Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,9%
  • ναι

Ψήφοι: 35 29,4%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,3%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 16,0%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 34,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Απο τα 30 ευρω η κοπελα θα παρει τα μισα στην καλυτερη περιπτωση. Ε ρε φιλε δεν γινεται να θες περισσοτερο χρονο, πιο ομορφη κοπελα απο οτι σε μπουρδελο συνηθως, και στην τιμη αυτη. Πολυ απλα δεν θα το δεχτουν οι κοπελες. Μερικες απο αυτες δεν εχουν δουλεψει ποτε σε μπουρδελο, δεν νομιζω οτι τωρα προκειται να ριξουν τα χρηματα που βαζουν στην τσεπη απο καθε πελατη σε επιπεδο μπουρδελου.

Καλυτερα να ζητησετε πιο ποιοτικο χρονο, οχι μειωση τιμων.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Απο τα 30 ευρω η κοπελα θα παρει τα μισα στην καλυτερη περιπτωση. Ε ρε φιλε δεν γινεται να θες περισσοτερο χρονο, πιο ομορφη κοπελα απο οτι σε μπουρδελο συνηθως, και στην τιμη αυτη. Πολυ απλα δεν θα το δεχτουν οι κοπελες. Μερικες απο αυτες δεν εχουν δουλεψει ποτε σε μπουρδελο, δεν νομιζω οτι τωρα προκειται να ριξουν τα χρηματα που βαζουν στην τσεπη απο καθε πελατη σε επιπεδο μπουρδελου.

Καλυτερα να ζητησετε πιο ποιοτικο χρονο, οχι μειωση τιμων.

για κάτσε ρε φιλαράκι, σ'αυτή την εποχή, 1 ευρώ το λεπτό για τη πουτάνα(αφού 30 ευρώ τα 15 λεπτά και τα μισά η πουτάνα), είναι λίγα δηλαδή?Σόρυ για τα χουμε ισοπεδώσει όλα δηλαδή.Και το πολύ πολύ αν γουστάρει κάποιος και η κοπέλα τον ευχαριστήσει ας τις δώσει και ένα μπουρμπουάρ για τη πάρτη της μέσα στο δωμάτιο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βασικα αμα πεσουν οι τιμες θα αφερεθει κατη απο της υπηρεσιες σωστα? Η χρονος,η αποδοση,η διαθεση!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Βασικα αμα πεσουν οι τιμες θα αφερεθει κατη απο της υπηρεσιες σωστα? Η χρονος,η αποδοση,η διαθεση!

όχι ρε παιδιά,τι λέτε?Γιατί να αφαιρεθεί η ποιότητα των υπηρεσιών?Δηλαδή τώρα εμάς που μας πετσοκόφτουν τους μισθους πρέπει να μειώσουμε την απόδοσή μας στη δουλειά μας?Χαλαρώστε λίγο.Είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς,εισοδήματος.Μίκροοικονομική Α.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
όχι ρε παιδιά,τι λέτε?Γιατί να αφαιρεθεί η ποιότητα των υπηρεσιών?Δηλαδή τώρα εμάς που μας πετσοκόφτουν τους μισθους πρέπει να μειώσουμε την απόδοσή μας στη δουλειά μας?Χαλαρώστε λίγο.Είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς,εισοδήματος.Μίκροοικονομική Α.
Άμα μειωθουν οι τιμες θα γίνεται χαμός και θα γινουν στην ουσία υπερτιμημενα μπουρδελα. Μικρομπουρδελική Γ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εγω βλεπω οι sex workers να φευγουν σιγα σιγα για αλλα μερη, και να μεινουμε με την σαβουρα....

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035
Τώρα με τη κρίση και τις μειώσεις μισθών,πάρτε επιτέλους την απόφαση και μειώστε τις τιμές σας.Δε μπορούμε να δίνουμε 40 και 50 ευρώ για 15 λεπτά απόλαυσης.Κάντε το 30 ευρώ και άμα θέλετε το 50ευρώ πρόγραμμα να γίνει 30λεπτά με 35 λεπτά.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δε θα πατάει άνθρωπος με τις τιμές και τις κακές υπηρεσίες που προσφέρουν ορισμένα στούντιο.

Δηλαδή προτιμάτε, 3 πελάτες τη βάρδια των 50 ευρώ?? ή 7 πελάτες των 30?? :idiot:
Θα μιλήσω προσωπικά....ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω :think:
Λέτε για 10 με 15 λεπτά πληρώνετε 50 ευρώ... ωραία
Εμένα  αρκετές φορές τυχαίνει να  είμαι με τον πελάτη 40 με 50 λεπτά στο δωμάτιο,τι πρέπει να κάνω :think: :think: :think: :think: :think: να ζητήσω αποζημίωσή χρόνου :think:
δεν είναι θέμα χρόνου ποσά λεπτά  γα....ς αρκεί να περνάς καλά ;).....

Ναι, δυστυχώς υπάρχουν κοπέλες κοπέλες  για 50 ευτω ξεπετάνε άμεσος τον πελάτη και δεν είναι αψιές...και έμενα μου έχει έτυχε σε 2 λεπτά να τελειώνει πελάτης, όμως δεν τον άφηνα στο παράπονο και ξανά έμπαινα στο δωμάτιο... λίγες κοπέλες το κάνουν αυτό!!!

Απλα λεω να βλεπουμε και της δυο πλευρές και μην έχουμε παράπονο σε όλα :rockon:!!!!!!               

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
οτι και να γινει παιδες δεν πιστευω πως θα ριξουνε τις τιμες τους... κ ο ελληνας επειδη ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ και ανεβασμα να κανουνε στις τιμες παντα θα πηγαινει κ θα τα σκαει... ειναι το μονο επαγγελμα που δεν θα το επηρεασει η κριση...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα με τη κρίση και τις μειώσεις μισθών,πάρτε επιτέλους την απόφαση και μειώστε τις τιμές σας.Δε μπορούμε να δίνουμε 40 και 50 ευρώ για 15 λεπτά απόλαυσης.Κάντε το 30 ευρώ και άμα θέλετε το 50ευρώ πρόγραμμα να γίνει 30λεπτά με 35 λεπτά.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δε θα πατάει άνθρωπος με τις τιμές και τις κακές υπηρεσίες που προσφέρουν ορισμένα στούντιο.

Δηλαδή προτιμάτε, 3 πελάτες τη βάρδια των 50 ευρώ?? ή 7 πελάτες των 30?? :idiot:

Φίλε έτσι έπρεπε να ήταν αλλά τι να λέμε τώρα..Είδαμε και τις τιμές στα καινούργια banners , Πειραιώς κλπ..
Το 50ευρω ποτέ μου δεν το κατάλαβα.Έπρεπε να είναι 40 , το διπλάσιο δηλ από Φυλής.Αν καθιερωθεί το 40 μετά θα μπορούμε να ελπίζουμε για 40/30 έναντι 50/40 που είναι τώρα.

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και γιατι να πατε σε στουντιο αφου και με 20 ευρο κανουνε 69 ενο σε στουντιο θελουν τουλαχιστοον 60 ευρο απατη

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

......παντως  στις  τελευταιες  μου  επισκεψεις  σε  στουντι(α)  ,  οι  περισσοτερες  κοπελες    μου  λενε  οτι  υπαρχει  μια  υφεση  τελευταια  ,  δηλ.μειωση  πελατειας.......Ολοι  το  σκεφτομασταν  ,  αλλα  και  με  αυτο  το  ψυχολογικο  κλιμα  που  επικρατει  στον καταναλωτη  εδω  και  λιγες μερες  ,  θα  το  σκεφτεσαι    διπλα  να  δωσεις  το  50αρικο.........καλα  αν  εισαι  ανεργος  δεν  το  συζητω........εγω  παντως  δεν  πειραματιζομαι  πια  με  καινουργιες  κοπελες  ,  δεν  εχω  την  πολυτελεια  να  πεταω  50ρικα    σε  φολες !!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και γιατι να πατε σε στουντιο αφου και με 20 ευρο κανουνε 69 ενο σε στουντιο θελουν τουλαχιστοον 60 ευρο απατη

Φιλε αμα θελεις καθαριοτητα, ομορφη κοπελα, και διαρκεια πανω απο 5 λεπτα, το στουντιο ειναι μονοδρομος.
Επισης θες να γαμας εκει που γαμαει ο απλυτος πακης?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom