Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αλλωστε στουντιαν απο οτι μου εχει πει ο κολλητος μου που σπουδαζει ψυχολογια,ο ψυχιατρος απλα συνταγογραφει φαρμακα και ειναι αναρμοδιος να κανει οτιδηποτε αλλο...οπως ψυχαναλυση ή ψυχολογικη προσεγγιση...αν θελουν ο war με τον blue ας με διορθωσουν αν λαθευουν αυτα που ανεφερα.

Βάσο, ότι ήταν να πω το είπα. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέω με γεια σου με χαρά σου.  Σου απήντησε και ο Σμόγκι και η Μουνίτσα και εγώ. Δεν έχει καμμία σχέση η ψυχολογία με την ψυχιατρική/ψυχανάλυση εκτός από το γεγονός ότι και τα δύο αναφέρονται στην ψυχή.

Τώρα αν δεν σ' αρέσει η απάντηση δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Η καλυτερη ψυχαναλυση ειναι να τα βρουμε με τον εαυτο μας και νομιζω οτι πρωτα πρεπει να προσπαθησουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και αν δεν τα καταφερουμε να καταφυγουμε στην επιστημη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο εαυτος σου θα ειναι ή υπερβολικα αυστηρος ή υπερβολικα επιεικής........εκτος αν εισαι ο σωκρατης και εχεις φτασει σε τετοια επιπεδα αυτογνωσιας τι να πω.......

η ψυχαναλυση παντως απο μονη της ειναι επιστημη και μπορει καποιος να ειναι ψυχολογος-ψυχαναλυτης (το πιο συνηθες) ή ψυχιατρος-ψυχαναλυτης....ΑΛΛΑ αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πιστευουμε τον καθε ελληναρα που δηλωνει και ψυχαναλυτης χωρις να εχει κανει σπουδες ψυχαναλυσης (γιατι απ οσο ξερω δεν υπαρχει ειδικοτητα ψυχαναλυσης στην ελλαδα εκτος αν μπηκε τωρα)

Επισκέπτης
Υποθέτω ότι αυτή η άποψη σου είναι βασισμένη σε χρόνια μελέτη του αντικειμένου σε τουλάχιστον Πανεπιστημιακό επίπεδο. Ενώ εμείς που λέμε ότι θέλουμε αυτοσχεδιάζουμε.

Τώρα θα θυμώσεις πάλι, αλλά τι να σου κάνω αφού προκαλείς; εν αγνοία της σημασίας αυτών που λες οφείλω να ομολογήσω πάντως.
για τους αλλους ξερεις να ρωτας τι σπουδες εχουν!

Επισκέπτης
εδω ρε μουνιτσα υπαρχουν ανθρωποι που επειδη διαβασαν σαν χομπυ 1-2 βιβλια και χωρις να εχουν σπουδες ,κρινουν τις επιστημες και βγαζουν συμπερασματα!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χα......υπαρχουν και αυτοι που παρακολουθουν κατι σεμιναρια του κ@λου και νομιζουν οτι κατι εχουν κανει......και δε μιλαω μονο για την ψυχαναλυση αλλα και για τον δικο μου τομεα οπου τετοιου ειδους σεμιναρια δινουν και παιρνουν και ολοι αυτοβαφτιζονται θεραπευτες.......

Επισκέπτης
εχει γεμισει του σαιτ παντογνωστες!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Χα......υπαρχουν και αυτοι που παρακολουθουν κατι σεμιναρια του κ@λου και νομιζουν οτι κατι εχουν κανει......και δε μιλαω μονο για την ψυχαναλυση αλλα και για τον δικο μου τομεα οπου τετοιου ειδους σεμιναρια δινουν και παιρνουν και ολοι αυτοβαφτιζονται θεραπευτες.......

αυτο μου θυμιζει την περιπτωση Katze ...

virgospiritu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η ψυχαναλυση παντως απο μονη της ειναι επιστημη και μπορει καποιος να ειναι ψυχολογος-ψυχαναλυτης (το πιο συνηθες) ή ψυχιατρος-ψυχαναλυτης...

Αυστηρά μιλώντας η ψυχανάλυση ΔΕΝ είναι επιστήμη φίλτατη. Αυτό τουλάχιστον είναι το τωρινό επιστημονικό consensus. Περισσότερο πρόκειται για ένα σύνολο από υποθέσεις, μεθοδολογίες και πρακτικές (συχνά αντικρουόμενες) παρά για ένα σύνολο θεωριών που υπόκεινται στην βάσανο της, αυστηρά ορισμένης, επιστημονικής μεθόδου.

Η αποτελεσματικότητα η μη της ψυχανάλυσης είναι, βεβαίως, μια τελείως διαφορετική συζήτηση. Το ίδιο και η ?τεχνική? επάρκεια όσων την ασκούν. Έχω γνωρίσει εξαίρετους ψυχιάτρους-ψυχαναλυτές με αξιόλογες δημοσιεύσεις στο Lancet όπως και άθλιους τσαρλατάνους.

Με άλλα λόγια, το ενδεχόμενο να πάρεις μια ορθολογικά πειστική απάντηση ζητώντας από έναν ψυχαναλυτή να ?σου αποδείξει την ύπαρξη του ασυνείδητου? είναι ισοπίθανο με το να πειστείς από την απάντηση ενός θεολόγου αν του ζητήσεις να ?σου αποδείξει την ύπαρξη του θεού? ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε θα μπω στη διαδικασια του αν ειναι ή δεν ειναι αυστηρα εννοουμενη επιστημη η ψυχαναλυση γιατι δεν ταιριαζει στο θρεντ.....το ανεφερα ομως για να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι κατι το οποιο καποιος ψυχολογος παει και το διαβαζει σε πεντε βιβλια ή τρια σεμιναρια και το μαθαινει.......ειναι κυκλος σπουδων ο οποιος απ οσο ξερω στην ελλαδα δεν υπαρχει......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
για τους αλλους ξερεις να ρωτας τι σπουδες εχουν!

Μιαν υπόθεση έκανα, δεν ρώτησα, είπες ως μη όφειλες λεπτομερώς ότι έχεις σπουδές κοινωνικής εργασίας, του ΤΕΙ υποθέτω. ʼρα κατά την γνώμη σου είσαι καθ' ύλην αρμόδιος να μιλάς για το θέμα. Σου είπα μπράβο και καλή δουλειά. Respect. Τελειώσαμε!! Από χθες βράδυ.

Τι συμβαίνει τώρα; Δεν κατάλαβες κάτι; Τι άλλο θέλεις και δεν ξεκολλάς από πάνω μου;

Επισκέπτης
απλα πηγες να το παιξεις με υφακι και καλα ειδημων πανω και σε αυτο το θεμα!!δεν σου βγηκε οπως ηθελες!!τεσπα!!!!καλο σου βραδυ!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είμαι ειδήμων ρε συ Γουώρ! Δεν έχω τελειώσει ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας εγώ. Πως να συγκριθώ με εσένα; Φαίνεται άλλωστε από την ποιότητα και το βάθος της ανάλυσης που έκανες στις τελευταίες σελίδες. Ένας πραγματικός Δούναβης της επιστήμης. Με εξέπληξες συναγωνιστή με την υψηλή δυνατότητα που επέδειξες να αντιληφθείς ένα πρόβλημα, να το αναλύσεις και να συνθέσεις μιαν εμπεριστατωμένη άποψη στο τέλος.

Τα γραφτά σου μιλάνε για σένα. Τι χρεία υπάρχει των δικών μου λόγων.

Εύγε. Respect. Τίποτα άλλο. Σιωπώ και παράμενω ενεός.

Επισκέπτης
βρισκεσαι σε ενα σαιτ οπου υπαρχουν μορφωμενοι οπως επισης και αμορφωτοι!!το να γραφω και να ομιλω ,οπως κανω στην δουλεια μου δεν γινεται γιατι διαβαζουν τα γραπτα μου εδω ,απο  επιστημονες μεχρι οικοδομοι!!επομενως προσαρμοζω το λεξιλογιο ετσι ωστε να ειναι κατανοητο σε ολους!!κομπλεξ δεν εχω να παιζω εξυπνος και να απευθυνομαι γεματος ειρωνεια σε αλλους ανθρωπους!!αλλα ετσι δειχνεις την ανυπαρκτη παιδεια σου !!αξιος!!!!συνεχισε!!!

Επισκέπτης
και κατι αλλο!!πανεπιστημιακη σχολη για κοινωνικους λειτουργους δεν υπαρχει!!!μονο τει!!!

Επισκέπτης
Φιλε warhol....με συγχωρεις για την παρεμβαση....αλλα δν αντεξα..
Κατηγορεις τον στουντιαν εμεσα....με το εξης...

''εδω ρε μουνιτσα υπαρχουν ανθρωποι που επειδη διαβασαν σαν χομπυ 1-2 βιβλια και χωρις να εχουν σπουδες ,κρινουν τις επιστημες και βγαζουν συμπερασματα!! ''

''εχει γεμισει του σαιτ παντογνωστε ς!! ''

επισης του επιτεθηκες κ αμεσα....εδω...

''εχεις σπουδασει ψυχολογια στουντιαν??'η ψυχιατρικη?ή κοινωνικη εργασια??αν δεν εχεις αστο καλυτερα... ...και ακου την γνωμη καποιων που εχουν σπουδες πανω στο θεμα αυτο!!αν δεν θες να ακουσεις βεβαια και νομιζεις οτι ολα τα ξερεις τοτε παω πασο!! ''

''γεια σου ρε στουντιαν παντογνωστη!!!ολα τα ξερεις!!!ψυχολογια,ψυχιατρικη ,πυρηνικη φυσικη!!!τα παντα!!!''

''μαλλον λειπει απο την πλουσια συλλογη του στουντιαν ,οι αρχες της συνεντευξης!!καλΟ βιβλιΟ ειναι ,ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ,ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ,Α ΤΟΜΟΣ ΚΑΙ Β ΤΟΜΟΣ!!''

Αφου παρεθεσα τα μεχρι τωρα λεγομενα σου για το προσωπο του studian....τον οποιο τονιζω οτι δν γνωριζω προσωπικα....κ θα εκανα το ιδιο ακριβως για καθε αλλο παιδι εδω μεσα...οπως εκανα κ για τον εαυτο μου παλιοτερα....

Ρωτω --->>> Απ τη στιγμη που δν γνωριζεις προσωπικα τον στουντιαν....απ τη στιγμη που δν εισαι σιγουρος κ φυσικα δν εχεις ουτε καν την ''σωστη'' υποψια για το τι εχει σπουδασει το παληκαρι...γιατι τον κατηγορεις ???
Και αν 1 στο 1.000.000 ειναι περισσοτερο σπουδαγμενος απο εσενα....κ αν ειναι περισσοτερα χρονια στον κλαδο απο σενα ??

Ειναι πολλες οι παραμετροι που δν λαμβανεις σοβαρα υπ'οψιν σου...κ υποπιπτεις σε παλαιοτερα λαθη σου....
Κατηγορεις ατομα....κ αυτη τη φορα προσβλαλεις...ομως στα προθυρα του κοσμιου....

Δν ειναι σοφοτερο να σκεφτεσαι λιγακι πριν μιλησεις για καποιο ατομο....του οποιου το μονο πραγμα που μπορεις να ξερεις ειναι ..
1.το ποτε συνδεεται στο σαιτ..
2.το νικνειμ του...
3.τα ποστ του..και γενικες πληροφοριες αλλα ουδεμια προσωπικη .....?????????????????????????????????????????????????

Προσωπικη απορια ειναι αν θες μου απαντας...
...ζητω συγνωμη απ τον στουντιαν εκ των προτερων που παρενεβην στο μεταξυ σας θεμα...

Επισκέπτης
μακλειν πρωτος ο στουντιαν με ρωτησε γεματος ειρωνεια αν εχω πανεπιστημιακες σπουδες για να εκφραζω γνωμη!!κοιταξε προσεχτικα την συζητηση και βγαλε συμπερασματα!!

Επισκέπτης
και για να εισαι αντικειμενικος ποσταρε τα ασχολια του στουντιαν για μενα!!!και οχι μονο τα δικα μου!!

Επισκέπτης
μακλειν πρωτος ο στουντιαν με ρωτησε γεματος ειρωνεια αν εχω πανεπιστημιακες σπουδες για να εκφραζω γνωμη!!κοιταξε προσεχτικα την συζητηση και βγαλε συμπερασματα!!
μηπως αυτο κανει χειροτερη τη θεση σου ????
καθως ειδα οτι σου απαντησε ειρωνικα....αλλα μηπως η ειρωνια του κρυβεται στη σιγουρια του για τις δικες σου σπουδες....
Οπου τελικα κ δν διαψευστηκε....εχεις τελειωσει αν καταλαβα καλα ενα απλο τει....ενω εκεινος με την απαντηση του --->

''Υποθέτω ότι αυτή η άποψη σου είναι βασισμένη σε χρόνια μελέτη του αντικειμένο υ σε τουλάχιστον Πανεπιστημι ακό επίπεδο. Ενώ εμείς που λέμε ότι θέλουμε αυτοσχεδιάζουμε.''

σου δινει ξεκαθα να καταλαβεις πως εχει ασχοληθει παν/μιακα με το θεμα...

Κανω λαθος ???

Επισκέπτης
και για να τελειωνει το θεμα εγω μακλειν το λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας!!αν δεν ειναι αληθεια ας πει αν  εχει πτυχια πανω στον κλαδο αυτο!!και επισης σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη εργασια σπουδαζεις μονο σε τει!!και φυσικα εγω εξασκω το επαγγελμα αυτο!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom