Επισκέπτης
καλο σε κοβω στην τεχνη του γλυψιματος!!αξια τα πτυχια και οι σπουδες σου!!παντα τετοια!!!!!!!!
καλο σε κοβω στην τεχνη του γλυψιματος!!αξια τα πτυχια και οι σπουδες σου!!παντα τετοια!!!!!!!!
τις ψυχολογει εκτος απ'τ' οτι τις ζωγραφιζε......ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........εσυ οτι σκατα κ να σπουδασες...εισαι ετη φωτος πισω....ενω ο war...επιστημων κ καλλιτεχνης.....μου αφήνεις το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσω; Είσαι μεγάλος ρε! ανυπέρβλητος! δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα! Η μόρφωση και το μυαλό σου είναι εκτός των ανθρωπίνων ορίων. ʼσε που είσαι και παιδαράς! Μόνο εσύ κάνεις τις πουτάνες να παραληρούν από ηδονή! Οι δε στριπτιζούδες σε έχουν όλες ερωτευθεί!
Δεν έχει νόημα... Όλοι το καταλαβαίνουμε νομίζω και όλοι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και πρώτος εγώ, γιατί το ύφος κάποιων χθεσινών μου post δεν αρμόζει ούτε στο επίπεδο μου, ούτε στο επίπεδο του θέματος. Ας το αφήσουμε στην άκρη λοιπόν. Είμαστε όλοι αυθεντίες και εγώ είμαι και αρκετά ανόητος που θέλησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση. Ας επιστρέψουμε στα γνωστά ποσταρίσματα τύπου max και nitro. Δύσκολο να δέχεσαι την αλήθεια των άλλων, πόσο μάλλον όταν είναι και η μόνη αλήθεια. Αν πρόσέβαλλα κάποιους ζητώ συγγνώμη. Δεν είναι υποτιμητικό. Το αντίθετο.
ρε στουντιαν μηπως θα στειλεις και τωρα πμ σε καποιον μοντ να παραπονεθεις να μην λειτουργουν καποιοι σαν κλικα??γεια σου ρε μακλειν αρχοντα της νυχτερινης ελλαδας!!!στουντιαν??μηπως θες να με μαθεις να κανω τατουαζ???εχεις κανενα λινκ να μαθω??αυτα εκανες ατιμο και στα αφεντικα σου στην δουλεια??αξιος ο μισθος σου!!!!!
Πριν από τον Γουώρ υπήρχε βελόνα και μελάνι. Μετά τον γουώρ υπάρχει ΤΕΧΝΗ!!!!!
επειδη κουραστηκα να ασχολουμαι με κομπλεξικους ανθρωπους ,σταματαω το θεμα εδω!!!σας αφηνω με την διανοια τον στουντιαν που ειχα το θρασος να τον αμφισβητησω και προκαλεσα την οργη του!τωρα θα συνεχισει να δινει συμβουλες πανω σε οποιαδηποτε επιστημη!!να φανταστειτε παει τουαλετα και διαβαζει βιβλια πυρινικης φυσικης!!τετοιο μυαλο ειναι!!καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σου!!!!
Μούμπλε μούμπλε...αυτό κάτι μου θυμίζει
Μούμπλε μούμπλε...αυτό κάτι μου θυμίζει
Αναγνωρίζω όμως με αυτό τον τρόπο την ομορφιά της φράσης. Έτσι δεν είναι; Το έχω χρησιμοποιήσει και εκτός φόρουμ τις τελευταίες μέρες πάντως.
εμενα παντως αυτο το μουμπλε μουμπλε μου θυμιζει τον γκουφυ.....
tattoo γραφεται κυριε -λαμπρο μυαλο-στουντιαν!!συγγνωμη που διορθωσα!!!δεν θα το ξανατολμησω!!
Ωχ, ρε πούστη μου...κι εδώ η μουνίτσα...σκρουντ σκρουντ
καληνυχτα λαμογιο....
παντου και παντα μπροστα σου θα μαι.........