Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Studian ενα ΤΕΙ οταν αρχισει να λειτουργει απο το 1996 σημαινει οτι θα βγαλει την πρωτη φουρνια φοιτητων το 2000......οσοι ηταν πιο πριν τι να κανουν δηλαδη? πες μου εσυ τωρα.....και ασχετως του τι σου δινει το χαρτι οταν ο τιτλος λεγεται "κοινωνικης διοικησης" μπορεις να αντιληφθεις απο μονος σου οτι τα πιο πολλα μαθηματα θα αφορουν σε διοικηση.....

κατα ταλλα οχι δεν ηξερα οτι υπηρχε το συγκεκριμενο ΑΕΙ για να το αναφερω  μιας και δεν εχω σπουδασει κοινωνικη εργασια.......

σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχεις σπουδάσει κοινωνική εργασία, δεν ήξερες το συγκεκριμένο τμήμα αλλά έχεις άποψη παρόλα αυτά. βασισμένη σε τι αλήθεια; Στην διαίσθηση σου;

Γιατί εδώ φαίνεται ότι το τμήμα έχει 2 κατευθύνσεις. Δίνει δηλαδή 2 πτυχία.

Κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής
Κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας

Επισκέπτης
μακλειν οταν κανεις κριτικη να την κανεις παντου και σε ολους!!!φιλικα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχεις σπουδάσει κοινωνική εργασία, δεν ήξερες το συγκεκριμένο τμήμα αλλά έχεις άποψη παρόλα αυτά. βασισμένη σε τι αλήθεια; Στην διαίσθηση σου;

Γιατί εδώ φαίνεται ότι το τμήμα έχει 2 κατευθύνσεις. Δίνει δηλαδή 2 πτυχία.

Κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής
Κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας

χα..........μισο να βρω μια γωνια να γελασω με την ανεση μου.......εδω εσυ παραθετεις λινκς και αποψη για το "απλο" και ποταπο ΤΕΙ και για τις οποιες γνωσεις εχει λαβει ο γουορ.....και σε ενοχλησε αυτο που ειπα για το "διοικητικες θεσεις"????κοινωνικος λειτουργος δεν εισαι σαφως οπως μας εχεις δωσει να καταλαβουμε οποτε τι ειδους εμπειρια και αποψη μπορει να εχεις εσυ?????επειδη απλα γκουγκλιζεις και βρισκεις μερικα λινκακια? το οτι το ΑΕΙ ξεκινησε πριν 4 χρονια το ειδες ή πρεπει να το ξαναγραψει ο γουορ? ή μηπως το ηξερες και αυτο? εσυ εισαι που αμφισβητεις εδω και ποσες σελιδες την μορφωση που προσφερει το "κοινωνικης εργασιας" και ο γουορ σου απανταει......εγω ουτε υπερ μιλησα ουτε κατα για το θεμα......μονο για το αντικειμενο ΤΕΙ μιλησα.....και θα πεις εσυ σε μενα οτι εγω δεν θα πρεπε να εχω αποψη για το θεμα????? :2funny:

μακλειν δεν ηταν για σενα καμια σποντα περι "ανεσης" μιας και δεν ξερω ουτε τι κανεις ουτε με απασχολει αν εισαι ανετος ή κανεις μεταπτυχιακα........

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Studian οπως σου ειπε ο γουορ η σχολη μπηκε σε μηχανογραφικο πριν 4 χρονια.......εκτος αν κατεχεις και αυτο το θεμα και μπορεις να μας διαφωτισεις διαφορετικα......

άρα οι ΠΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί που γνωρίζω εγώ και δουλεύουν στο Δημόσιο είναι φαντάσματα. Ευχαριστώ που μου το είπες να μην μιλάω με φαντάσματα.

οι αποφοιτοι κοινωνικης διοικησης ειναι για διοικητικες θεσεις!!αν γινει προκυρηξη για κοινωνικους λειτουργους ,θα προτιμηθουν οι αποφοιτοι ΤΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!αυτη την κουβεντα ειχα πριν λιγους μηνες με την πρυτανη του πανεπιστημιου της θρακης και μου ειπε αυτο ακριβως!!

Όταν γίνεται προκήρυξη στο Δημόσιο για μια θέση ΠΕ Κοινωνικού Λειτουργού μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μόνο απόφοιτοι ΑΕΙ. Αν η προκήρυξη είναι για ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μόνο απόφοιτοι ΤΕΙ. ʼρα ποτέ δεν τίθεται θέμα προτίμησης του ενός έναντι του άλλου σε ένα διαγωνισμό.

