στην σχολη μακλειν καναμε ψυχολογια τα 3 απο τα 4 χρονια που διαρκουσαν οι σπουδες!!επισης καναμε και ψυχοπαθολογια καθως και ειδικη αγωγη!!!απο το δευτερο ετος ξεκιναει η πρακτικη σε διαφορα πλαισια!!τελος δεν εχω μονο το πτυχιο της σχολης!!και δεν μιλαω για τα σεμιναρια που τυχον να εχω παρακολουθησει!!ειναι μια επιστημη που θελει να ενημερωνεσαι συνεχεια!!
τεσπα αδερφε....εγω δν μπορω να συνεχισω την κουβεντα...
δν βγαζουμε ακρη...κ κατανταμε γραφικοι με την επαναληψη...
οι αναγνωστες ας κρινουν....ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο...
απλα να σου τονισω ξανα...οτι καλο ειναι να μη βγαζεις συμπερασματα για ατομα που δν ξερεις τπτ για τη ζωη τους...μονο για το nickname τους....
Φιλικα...mc....
Ναι ρε μακλειν τι να κανουμε........ευτυχως ειμαι μιας ηιλικιας και αρα ειμαι σε θεση να βλεπω καποια πραγματα λιγο διαφορετικα.......δεν εχουν ολοι την ανεση να καθονται να τους τρεφουν ενω αυτοι σπουδαζουν και κανουν μεταπτυχιακα τι να κανουμε....
1.δν ηταν αρνητικο το σχολιο για την ηλικια...χιουμορακι....
2.οσο για την ανεση κλπ...ελπιζω να μην ηταν πικροχολο σχολιο σου προς το προσωπο μου...
Ρε mclein τι να σου πω τωρα? Είσαι και απο παρομοια σχολή απο τι λες. Κάτσε να περασουν τα χρονια να βγεις για δουλεια και θα πεις τοτε οτι υπηρχε ενας λακαμας (εγω) που μου τα ελεγε. Καμια σχεση αυτα που λες δεν εχουν με την πραγματικότητα. Anyway μιας και δεν θες διαφωνιες με Καμινιωτες, το έχω ξαναπει, ο καθενας μπορεί να λεει και να πιστευει οτι θελει
δυστυχως η ευτυχως στη σχολη ειμαι μονο απο χομπι...
εχω αλλες δουλειες...πιο καλες...κ πιο μεγαλες....
....