Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
λοιπον βλεποντας την χθεσινη διενεξη μεταξυ στουντιαν και warhol ξαφνικα βλεπω να πεταγεσαι εσυ και να την λες στον εναν απο τους 2,τον warhol δηλ.Γιατι το εκανες αυτο?σου ζητησε ο μεντορας σου καποια υποστηριξη?(λεω γω)Δευτερον με λες μιστερ μαλακια,αμπελοφιλοσοφο και δεν ξερω εγω τί αλλο..νομιζω οτι τουλαχιστον οφειλεις να κρατας ενα επιπεδο διαφορετικο απο τα θρεντ των στριπ οπου μιλαμε και λεμε και τις παπαριες μας.Τριτον εισαι πολυ εριστικος και σπερνεις εκει που δεν σε σπερνουν,οκ?
1.Το εκανα γιατι ετσι γουσταρα....λογαριασμο δν θα δωσω σε κανενα like you....ok???
2.o μεντορας μου...μου εχει πει να γ@μ@ω @ρχιδι@ σαν κ εσενα...αλλα απ'οτι καταλαβαινεις δν τον ακουω κ συνεχιζω να συνομιλω με τον τοιχο....
3.οπως νομιζω εγω σωστο θα γραφω......εαν προσεβληθεις να το πεις στον παπα της ενοριας σου....παντως εαν προσεβαλα καποιον ηταν το προσωπο σου κ οχι καποιος τριτος...(για θυμησου...)..επισης παντοτε προσπαθω να μιλαω λογικα...με επιχειρηματα κ σοβαρα....οταν εχω να κανω με στοκους ή διαφορες αλλες μορφες οικοδομικων υλικων ριχνω το επιπεδο μου...
4.Το που θα χωνομαι ειναι δικαιωμα μου....Ιs that clear ?

Get the fuck out of my way....

Καλο αυτο το οτι ειμαι φοιτητης...το εχεις δεσει κομπο κ πας....
Στο τριτο στενο αριστερα θυμησου να στριψεις....

Επισκέπτης
τους φιλους μου δεν τους ξερεις.....και να απευθυνεσαι μονο σε μενα και σε κανεναν αλλον!!!η γνωμη σου για μενα και το πως με βλεπεις δεν με απασχολει  καθολου!!!και τις ψευτομαγκιτσες να τις  κανεις στα φιλαρακια σου που πιανουν κιολας!!!εγω ειμαι αλλη ιστορια....αστο σου λεω!!
ουτε εσενα σε ξερω....δν μιλαω για τους φιλους σου γενικα...μιλαω για τους ιντερνετικους σου φιλους...
Οσο για το πως σε/με βλεπω/εις....στα @@ μου...κ στα δικα σου...
Δν ασχολουμαι με ψευτομαγκιτσες....απορω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα...
Ο καθενας ειναι μια αλλη ιστορια...

Επισκέπτης
δεν ξερεις με ποιους κανω παρεα εδω μεσα οποτε μην κρινεις .....

Επισκέπτης
Ρε warhol...το ειδα το πριβε μηνυμα σου....αφου το εγραψες κ εδω-δημοσια....γιατι επαναλαμβανεσαι πριβε ???
Μπας κ με απειλεις ή εχεις καμια διαθεση/προθεση ????

Δν καταλαβαινω για ποιο ονομα κ φιλους λες.....

Μπας κ λες για το παληκαρι εξ αμερικα με τα τατου που σου εγραψα ???

δεν ξερεις με ποιους κανω παρεα εδω μεσα οποτε μην κρινεις .....
μονοι σας το εχετε πει...αν λετε παπαριες για τσαρκες/γαμησια/στριπ κ ιστορια μου αμαρτια μου ετσι για να τις λετε...ειναι προβλημα σας....τοτε να μην το κανετε δημοσια....αν δν θελετε να σας παιρνει η μπαλα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
1.Το εκανα γιατι ετσι γουσταρα....λογαριασμο δν θα δωσω σε κανενα like you....ok???
2.o μεντορας μου...μου εχει πει να γ@μ@ω @ρχιδι@ σαν κ εσενα...αλλα απ'οτι καταλαβαινεις δν τον ακουω κ συνεχιζω να συνομιλω με τον τοιχο....
3.οπως νομιζω εγω σωστο θα γραφω......εαν προσεβληθεις να το πεις στον παπα της ενοριας σου....παντως εαν προσεβαλα καποιον ηταν το προσωπο σου κ οχι καποιος τριτος...(για θυμησου...)..επισης παντοτε προσπαθω να μιλαω λογικα...με επιχειρηματα κ σοβαρα....οταν εχω να κανω με στοκους ή διαφορες αλλες μορφες οικοδομικων υλικων ριχνω το επιπεδο μου...
4.Το που θα χωνομαι ειναι δικαιωμα μου....Ιs that clear ?

Get the fuck out of my way....

Καλο αυτο το οτι ειμαι φοιτητης...το εχεις δεσει κομπο κ πας....
Στο τριτο στενο αριστερα θυμησου να στριψεις....

για το πρωτο δεκτον!για το δευτερον στειλε μου μια φωτογραφια σου γυμνη και δωσε μου και εσυ μια διευθυνση σου για να σου στειλω μια και εγω...για το τριτο φαινεται οτι δεν κατεχεις την ελληνικην καλως....ποτε δεν προσεβαλα καποιον δικο σου ανθρωπο και ποσο μαλλον την μητερα ή πατερα σου...αυτα ειναι ιερα προσωπα για τον καθενα μας και ουδεποτε τα προσβαλλω οπως υποστηριζεις...για το τεταρτο παλι δεκτον αλλα μαθε στη ζωη σου γενικοτερα να μην ειρωνευεσαι συνεχεια ουτε να βριζεις,αλλα να προσπαθεις με το διαλογο σε σωστα πλαισια να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου..στο κατω κατω ειναι τυχαιο το οτι επενεβης σαν σφηνο......α στο συγκεκριμενο θρεντ?λες και ο στουντιαν δεν μπορει ή δεν ξερει να υπερασπιστει τις αποψεις του απο μονος του?και ειμαι βεβαιος οτι εσυ απο μονος σου αποφασισες να επεμβεις στο θρεντ,αλλα καταφερες να κανεις τη συζητηση bourdelo..και μην ξεχνας οτι εσυ με ειρωνευτηκες πολλες φορες χωρις εγω να το κανω οπως εσυ και μαλιστα ποσταρες και χειρονομιες πραγμα που δειχνει το ποιον σου γενικοτερα ως ατομο.

Επισκέπτης
ρε μακλειν δεν απειλω ποτε!!!το αφηνω σε αλλους που το κανουν καλυτερα και ειναι και δουλεια τους!!ονοματα ανθρωπων που δεν ειναι παροντες και δεν τους γνωριζεις καλο ειναι να μην τα αναφερεις!!!αφου θα εχεις διαβασει με ποιους κανω τσαρκες θα εχεις -ελπιζω-καταλαβεις οτι ειναι απο τα πιο αξιολογα μελη εδω μεσα αλλα και στην ζωη τους!!ΥΓ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΚΛΕΙΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΥΛΟΝ!!ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Επισκέπτης
για το δευτερον στειλε μου μια φωτογραφια σου γυμνη και δωσε μου και εσυ μια διευθυνση σου για να σου στειλω μια και εγω...για το τριτο φαινεται οτι δεν κατεχεις την ελληνικην καλως....ποτε δεν προσεβαλα καποιον δικο σου ανθρωπο και ποσο μαλλον την μητερα ή πατερα σου...αυτα ειναι ιερα προσωπα για τον καθενα μας και ουδεποτε τα προσβαλλω οπως υποστηριζεις...για το τεταρτο παλι δεκτον αλλα μαθε στη ζωη σου γενικοτερα να μην ειρωνευεσαι συνεχεια ουτε να βριζεις,αλλα να προσπαθεις με το διαλογο σε σωστα πλαισια να αντιπαραθετεις τις αποψεις σου..στο κατω κατω ειναι τυχαιο το οτι επενεβης σαν σφηνο......α στο συγκεκριμενο θρεντ?λες και ο στουντιαν δεν μπορει ή δεν ξερει να υπερασπιστει τις αποψεις του απο μονος του?και ειμαι βεβαιος οτι εσυ απο μονος σου αποφασισες να επεμβεις στο θρεντ,αλλα καταφερες να κανεις τη συζητηση bourdelo..και μην ξεχνας οτι εσυ με ειρωνευτηκες πολλες φορες χωρις εγω να το κανω οπως εσυ και μαλιστα ποσταρες και χειρονομιες πραγμα που δειχνει το ποιον σου γενικοτερα ως ατομο.
1.ρε μπας κ εισαι πουστης/γκαιη/αδερφη/κινεδος κ πας για ξεκαρφωμα στις ''ακολασιες'' των ανδρων ????
2.αφου την κατεχεις εσυ την ελληνικη κ οι οπαδοι/φιλοι σου....εγω περισσευω....κ μη μου λες παπαριες κ με αναψεις πρωινιατικο οτι δν αναφερθηκες στον πατερα μου...εστω κ με ηλιθιο χιουμορακι/ειρωνεια...
3.διαλογος γινεται μονο με ανθρωπους του επιπεδου μου ή ανωτερους...(με τους δευτερους δν μιλαμε για απολυτο διαλογο καθως μονο παρακολουθω...κ εννοιοτε συμμετεχω...)..
4.δν ηταν τυχαιο....ηθελημενα παρενεβην...πειραζει ??? να ξερεις οτι δν ειμαι εντολοδοχος...μια χαρα τα καταφερνει ο στουντιαν...δν χρειαζεται ουτε εμενα ουτε κ κανεναν...το εχει δειξει στη ζωη του αλλωστε...σ'ενα φορουμ θα κολλησει???
5.το ποιον μου ειναι γνωστο...στον κυκλο μου....μεσα στο σαιτ....στα @@ μου γραφω ολο τον κοσμο κ τις αποψεις που θα σχηματισει για το προσωπο μου κ την ποιοτητα του ατομου μου....

Επισκέπτης
ρε μακλειν δεν απειλω ποτε!!!το αφηνω σε αλλους που το κανουν καλυτερα και ειναι και δουλεια τους!!ονοματα ανθρωπων που δεν ειναι παροντες και δεν τους γνωριζεις καλο ειναι να μην τα αναφερεις!!!αφου θα εχεις διαβασει με ποιους κανω τσαρκες θα εχεις -ελπιζω-καταλαβεις οτι ειναι απο τα πιο αξιολογα μελη εδω μεσα αλλα και στην ζωη τους!!ΥΓ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΚΛΕΙΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΥΛΟΝ!!ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1.και νομιζα οτι καθαριζες μονος σου....(δν ξερω αν θυμασαι τοτε που σου ελεγα για τους μπραβους μου....)...
2.σωστα..εχεις δικιο...το οτι δν ειναι παροντες ειναι λαθος μου...το αν τους γνωριζω ή οχι ειναι προβλημα μου...κ δν το ξερεις...εκτος κ αν εισαι ψυχολογος ή κατι τετοιο που τα πιανεις ιντερνετικα....:):):):)
3.τι θα πει....ειναι αξιολογα μελη ??? Ποιος το κρινει αυτο ???
Τεσπα...δν θα μιλησω για αλλους...ασε που δν τα ξερω τα ατομα αυτα προσωπικα....ουτε καν σε πριβε μπορει να μην εχουμε μιλησει....
4.αυτο για το μπαμπυλον δν το βρισκω....που ειναι ??

Επισκέπτης
Oπςςς...Ουτε μια μερα δεν ελειψα και κοιτατε τι εγινε παλι...Διαβασα καμμια δεκαρια σελιδες γεματες με εντασεις, μπιχτες και προσβολες...

Γιατι ??????????

Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας...δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα στα αλλα μελη.....Ειμαστε αυτοι που ειμαστε ( στριπτηζο-μπουρδελο-καυλιαρηδες ) και ο λογος που ειμαστε εδω, ειναι μεσω ανταλλαγης αποψεων περι γυναικων να προαγουμε την γνωση μας...Σωστα ?????

Οποιος αισθανεται οτο πρεπει να ζητησει "συγνωμη" απο καποιο αλλο φιλο/μελος, για κατι που εγραψε, ας το κανει εδω και τωρα.....

Ξεκιναω εγω..Ζηταω συγνωμη απο οποιον στεναχωρησα με κατι που ειπα η' εκανα.....

Αντε λοιπον φιλοι μου..ακολουθηστε με...!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
1.ρε μπας κ εισαι πουστης/γκαιη/αδερφη/κινεδος κ πας για ξεκαρφωμα στις ''ακολασιες'' των ανδρων ????
2.αφου την κατεχεις εσυ την ελληνικη κ οι οπαδοι/φιλοι σου....εγω περισσευω....κ μη μου λες παπαριες κ με αναψεις πρωινιατικο οτι δν αναφερθηκες στον πατερα μου...εστω κ με ηλιθιο χιουμορακι/ειρωνεια...
3.διαλογος γινεται μονο με ανθρωπους του επιπεδου μου ή ανωτερους...(με τους δευτερους δν μιλαμε για απολυτο διαλογο καθως μονο παρακολουθω...κ εννοιοτε συμμετεχω...)..
4.δν ηταν τυχαιο....ηθελημενα παρενεβην...πειραζει ??? να ξερεις οτι δν ειμαι εντολοδοχος...μια χαρα τα καταφερνει ο στουντιαν...δν χρειαζεται ουτε εμενα ουτε κ κανεναν...το εχει δειξει στη ζωη του αλλωστε...σ'ενα φορουμ θα κολλησει???
5.το ποιον μου ειναι γνωστο...στον κυκλο μου....μεσα στο σαιτ....στα @@ μου γραφω ολο τον κοσμο κ τις αποψεις που θα σχηματισει για το προσωπο μου κ την ποιοτητα του ατομου μου....

εσυ γενικα τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου......αυτο ξερεις αλλωστε μονο,ααα!!!και να βριζεις,ειρωνευεσαι συνεχως και αδιαλειπτως......εσυ θεωρεις ειρωνεια την φραση"με τα φραγκα του μπαμπα σου?"......αν αυτο ειναι κατι κακο μακαρι να συνεβαινε σε ολους τους ανθρωπους....αλλα ειπαμε πρεπει να ξεκινησεις μαθηματα της καθομιλουμενης...

Επισκέπτης
εσυ γενικα τους γραφεις ολους στα αρχιδια σου......αυτο ξερεις αλλωστε μονο,ααα!!!και να βριζεις,ειρωνευεσαι συνεχως και αδιαλειπτως......εσυ θεωρεις ειρωνεια την φραση"με τα φραγκα του μπαμπα σου?"......αν αυτο ειναι κατι κακο μακαρι να συνεβαινε σε ολους τους ανθρωπους....αλλα ειπαμε πρεπει να ξεκινησεις μαθηματα της καθομιλουμενης...
γραφω ή καλυτερα εχω ηδη γραψει...εκεινους που τους αξιζει....στα @@ μου...
κανεις ιδιαταιρα καθομιλουμενης ??? αμα ειναι να κανουμε κανενα μαθημα..αλλα χωρις διακοπες για να πινεις τη φραπε-δ-λ-ια σου...
Αντε γεια....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για να τελειωνει το θεμα μακλειν!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΕΙΣ Ή ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΨΟΦΗΣΕΙ!!!

σβηστο σε παρακαλω απο μονος σου.....αυτο!δεν ειναι ωραιο να συνεχιζουμε ετσι.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
papazoglou η αγάπη άργησε μια μέρα, μη σου πω και δύο! Τουλάχιστον ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του thread για να συνεννοούμαστε και με τους ανυποψίαστους.

Επισκέπτης
βασο το εσβησα οχι γιατι ειναι ψεμματα αλλα για θα φερω σε δυσκολη θεση εναν καλο μου φιλο και επειδη το ζητησες και εσυ!!!εδειξες ποιος εισαι και το ποιον σου!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γραφω ή καλυτερα εχω ηδη γραψει...εκεινους που τους αξιζει....στα @@ μου...
κανεις ιδιαταιρα καθομιλουμενης ??? αμα ειναι να κανουμε κανενα μαθημα..αλλα χωρις διακοπες για να πινεις τη φραπε-δ-λ-ια σου...
Αντε γεια....

μονο ετσι ξερεις να λυνεις τις διαφορες σου δυστυχως...και το αποδεικνυεις συνεχως...ειρωνειες κλπ....αυτο ειναι και το ποιον που δειχνεις στους φιλους σου?

Επισκέπτης
και λεω ρε βασο να σταματησουμε να απανταμε γιατι στου κουφου την πορτα....παρε την πορτα και φυγε!!!!

Επισκέπτης
Τελος..Τελος..Τελος.......

Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε..............PLZZZZZZZZZZZZZ..........

Επισκέπτης
σβηστο σε παρακαλω απο μονος σου.....αυτο!δεν ειναι ωραιο να συνεχιζουμε ετσι.
τα ιδια ισχυουν κ σ'αυτη την μερια....
μονο ετσι ξερεις να λυνεις τις διαφορες σου δυστυχως...και το αποδεικνυεις συνεχως...ειρωνειες κλπ....αυτο ειναι και το ποιον που δειχνεις στους φιλους σου?
ΕΙΡΩΝΕΙΑ..κ...ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ..ειναι τα οπλα μου για τους μαλακες/απαιδευτους κλπ κατηγοριες...δν ξερω σε ποια ανηκεις/ετε παντως εισαι/στε σ'αυτες που σας αξιζει μηδενισμος....
..εκει που δν υπαρχει αντιληψη...κ οδηγουμαστε σε κατωτερες καταστασεις εκ των περιστασεων...δν υπαρχουν φιλοι....
Η συμπεριφορα μου σε γνωστους κ φιλους ειναι γνωστη στο δικο μου κυκλο....δν σε αφορα...πως λυνω τα θεματα μου...
Σ'ενημερωνω ομως κ επαναλαμβανω πως οταν αρχιζει κατι να με ενοχλει θα ισοπεδωθει....δν υπαρχει μεση λυση....δν θα σκεφτω αν ειναι φιλος/αδερφος ή οτι αλλο....
Η θα χασω...ή θα κερδισω....ισσοπαλια γιοκ...

Επισκέπτης
τα ιδια ισχυουν κ σ'αυτη την μερια....ΕΙΡΩΝΕΙΑ..κ...ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ..ειναι τα οπλα μου για τους μαλακες/απαιδευτους κλπ κατηγοριες...δν ξερω σε ποια ανηκεις/ετε παντως εισαι/στε σ'αυτες που σας αξιζει μηδενισμος....
..εκει που δν υπαρχει αντιληψη...κ οδηγουμαστε σε κατωτερες καταστασεις εκ των περιστασεων...δν υπαρχουν φιλοι....
Η συμπεριφορα μου σε γνωστους κ φιλους ειναι γνωστη στο δικο μου κυκλο....δν σε αφορα...πως λυνω τα θεματα μου...
Σ'ενημερωνω ομως κ επαναλαμβανω πως οταν αρχιζει κατι να με ενοχλει θα ισοπεδωθει....δν υπαρχει μεση λυση....δν θα σκεφτω αν ειναι φιλος/αδερφος ή οτι αλλο....
Η θα χασω...ή θα κερδισω....ισσοπαλια γιοκ...
:2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom