Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,9%
  • ναι

Ψήφοι: 35 29,4%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,3%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 16,0%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 34,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
άπλητους πάκηδες μου χει τύχει να δώ και σε στούντιο των 100 ευρώ.Το θέμα είναι να μη τους δέχονται απλά.....

Επισκέπτης
Να πανε 15 ευρω ολα τα μπουρδελα και 30 ευρω ολα τα στουντιο, αυτο ειναι το πιο σωστο. Μην ανησυχειτε, οι Πακιστανοι δεν θα δινουν ευκολα το 30-αρι. 50 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για συνευρεση 10-15 λεπτων!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα μιλήσω προσωπικά....ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω :think:
Λέτε για 10 με 15 λεπτά πληρώνετε 50 ευρώ... ωραία
Εμένα  αρκετές φορές τυχαίνει να  είμαι με τον πελάτη 40 με 50 λεπτά στο δωμάτιο,τι πρέπει να κάνω :think: :think: :think: :think: :think: να ζητήσω αποζημίωσή χρόνου :think:
δεν είναι θέμα χρόνου ποσά λεπτά  γα....ς αρκεί να περνάς καλά ;).....

Ναι, δυστυχώς υπάρχουν κοπέλες κοπέλες  για 50 ευτω ξεπετάνε άμεσος τον πελάτη και δεν είναι αψιές...και έμενα μου έχει έτυχε σε 2 λεπτά να τελειώνει πελάτης, όμως δεν τον άφηνα στο παράπονο και ξανά έμπαινα στο δωμάτιο... λίγες κοπέλες το κάνουν αυτό!!!

Απλα λεω να βλεπουμε και της δυο πλευρές και μην έχουμε παράπονο σε όλα :rockon:!!!!!!               

Εχεις κατσει και 40 και 50 λεπτα στο δωματιο???? με 50 ευρω?

Και σε αφησε η υπηρεσια σου? Γιατι εδω εχουμε αρχισει να ακουμε οτι πηγαινουν εξω απο τις πορτες και βηχουνε για να βγει εξω η αλλη

Εκτος αυτου πως και εκατσες τοσο πολυ? τον γουσταρες τον πελατη? η' ειναι πολιτικη του μαγαζιου σας γενικα να μην βιαζεστε??? Για εξηγα λιγο γιατι μου φαινεται τραγικα ενδιαφερουσα περιπτωση αυτη που μας αναφερεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να πανε 15 ευρω ολα τα μπουρδελα και 30 ευρω ολα τα στουντιο, αυτο ειναι το πιο σωστο. Μην ανησυχειτε, οι Πακιστανοι δεν θα δινουν ευκολα το 30-αρι. 50 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για συνευρεση 10-15 λεπτων!

Νταξει δεν ειναι και 10 λεπτα. Εκτος και αν πεσεις σε αλητισσα.

ειναι περιπου 15 - 20 λεπτα.

10 - 15 λεπτα ειναι το ΜΑΞ του μπορδελου (αμα πεσεις σε καλο)... και το ελαχιστο του στουντιο (αν δεν πεσεις σε τομαρι ξαναλεω)

Δηλαδη 3-5 λεπτα αν πεσεις σε απαραδεκτο μπουρδελο. και 10-15 λεπτα αν πεσεις σε καλο μπορδελο

και 5-12 λεπτα αν πεσεις σε απαραδεκτο στουντιο και 15-25 λεπτα αμα πεσεις σε καλο στουντιο

kpap1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
0
[πρεπει να γινει αμεσα αλλαγη στις τιμες των στουντιο διοτι ειναι υπερτιμολογημενες στο 70% των περιπτωσεων δεν αξιζουν αυτα τα λεφτα μαλιστα παρατηρειται το φαινομενο στην κατηγορια των 20 ευρω να βρισκεις καλυτερες :pipa1:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Άμα στο γαμήσι υπολογίζεις την ώρα στο περίπου πέφτεις έξω.Από την καύλα δεν είσαι σε θέση να υπολογίζεις.
Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να ελέγξεις είναι κοιτώντας λεπτομερώς το ρολόι.Διαδικασία που όποτε έχει γίνει αντιληπτή με ρωτάνε υπαινικτικά "έχεις ραντεβού?" , "έχεις να πας κάπου μετά?"

Δυστυχώς είναι 10-15 λεπτά το 50ευρω στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[πρεπει να γινει αμεσα αλλαγη στις τιμες των στουντιο διοτι ειναι υπερτιμολογημενες στο 70% των περιπτωσεων δεν αξιζουν αυτα τα λεφτα μαλιστα παρατηρειται το φαινομενο στην κατηγορια των 20 ευρω να βρισκεις καλυτερες :pipa1:

Θα συμφωνησω. ΠΧ Περυσι το καλοκαιρι η Βανεσσα στο αγαθουπολεως 54.

Ειχε μεινει στο δωματιο 15+ λεπτα.

Με ενα 20αρικο. Η δικια μου γνωμη ειναι πριν μπεις... να κανεις μια ικανοποιητικη μπουρδελοτσαρκα για κανα μισαωρο τουλαχιστον. Αλλιως ειναι πιθανο να κλαψεις τα λεφτα σου.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τα μέτρα δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμη...στο τέλος του χρόνου πάντως και χωρίς τα δώρα 13,14 η τιμή θα είναι γύρω στα 35 με 40 ευρώ στα στούντιο...σίγουρα θα μειωθούν...αν δεν έχεις λεφτά το πρώτο που κόβεις είναι η διασκέδαση και η ένδυση...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Η λυση ειναι μια η μαλακια ριχτε επιτελους ενα μποικοταζ στις πουτανες εγω τοσο καιρο που δεν εχω λεφτα και την βγαζω με μαλακια δεν εχω αντιμετωπισει κανα προβλημα στερησης ακομα αλλα μιλαμε για τσοντα πολυ καλης ποιοτητας και ποσοτητας.
Επιτελους γαμω την τυχη μου σαν σαιτ δεν εχουμε κανει ουτε ενα οργανωμενο μποικοταζ στο θεμα ποιοτητας υπηρεσιων σε σχεση με την τιμη που δινουμε 15€=5200ΔΡΧ  30ε=10400ΔΡΧ 50€=17000ΔΡΧ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ για να συγκρινουμαι με το παρελθον αλλα και γιατι παλι σε δραχμες θα γυρισουμε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΟ SEX  ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.εγω ομως με τι μαλακια το νικησα αυτο ο παθος.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εγω βλεπω οι sex workers να φευγουν σιγα σιγα για αλλα μερη, και να μεινουμε με την σαβουρα....

με τη σαβουρα είμαστε ήδη αν αναλογίστουμε τα ιδρύματα που υπάρχουν στο εξωτερικό όπως είναι το Artemis στο Βερολίνο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με τη σαβουρα είμαστε ήδη αν αναλογίστουμε τα ιδρύματα που υπάρχουν στο εξωτερικό όπως είναι το Artemis στο Βερολίνο...

Ποσο παιρνουν εκει τυπε? Και ποση ειναι η αναμενομενη ωρα παραμονης?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εμένα  αρκετές φορές τυχαίνει να  είμαι με τον πελάτη 40 με 50 λεπτά στο δωμάτιο,τι πρέπει να κάνω :think: :think: :think: :think: :think: να ζητήσω αποζημίωσή χρόνου :think:

Ναι, δυστυχώς υπάρχουν κοπέλες κοπέλες  για 50 ευτω ξεπετάνε άμεσος τον πελάτη και δεν είναι αψιές...και έμενα μου έχει έτυχε σε 2 λεπτά να τελειώνει πελάτης, όμως δεν τον άφηνα στο παράπονο και ξανά έμπαινα στο δωμάτιο... λίγες κοπέλες το κάνουν αυτό!!!

Απλα λεω να βλεπουμε και της δυο πλευρές και μην έχουμε παράπονο σε όλα :rockon:!!!!!!               

άσε μας ρε μαράκι, που δε παίζει ρόλο ο χρόνος.Εσείς το λέτε που μόλις πάει τέταρτο αρχίζετε και ντύνεστε?Που τη τσατσά ξαφνικά τη πιάνει βήχας έξω απ τη πόρτα?Και δε το λέει ένας και δυό το λένε πολλοί αυτό,αν όχι όλοι οι συναγωνιστές που είχαν μια τουλάχιστον τέτοια εμπειρία.Συμορφωθείτε γιατί θα υπάρξει κρίση και στο χώρο σας.Απο μένα τουλάχιστον δε ξαναπαίρνετε ευρώ.Μαλακία...και πάλι μαλακία.Και μαζεύω τα λεφτάκια μου μια φορά το μήνα παίρνω city tour και παιρνάω γαμώ.Κι ούτε βήχας ούτε φτέρνισμα.

Επισκέπτης

Ναι, για πες μας και ποσο εχει για να γαμησεις εκει... Η Ελλαδα με το μπουρδελο των 20 ευρω ειναι παραδεισος του σεξ μπροστα στη Γερμανια. Οχι, δε γουσταρω να χαλαω μια περιουσια για να ριξω ενα πουτσο... Φυλης και παλι Φυλης!  :rockon:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Ή που θα αναγκαστούν να τις ρίξουν τις τιμές λογο του ότι ο κόσμος δεν θα έχει λευτά για τέτοιες πολυτέλειες ή που θα ανεβάσουν το χρόνο και την ποιότητα των υπηρεσιών κρατώντας τις παλίες τιμές,value for money δλδ. :knockinb:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Η προσγείωση των τιμών θα έρθει αναγκαστικά έτσι κι αλλιώς!! :coffee:

stargateph

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
14
Πόντοι
1

Ναι αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
άσε μας ρε μαράκι, που δε παίζει ρόλο ο χρόνος.Εσείς το λέτε που μόλις πάει τέταρτο αρχίζετε και ντύνεστε?Που τη τσατσά ξαφνικά τη πιάνει βήχας έξω απ τη πόρτα??Και δε το λέει ένας και δυό το λένε πολλοί αυτό,αν όχι όλοι οι συναγωνιστές που είχαν μια τουλάχιστον τέτοια εμπειρία.Συμορφωθείτε γιατί θα υπάρξει κρίση και στο χώρο σας.Απο μένα τουλάχιστον δε ξαναπαίρνετε ευρώ.Μαλακία...και πάλι μαλακία.Και μαζεύω τα λεφτάκια μου μια φορά το μήνα παίρνω city tour και παιρνάω γαμώ.Κι ούτε βήχας ούτε φτέρνισμα.

Ασε εχει βρογχιτιδα για αυτο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom