και κατι αλλο!!πανεπιστημιακη σχολη για κοινωνικους λειτουργους δεν υπαρχει!!!μονο τει!!!
Το είπα και πριν. Οι γνώσεις σου στο αντικείμενο είναι ανυπέρβλητες.
Δεν ξέρουν τι λένε οι παρακάτω:
Υποκλίνομαι και πάλι!
και κατι αλλο!!πανεπιστημιακη σχολη για κοινωνικους λειτουργους δεν υπαρχει!!!μονο τει!!!
και για να τελειωνει το θεμα εγω μακλειν το λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας!!αν δεν ειναι αληθεια ας πει αν εχει πτυχια πανω στον κλαδο αυτο!!και επισης σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη εργασια σπουδαζεις μονο σε τει!!και φυσικα εγω εξασκω το επαγγελμα αυτο!!
Επειδη κρινω εκ του αποτελεσματος.....κ μονον....Ενα "απλο" ΤΕΙ........μαστα.......το ακουσαμε και αυτο.......δυστυχως καποια επαγγελματα επειδη δεν υπαρχουν σε ΑΕΙ παρα μονο σε ΤΕΙ αντιμετωπιζονται με τετοια συμπεριφορα.....να το ξερω την επομενη φορα που θα συναντησω νοσοκομα, μαια, γραφιστα κτλ κτλ κτλ.....
Δλδ....οταν μιλας με ενα φιλο σου....κ σου λεει την εχω 25 ποντους κ γαμαω καλυτερα απο σενα που την εχεις 13-18...μακλειν αν λεω ψεμματα και πραγματι εχει σπουδες σοβαρες πανω στην επιστημη αυτη ,ας μας το πει και να σταματησει να παραθετει λινκ!!!πως εβγαλε το συμπερασμα οτι η ψυχολογια δεν ειναι σοβαρη επιστημη και οτι ο φιλος του βασου επρεπε να παει σε ψυχιατρο??εμενα ειναι η δουλεια μου μακλειν!!
και για να τελειωνει το θεμα εγω μακλειν το λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας!!αν δεν ειναι αληθεια ας πει αν εχει πτυχια πανω στον κλαδο αυτο!!και επισης σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη εργασια σπουδαζεις μονο σε τει!!και φυσικα εγω εξασκω το επαγγελμα αυτο!!
οσοι δν περασαν απλα σε ενα τει....κ αντε κουτσα στραβα το τελειωσαν...ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ειτε στο εξωτερικο ειτε στην Ελλαδα....σε καποιο ΑΕΙ....για αναβαθμιση του πτυχιου τους αφενος...κ αφετερου για να εμπλουτισουν τις γνωσεις τους στο αντικειμενο που κ καλα τους ΚΑΥΛΩΝΕΙ....Καποια επαγγελματα υπαρχουν ΜΟΝΟ σε ΤΕΙ τι να κανουμε.......καποιοι που θελουν να γινουν νοσοκομοι ή κοινωνικοι λειτουργοι αναγκαστικα θα πανε σε ενα "απλο" ΤΕΙ.......δε μιλαω για αυτους που απλα περασαν εκει αλλα για οσους πραγματικα θελουν να ακολουθησουν ενα τετοιο επαγγελμα...και ο γουορ νομιζω ακολουθει ενα επαγγελμα που το θελει και οχι επειδη του ετυχε......
Καποια επαγγελματα υπαρχουν ΜΟΝΟ σε ΤΕΙ τι να κανουμε.......καποιοι που θελουν να γινουν νοσοκομοι ή κοινωνικοι λειτουργοι αναγκαστικα θα πανε σε ενα "απλο" ΤΕΙ.......δε μιλαω για αυτους που απλα περασαν εκει αλλα για οσους πραγματικα θελουν να ακολουθησουν ενα τετοιο επαγγελμα...και ο γουορ νομιζω ακολουθει ενα επαγγελμα που το θελει και οχι επειδη του ετυχε......
κοινωνικος λειτουργος απλος δν χρειαζεται οντως μεταπτυχιακο...Για ποιο λογο να κανει μεταπτυχιακο στην ψυχολογια καποιος ο οποιος θελει να ειναι κοινωνικος λειτουργος?????? ειναι δυο τελειως διαφορετικα επαγγελματα......αν ηθελε θα ειχε παει ψυχολογια......δεν εχει δα και τις τρελες βασεις για να μπεις στο συγκεκριμενο ΑΕΙ......
συγγνωμη εγω στουντιαν που σπουδασα κοινωνικη εργασια!!!συγγνωμη που εξασκω το επαγγελμα!!!μαλλον τα χρηματοοικονομικα εχουν μεγαλυτερη σχεση με την ψυχολογια ,παρα η κοινωνικη εργασια!!
Ναι ρε φιλε....σε θεωρητικο επιπεδο ξερει τουλαχιστον τα 3πλα απ αυτα που ξερεις εσυ....γιατι εσυ διαβαζες/αντεγραφες βιβλια σημειωσεις των 100 σελιδων...κ ο παν/μιο...διαβαζε τομους των 500.....εστω των 200 στη χειροτερη....Κάτσε λίγο ρε mclein, μιας και το thread διαλύθηκε. Εγώ που τελείωσα ΤΕΙ Πληροφορικής στην Αθήνα πάει να πει αναγκαστικά ότι κάποιος από το αντίστοιχο ΑΕΙ ξέρει περισσότερα? Μην τρελαθούμε κιόλας. ʼλλο σαν όνομα και άλλο σαν γνώσεις. Στο κάτω κάτω τα ΤΕΙ έχουν τα εργαστήρια και την πρακτική, κάτι που πολλά πανεπιστήμια δεν έχουν. Λίγο σκέψη πριν λέμε κάτι. Έτσι και ο studian και ο war μπορεί ανεξάρτητα από το τι έχουν σπουδάσει να έχουν διαβάσει και κανα σωρό από βιβλία. Γιατί μεταξύ μας τις σχολές ξέρουμε όλοι πως τις τελειώνουμε. Ας είναι καλά τα σκονάκια και η αντιγραφή....