσύ/εγω δεν καταλαβαίνουμε ή εθελοτυφλούμε... να με συγχωρείς πολύ τότε αλλά για να το θέσω όσο πιο κομψά γίνεται είσαι/είμαι ΘΥΜΑΤΑ ΥΠΑΙΤΙΩΣ.
δ) Ο καθένας σε αυτή τη ζωή έκανε τις επιλογές του... μη νομίζεις πως μία κοπέλα που επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν στερήθηκε πράγματα στη ζωή της που για σένα και για μένα είναι και θα είναι αυτονόητα... και μόνο ο ενδεχόμενως κοινωνικός στιγματισμός τους αρκεί.
ε)Αφού λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα με το πόσα βγάζει η κάθε κοπέλα και δόξα τω Θεώ δεν θα πεινάσεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου? 

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
κοιτα εγω σου ειπα τη γνωμη μου σε σχεση με το 50ρικο του στουντιο και την ολη ακριβεια στην ελλαδα.οσο για την νταρια αυτο που εκανε ειναι ενα σημαντικο βημα.εστω και αυτες οι ωρες απο 50 σε 30 ειναι κατι πολυ σημαντικο που μπορει να ωθησει και αλλα στουντιο να κανουν το ιδιο και να δημιουργηθει μεγαλυτερος ανταγωνισμος,που ειναι ο μονος που ριχνει τις τιμες
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Από Τρίτη 12/5 μέχρι και Παρασκευή 15/5 και τις ώρες 12:00-14:00 και 19:00-21:00 το απλό πρόγραμμα προσφέρεται με 30€!
για 3 μερες μονο ειναι η προσφορα. και να θυμαμαι καλα το εν λογω μαγαζι πρεπει να ειναι στην κατοχη της για καμια βδομαδα. λογος διαφιμισης ηταν.3 μερες εχασε 100 θα κερδισει

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Γιατί μέσω του site μπορείς να δεις τα πρόσωπα από οπουδήποτε στο κόσμο! Και μιας και μιλάμε για το ότι οι κοπέλες είναι από το πρώην ανατολικό μπλόκο καταλαβαίνεις...
8ελεις να πεις, οτι φοβουντε μην τις δει η μαμα τους στην Ρωσια πχ και στεναχωρηθει.... ε??? :think:
Και στην Αγγλια..?Γιατι να μην ισχυει αυτο..?
Εκει δεν φοβουντε μην της δει κανενας γνωστος στο ΝΕΤ..? :think: ;)

Πάντως σπανια συναντας ασχημόφατσες ή αγριόφατσες στα στούντιο...
Καλα..μην ορκιζεσαι για αυτο...
Υπαρχουν πολλες που δεν αξιζουν το 50αρι...ασχετα με το τι κανουν στα ενδοτερα.. ;)

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Με δουλεύουν όταν μου βάζουν και καλά προσφορές που είναι του κώλου τα 9μερά και όταν το πώ, με λένε και αχάριστο...

Και επαναλαμβάνω για όσους δεν το διάβασαν το happy hour τελειώνει. Μια βδομάδα ήτανε! Από βδομάδα με full πρόγραμμά χαβιάρι και σαμπάνια. Άντε σπρώξε 100στάρι κόσμε...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
α)Και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου οπότε συμπερασματικά μάλλον δεν παζαρεύεις.
β)Για όλα αυτά που λές περί μαύρης εργασίας και παρανομίας ΔΕΝ ευθύνεται καμία κοπέλα, αλλά το ίδιο το ελληνικό κράτος που υποκριτικά έχει αναγνωρίσει ως νόμιμη την πορνεία, αλλά ωστόσο δεν αναγνωρίζει τα τόσα στούντιο/μπουρδέλα που λειτουργούν δήθεν παράνομα και φυσικά κάτω από τη μύτη τους... γιατί άραγε???? Μήπως για να εισπράτουν τα λαμόγια (κρατικά και μη)??????? Ή μήπως λες πως τους συμφέρει να ΜΗΝ εισπράττει το κράτος χρήματα... για ξανασκέψου τώρα...
γ)Τί εννοείς να μη σε δουλεύει? Γιατί αν εσύ δεν ξέρεις για ποιον λόγο επισκέπτεσαι τα στούντιο τότε μάλλον ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Η εκάστοτε κοπέλα ξέρεις από πριν τί σου πουλάει σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο αν εσύ/εγω δεν καταλαβαίνουμε ή εθελοτυφλούμε... να με συγχωρείς πολύ τότε αλλά για να το θέσω όσο πιο κομψά γίνεται είσαι/είμαι ΘΥΜΑΤΑ ΥΠΑΙΤΙΩΣ.
δ) Ο καθένας σε αυτή τη ζωή έκανε τις επιλογές του... μη νομίζεις πως μία κοπέλα που επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν στερήθηκε πράγματα στη ζωή της που για σένα και για μένα είναι και θα είναι αυτονόητα... και μόνο ο ενδεχόμενως κοινωνικός στιγματισμός τους αρκεί.
ε)Αφού λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα με το πόσα βγάζει η κάθε κοπέλα και δόξα τω Θεώ δεν θα πεινάσεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου? 
ειπα εξ'αρχης, παζαρια δεν κανω
το κρατος δινει συγκεκριμενες και μετρημενες αδειες για ρδελα. τωρα εαν ολες εχουν στο μυαλο τους το χρημα δεν ευθυνεται το κρατος επειδη μια χωρα θα εχει 11.000.000 πορνες. μετρημενα κουκια εχει
οι υπηρεσιες που παρεχουν ειναι ειτε ρδελα ειτε στουντιο της ξεπετας. πηγαινε στο εξωτερικο και μετα ξανμιλαμε
δεν στερηθηκαν πραγματα οι κοπελες αλλα τυφλωθηκαν απο το γρηγορο και πολυ πλουτισμο μεσω της πουτανιας
προσβλημα δεν εχω κουβεντα κανουμε. σε μια συζητηση δεν γινετε να συμφωνουμε ολοι. αλλιως δεν υπηρχε νοημα να κανουμε κουβεντα

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αυτο σε χαλαει???????
εμενα προσωπικα καθολου. κανε οτι θες. απλα εδω κουβεντιαζουμε το τι πρεπει να γινει για τις τιμες στα στουντιο. τωρα το happy hour που εβαλες για 3 μερες ειναι για γελια. προσωπικα για μενα και φιλικα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τα γράφω και εγώ αυτά, αλλά όταν δεν υπάρχει απάντηση μετατρεπόμαστε σε κινέζους...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εμενα προσωπικα καθολου. κανε οτι θες. απλα εδω κουβεντιαζουμε το τι πρεπει να γινει για τις τιμες στα στουντιο. τωρα το happy hour που εβαλες για 3 μερες ειναι για γελια. προσωπικα για μενα και φιλικα
οκ πες μου τοτε τι τιμες θες εσυ προσωπικα στα στουντια? και τι υπερεσιες?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα γράφω και εγώ αυτά, αλλά όταν δεν υπάρχει απάντηση μετατρεπόμαστε σε κινέζους...
ναι, αλλα δεν μπορω να το αφησω για παντα.. καμια κοπελα δεν θα θελει να δουλευει εδω ξεροντας οτι παντου δουλευουν με 50ρια και εδω με το 30....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
προσωπικα εγω????? δεν ειναι προσωπικο το θεμα αλλα αφορα και αλοους τοσους συναθλητες. ρωτα και αυτους ειναι πιο ευγενικο να ανοιξεις μια κουβεντα με ολους και οχι προσωπικα με μενα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Είναι γραμμένα και πιο πίσω. Δεν έχεις διαβάσει? Πρέπει να σου πεί ο συγκεκριμένος? Σε κουβέντα να βρισκόμαστε δηλαδή...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
ναι, αλλα δεν μπορω να το αφησω για παντα.. καμια κοπελα δεν θα θελει να δουλευει εδω ξεροντας οτι παντου δουλευουν με 50ρια και εδω με το 30....
Δεν είπαμε 30άρι Ντάρια. Είπαμε 40 με τις ίδιες υπηρεσίες. Είναι τόσο εξωπραγματικό? Έτσι θα υπάρξει ουσιαστικός ανταγωνισμός.Μόνο που θέλει λίγο θάρρος η απόφαση. Οι προσφορές που κάνεις είναι χωρίς αντίκρισμα imo...

edit: Για να είμαι πιο ακριβής για πτώση όλων των προγραμμάτων κατα 10ε είπαμε...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπαμε 30άρι Ντάρια. Είπαμε 40 με τις ίδιες υπηρεσίες. Είναι τόσο εξωπραγματικό? Έτσι θα υπάρξει ουσιαστικός ανταγωνισμός.Μόνο που θέλει λίγο θάρρος η απόφαση. Οι προσφορές που κάνεις είναι χωρίς αντίκρισμα imo...

edit: Για να είμαι πιο ακριβής για πτώση όλων των προγραμμάτων κατα 10ε είπαμε...
οκ. Τωρα θα πω να μας αλλαξουνε τιμες στη σελιδα. 40- το απλο. 50- 69. 60- sex show, 70- 69 kai sex show. ειναι οκ για εσας?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
οκ. Τωρα θα πω να μας αλλαξουνε τιμες στη σελιδα. 40- το απλο. 50- 69. 60- sex show, 70- 69 kai sex show. ειναι οκ για εσας?
Αν όντως το κάνεις και δεν το λές ειρωνικά βεβαίως και είναι οκ και μπράβο σου που άκουσες τις ανάγκες των πελατών. Εγώ θα το τιμάω το στούντιο όποτε μπορώ...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν όντως το κάνεις και δεν το λές ειρωνικά βεβαίως και είναι οκ και μπράβο σου που άκουσες τις ανάγκες των πελατών. Εγώ θα το τιμάω το στούντιο όποτε μπορώ...
εγω ειπα να το κανουν, τωρα περιμενω....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

το καλό με τον τεχνικό κλάδο είναι ότι αν καταπιαστείς μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα μόνος σου και πολλές φορές καλύτερα από τους αυτοονομαζόμενους μαστόρους...

στην περίπτωση όμως αυτή η μόνη εναλλακτική είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ή γάμος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom