Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
καλο σε κοβω στην τεχνη του γλυψιματος!!αξια τα πτυχια και οι σπουδες σου!!παντα τετοια!!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλο σε κοβω στην τεχνη του γλυψιματος!!αξια τα πτυχια και οι σπουδες σου!!παντα τετοια!!!!!!!!

Δεν μου είπες αν το φχαριστήθηκες ρε πονηρούλη! Τα πάντα για τον πελάτη! Να συνεχίσω αύριο στο ίδιο στυλ; Ή να αλλάξω λίγο; Πες μου ρε μεγάλε τις παρατηρήσεις σου!!!!

άντε πάλι με τα πτυχία και τις σπουδές. Είπαμε ρε συ, αμόρφωτος και βλάκας είμαι! Αμάν! Γιατί με στενοχωρείς ενώ εγώ προσπαθώ να σε φτιάξω.

Επισκέπτης
μου αφήνεις το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσω; Είσαι μεγάλος ρε! ανυπέρβλητος! δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα! Η μόρφωση και το μυαλό σου είναι εκτός των ανθρωπίνων ορίων. ʼσε που είσαι και παιδαράς! Μόνο εσύ κάνεις τις πουτάνες να παραληρούν από ηδονή! Οι δε στριπτιζούδες σε έχουν όλες ερωτευθεί!
τις ψυχολογει εκτος απ'τ' οτι τις ζωγραφιζε......ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........εσυ οτι σκατα κ να σπουδασες...εισαι ετη φωτος πισω....ενω ο war...επιστημων κ καλλιτεχνης.....

Αιντε....να παμε στις δουλειες μαςςςςς........:):):):):):):):):)...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν έχει νόημα... Όλοι το καταλαβαίνουμε νομίζω και όλοι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και πρώτος εγώ, γιατί το ύφος κάποιων χθεσινών μου post δεν αρμόζει ούτε στο επίπεδο μου, ούτε στο επίπεδο του θέματος. Ας το αφήσουμε στην άκρη λοιπόν. Είμαστε όλοι αυθεντίες και εγώ είμαι και αρκετά ανόητος που θέλησα να κάνω μια σοβαρή συζήτηση. Ας επιστρέψουμε στα γνωστά ποσταρίσματα τύπου max και nitro. Δύσκολο να δέχεσαι την αλήθεια των άλλων, πόσο μάλλον όταν είναι και η μόνη αλήθεια. Αν πρόσέβαλλα  κάποιους ζητώ συγγνώμη. Δεν είναι υποτιμητικό. Το αντίθετο.

Τσάρλυ (εκ του Μπουκόβσκυ) τα είπαμε το απόγευμα με πμ.

Τώρα που είδα τη φράση κάτω από την φωτογραφία σκέφτηκα ότι έχω ρίξει κατούρημα στο νεροχύτη απόψε!!!!!! Ουουουουου!!! Τίγκα στο κάτουρο!!!

Επισκέπτης
ρε στουντιαν μηπως θα στειλεις και τωρα πμ σε καποιον μοντ να παραπονεθεις να μην λειτουργουν καποιοι σαν κλικα??γεια σου ρε μακλειν αρχοντα της νυχτερινης ελλαδας!!!στουντιαν??μηπως θες να με μαθεις να κανω τατουαζ???εχεις κανενα λινκ να μαθω??αυτα εκανες ατιμο και στα αφεντικα σου στην δουλεια??αξιος ο μισθος σου!!!!!

Επισκέπτης
επειδη κουραστηκα να ασχολουμαι με κομπλεξικους ανθρωπους ,σταματαω το θεμα εδω!!!σας αφηνω με την διανοια τον στουντιαν που ειχα το θρασος να τον αμφισβητησω και προκαλεσα την οργη του!τωρα θα συνεχισει να δινει συμβουλες πανω σε οποιαδηποτε επιστημη!!να φανταστειτε παει τουαλετα και διαβαζει βιβλια πυρινικης φυσικης!!τετοιο μυαλο ειναι!!καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σου!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί  διάολο γίνεται εδώ ρε σεις; Μπαίνω φτιαγμένος να διαβάσω για στριπ και φλερτ, γυρίζω 5 σελίδες πίσω και διαβάζω για ... κλινικές ψυχολογίες λέει,  για ΑΣΕΠ,  για χεσμένες μύγες και γλυψίματα...Πού στομπούτσο  πάμε γαμώ την πουτάνα μου; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε στουντιαν μηπως θα στειλεις και τωρα πμ σε καποιον μοντ να παραπονεθεις να μην λειτουργουν καποιοι σαν κλικα??γεια σου ρε μακλειν αρχοντα της νυχτερινης ελλαδας!!!στουντιαν??μηπως θες να με μαθεις να κανω τατουαζ???εχεις κανενα λινκ να μαθω??αυτα εκανες ατιμο και στα αφεντικα σου στην δουλεια??αξιος ο μισθος σου!!!!!

Ναι ρε συ το ξέχασα, συγγνώμη. Έχεις όμως τακτ και ευγένεια μάγκα μου. Μου το λες με τρόπο.

Ο Γουώρχολ κυρίες και κύριοι! Ο μεγαλύτερος tatoo artist στην Ελλάδα. Εφάμιλλος των μεγαλυτέρων καλλιτεχνών παγκοσμίως. Δεν σε τρυπάει με βελόνα αυτός ο άνθρωπος. Η βελόνα στα χέρια του γίνεται το πινέλλο ενός Βαν Γκογκ, ενός Πικάσσο, ενός Ρέμπραντ. Τι να πουν όλοι αυτοί μπροστά στον Γουώρ. Πριν από τον Γουώρ υπήρχε βελόνα και μελάνι. Μετά τον γουώρ υπάρχει ΤΕΧΝΗ!!!!!

Επισκέπτης
tattoo γραφεται κυριε -λαμπρο μυαλο-στουντιαν!!συγγνωμη που διορθωσα!!!δεν θα το ξανατολμησω!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επειδη κουραστηκα να ασχολουμαι με κομπλεξικους ανθρωπους ,σταματαω το θεμα εδω!!!σας αφηνω με την διανοια τον στουντιαν που ειχα το θρασος να τον αμφισβητησω και προκαλεσα την οργη του!τωρα θα συνεχισει να δινει συμβουλες πανω σε οποιαδηποτε επιστημη!!να φανταστειτε παει τουαλετα και διαβαζει βιβλια πυρινικης φυσικης!!τετοιο μυαλο ειναι!!καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σου!!!!

άντε καληνύχτα τεράστιε!! Κι αύριο εδώ είμαστε!! Αύριο να δεις προσκύνημα στην μεγαλοσύνη σου που έχει να πέσει!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μούμπλε μούμπλε...αυτό κάτι μου θυμίζει

Ε που να ξέρω ρε φλες ότι θα μπεις μες την μαύρη νύχτα. Είμαι και κουρασμένος και κλέβω λίγο! Αναγνωρίζω όμως με αυτό τον τρόπο την ομορφιά της φράσης. Έτσι δεν είναι; Το έχω χρησιμοποιήσει και εκτός φόρουμ τις τελευταίες μέρες πάντως.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
tattoo γραφεται κυριε -λαμπρο μυαλο-στουντιαν!!συγγνωμη που διορθωσα!!!δεν θα το ξανατολμησω!!

Αφού δεν είμαι καλός στις ξένες γλώσσες μεγάλε κοσμοπολίτη. Φαίνεται και από τη φράση κάτω από την φωτογραφία που κοσμεί πραγματικά το νικ σου. Το καταπληκτικό όνομα warhol.

Τι γράφεις εκεί; A PREYER FOR THE WILD AT HEART,KEPT IN CAGES!
Μεγάλη κουβέντα μάγκα μου. συγκινήθηκα!! Τι είπες ρε μόμολο; (συγγνώμη αρχηγέ κάποιος ασεβής πετάχτηκε) PRAYER γράφεται; Α να χαθείς ρε ηλίθιε! Δεν ξέρει ο Γουώρχολ αγγλικά και ξέρεις εσύ.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καληνυχτα λαμογιο....

Από τα χείλη σου μια τέτοια λέξη ακούγεται σαν ευλογία. αναγνωρίζεις εσύ ο τεράστιος ότι είμαι ικανός για κάτι; Έστω για λαμογιά; Δεν είμαι τελείως ηλίθιος λοιπόν; Μου αναγνωρίζεις μια ικανότητα. Σε ευχαριστώ άρχοντα των μπουρδέλων και των στριπτιζάδικων. Εραστή αναρίθμητων γυναικών.

Αχ με τι γλύκα θα αφεθώ στις αγκάλες του Μορφέα!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom