Νέα

Strip και flert

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και κατι αλλο!!πανεπιστημιακη σχολη για κοινωνικους λειτουργους δεν υπαρχει!!!μονο τει!!!

Το είπα και πριν. Οι γνώσεις σου στο αντικείμενο είναι ανυπέρβλητες.

Δεν ξέρουν τι λένε οι παρακάτω:

Υποκλίνομαι και πάλι!

Επισκέπτης
στουντιαν λινκ ξερεις να διαβαζεις παντως!!!ωραιες οι πανεπιστημιακες σου σπουδες πανω στην ψυχολογια!!μεσω ιντερνετ σπουδασες??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενα "απλο" ΤΕΙ........μαστα.......το ακουσαμε και αυτο.......δυστυχως καποια επαγγελματα επειδη δεν υπαρχουν σε ΑΕΙ παρα μονο σε ΤΕΙ αντιμετωπιζονται με τετοια συμπεριφορα.....να το ξερω την επομενη φορα που θα συναντησω νοσοκομα, μαια, γραφιστα κτλ κτλ κτλ.....

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρέπει να είναι το thread που έχει φάει το μεγαλύτερο  :birdman:

Επισκέπτης
και για να τελειωνει το θεμα εγω μακλειν το λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας!!αν δεν ειναι αληθεια ας πει αν  εχει πτυχια πανω στον κλαδο αυτο!!και επισης σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη εργασια σπουδαζεις μονο σε τει!!και φυσικα εγω εξασκω το επαγγελμα αυτο!!

Εγω τι ειπα???
....οτι εχεις τελειωσει ενα απλο τει...

Οκ....εγινες απολυτα κατανοητος...παντως το στυλ/τροπος που το θετεις ''δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας! ''ειναι...
1.επιεικως παιδικο καθως δν στηριζεται σε γεγονοτα/αποδειξεις
2.τελειως φασιστικο...''αποφασιζουμε κ διαταζουμε...''....

Και τελικα βγαζουμε το συμπερασμα κ παταμε κ στο γεγονος των 2.000+ ποστ σου...οτι μαλλον εσυ ''παιζεις'' τον παντογνωστη....κ τελικα μου φαινεσαι ''αμπελοφιλοσοφος''....σαν καποιον αλλο εδω μεσα....

Τελος....γιατι κουρασε το θεμα...

Επισκέπτης
μακλειν αν λεω ψεμματα και πραγματι εχει σπουδες σοβαρες πανω στην επιστημη αυτη ,ας μας το πει και να σταματησει να παραθετει λινκ!!!πως εβγαλε το συμπερασμα οτι η ψυχολογια δεν ειναι σοβαρη επιστημη και οτι ο φιλος του βασου επρεπε να παει σε ψυχιατρο??εμενα ειναι η δουλεια μου μακλειν!!

Επισκέπτης
Ενα "απλο" ΤΕΙ........μαστα.......το ακουσαμε και αυτο.......δυστυχως καποια επαγγελματα επειδη δεν υπαρχουν σε ΑΕΙ παρα μονο σε ΤΕΙ αντιμετωπιζονται με τετοια συμπεριφορα.....να το ξερω την επομενη φορα που θα συναντησω νοσοκομα, μαια, γραφιστα κτλ κτλ κτλ.....
Επειδη κρινω εκ του αποτελεσματος.....κ μονον....
Αν θες κανε μου μια αναφορα της προσφορας των ατομων που εχουν τελειωσει ΑΕΙ κ αυτης των ατομων που τελειωσαν ΤΕΙ...
Να μιλησω για βιβλιοθηκονομια...να μιλησω για κοινωνικη εργασια...να μιλησω για νοσοκομες/ους....για οτι γουσταρεις...
Ο ευκολος τροπος να βολεψουμε καποιους στο δημοσιο τομεα...
Τει κοινωνικης εργασιας-->αμεση δουλεια σε φυυλακες/αναμορφωτηρια κλπ...
Τει νοσηλευτικης-->αμεση προσληψη σε νοσοκομεια...
Τει γραφιστικης-->αν δν εχεις ταλεντο κ γνωσεις Η/Υ...προσληψη στην ανεργια....