αλλά τι ξέρω εγώ; Εγώ ασχολούμαι με χρηματοοικονομικά όπως έχουν αποφανθεί 3 τουλάχιστον μέλη του φόρουμ.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
χα..........μισο να βρω μια γωνια να γελασω με την ανεση μου.......εδω εσυ παραθετεις λινκς και αποψη για το "απλο" και ποταπο ΤΕΙ και για τις οποιες γνωσεις εχει λαβει ο γουορ.....και σε ενοχλησε αυτο που ειπα για το "διοικητικες θεσεις"????κοινωνικος λειτουργος δεν εισαι σαφως οπως μας εχεις δωσει να καταλαβουμε οποτε τι ειδους εμπειρια και αποψη μπορει να εχεις εσυ?????επειδη απλα γκουγκλιζεις και βρισκεις μερικα λινκακια? το οτι το ΑΕΙ ξεκινησε πριν 4 χρονια το ειδες ή πρεπει να το ξαναγραψει ο γουορ? ή μηπως το ηξερες και αυτο? εσυ εισαι που αμφισβητεις εδω και ποσες σελιδες την μορφωση που προσφερει το "κοινωνικης εργασιας" και ο γουορ σου απανταει......εγω ουτε υπερ μιλησα ουτε κατα για το θεμα......μονο για το αντικειμενο ΤΕΙ μιλησα.....και θα πεις εσυ σε μενα οτι εγω δεν θα πρεπε να εχω αποψη για το θεμα????? :2funny:

μακλειν δεν ηταν για σενα καμια σποντα περι "ανεσης" μιας και δεν ξερω ουτε τι κανεις ουτε με απασχολει αν εισαι ανετος ή κανεις μεταπτυχιακα........

Έχεις εγγενές πρόβλημα κατανόησης απλών εννοιών ή είναι επίκτητο;

Στην Ελλάδα που ζούμε υπάρχουν δύο κατηγορίες Κοινωνικών Λειτουργών. Αυτοί που είναι απόφοιτοι ΑΕΙ και αυτοί που είναι απόφοιτοι ΤΕΙ ή αντιστοίχων σχολών του εξωτερικού. Αυτό ισχύει και για τον Δημόσιο και για τον Ιδιωτικό τομέα. Προφανώς οι απόφοιτοι ΤΕΙ είναι περισσότεροι γιατί είναι τρεις σχολές έναντι μίας και γιατί είναι παλαιότερες σχολές. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΕΙ!!!!!

Αν εσύ το αρνείσαι είναι σαν να αρνείσαι την πραγματικότητα. Όλα τα άλλα είναι παπαρολογία στην οποία κοντεύεις να πάρεις διδακτορικό.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το θεμα ομως δεν ειναι εν τελει αν υπαρχουν ΠΕ ή ΤΕ και παρεκλινουμε.......το θεμα ειναι οτι αμφισβητησες τη μορφωση που προσφερει το τει κοινωνικης εργασιας χωρις να εχεις σπουδασει εκει και κατα ταλλα λες σε μενα οτι δεν μπορω να εχω αποψη επι του θεματος μιας και δεν σπουδασα εκει......εσυ ποια εμπειρια εχεις ακριβως με το συγκεκριμενο τμημα?οκ ξερεις οτι υπαρχει αει στη θρακη.....οκ ξερεις πανεπιστημιακους κοινωνικους λειτουργους.....και????
ασχετως που συμφωνησα με την τοποθετηση σου στο θεμα της ψυχολογιας.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Studian για να στο πω απλα χεστηκα αν υπαρχουν αποφοιτοι αει ή τει.......ειλικρινα.......εσυ αμφισβητησες τη γνωση που προσφερει το συγκεκριμενο τει και παραλληλα δε θες να δηλωσεις με τι ασχολεισαι......και παραλληλα κατηγορεις εμενα που δυστυχως δεν ηξερα οτι υπαρχει και ενα προσφατο αει αντιστοιχο......μαλιστα.....

Επισκέπτης
στουντιαν οι γνωστοι που εχεις και ειναι κοινωνικοι λειτουργοι μαλλον τελειωσαν την ΧΕΝ!!!!τοτε υπηρχαν 2 σχολες απο που μπορουσες να σπουδασεις κοινωνικη εργασια και μια απο αυτες ηταν η ΧΕΝ!!την αλλη δεν την θυμαμαι!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα ομως δεν ειναι εν τελει αν υπαρχουν ΠΕ ή ΤΕ και παρεκλινουμε.......το θεμα ειναι οτι αμφισβητησες τη μορφωση που προσφερει το τει κοινωνικης εργασιας χωρις να εχεις σπουδασει εκει και κατα ταλλα λες σε μενα οτι δεν μπορω να εχω αποψη επι του θεματος μιας και δεν σπουδασα εκει......εσυ ποια εμπειρια εχεις ακριβως με το συγκεκριμενο τμημα?οκ ξερεις οτι υπαρχει αει στη θρακη.....οκ ξερεις πανεπιστημιακους κοινωνικους λειτουργους.....και????
ασχετως που συμφωνησα με την τοποθετηση σου στο θεμα της ψυχολογιας.....

Σε ποιό σημείο ακριβώς αμφισβήτησα την μόρφωση που προσφέρει το ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας; Για ψάξτο! Είπα απλώς ότι υπάρχει και ΑΕΙ.

Εγώ απλώς είπα στον Γουώρχολ ότι για να λέει σε έμένα (και σε εσένα αφού γενικά συμφωνήσαμε) ότι λέμε λόγια του αέρα θα πρέπει να έχει κάνει χρόνια μελέτης τουλάχιστον Πανεπιστημιακού επιπέδου. Υπόθεση εργασίας έκανα, όχι ερώτηση. Ίδίως αν λάβει υπόψιν κανείς ότι είχαμε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο συζήτησης και δεν ήταν συζήτηση καφενείου. Δεν είπα να έχει πτυχίο Πανεπιστημίου απαραιτήτως. Είπα να έχει μελετήσει σε αυτό το επίπεδο. Γιατί μπορεί κάποιος να μην έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο, αλλά να έχει μελετήσει τόσο ένα αντικείμενο που να έχει εντρυφήσει σε επίπεδο Πανεπιστημίου χωρίς πτυχίο. Ασχέτως των επαγγελματικών του δικαιωμάτων.

ʼλλοι ζήτησαν πτυχία και περγαμηνές. άλλοι αμφισβήτησαν γνώσεις. άλλοι έβγαλαν εύκολα συμπεράσματα για σπουδές και επάγγελμα μου. Επειδή είσαι ακόμα στα πανεπιστημιακά θρανία, στα οποία εγώ κάθησα 10 χρόνια συν κάποια χρόνια και από την άλλη πλευρά των θρανίων, καλό θα ήταν όταν δεν είσαι σίγουρη για ένα θέμα, να το ψάχνεις και μετά να μιλάς. Νομίζω ότι κάπως έτσι κάνεις τις εργασίες σου στην Αγγλία. Όχι διαισθητικά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πιστεψε κοντευω το δεκαρι στα θρανια.......κατα ταλλα εγω αντεληφθηκα μια ειρωνια απεναντι στη μορφωση που μπορει να εχει ο γουορ και στη συνεχεια πεσανε τα σχολια περι "απλου τει" κτλ κτλ κτλ......ισως να εκανα λαθος παντως το υφος αυτο μου εδωσε να καταλαβω.....τες παν το σταματαω εδω γιατι δεν υπαρχει λογος για περαιτερω συζητηση......και επειδη οπως ακριβως ειπες η συζητηση δεν ηταν καφενειου (ΑΣχετως αν χρησιμοποιηθηκε γλωσσα απλοικη) καλο θα ηταν να ξερουμε ποιοι μιλανε με ποιους και με ποια ειδικοτητα καποιος λεει κατι τοσο σοβαρο (αυτο παει για ολους....)

αλλα ξεχασα.......ειμαστε ελλαδα.......ο,τι δηλαωσεις εισαι........ειμαστε και στο ιντερνετ.........ακομα χειροτερα τα πραγματα.........

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πιστεψε κοντευω το δεκαρι στα θρανια.......κατα ταλλα εγω αντεληφθηκα μια ειρωνια απεναντι στη μορφωση που μπορει να εχει ο γουορ και στη συνεχεια πεσανε τα σχολια περι "απλου τει" κτλ κτλ κτλ......ισως να εκανα λαθος παντως το υφος αυτο μου εδωσε να καταλαβω.....τες παν το σταματαω εδω γιατι δεν υπαρχει λογος για περαιτερω συζητηση......και επειδη οπως ακριβως ειπες η συζητηση δεν ηταν καφενειου (ΑΣχετως αν χρησιμοποιηθηκε γλωσσα απλοικη) καλο θα ηταν να ξερουμε ποιοι μιλανε με ποιους και με ποια ειδικοτητα καποιος λεει κατι τοσο σοβαρο (αυτο παει για ολους....)

αλλα ξεχασα.......ειμαστε ελλαδα.......ο,τι δηλαωσεις εισαι........ειμαστε και στο ιντερνετ.........ακομα χειροτερα τα πραγματα.........

Προσωπικά δεν δήλωσα ότι είμαι κάτι και κακώς είπα πόσα χρόνια έχω κάτσει στα θρανία κάποτε. αλλά είναι 2 η ώρα τη νύχτα. Ο καθένας σε ένα φόρουμ παραθέτει κάποιες απόψεις. Μπορούμε να συζητήσουμε αυτές; ΟΚ! Δεν μπορούμε; Γινόμαστε κώλος!

Οι αρχαίοι είχαν μια παροιμία: Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας. Αν υπάρχει διάνοια φυσικά. Γιατί διαφορετικά η γλώττα είναι ανεξέλεγκτη στην παπαρολογία. ένα τέτοιο φαινόμενο λοιπόν είχαμε χθες το βράδυ και συνεχίστηκε και σήμερα.

Καληνύχτα!

Επισκέπτης
υπαρχει και μια αλλη παροιμια!!εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
υπαρχει και μια αλλη παροιμια!!εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο!!!

Προσκυνώ για άλλη μια φορά το απαύγασμα ανθρώπινης σοφίας. Για άλλη μια φορά θαμπώνομαι από την συμπύκνωση τόσης σοφίας σε μια γραμμή μόνο. Ούτε ο Wittgenstein στο Tractatus Logico-Philosophicus δεν έφτασε σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη.

εύγε και πάλι νέε μου!!!

Επισκέπτης
προσκυνα στουντιαν !!το κανεις πολυ καλα!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
προσκυνα στουντιαν !!το κανεις πολυ καλα!!!

Σε αρέσει να σε προσκυνούν ρε καλόπαιδο; Γιατί δεν μου το λες καημένε από την αρχή να σου ρίχνω 2-3 προσκυνήματα την ημέρα να φτιάχνεσαι1;

Τι σε φτιάχνει περισσότερο μάγκα μου; Πως γουστάρεις να σε προσκυνάνε; Για πες μου και θα το κάνω. Θέλεις να ακούς και λογάκια; Πες το μου και θα σου λέω ότι γουστάρεις.

Οτιδήποτε για να φτιάχνω την αμετροέπεια σου! Μεγάλεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
προσκυνα οπως κανεις καθε μερα!!!ξερεις εσυ.....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δεν έχει νόημα... Όλοι το καταλαβαίνουμε νομίζω και όλοι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και πρώτος εγώ, γιατί το ύφος κάποιων χθεσινών μου post δεν αρμόζει ούτε στο επίπεδο μου, ούτε στο επίπεδο του θέματος. Ας το αφήσουμε στην άκρη λοιπόν. Είμαστε όλοι αυθεντίες και εγώ είμαι και αρκετά ανόητος που θέλησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση. Ας επιστρέψουμε στα γνωστά ποσταρίσματα τύπου max και nitro. Δύσκολο να δέχεσαι την αλήθεια των άλλων, πόσο μάλλον όταν είναι και η μόνη αλήθεια. Αν πρόσέβαλλα  κάποιους ζητώ συγγνώμη. Δεν είναι υποτιμητικό. Το αντίθετο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
προσκυνα οπως κανεις καθε μερα!!!ξερεις εσυ.....

μου αφήνεις το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσω; Είσαι μεγάλος ρε! ανυπέρβλητος! δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα! Η μόρφωση και το μυαλό σου είναι εκτός των ανθρωπίνων ορίων. ʼσε που είσαι και παιδαράς! Μόνο εσύ κάνεις τις πουτάνες να παραληρούν από ηδονή! Οι δε στριπτιζούδες σε έχουν όλες ερωτευθεί!

Γουώρχολ ρε!!! Ο ένας και μοναδικός. Το καμάρι της Θεσσαλονίκης που έκανε την τιμή σε εμάς τους χαμουτζήδες να καταδεχτεί να βρεθεί ανάμεσα μας.

Φτάνει αυτό για απόψε πανμέγιστε ή θέλεις κι άλλο; Φτιάχτηκες αρκετά;

Επισκέπτης
βερτιγκο συγγνωμη αν σε προσβαλλα αν και δεν νομιζω οτι το εκανα!!παντως αν περιμενεις να ακουσεις συγγνωμη απο καποιους αλλους ,σωθηκες!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom