Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ο στουντιαν ειναι λαμπρο παραδειγμα της φρασης οτι η ηλιθιοτητα ,η μαλακια και να προσθεσω και το κομπλεξ,δεν εχει ορια !!!!!αξιος!!!!συνεχισε τα καραγκιοζιλικια που τοσα καλα κανεις εκτος βεβαια απο το να γλυφεις για να προχωρησεις !!βλεπεις η ανικανοτητα ειναι η βασικη αιτια για το κομπλεξ σου!!υπαρχουν ειδικη που μπορουν να σε βοηθησουν!!πολυ ευχαριστως να σε κατευθυνω!!!καλο σου βραδυ

Επισκέπτης
ειδικοι!!!για να μην μας την λεει ο μεγας φιλοσοφος -τυφλα να χει ο τενεση ουιλιαμς-στουντιαν!!παντως την επομενη φορα που θα θελετε να πειτε την αποψη σας στον στουντιαν ,να του λετε τι πτυχια εχετε!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι φλες τι? εμεις ξεκατινιαζομαστε σε αλλο θρεντ.......ας αφησουμε αυτο το θρεντ να το αναλαβουν αλλοι....

Επισκέπτης
μουνιτσα και μπαιτ πειτε αμεσως τι πτυχια εχετε αλλιως συμφωνα με τον στουντιαν δεν μπορειτε να εκφερετε αποψη!!

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τέτοια επιτυχία το thread δεν την περίμενα  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα και μπαιτ πειτε αμεσως τι πτυχια εχετε αλλιως συμφωνα με τον στουντιαν δεν μπορειτε να εκφερετε αποψη!!

εγω αυτη τη στιγμη χαλαω αλλο θρεντ......λεοναρο νο οφενς ε? :P
δε μπορω να ασχολουμαι παντου......βγαλτε τα εξω και μετρηστε τα εσεις...... :grin:

(κοινικη λειτουργος παντως δεν ειμαι οπως ειδαμε ολοι )

Επισκέπτης
ολοι στην αναφορα γρηγορα!!!!!πειτε στον στουντιαν τα πτυχια σας!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χαχαχαχαχα
μπα ασε καλυτερα
τα πτυχια μας δεν πιανουν μια σε κανενα  τομεα ψυχολογιας/ψυχιατρικης/ψυχαναλυσης γουοτεβερ :2funny:

Επισκέπτης
Καλημεριζω.....κ λεω ενα.....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ......

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)...

Προς warhol....
1.προσεχε γιατι μυγες σαν τον studian/mclein κ οποιος αλλος θελεις να συγκαταλεχθει στην κατηγορια...ΧΕΖΟΥΝ ΠΟΛΥ....προσεχε μη σου 'ρθει καμια ουρανοκατεβατη...
2.Για το αρχοντας της νυχτερινης Ελλαδας....απλα...συ ειπας!!!
3.Για τα τατουαζ....σ'εμαθε ο Μαρνεζος...ο στουντυ δν ξερει...
4.Ο στουντυ..2 επιστημες δν ξερει..του τατουαζ κ της πορνειας!
5.Υπ'οψιν...για πτυχια εσυ κ ο μιστερ μαλακια...τα ζηταγατε...

Αντε καλημεραααααααααααα.........πρεπει καποτε να κοιμηθουμε....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)...

Προς warhol....
1.προσεχε γιατι μυγες σαν τον studian/mclein κ οποιος αλλος θελεις να συγκαταλεχθει στην κατηγορια...ΧΕΖΟΥΝ ΠΟΛΥ....προσεχε μη σου 'ρθει καμια ουρανοκατεβατη...

λοιπον βλεποντας την χθεσινη διενεξη μεταξυ στουντιαν και warhol ξαφνικα βλεπω να πεταγεσαι εσυ και να την λες στον εναν απο τους 2,τον warhol δηλ.Γιατι το εκανες αυτο?σου ζητησε ο μεντορας σου καποια υποστηριξη?(λεω γω)Δευτερον με λες μιστερ μαλακια,αμπελοφιλοσοφο και δεν ξερω εγω τί αλλο..νομιζω οτι τουλαχιστον οφειλεις να κρατας ενα επιπεδο διαφορετικο απο τα θρεντ των στριπ οπου μιλαμε και λεμε και τις παπαριες μας.Τριτον εισαι πολυ εριστικος και σπερνεις εκει που δεν σε σπερνουν,οκ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Από τα χείλη σου μια τέτοια λέξη ακούγεται σαν ευλογία. αναγνωρίζεις εσύ ο τεράστιος ότι είμαι ικανός για κάτι; Έστω για λαμογιά; Δεν είμαι τελείως ηλίθιος λοιπόν; Μου αναγνωρίζεις μια ικανότητα. Σε ευχαριστώ άρχοντα των μπουρδέλων και των στριπτιζάδικων. Εραστή αναρίθμητων γυναικών.

Αχ με τι γλύκα θα αφεθώ στις αγκάλες του Μορφέα!!

στουντιαν γιατι τοση ειρωνεια και στομφος?διαθετεις πολλα χαρισματα και γνωσεις(δε λεω) αλλα γιατι δεν μας λες τελος παντων τι δουλεια κανεις?πρεπει να εισαι απο τους λιγους παλιους που δεν μας εχεις πει(δικαιωμα σου βεβαια).Εχεις κανει καποια πρακτικη εξασκηση πανω στην ψυχολογια-ψυχιατρικη-ψυχαναλυση?αν ειναι να στειλω το παληκαρι σε σενα και δεν κανω πλακα,σοβαρα μιλαω!γιατι θες να συντηρεις εναν μυθο απο πισω σου?εγω ειμαι λογιστης-οικονομολογος,ο γουωρ ειναι κοινωνικος λειτουργος,ο panosmpos ειναι και αυτος λογιστης,ο μακλειν ειναι φοιτητης κ.ο.κ...και σε παρακαλω μην μου παραθεσεις παλι καποιο λινκ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι τιποτα αλλο,αλλα νιωθω πολυ ασχημα για το παιδι που ειναι σε αυτην την κατασταση και κακως εκανα και το ανεφερα(δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω επακριβως τη μεθοδολογια και την πρακτικη της εφαρμογη στο παιδι απο την συγκεκριμενη επιστημων)....ζητω συγγνωμη απο ολους επειδη εγω ειμαι ο ηθικος αυτουργος που δημιουργηθηκε ολο αυτο το συνοθυλευμα ειρωνειων και ακομψων εκφρασεων!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οχι τιποτα αλλο,αλλα νιωθω πολυ ασχημα για το παιδι που ειναι σε αυτην την κατασταση και κακως εκανα και το ανεφερα(δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω επακριβως τη μεθοδολογια και την πρακτικη της εφαρμογη στο παιδι απο την συγκεκριμενη επιστημων)....ζητω συγγνωμη απο ολους επειδη εγω ειμαι ο ηθικος αυτουργος που δημιουργηθηκε ολο αυτο το συνοθυλευμα ειρωνειων και ακομψων εκφρασεων!

Βάσο, επειδή κι εγώ νοιώθω άχημα για τέτοιες καταστάσεις σαν αυτή που ανέφερες με τον φίλο σου. Κι επειδή ξέρω τι σημαίνει ψυχικός πόνος, κι ότι αυτός δεν έχει καμμία σχέση με αμπελοφιλοσοφίες και ψυχολογίζουσες μπούρδες (πχ. να τα βρεις με τον εαυτό σου, χρειάζεσαι αγάπη κι όλα θα διορθωθούν, ή πρέπει να στηριχθείς στα πόδια σου), κι ότι ο πόνος είναι αβάσταχτος και δεν μιλιέται όπως λέει ο Σεφέρης, γι' αυτό επενέβην στο θρεντ για να πω την άποψη μου. Που πιθανόν να βοηθούσε κάποιους που στο οικογενειακό τους περιβάλλον να αντιμετωπίζουν ή να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα.

Δυστυχώς η συζήτηση παρεκτράπη. Με τα παραπάνω λόγια όμως, ακόμα και τώρα θέλω να επιστήσω την προσοχή χε όσους νομίζουν ότι η τρέλλα είναι μια απλή παρεκτροπή της συμπεριφοράς. Δεν είναι φίλοι μου.

Για τον φίλο σου, σου είπα και προχθές αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση στείλε μου πμ. Το αγνόησες Προφανώς τα ερωτήματα που έχεις δεν είναι τόσο σοβαρά.

Αφού τέλος αναγνωρίζεις το δικαίωμα μου να διατηρώ την ανωνυμία μου, γιατί συνεχίζεις να ρωτάς τι δουλειά κάνω και τι σπουδές έχω κάνει;

Αν ήθελα να πω θα το έλεγα. Υπάρχει και σχετικό θρεντ. Για να μην λέω δεν θέλω. Δεν μπορούν κάποιοι να το σεβαστούν αυτό; Γιατί σπαταλάτε χρόνο από την ζωή σας να αναρωτιέστε αν ασχολούμαι με τα χρηματοοικονομικά ή με κάτι άλλο. Ο χρόνος που σπαταλάτε αφαιρείται από άλλες δραστηριότητες, όπως πχ. τα στριπτίζ, τα μπουρδέλα και τα στούντιο. Αξίζει τον κόπο άραγε;

Επισκέπτης

Προς warhol....

μακλειν καλο ειναι να πηγαινεις μεχρι εκει που πατας,αν προχωρησεις θα πνιγεις!!!2 πραγματα ξερω πολυ καλα-παρα πολυ καλα,την επιστημη της κοινωνικης εργασιας και την τεχνη του τατουαζ!!!το που εμαθα να χτυπαω τατουαζ δεν το ξερεις και ονοματα αν θελεις να γραφεις,να τα στελνεις με πμ!!

Επισκέπτης
και μια φιλικη συμβουλη......πηγαινε και διαβασε τι εγραψαν για το μπαμπυλον ......!!!να δεις τη γνωμη που εχουν για αυτο το μαγαζακι!!!

Επισκέπτης
μακλειν καλο ειναι να πηγαινεις μεχρι εκει που πατας,αν προχωρησεις θα πνιγεις!!!2 πραγματα ξερω πολυ καλα-παρα πολυ καλα,την επιστημη της κοινωνικης εργασιας και την τεχνη του τατουαζ!!!το που εμαθα να χτυπαω τατουαζ δεν το ξερεις και ονοματα αν θελεις να γραφεις,να τα στελνεις με πμ!!

Μαλλον αυτο περι κολυμβησης κ αβαθων νερων....πρεπει να το πεις στον εαυτο κ τους φιλους σου.....
Το οτι ειμαι πιτσιρικας....κ ισως ξερεις 5-10 μαλακιες που εχω πει εδω στο σαιτ....κ οτι ιστορια εχεις δημιουργησει μεσα στο μυαλο σου δν σε κανει κ Ειδημων-Μαλαμα-Τιμημενο στα ματια μου....

Επισκέπτης
Μαλλον αυτο περι κολυμβησης κ αβαθων νερων....πρεπει να το πεις στον εαυτο κ τους φιλους σου.....ασε τις κρισεις κ επικρισεις μεχρι που μπορω να κολυμπησω....κοιτα την παρτη σου κ αναλογισου μεχρι που μπορεις να κολυμπησεις εσυ...
Το οτι ειμαι πιτσιρικας....κ ισως ξερεις 5-10 μαλακιες που εχω πει εδω στο σαιτ....κ οτι ιστορια εχεις δημιουργησει μεσα στο μυαλο σου δν σε κανει κ Ειδημων-Μαλαμα-Τιμημενο στα ματια μου....

Επισκέπτης
τους φιλους μου δεν τους ξερεις.....και να απευθυνεσαι μονο σε μενα και σε κανεναν αλλον!!!η γνωμη σου για μενα και το πως με βλεπεις δεν με απασχολει  καθολου!!!και τις ψευτομαγκιτσες να τις  κανεις στα φιλαρακια σου που πιανουν κιολας!!!εγω ειμαι αλλη ιστορια....αστο σου λεω!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom