pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
άπλητους πάκηδες μου χει τύχει να δώ και σε στούντιο των 100 ευρώ.Το θέμα είναι να μη τους δέχονται απλά.....
άπλητους πάκηδες μου χει τύχει να δώ και σε στούντιο των 100 ευρώ.Το θέμα είναι να μη τους δέχονται απλά.....
Άμα μειωθουν οι τιμες θα γίνεται χαμός και θα γινουν στην ουσία υπερτιμημενα μπουρδελα. Μικρομπουρδελική Γ.
Θα μιλήσω προσωπικά....ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω
Λέτε για 10 με 15 λεπτά πληρώνετε 50 ευρώ... ωραία
Εμένα αρκετές φορές τυχαίνει να είμαι με τον πελάτη 40 με 50 λεπτά στο δωμάτιο,τι πρέπει να κάνω να ζητήσω αποζημίωσή χρόνου
δεν είναι θέμα χρόνου ποσά λεπτά γα....ς αρκεί να περνάς καλά ;).....
Ναι, δυστυχώς υπάρχουν κοπέλες κοπέλες για 50 ευτω ξεπετάνε άμεσος τον πελάτη και δεν είναι αψιές...και έμενα μου έχει έτυχε σε 2 λεπτά να τελειώνει πελάτης, όμως δεν τον άφηνα στο παράπονο και ξανά έμπαινα στο δωμάτιο... λίγες κοπέλες το κάνουν αυτό!!!
Απλα λεω να βλεπουμε και της δυο πλευρές και μην έχουμε παράπονο σε όλα !!!!!!
Να πανε 15 ευρω ολα τα μπουρδελα και 30 ευρω ολα τα στουντιο, αυτο ειναι το πιο σωστο. Μην ανησυχειτε, οι Πακιστανοι δεν θα δινουν ευκολα το 30-αρι. 50 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για συνευρεση 10-15 λεπτων!
[πρεπει να γινει αμεσα αλλαγη στις τιμες των στουντιο διοτι ειναι υπερτιμολογημενες στο 70% των περιπτωσεων δεν αξιζουν αυτα τα λεφτα μαλιστα παρατηρειται το φαινομενο στην κατηγορια των 20 ευρω να βρισκεις καλυτερες
Εγω βλεπω οι sex workers να φευγουν σιγα σιγα για αλλα μερη, και να μεινουμε με την σαβουρα....
με τη σαβουρα είμαστε ήδη αν αναλογίστουμε τα ιδρύματα που υπάρχουν στο εξωτερικό όπως είναι το Artemis στο Βερολίνο...
Θα μιλήσω προσωπικά....ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω
Εμένα αρκετές φορές τυχαίνει να είμαι με τον πελάτη 40 με 50 λεπτά στο δωμάτιο,τι πρέπει να κάνω να ζητήσω αποζημίωσή χρόνου
Ναι, δυστυχώς υπάρχουν κοπέλες κοπέλες για 50 ευτω ξεπετάνε άμεσος τον πελάτη και δεν είναι αψιές...και έμενα μου έχει έτυχε σε 2 λεπτά να τελειώνει πελάτης, όμως δεν τον άφηνα στο παράπονο και ξανά έμπαινα στο δωμάτιο... λίγες κοπέλες το κάνουν αυτό!!!
με τη σαβουρα είμαστε ήδη αν αναλογίστουμε τα ιδρύματα που υπάρχουν στο εξωτερικό όπως είναι το Artemis στο Βερολίνο...
Ναι αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.Θα μιλήσω προσωπικά....ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω
άσε μας ρε μαράκι, που δε παίζει ρόλο ο χρόνος.Εσείς το λέτε που μόλις πάει τέταρτο αρχίζετε και ντύνεστε?Που τη τσατσά ξαφνικά τη πιάνει βήχας έξω απ τη πόρτα??Και δε το λέει ένας και δυό το λένε πολλοί αυτό,αν όχι όλοι οι συναγωνιστές που είχαν μια τουλάχιστον τέτοια εμπειρία.Συμορφωθείτε γιατί θα υπάρξει κρίση και στο χώρο σας.Απο μένα τουλάχιστον δε ξαναπαίρνετε ευρώ.Μαλακία...και πάλι μαλακία.Και μαζεύω τα λεφτάκια μου μια φορά το μήνα παίρνω city tour και παιρνάω γαμώ.Κι ούτε βήχας ούτε φτέρνισμα.