Νέα

Στριπ για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
και γω εχω πετυχει ζευγαρακια στο στατους και το τουτι φρουτι αλλα μαλλον ερχονταν να δουν να κλεψουν καμια κινηση για στριπτιζ.......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τοτε ηταν που ησουν γραμμενος στα καπη της Ν.Σμυρνης ??? Κ κανατε βραδυνες εκδρομες εκει κοντα ????
:):):):):):):):):):):):):):):):):):).......(πιστευω στο μωρακι-ξεκωλο...φωναζες...ελα στον παππου ετσι ??? )....

Ναι, και όλοι της ηλικίας σου έλεγαν για κοίτα ρε τα ΚΑΠΗ κάτι ξέκωλα που τραβάνε!!! Και έπαιρναν εργασία στην χειροτεχνία για το σπίτι οι συνομίληκοι σου!

Επισκέπτης
......δν περναει 10' ξανα....ερχονται 2 μαζι...κ μου λενε να παρουν την κοπελα που καθοταν μαζι μου γιατι τους αρεσε λεει....

Καλα βρε μεγαλε mclein , δεν τις εστειλες στο διαολο ?

Οχι και να μας παιρνουν τις γυναικες που καθομαστε...

Γιατι εγω οταν καθομαι με κοπελλα για μπιρι μπιρι, δεν την εχω για φραπε και ξεπετα...Το κοιταω και λιγο παραπερα..

Επισκέπτης
Καλα βρε μεγαλε mclein , δεν τις εστειλες στο διαολο ?

Οχι και να μας παιρνουν τις γυναικες που καθομαστε...

Γιατι εγω οταν καθομαι με κοπελλα για μπιρι μπιρι, δεν την εχω για φραπε και ξεπετα...Το κοιταω και λιγο παραπερα..

Μπα...οπως ειδες ημουν πολυ κουλ....κ ρωτησα την κοπελα μηπως ηθελε ν'αλλαξει παρασταση κ προσωπα....αν ηθελε...ας εφευγε....

Οσο για τις κοπελιτσες....απλα αλλο εψαχναν κ αλλο πηραν....κ επεσαν κ στην περιπτωση....

Επισκέπτης
Ναι, και όλοι της ηλικίας σου έλεγαν για κοίτα ρε τα ΚΑΠΗ κάτι ξέκωλα που τραβάνε!!! Και έπαιρναν εργασία στην χειροτεχνία για το σπίτι οι συνομίληκοι σου!

Για την ηλικια σου καλη ακοη παρατηρω......
Χειροτεχνια εεεε......??? Γιατι δν ικανοποιουνταν μεσα στο μαγαζι ???? Δν ηταν φραπεδιαρικο τοτε ??

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Με αφορμή την ιστορία του panosmpos.

Πολλές  'γυναίκες' γίνονται για πλάκα λεσβίες και αρκετοί 'άνδρες' γίνονται για πλάκα στάκια. Είναι όλοι straight μέχρι να κάτσει η κακιά η παρτούζα. Δεν τόθελαν αλλά ...το ποτό. Ρε βγήτε απο την αρχή στους δρόμους με γούνες στους ώμους! Μην μπερδευετε το λαό. :2funny:

Επισκέπτης
Εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ηθελαν και εσενα..ετσι ?

Μπορει....αλλα δν το παιρνω ετσι....ειμαι μετριοφρων.....
Ουτως η αλλως δν με νοιαζουν οι γκομενες που με γουσταρουν αβασανιστα....αλλα οι γκομενες που γουσταρω εγω κ προσπαθω να τις κερδισω....

Μαζοχα λεμεεεεεε...............

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ηθελαν και εσενα..ετσι ?

Ε είναι και μπάνικος ο μικρός!!!!

Για την ηλικια σου καλη ακοη παρατηρω......
Χειροτεχνια εεεε......??? Γιατι δν ικανοποιουνταν μεσα στο μαγαζι ???? Δν ηταν φραπεδιαρικο τοτε ??

Μαθαίνανε από τους μεγάλους και παίρνανε δουλειά για το σπίτι!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στο παλιό palace η μεγαλύτερη απο την 'αγία τριάδα' θυμάμαι εκεί που ήταν ένα ζευγάρι και έπινε το ποτό του σκάει ξαφνικά ένα γλωσόφιλο στην γκόμενα του παληκαριού και αυτή προς έκπληξη όλων δεν αντιστάθηκε. Σκάει μετά και η δεύτερη (αυτή με το μαύρο το μαλλί και τις σκουλαρίκες) και τις πιπιλάει τα αυτιά.Οι δυό στρίπερς γλύφανε την γκόμενα και αυτή ανταποκρινότανε και ο φλούφλης ο γκόμενός της κοίταγε σαν μπαρμπούνι αντί να μπει μέσα στην 'μάχη'. Η 'Όλγα' μετά της βγάζει την μπλούζα και η Ανάστα 'ο κύριος' τις πιπίλαγε τις ρώγες. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η γκόμενα γούσταρε τρελά ενώ ο τυπάς παρεξηγήθηκε και έφυγε νευριασμένος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Αγία Τριάς σώζει και φυλάττει ημάς!!! Αμήν και πάντα τέτοια!!!

Επισκέπτης
Ε είναι και μπάνικος ο μικρός!!!!

Μαθαίνανε από τους μεγάλους και παίρνανε δουλειά για το σπίτι!!!

1.τρελο μωρο ο πιτσιρικας.....χαχαχαχαχαχαχαχα
2.τι να μαθουν ρε γεροντα...??? Πως αλλαζουν τις πανες τα ξεκωλλα...αντε πιες το τσαγακι σου...γιατι εχει ψυχρα εξω.....χεχεχχεχεχεχεχεχεχεχε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
στάκια για πλάκα; Ωραίο αυτό. "Ξέρεις Βασίλη τον έφαγα για πλάκα" Ρε που πάμε ρε.

Αμά έιναι πελάτισες μπάζα μου την σπάνε κατ' αρχάς για λόγους αισθητικής.

Το καλύτερο από όλα. Ένα βράδυ Σάββατο στο Baby O. Παιρνει η Lilian(...) μία από το κοινό. Χαδάκια, μαλακίες. Έλα όμως που η άλλη (καθόλου μπάζο, ελληνίδα) την άφηνε. Της τα βγάζει όλα, γλυψίματα, 69, δονητές στο μ..ι, full το μαγαζί έγινε της κακομοίρας. Ο Μ... κόντεψε να πάθει τίποτα από τη χαρά του. Τελικά όταν η Lilian πήγε να της το βάλει στον κ...ο, χαλάρωσε η φάση

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και άλλο ένα τώρα που μου ήρθε φλασιά στο παλιό 4. Στο κλασσικό κρεβάτι σηκώνεται ένας για χορό και μετά ακολουθεί και η γκόμενά του.Τους είχε πάρει η 'Σάνυ' (Ρόπ και Στούντυ την θυμάστε ?) Ολλανδέζα,ξανθιά τούμπανο μιλάμε. Με το που πάνε στο κρεβάτι η γκόμενα του τυπά σκάει φιλιά στα ζιαβύ της Σάνυς και τις έτριβε το νιμού. Τα έπαιξε η Ολλανδέζα αλλά και ο γκόμενος της τύπισσας που είχε κατακοκινίσει. Απο κάτω βέβαια έγινε κερκίδα γηπέδου με φωνές και ενθαρρυντικά συνθήματα. Ο Τ.... σταμάτησε τις μουσικές και έλεγε απίστευτες ατάκες.  :2funny: :2funny: :grin: :grin:

Εδώ είναι να μπουκάρει ο μαλακοκάβλης ο γκόμενος :jerking: να γίνει γαμάτο τριολέ...της καριόλας λέμε :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ποιος θυμαται στην τελευται γιορτη της γυναικας την Χαρα και την Εμμα του Γκολντ που γαμισανε στην πιστα 2 ασχετες μεταξυ τους πελατισες με τους πλαστικους πουτσους ?

Επισκέπτης
Ποιος θυμαται στην τελευται γιορτη της γυναικας την Χαρα και την Εμμα του Γκολντ που γαμισανε στην πιστα 2 ασχετες μεταξυ τους πελατισες με τους πλαστικους πουτσους ?
Hμασταν στον αρχοντα.........δν ειχε γκολντ το προγραμμα....:):):):):):):):)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εγω!αλλα ημουν σε γωνιακο σημειο του μαγαζιου που δεν ειχε θεα........αλλα ηταν πολυ ωραια.......αρνταν καφε σου λεωωωω!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Όλα αυτά που εξιστορείτε παραπάνω, γίνονται όντως σε στριπτιζάδικα, ή κάπου, παρασυρόμενοι σε αστεϊσμούς ο ένας από τον άλλον, καταλήγετε να υπερβάλλετε; Σόρρυ που ρωτάω, αλλά σε στριπτιζάδικο στην Ελλάδα δεν έχω πάει ποτέ μου. Πήγαινα ως πολύ νεαρός, με φιλαράκια, στην Αμερική όπου σπούδαζα.

Επισκέπτης
Oson αφορα αυτα που παρεθεσα εγω...εχουν συμβει το διχως αλλο χωρις υπερβολη....ποιος ο λογος ουτως η αλλως να πουμε μια μαλακια που δν ισχυει ή ειναι παραποιημενη.....

potemhnlespote

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικα στο Baby εχω βρει πολλες φορες την eva6969. Σχεδον καθε Σαββατο. Την εχω δει να παιρνει και χορους με τις κοπελες του μαγαζιου αλλα και με αντρες πελατες σε ορθιες και "διακριτικες" στασεις. Απο οτι μου ειπε τις ειχαν κανει παρατηρηση ποιο παλια γιατι πιπωσε δυο πελατες μεσα στο μαγαζι. Στο ιδιο μαγαζι και αλλη μια κοπελα λεσβια καθαρα που πηγαινε αρκετα τακτικα τουλαχιστον μεχρι πριν 2 μηνες. Τωρα εχω καιρο να παω γιατι ημουν εξωτερικο, οποτε δεν ξερω αν παιζουν ολα ακομα 100%.
Παντως δεν ειναι το ιδιο να κανεις καμακι μεσα σε στριπτιζαδικο. Εχει το κατι τις του παραπανω. Προσωπικη αποψη φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom