Επισκέπτης
1.Το εκανα γιατι ετσι γουσταρα....λογαριασμο δν θα δωσω σε κανενα like you....ok???λοιπον βλεποντας την χθεσινη διενεξη μεταξυ στουντιαν και warhol ξαφνικα βλεπω να πεταγεσαι εσυ και να την λες στον εναν απο τους 2,τον warhol δηλ.Γιατι το εκανες αυτο?σου ζητησε ο μεντορας σου καποια υποστηριξη?(λεω γω)Δευτερον με λες μιστερ μαλακια,αμπελοφιλοσοφο και δεν ξερω εγω τί αλλο..νομιζω οτι τουλαχιστον οφειλεις να κρατας ενα επιπεδο διαφορετικο απο τα θρεντ των στριπ οπου μιλαμε και λεμε και τις παπαριες μας.Τριτον εισαι πολυ εριστικος και σπερνεις εκει που δεν σε σπερνουν,οκ?
2.o μεντορας μου...μου εχει πει να γ@μ@ω @ρχιδι@ σαν κ εσενα...αλλα απ'οτι καταλαβαινεις δν τον ακουω κ συνεχιζω να συνομιλω με τον τοιχο....
3.οπως νομιζω εγω σωστο θα γραφω......εαν προσεβληθεις να το πεις στον παπα της ενοριας σου....παντως εαν προσεβαλα καποιον ηταν το προσωπο σου κ οχι καποιος τριτος...(για θυμησου...)..επισης παντοτε προσπαθω να μιλαω λογικα...με επιχειρηματα κ σοβαρα....οταν εχω να κανω με στοκους ή διαφορες αλλες μορφες οικοδομικων υλικων ριχνω το επιπεδο μου...
4.Το που θα χωνομαι ειναι δικαιωμα μου....Ιs that clear ?
Get the fuck out of my way....
Καλο αυτο το οτι ειμαι φοιτητης...το εχεις δεσει κομπο κ πας....
Στο τριτο στενο αριστερα θυμησου να στριψεις....