και πολλα αλλα.....

Δλδ εγω που σπουδαζω Τηλεπικοινωνικα Συστηματα κ Δικτυα...πρεπει νατο εχω καμαρι που ειναι ΕΝΑ κ ΜΟΝΟΔΙΚΟ ΤΕΙ στη χωρα κ απολυτα εξειδικευμενο ?????

Ελεος ρεεεεεε.......ευτυχως που εχουμε κ ''αλλα...'''.............

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε παιδιά με συγχωρείτε, αλλά δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται. Σε λίγο θα μπει και ο lakis να πει οτι τα ΤΕΙ τα έφτιαξαν οι απόγονοι το ληστοσυμμοριτών του ΠΑΣΟΚ για να βολευτούν όπως οι δημόσιοι καρεκλοκένταυροι των Πανεπιστημίων

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καποια επαγγελματα υπαρχουν ΜΟΝΟ σε ΤΕΙ τι να κανουμε.......καποιοι που θελουν να γινουν νοσοκομοι ή κοινωνικοι λειτουργοι αναγκαστικα θα πανε σε ενα "απλο" ΤΕΙ.......δε μιλαω για αυτους που απλα περασαν εκει αλλα για οσους πραγματικα θελουν να ακολουθησουν ενα τετοιο επαγγελμα...και ο γουορ νομιζω ακολουθει ενα επαγγελμα που το θελει και οχι επειδη του ετυχε......

Επισκέπτης
μακλειν αν λεω ψεμματα και πραγματι εχει σπουδες σοβαρες πανω στην επιστημη αυτη ,ας μας το πει και να σταματησει να παραθετει λινκ!!!πως εβγαλε το συμπερασμα οτι η ψυχολογια δεν ειναι σοβαρη επιστημη και οτι ο φιλος του βασου επρεπε να παει σε ψυχιατρο??εμενα ειναι η δουλεια μου μακλειν!!
Δλδ....οταν μιλας με ενα φιλο σου....κ σου λεει την εχω 25 ποντους κ γαμαω καλυτερα απο σενα που την εχεις 13-18...
Τι θα του πεις....Γαμησε με για να το πιστεψω ????

Αυτα τα πραγματα δν γινονται...δλδ ντε κ καλα για να πεισθεις εσυ (σαν αλλωτινος Ιουδας)...πρεπει να σκαναρουμε εγγραφα που αποδεικνυουν την ταυτοτητα μας ????

Αν διαδιδω εγω απο δω μεσα...οτι διακινω κοκα κ μεταφερω γκομενες απο τη Βουλγαρια....εσυ θα με πιστεψεις ???
Προφανως κ οχι...(αν μιλαμε για λογικα ατομα...)...

Αν αρχισει κ διαδιδει ο στουντιαν κ ο καθε στουντιαν τις παραθεσεις των σπουδων...των γνωσεων...κ των κατορθωματων του....θα εχει καποιο νοημα ???

Η μηπως πρεπει να κανουμε φιγουρα για το θεαθηναι....οτι προσον εχει ο καθεις μας....????

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και για να τελειωνει το θεμα εγω μακλειν το λεω ξεκαθαρα οτι δεν εχει τα προσοντα να κρινει την επιστημη της ψυχολογιας!!αν δεν ειναι αληθεια ας πει αν  εχει πτυχια πανω στον κλαδο αυτο!!και επισης σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη εργασια σπουδαζεις μονο σε τει!!και φυσικα εγω εξασκω το επαγγελμα αυτο!!

Δεν τα έχω, δεν τα έχω, το ομολογώ και διόλου δεν τ' αρνιέμαι. Τι άλλο πρέπει να κάνω; να αυτομαστιγωθώ που τόλμησα να αμφισβητήσω την δυνατότητα ενός κοινωνικού λειτουργού να μιλήσει επαρκώς για θέματα ψυχολογίας, ψυχιατρικής και ψυχανάλυσης;

Σου ζητώ συγγνώμη Γουώρ. Συγχώρεσε με εν τη μεγαλοκαρδία σου.

Κι αυτό το τμήμα στην φαντασία μου είναι. Δεν υπάρχει.

Επισκέπτης
Καποια επαγγελματα υπαρχουν ΜΟΝΟ σε ΤΕΙ τι να κανουμε.......καποιοι που θελουν να γινουν νοσοκομοι ή κοινωνικοι λειτουργοι αναγκαστικα θα πανε σε ενα "απλο" ΤΕΙ.......δε μιλαω για αυτους που απλα περασαν εκει αλλα για οσους πραγματικα θελουν να ακολουθησουν ενα τετοιο επαγγελμα...και ο γουορ νομιζω ακολουθει ενα επαγγελμα που το θελει και οχι επειδη του ετυχε......
οσοι δν περασαν απλα σε ενα τει....κ αντε κουτσα στραβα το τελειωσαν...ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ειτε στο εξωτερικο ειτε στην Ελλαδα....σε καποιο ΑΕΙ....για αναβαθμιση του πτυχιου τους αφενος...κ αφετερου για να εμπλουτισουν τις γνωσεις τους στο αντικειμενο που κ καλα τους ΚΑΥΛΩΝΕΙ....

Κ μη μου πεις οτι δν υπαρχει μεταπτυχιακο....γιατι για το θεμα μας τουλαχιστον...υπαρχει...

Επισκέπτης
συγγνωμη εγω στουντιαν που σπουδασα κοινωνικη εργασια!!!συγγνωμη που εξασκω το επαγγελμα!!!μαλλον τα χρηματοοικονομικα εχουν μεγαλυτερη σχεση με την ψυχολογια ,παρα η κοινωνικη εργασια!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για ποιο λογο να κανει μεταπτυχιακο στην ψυχολογια καποιος ο οποιος θελει να ειναι κοινωνικος λειτουργος?????? ειναι δυο τελειως διαφορετικα επαγγελματα......αν ηθελε θα ειχε παει ψυχολογια......δεν εχει δα και τις τρελες βασεις για να μπεις στο συγκεκριμενο ΑΕΙ......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Μουνίτσα για τους κοινωνικού λειτουργούς έχεις λάθος. Πια και τμήμα υπάρχει στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, αλλά και από το εξωτερικό έρχονται με πτυχίο ΑΕΙ. (βλέπε τα λινκ που παρέθεσα παραπάνω)

Επίσης υπάρχει μεγάλη διαμάχη (ή τουλάχιστον υπήρχε όταν πρωτοβγήκαν από ΑΕΙ) ανάμεσα στους αποφοίτους ΤΕΙ και στους αποφοίτους ΑΕΙ για τις θέσεις και κυρίως την εξέλιξη στο Δημόσιο. Ένας ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας έχει προβάδισμα στην ιεαραρχία ενός ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας.

Το ίδιο ισχύει για άλλα επαγγέλματα όπως πχ. νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι. Παραδοσιακά επαγγέλματα επιπέδου ΤΕΙ, που έγιναν ΑΕΙ και οι καινούργιοι πτυχιούχοι έχουν προβάδισμα σε σχέση με τους παλιούς. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τις σχολές νοσηλευτικής που έγιναν επιπέδου ΑΕΙ, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Επισκέπτης
Κάτσε λίγο ρε mclein, μιας και το thread διαλύθηκε. Εγώ που τελείωσα ΤΕΙ Πληροφορικής στην Αθήνα πάει να πει αναγκαστικά ότι κάποιος από το αντίστοιχο ΑΕΙ ξέρει περισσότερα? Μην τρελαθούμε κιόλας. ʼλλο σαν όνομα και άλλο σαν γνώσεις. Στο κάτω κάτω τα ΤΕΙ έχουν τα εργαστήρια και την πρακτική, κάτι που πολλά πανεπιστήμια δεν έχουν. Λίγο σκέψη πριν λέμε κάτι. Έτσι και ο studian και ο war μπορεί ανεξάρτητα από το τι έχουν σπουδάσει να έχουν διαβάσει και κανα σωρό από βιβλία. Γιατί μεταξύ μας τις σχολές ξέρουμε όλοι πως τις τελειώνουμε. Ας είναι καλά τα σκονάκια και η αντιγραφή....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ΑΕΙ πρωτοξεκινησε το 1996-1997.......μεχρι τοτε υπηρχε μονο ΤΕΙ.....επισης δεν εχουν ολοι την οικονομικη ανεση να πανε εξωτερικο για να γυρισουν με πτυχιο ΑΕΙ........

Επισκέπτης
Για ποιο λογο να κανει μεταπτυχιακο στην ψυχολογια καποιος ο οποιος θελει να ειναι κοινωνικος λειτουργος?????? ειναι δυο τελειως διαφορετικα επαγγελματα......αν ηθελε θα ειχε παει ψυχολογια......δεν εχει δα και τις τρελες βασεις για να μπεις στο συγκεκριμενο ΑΕΙ......
κοινωνικος λειτουργος απλος δν χρειαζεται οντως μεταπτυχιακο...
Ενας ομως κοινωνικος λειτουργος,βλεπε γουωρχολ,που θελει να μιλαει για ψυχολογια κ ιστοριες ομως πρεπει να εχει τουλαχιστον ενα μεταπτυχιακο στα χερια του...

Οσο για τις βασεις αγαπη μου....σε εχουν πληροφορησει λαθος...
Το τει κοινωνικης εργασιας εχει βαση τα +-10.000 μορια....
Και το τμημα ψυχολογιας τα +-14.000 μορια...
Ειναι μεγαλη η διαφορα....τεραστια μη σου πω....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
συγγνωμη εγω στουντιαν που σπουδασα κοινωνικη εργασια!!!συγγνωμη που εξασκω το επαγγελμα!!!μαλλον τα χρηματοοικονομικα εχουν μεγαλυτερη σχεση με την ψυχολογια ,παρα η κοινωνικη εργασια!!

Λοιπόν για να σοβαρευτώ για λίγο.

Είσαι ο τρίτος εδώ μέσα, μετά τον Ροπαλοφόρο και τον Βάσο, που μου λέει ότι ασχολούμαι ή/και έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Απλώς σε ρωτάω. Που ξέρεις τι έχω σπουδάσει και τι δουλειά κάνω; Πως είσαι εσύ και οι φίλοι σου τόσο σίγουροι; Έχω αναφέρει εγώ ποτέ στα 873 πόστ μου μέχρι τώρα κάτι σχετικό;

Επισκέπτης
Κάτσε λίγο ρε mclein, μιας και το thread διαλύθηκε. Εγώ που τελείωσα ΤΕΙ Πληροφορικής στην Αθήνα πάει να πει αναγκαστικά ότι κάποιος από το αντίστοιχο ΑΕΙ ξέρει περισσότερα? Μην τρελαθούμε κιόλας. ʼλλο σαν όνομα και άλλο σαν γνώσεις. Στο κάτω κάτω τα ΤΕΙ έχουν τα εργαστήρια και την πρακτική, κάτι που πολλά πανεπιστήμια δεν έχουν. Λίγο σκέψη πριν λέμε κάτι. Έτσι και ο studian και ο war μπορεί ανεξάρτητα από το τι έχουν σπουδάσει να έχουν διαβάσει και κανα σωρό από βιβλία. Γιατί μεταξύ μας τις σχολές ξέρουμε όλοι πως τις τελειώνουμε. Ας είναι καλά τα σκονάκια και η αντιγραφή....
Ναι ρε φιλε....σε θεωρητικο επιπεδο ξερει τουλαχιστον τα 3πλα απ αυτα που ξερεις εσυ....γιατι εσυ διαβαζες/αντεγραφες βιβλια σημειωσεις των 100 σελιδων...κ ο παν/μιο...διαβαζε τομους των 500.....εστω των 200 στη χειροτερη....
Ασχετο που καποιος του παν/μιου μπορει να μη ξερει να αλλαξει το χαρντογουερ του υπολογιστη...ενω του τει ξερει στανταρ...
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ...ο τιτλος του παν/μιου δινει μεγαλυτερη ευρητητα γνωσεων....θελουμε κ μη...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom