Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
στο πανεπιστημιο θρακης δεν βγαινουν ακριβως κοινωνικη λειτουργοι!!!επισης η πρυτανης εκει ειναι κοινωνικη λειτουργος ,που τελειωσε ΤΕΙ και ειναι η θεανω καλλινικακη,η οποια εχει γραψει και αρκετα βιβλια που μαλιστα διδασκονται στην σχολη!!οι πτυχιουχοι απο την θρακη καταλαμβανουν διοικητικες θεσεις!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κοινωνικος λειτουργος απλος δν χρειαζεται οντως μεταπτυχιακο...
Ενας ομως κοινωνικος λειτουργος,βλεπε γουωρχολ,που θελει να μιλαει για ψυχολογια κ ιστοριες ομως πρεπει να εχει τουλαχιστον ενα μεταπτυχιακο στα χερια του...

Οσο για τις βασεις αγαπη μου....σε εχουν πληροφορησει λαθος...
Το τει κοινωνικης εργασιας εχει βαση τα +-10.000 μορια....
Και το τμημα ψυχολογιας τα +-14.000 μορια...
Ειναι μεγαλη η διαφορα....τεραστια μη σου πω....

δεν ξερω τωρα τι κανουν οι βασεις οταν εδινα πανελληνιες εγω και ο γουορ μιας και ειμαστε περιπου της ιδιας ηλικιας η ψυχολογια ηταν γτπκ και ηταν απο τις πιο ευκολες σχολες να μπεις........εξ ου και την θεωρουσαν σχολη ανεργιας μιας και βγαζει τοσους πολλους επαγγελματιες και ειναι πολυ κορεσμενος τομεας....τοσο κορεσμενος που πλεον η ειδικοτητα "κλινικη ψυχολογια" εχει κλεισει κυριολεκτικα.......στουμπωσε......

οι κοινωνικοι λειτουργοι απ οσο ξερω μεταξυ αλλων κανουν και ψυχολογια οποτε δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχει καποιος μεταπτυχιακο ψυχολογιας για να μιλησει απο τη στιγμη που το εχει διδαχθει το μαθημα ισως οχι οπως ενας ψυχολογος αλλα σιγουρα καλυτερα απο πολλους αλλους......

Επισκέπτης
Λοιπόν για να σοβαρευτώ για λίγο.

Είσαι ο τρίτος εδώ μέσα, μετά τον Ροπαλοφόρο και τον Βάσο, που μου λέει ότι ασχολούμαι ή/και έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Απλώς σε ρωτάω. Που ξέρεις τι έχω σπουδάσει και τι δουλειά κάνω; Πως είσαι εσύ και οι φίλοι σου τόσο σίγουροι; Έχω αναφέρει εγώ ποτέ στα 873 πόστ μου μέχρι τώρα κάτι σχετικό;

στα @@ μας ρε.....τι μας νοιαζει αμα το χεις αναφερει....???
ετσι γουσταρουμε να λεμε...εσυ ξερεις καλυτερα απο μας τις εχεις σπουδασει ???

Φερε χαρτια που να αποδεικνυουν οτι δν ασχολεισαι με χρηματοοικονομικα.....

:):):):):):):):):):):):):):):):)....

Ε ρε...γλεντιαααααααααααααα..............

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στο πανεπιστημιο θρακης δεν βγαινουν ακριβως κοινωνικη λειτουργοι!!!επισης η πρυτανης εκει ειναι κοινωνικη λειτουργος ,που τελειωσε ΤΕΙ και ειναι η θεανω καλλινικακη,η οποια εχει γραψει και αρκετα βιβλια που μαλιστα διδασκονται στην σχολη!!οι πτυχιουχοι απο την θρακη καταλαμβανουν διοικητικες θεσεις!!

το συγκεκριμενο ΑΕΙ μου θυμιζει το ΤΕΙ "διοικησης επαγγελματων υγειας" που βγαζει ατομα για διοικητικες θεσεις επισης....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το ΑΕΙ πρωτοξεκινησε το 1996-1997.......μεχρι τοτε υπηρχε μονο ΤΕΙ.....επισης δεν εχουν ολοι την οικονομικη ανεση να πανε εξωτερικο για να γυρισουν με πτυχιο ΑΕΙ........

Ήμαρτον ρε Μουνίτσα! Λες ότι δεν υπάρχει τμήμα ΑΕΙ κι όταν σου λέω ότι υπάρχει, μου λες είναι καινούργιο (10 ετών), καθώς και κάτι λαϊκισμούς για ποιούς έχουν λεφτά να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Ας το έλεγες από την αρχή ότι υπάρχει ένα πρόσφατο τμήμα ΑΕΙ αν το ήξερες.

Λες επίσης ότι άλλο Κοινωνική Εργασία και αλλο Κοινωνική Διοίκηση. Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι και με τα δύο πτυχία παίρνεις άδεια σκήσεως επαγγέλματος, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα του συλλόγου και όχι μόνο.

Ήμαρτον, μην μας βιάζετε τη λογική βραδιάτικα. Please.

Επισκέπτης
Πάντως συμφώνησες μαζί μου. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορεί να λέει ο καθένας ότι λέει. Έτσι και με τα πτυχία. Πήγαινε εσύ σε μια δουλειά π.χ. ως τεχνικός και ας έχεις και 5 μεταπτυχιακά και αν δεν είσαι καλός να δούμε αν θα σε κρατήσουν στην δουλειά τα πτυχία  

Επισκέπτης
δεν ξερω τωρα τι κανουν οι βασεις οταν εδινα πανελληνιες εγω και ο γουορ μιας και ειμαστε περιπου της ιδιας ηλικιας η ψυχολογια ηταν γτπκ και ηταν απο τις πιο ευκολες σχολες να μπεις........εξ ου και την θεωρουσαν σχολη ανεργιας μιας και βγαζει τοσους πολλους επαγγελματιες και ειναι πολυ κορεσμενος τομεας....τοσο κορεσμενος που πλεον η ειδικοτητα "κλινικη ψυχολογια" εχει κλεισει κυριολεκτικα.......στουμπωσε......

οι κοινωνικοι λειτουργοι απ οσο ξερω μεταξυ αλλων κανουν και ψυχολογια οποτε δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχει καποιος μεταπτυχιακο ψυχολογιας για να μιλησει απο τη στιγμη που το εχει διδαχθει το μαθημα ισως οχι οπως ενας ψυχολογος αλλα σιγουρα καλυτερα απο πολλους αλλους......
εισαι κ μιας ηλικιας τι να σου κανω...:):):):):):)....

οσο για τη χρησιμοτητα του μεταπτυχιακου για καποιον αποφοιτο τει....ισχυουν τα ιδια που εγραψα πριν για τον οριτζιναλ.....

Επισκέπτης
στην σχολη μακλειν καναμε ψυχολογια τα 3 απο τα 4 χρονια που διαρκουσαν οι σπουδες!!επισης καναμε και ψυχοπαθολογια καθως και ειδικη αγωγη!!!απο το δευτερο ετος ξεκιναει η πρακτικη σε διαφορα πλαισια!!τελος δεν εχω μονο το πτυχιο της σχολης!!και δεν μιλαω για τα σεμιναρια που τυχον να εχω παρακολουθησει!!ειναι μια επιστημη που θελει να ενημερωνεσαι συνεχεια!!

Επισκέπτης
και οσον αφορα την σχολη κοινωνικης διοικησης στην θρακη ,πρωτομπηκε στο μηχανογραφικο πριν 4 χρονια!!

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ισχύουν για επαγγέλματα Τεχνικής Εξειδίκευσης, αλλά το θέμα (όπως κατάντησε) είναι Ανθρωπιστικών Επιστημών

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Studian ενα ΤΕΙ οταν αρχισει να λειτουργει απο το 1996 σημαινει οτι θα βγαλει την πρωτη φουρνια φοιτητων το 2000......οσοι ηταν πιο πριν τι να κανουν δηλαδη? πες μου εσυ τωρα.....και ασχετως του τι σου δινει το χαρτι οταν ο τιτλος λεγεται "κοινωνικης διοικησης" μπορεις να αντιληφθεις απο μονος σου οτι τα πιο πολλα μαθηματα θα αφορουν σε διοικηση.....

κατα ταλλα οχι δεν ηξερα οτι υπηρχε το συγκεκριμενο ΑΕΙ για να το αναφερω  μιας και δεν εχω σπουδασει κοινωνικη εργασια.......

Επισκέπτης
Πάντως συμφώνησες μαζί μου. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορεί να λέει ο καθένας ότι λέει. Έτσι και με τα πτυχία. Πήγαινε εσύ σε μια δουλειά π.χ. ως τεχνικός και ας έχεις και 5 μεταπτυχιακά και αν δεν είσαι καλός να δούμε αν θα σε κρατήσουν στην δουλειά τα πτυχία 
Ο τει θα παει για τεχνικος....κ θα ξεκινησει 99% απ τα 600 ευρω...
Ο αει θα παει για ανωτερος του τεχνικου...κ θα ξεκινησει 50% απ τα 800 ευρω....

Τεσπα...δν θα διαφωνησω αλλο μαζι σου...γιατι εισαι απ τα Καμινια....:):):):):):):):):):)...

Επισκέπτης
λεονορο η ακριβης ονομασια ειναι,ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ,ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και προφανώς ούτε το ΑΣΕΠ γνωρίζει που προκηρύσσει θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοινωνικών Λειτουργών. Βλέπε εδώ τις τελευταίες προκηρύξεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ρε μακλειν τι να κανουμε........ευτυχως ειμαι μιας ηιλικιας και αρα ειμαι σε θεση να βλεπω καποια πραγματα λιγο διαφορετικα.......δεν εχουν ολοι την ανεση να καθονται να τους τρεφουν ενω αυτοι σπουδαζουν και κανουν μεταπτυχιακα τι να κανουμε....καποιοι αλλοι απλα δεν το θελουν.....με το ζορι δηλαδη? αν ηθελε να γινει ψυχολογος θα γινοτανε.......δεν ειναι τοσο δυσκολο.....

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ανήκει σε Ανθρωπιστικό κύκλο σπουδών δηλαδή; Είναι σε Τεχνολογικό - Θετικό;

Επισκέπτης
Ρε mclein τι να σου πω τωρα? Είσαι και απο παρομοια σχολή απο τι λες. Κάτσε να περασουν τα χρονια να βγεις για δουλεια και θα πεις τοτε οτι υπηρχε ενας λακαμας (εγω) που μου τα ελεγε. Καμια σχεση αυτα που λες δεν εχουν με την πραγματικότητα. Anyway μιας και δεν θες διαφωνιες με Καμινιωτες, το έχω ξαναπει, ο καθενας μπορεί να λεει και να πιστευει οτι θελει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Studian οπως σου ειπε ο γουορ η σχολη μπηκε σε μηχανογραφικο πριν 4 χρονια.......εκτος αν κατεχεις και αυτο το θεμα και μπορεις να μας διαφωτισεις διαφορετικα......

Επισκέπτης
οι αποφοιτοι κοινωνικης διοικησης ειναι για διοικητικες θεσεις!!αν γινει προκυρηξη για κοινωνικους λειτουργους ,θα προτιμηθουν οι αποφοιτοι ΤΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!αυτη την κουβεντα ειχα πριν λιγους μηνες με την πρυτανη του πανεπιστημιου της θρακης και μου ειπε αυτο ακριβως!!

Επισκέπτης
στην σχολη μακλειν καναμε ψυχολογια τα 3 απο τα 4 χρονια που διαρκουσαν οι σπουδες!!επισης καναμε και ψυχοπαθολογια καθως και ειδικη αγωγη!!!απο το δευτερο ετος ξεκιναει η πρακτικη σε διαφορα πλαισια!!τελος δεν εχω μονο το πτυχιο της σχολης!!και δεν μιλαω για τα σεμιναρια που τυχον να εχω παρακολουθησει!!ειναι μια επιστημη που θελει να ενημερωνεσαι συνεχεια!!
τεσπα αδερφε....εγω δν μπορω να συνεχισω την κουβεντα...
δν βγαζουμε ακρη...κ κατανταμε γραφικοι με την επαναληψη...
οι αναγνωστες ας κρινουν....ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο...

απλα να σου τονισω ξανα...οτι καλο ειναι να μη βγαζεις συμπερασματα για ατομα που δν ξερεις τπτ για τη ζωη τους...μονο για το nickname τους....

Φιλικα...mc....

Ναι ρε μακλειν τι να κανουμε........ευτυχως ειμαι μιας ηιλικιας και αρα ειμαι σε θεση να βλεπω καποια πραγματα λιγο διαφορετικα.......δεν εχουν ολοι την ανεση να καθονται να τους τρεφουν ενω αυτοι σπουδαζουν και κανουν μεταπτυχιακα τι να κανουμε....
1.δν ηταν αρνητικο το σχολιο για την ηλικια...χιουμορακι....
2.οσο για την ανεση κλπ...ελπιζω να μην ηταν πικροχολο σχολιο σου προς το προσωπο μου...

Ρε mclein τι να σου πω τωρα? Είσαι και απο παρομοια σχολή απο τι λες. Κάτσε να περασουν τα χρονια να βγεις για δουλεια και θα πεις τοτε οτι υπηρχε ενας λακαμας (εγω) που μου τα ελεγε. Καμια σχεση αυτα που λες δεν εχουν με την πραγματικότητα. Anyway μιας και δεν θες διαφωνιες με Καμινιωτες, το έχω ξαναπει, ο καθενας μπορεί να λεει και να πιστευει οτι θελει
δυστυχως η ευτυχως στη σχολη ειμαι μονο απο χομπι...
εχω αλλες δουλειες...πιο καλες...κ πιο μεγαλες....:):):):):):):):):)....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom