You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στριπ για γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδες δεν θυμαμαι να εχει ανοιχτει τετοιο thread ποτε και θα ηθελα να ρωτησω για στριπ που ειναι για γυναικες
Ενταξει εχουμε - ειχαμε ( ειναι ακομα εκει ????? δεν ξερω ) τον Κασπερ στο Baby Gold αλλα εγω ρωταω για κανονικο μαγαζι που εχει μονο αντρες μεσα
Τωρα μην αρχισετε οτι ειμαι γκεουλας και τα σχετικα γιατι θα γινουμε μπιλιες / για καποια κοριτσακια που με ρωτησαν ρωταω και εγω
Ειχα ακουσει διαβασει καπου οτι υπαρχουν καπου στην Αθηνα 2 - 3 τετοια μαγαζια. Για πειτε μου λοιπον .......
υπουργε μου ειναι στην διακριτικη σου ευχερεια να μιλησεις με τον υπουργο πορνειας και τον αντιστοιχο εξωτερικων για να διευθετηθει το ζητημα του opening ενος τετοιου μαγαζιου και πιστεψε.......παραταω τη δουλεια μου για να γινω ενας go-go boy...........αλλα με μια προυποθεση.....δεν θα μου φερεις μπαζα απο ανατολικο μπλοκ....αλλα ζουμερα κοριτσουδια που θελουν πολυ και αχορταγο OWO!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οι φωτό του συμπολεμιστή Germaon είναι όλα τα λεφτά :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
οντως και του συστηνουμε σαν καλοι συναδελφοι ΤΟΥ να προσθεσει και αλλες πιο αποκαλυπτικες.........σε παρακαλω germaon!!!!!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Είδε ποτέ κανείς γυναίκα-πελάτισσα σε στριπτηζάδικο? Να χορεύει για την πλάκα τησ ή να κάνει prive με στριπτηζού?
πολλες φορες...μια φορα μαλιστα ημουν με μερικες φιλες και σε μια κερασα χορο τον οποιο απο οτι ειπε τον ευχαριστηθηκε
Επισκέπτης
Mια κ 2 φορες....μονο ???? Παρα πολλες φορες....
Συνηθως ειναι περιπτωσεις που σκαει παρεα γυναικες/αντρες....ηλικιες μεχρι τα 25....κ τα αγορακια της παρεας παροτρυνουν τις δικες τους να πανε για χορο....
Βεβαια ειχα δει κ μια περιπτωση απο 2 γυναικες που καθοντουσαν μονες αρχικα στο τραπεζι...δλδ ηταν πελατισες οι 2 τους....Η μια ανεβηκε κ εκανε κ χορο στο στυλο....κ μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη....(ωραιο κωλαρακι κ βυζακι...)...απο προσωπο ηταν ψιλο-σκυλακι....αλλα σου εβγαζε κατι σεξουαλικο....
Οι κοπελιτσες ηταν ελληνιδες...η μια αρκετα καλη οπως περιεγραψα...κ κλασσικα η αλλη τοφαλος....Δν ηταν χορευτριες του μαγαζιου...ουτε κ στριπερ σε αλλο μαγαζι....
Τελικα στο τελος της βραδιας εφυγαν με μια 4αδα απο αγορακια..γυρω στα 20 με 24......που δν πηραν ουτε ενα χορο...ουτε ενα φραπε...ουτε ενα ποτο....αλλα κερασαν το διδυμο....
Συνηθως ειναι περιπτωσεις που σκαει παρεα γυναικες/αντρες....ηλικιες μεχρι τα 25....κ τα αγορακια της παρεας παροτρυνουν τις δικες τους να πανε για χορο....
Βεβαια ειχα δει κ μια περιπτωση απο 2 γυναικες που καθοντουσαν μονες αρχικα στο τραπεζι...δλδ ηταν πελατισες οι 2 τους....Η μια ανεβηκε κ εκανε κ χορο στο στυλο....κ μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη....(ωραιο κωλαρακι κ βυζακι...)...απο προσωπο ηταν ψιλο-σκυλακι....αλλα σου εβγαζε κατι σεξουαλικο....
Οι κοπελιτσες ηταν ελληνιδες...η μια αρκετα καλη οπως περιεγραψα...κ κλασσικα η αλλη τοφαλος....Δν ηταν χορευτριες του μαγαζιου...ουτε κ στριπερ σε αλλο μαγαζι....
Τελικα στο τελος της βραδιας εφυγαν με μια 4αδα απο αγορακια..γυρω στα 20 με 24......που δν πηραν ουτε ενα χορο...ουτε ενα φραπε...ουτε ενα ποτο....αλλα κερασαν το διδυμο....
Στις νυχτερινές μου αναζητησεις εχω να καταθεσω οτι δυο φορες μου ετυχε με μοναχικες γυναικεσ που ομως δεν τις ενοχλησε κανενας αντρας μεσα στο μαγαζι. τωρα ομως πια παω με το γκομενακι μου παρεα που γουσταρει τρια, και καμακωνει γυναικες αυτη αντι για μενα!!!!! Φιλε, μακαρι αυτην την εμπειρια να μποροεσανε να την ζησουνε ολοι!!!!!! μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Εμένα μάγκες μου έτυχε μια φορά στο caligula και μια στο moulin rouge σαλονίκη. στο caligula ήταν μια απίστεφτη κάβλα πελάτισσα, περίπου 30 χρον. συνοδευόμενη από άντρα και της έκανε χορό πριβέ μια στριπτηζού. Το τι κωλιά έβγαιναν έξω, τι φιλιά κλπ. Και να δείτε την πελάτισσα να το απολαμβάνει και να κάνει κάτι ανοίγματα και αυτή τα πόδια άλλο πράγμα... Την δεύτερη φορά ήταν μια που σηκώθηκε και χόρεψε για λίγο αλλά έδειξε μόνο κιλοτάκι και κάλτσεσ σιλικονάτεσ..
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Προσωπικά δε μ? αρέσει να βλέπω γυναίκες που δε χρηματίζονται στα strip. Είναι αντιδεοντολογικό και αρκετά ξενερωτικό.
Τελευταία φορά που ήρθα αντιμέτωπος με το φαινόμενο αυτό ήταν στο 4, με μια παρέα 3 γυναικών. Ενώ εγώ ήμουν σε τραπέζι, μιας και το μαγαζί ήταν full, αυτές αμέσως τις έβαλαν στον πιο κεντρικό καναπέ, ακριβώς μπροστά από την πίστα.
Δηλαδή και στα strip η αντρική μαλακία και δουλοπρέπεια δεν ξεχνιέται; Όπως φαίνεται όχι. Φυσικά ούτε λογαριασμό έκαναν, ούτε έπαιξαν το παιχνίδι που πρέπει να παίζουν οι θαμώνες των strip.
Το ίδιο ανόητο είναι να πηγαίνεις με την κοπέλα σου ή με φίλη σου σε στριπ. Οι λόγοι είναι απλοί και δε χρειάζεται να σας τους αναλύσω εγώ. Απλά ρωτήστε μια stripper και θα σας εξηγήσει γιατί και αυτές την ίδια άποψη με ?μένα έχουν.
Τελευταία φορά που ήρθα αντιμέτωπος με το φαινόμενο αυτό ήταν στο 4, με μια παρέα 3 γυναικών. Ενώ εγώ ήμουν σε τραπέζι, μιας και το μαγαζί ήταν full, αυτές αμέσως τις έβαλαν στον πιο κεντρικό καναπέ, ακριβώς μπροστά από την πίστα.
Δηλαδή και στα strip η αντρική μαλακία και δουλοπρέπεια δεν ξεχνιέται; Όπως φαίνεται όχι. Φυσικά ούτε λογαριασμό έκαναν, ούτε έπαιξαν το παιχνίδι που πρέπει να παίζουν οι θαμώνες των strip.
Το ίδιο ανόητο είναι να πηγαίνεις με την κοπέλα σου ή με φίλη σου σε στριπ. Οι λόγοι είναι απλοί και δε χρειάζεται να σας τους αναλύσω εγώ. Απλά ρωτήστε μια stripper και θα σας εξηγήσει γιατί και αυτές την ίδια άποψη με ?μένα έχουν.
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
1 μόνο φορά, είδα μια παρέα, 5-6 αγόρια και μια κοπέλα, που κάθισε καμια ώρα και μετά έφυγε μόνη της.
Επισκέπτης
Διαβασα τον μπλου κ θυμηθηκα την περασμενη παρασκευη στο τεσσερα....
καθομουν στο καλυτερο σημειο του μαγαζιου....ξερουν οι γνωστες των στριπ ποιο ειναι αυτο σε καθε μαγαζι...(δν μιλαω απλα για καναπε....μιλαμε για εποπτικη θεση...).....χαχαχαχα.....
Ειχα 2 πακετα τσιγαρα μαζι μου.....καθως ημουν σε αποστολη......
Μια παρεα απο 4 γυναικες μπηκε κατα τις 4+ στο μαγαζι...καθησαν σε αποσταση 2-3 μετρων απο μενα....κοιταγαν που εγω ημουν με μια κοπελα...πολυ ωρα....κ τσουπ σκαει η μια απ'αυτες κ λεει να παρω ενα τσιγαρο.....?? λεω κ δν παιρνεις......στο 10' σκαει κ η αλλη.....να παρω ενα τσιγαρο....λεω αντε παρε κ συ......δν περναει 10' ξανα....ερχονται 2 μαζι...κ μου λενε να παρουν την κοπελα που καθοταν μαζι μου γιατι τους αρεσε λεει....
Επαθα σοκ....εμεινα μαλακας....λεω στην κοπελα θελεις να πας....κ λεει σ'αυτες ποιο ειναι το τραπεζι σας....το δειχνει το ντουετο.....ξινιζει το μωρο....κ λεει δν ερχομαι.....
Tελικα πηραν το πακετο με τα τσιγαρα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
καθομουν στο καλυτερο σημειο του μαγαζιου....ξερουν οι γνωστες των στριπ ποιο ειναι αυτο σε καθε μαγαζι...(δν μιλαω απλα για καναπε....μιλαμε για εποπτικη θεση...).....χαχαχαχα.....
Ειχα 2 πακετα τσιγαρα μαζι μου.....καθως ημουν σε αποστολη......
Μια παρεα απο 4 γυναικες μπηκε κατα τις 4+ στο μαγαζι...καθησαν σε αποσταση 2-3 μετρων απο μενα....κοιταγαν που εγω ημουν με μια κοπελα...πολυ ωρα....κ τσουπ σκαει η μια απ'αυτες κ λεει να παρω ενα τσιγαρο.....?? λεω κ δν παιρνεις......στο 10' σκαει κ η αλλη.....να παρω ενα τσιγαρο....λεω αντε παρε κ συ......δν περναει 10' ξανα....ερχονται 2 μαζι...κ μου λενε να παρουν την κοπελα που καθοταν μαζι μου γιατι τους αρεσε λεει....
Επαθα σοκ....εμεινα μαλακας....λεω στην κοπελα θελεις να πας....κ λεει σ'αυτες ποιο ειναι το τραπεζι σας....το δειχνει το ντουετο.....ξινιζει το μωρο....κ λεει δν ερχομαι.....
Tελικα πηραν το πακετο με τα τσιγαρα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Στο παλιό πρώτο υπόγειο Baby O η ʼννα η Αλβανίδα ξεκώλιαζε σχεδόν κάθε βράδυ, στο μουνογλύψιμο στο δάχτυλο και στο γδύσιμο, πολλές ανωμαλάρες πελάτισσες και μαζεύονταν οι 10δες όρθιοι απο πάνω απο το δημόσιο θέαμα, και αυτές γούσταραν ακόμα περισσότερο. Τις ποιο πολλές φορές ήταν μούνες και συνοδεύονταν.
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Το μόνο "πακέτο" που θα πάρουν ποτέ τους τέτοιες γυναίκες, mclein. Εκτός κι αν γίνει καμιά στραβή...Tελικα πηραν το πακετο με τα τσιγαρα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Στο παλιό πρώτο υπόγειο Baby O η ʼννα η Αλβανίδα ξεκώλιαζε σχεδόν κάθε βράδυ, στο μουνογλύψιμο στο δάχτυλο και στο γδύσιμο, πολλές ανωμαλάρες πελάτισσες και μαζεύονταν οι 10δες όρθιοι απο πάνω απο το δημόσιο θέαμα, και αυτές γούσταραν ακόμα περισσότερο. Τις ποιο πολλές φορές ήταν μούνες και συνοδεύονταν.
Όντως! Το επιβεβαιώνω. Έχω πάει με ξέκωλο ένα βράδυ (bi) και έκανε χορό με την Επιστήμη. Εκτίμησα το θέαμα και με βοήθησε μετά στα κατ'ιδίαν με το ξέκωλο ομολογώ.
Επισκέπτης
Όντως! Το επιβεβαιώνω. Έχω πάει με ξέκωλο ένα βράδυ (bi) και έκανε χορό με την Επιστήμη. Εκτίμησα το θέαμα και με βοήθησε μετά στα κατ'ιδίαν με το ξέκωλο ομολογώ.
Τοτε ηταν που ησουν γραμμενος στα καπη της Ν.Σμυρνης ??? Κ κανατε βραδυνες εκδρομες εκει κοντα ????
.......(πιστευω στο μωρακι-ξεκωλο...φωναζες...ελα στον παππου ετσι ??? )....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις