galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
και γω εχω πετυχει ζευγαρακια στο στατους και το τουτι φρουτι αλλα μαλλον ερχονταν να δουν να κλεψουν καμια κινηση για στριπτιζ.......
Τοτε ηταν που ησουν γραμμενος στα καπη της Ν.Σμυρνης ??? Κ κανατε βραδυνες εκδρομες εκει κοντα ????
.......(πιστευω στο μωρακι-ξεκωλο...φωναζες...ελα στον παππου ετσι ??? )....
......δν περναει 10' ξανα....ερχονται 2 μαζι...κ μου λενε να παρουν την κοπελα που καθοταν μαζι μου γιατι τους αρεσε λεει....
Καλα βρε μεγαλε mclein , δεν τις εστειλες στο διαολο ?
Οχι και να μας παιρνουν τις γυναικες που καθομαστε...
Γιατι εγω οταν καθομαι με κοπελλα για μπιρι μπιρι, δεν την εχω για φραπε και ξεπετα...Το κοιταω και λιγο παραπερα..
Ναι, και όλοι της ηλικίας σου έλεγαν για κοίτα ρε τα ΚΑΠΗ κάτι ξέκωλα που τραβάνε!!! Και έπαιρναν εργασία στην χειροτεχνία για το σπίτι οι συνομίληκοι σου!
Οσο για τις κοπελιτσες....απλα αλλο εψαχναν κ αλλο πηραν....
Εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ηθελαν και εσενα..ετσι ?
Εχε υπ'οψιν σου οτι μπορει να ηθελαν και εσενα..ετσι ?
Για την ηλικια σου καλη ακοη παρατηρω......
Χειροτεχνια εεεε......??? Γιατι δν ικανοποιουνταν μεσα στο μαγαζι ???? Δν ηταν φραπεδιαρικο τοτε ??
Στο παλιό palace η μεγαλύτερη απο την 'αγία τριάδα' θυμάμαι εκεί που ήταν ένα ζευγάρι και έπινε το ποτό του σκάει ξαφνικά ένα γλωσόφιλο στην γκόμενα του παληκαριού και αυτή προς έκπληξη όλων δεν αντιστάθηκε. Σκάει μετά και η δεύτερη (αυτή με το μαύρο το μαλλί και τις σκουλαρίκες) και τις πιπιλάει τα αυτιά.Οι δυό στρίπερς γλύφανε την γκόμενα και αυτή ανταποκρινότανε και ο φλούφλης ο γκόμενός της κοίταγε σαν μπαρμπούνι αντί να μπει μέσα στην 'μάχη'. Η 'Όλγα' μετά της βγάζει την μπλούζα και η Ανάστα 'ο κύριος' τις πιπίλαγε τις ρώγες. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η γκόμενα γούσταρε τρελά ενώ ο τυπάς παρεξηγήθηκε και έφυγε νευριασμένος.
Ε είναι και μπάνικος ο μικρός!!!!
Μαθαίνανε από τους μεγάλους και παίρνανε δουλειά για το σπίτι!!!
Και άλλο ένα τώρα που μου ήρθε φλασιά στο παλιό 4. Στο κλασσικό κρεβάτι σηκώνεται ένας για χορό και μετά ακολουθεί και η γκόμενά του.Τους είχε πάρει η 'Σάνυ' (Ρόπ και Στούντυ την θυμάστε ?) Ολλανδέζα,ξανθιά τούμπανο μιλάμε. Με το που πάνε στο κρεβάτι η γκόμενα του τυπά σκάει φιλιά στα ζιαβύ της Σάνυς και τις έτριβε το νιμού. Τα έπαιξε η Ολλανδέζα αλλά και ο γκόμενος της τύπισσας που είχε κατακοκινίσει. Απο κάτω βέβαια έγινε κερκίδα γηπέδου με φωνές και ενθαρρυντικά συνθήματα. Ο Τ.... σταμάτησε τις μουσικές και έλεγε απίστευτες ατάκες.
Hμασταν στον αρχοντα.........δν ειχε γκολντ το προγραμμα....Ποιος θυμαται στην τελευται γιορτη της γυναικας την Χαρα και την Εμμα του Γκολντ που γαμισανε στην πιστα 2 ασχετες μεταξυ τους πελατισες με τους πλαστικους πουτσους ?
Ποιος θυμαται στην τελευται γιορτη της γυναικας την Χαρα και την Εμμα του Γκολντ που γαμισανε στην πιστα 2 ασχετες μεταξυ τους πελατισες με τους πλαστικους πουτσους ?