Νέα

Στριπ για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντρες ηταν αλλα πολυ κακομοιρηδες μωρε........ψιλοχαλια ηταν ολοι τους.......εμεις ειχαμε παει μια φορα μονο........τοτε ηταν που ειχα δει αυτες τις σαρανταρες τις λυσσασμενες.........
ειχε κ 2-3 γκομενες κ καλα χορευτριες.....τρελη μουφα οντως....στην αρχη το πηγε καλα αλλα μετα εδιωξε τους καλους γιατι δν εβγαινε χρηματικα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α ναι ειχε και κανα δυο κοπελες........αλλα γενικοτερα ηταν πολυ παρακμιακο μαγαζι......

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον αναφερω και εγω την εμπειρια μου ετσι για την ιστορια, πριν χρονια στο παλιο Baby O' αυτο που ηταν στην απεναντι μερια της Συγγρου κοντα στον Απολλωνα(παρεπιπτοντως δεν ξερω αν λειτουργει ακομη)εχω δει 40αρα γκομενα να περνει την Επιστημη για χορο εκει να δειτε γλυφομουνι να σας φυγει η μαγκια. Πιο προσφατα στο Baby Gold πριν 2 χρονια περιπου εχω δει ζευγαρι να περνει στριπτιτζου για χορο αλλα μαλακιες κατι ψιλοχαιδεματα οι γκομενες μεταξυ τους χωρις να βγουν τα ρουχα της κοπελας.
Παντως προσοχη πολλες γκομενες που το παιζουν πελατισες ειδικοτερα σε παρακμιακα μαγαζια ειναι συνηθως του μαγαζιου.

Επισκέπτης
Πιο προσφατα στο Baby Gold πριν 2 χρονια περιπου εχω δει ζευγαρι να περνει στριπτιτζου για χορο αλλα μαλακιες κατι ψιλοχαιδεματα οι γκομενες μεταξυ τους χωρις να βγουν τα ρουχα της κοπελας.

Επρεπε να σε εχω διπλα μου οταν η θεια Ελενη αρπαξε μια και την γαμησε με τον δονητη και ο αντρας της κοπελας της φωναζε.."κανε την γυναικα μου να χυσει..!!! "

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μετρ απο το baby ο ειναι φιλος και μου εχει πει τρελα σκηνικα.αντρογυνο εχει σκασει μυτη και παιρνει η γκομενα χωρο με τον κασπερ.χαμουρευονται και η γκομενα του παιρνει πιπα ο κασπερ τις σοβατιζει το λαρυγγι ακριβως τι στιγμη που ο αντρας λεει στο φιλαρακι μου που ειναι η γυναικα μου.μετα η γκομενα γυρναει στο τραπεζι φιλαει τον μαλακα και του λεει σε ευχαριστω πολυ..βρωμομουνα

Διοτι απο τον κωλο καμμια δεν πεθανε

Επισκέπτης
μετρ απο το baby ο ειναι φιλος και μου εχει πει τρελα σκηνικα.αντρογυνο εχει σκασει μυτη και παιρνει η γκομενα χωρο με τον κασπερ.χαμουρευονται και η γκομενα του παιρνει πιπα ο κασπερ τις σοβατιζει το λαρυγγι ακριβως τι στιγμη που ο αντρας λεει στο φιλαρακι μου που ειναι η γυναικα μου.μετα η γκομενα γυρναει στο τραπεζι φιλαει τον μαλακα και του λεει σε ευχαριστω πολυ..βρωμομουνα

Διοτι απο τον κωλο καμμια δεν πεθανε

Σαν καπως τραβηγμενο μου ακουστηκε αυτο. Δηλαδη η γκομενα πηρε για χορο τον Gasper (που ειναι στο gold..) ενω ο αντρας της ειχε παει για κατουρημα ?  Κατι δεν μου παει καλα στην φαση...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδες δεν θυμαμαι να εχει ανοιχτει τετοιο thread ποτε και θα ηθελα να ρωτησω για στριπ που ειναι για γυναικες  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ενταξει εχουμε - ειχαμε ( ειναι ακομα εκει ????? δεν ξερω ) τον Κασπερ στο Baby Gold αλλα εγω ρωταω για κανονικο μαγαζι που εχει μονο αντρες μεσα

Τωρα μην αρχισετε οτι ειμαι γκεουλας και τα σχετικα γιατι θα γινουμε μπιλιες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: / για καποια κοριτσακια που με ρωτησαν ρωταω και εγω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ειχα ακουσει διαβασει καπου οτι υπαρχουν καπου στην Αθηνα 2 - 3 τετοια μαγαζια. Για πειτε μου λοιπον ....... 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πες στα κοριτσάκια σου... οτι προσφέρομαι εγώ!!!  :grin:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Διοργανωνω βραδυες στρπ για γυναικες στον ...χωρο μου!! Παρεπεμψετες εδω, λοιπον!!!!  :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καθηστε καλα ρε παλιοαλητες / τα κοριτσια θελουν professional dancers / οσο για σενα Καπτεν το κορμι σου και η ψυχη σου ειναι δοσμενα σε αλλα νυχτοβια κοριτσια της Αθηνας .......

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντως κάποια βιντεάκια που έχω δει  είναι φοβερά. Οι λυσάρες κάνουν σαν τρελές και γίνονται όργια στη σκηνή.
(Βλέπετε δεν υπάρχουν οίκοι ανοχής για γυναίκες   ;) )

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Καθηστε καλα ρε παλιοαλητες / τα κοριτσια θελουν professional dancers / οσο για σενα Καπτεν το κορμι σου και η ψυχη σου ειναι δοσμενα σε αλλα νυχτοβια κοριτσια της Αθηνας .......
Εμενα & στα ημερησια αλλα πανω απ' ολα ειμαι επαγγελματιας!!!  (στις δε κατηγοριες των κοριτσιων να προσθεσω & τα πρωινα,& τα απογευματινα, με μια αδυναμια, οφειλω να ομολογησω στα ...μετμεσινυκτια κοριτσια...!!)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Και συ που ξέρεις; Έχω μεγάλη καρδιά... φτάνει για όλες...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μετά την πλάκα... 2 σκηνικά θυμάμαι από την καριέρα μου:

1996 στο Goldfinger (Βουλιαγμένης) είχαμε πάει με ένα φίλο τη γιορτή της γυναίκας και γινόταν της τρελής, το μαγαζί είχε 3-4 στριπεράδες και οι γυναικοπαρέες τσίριζαν σαν τρελές

Sirocco κάπου κατά το 2000 (;) είχε αντρικό στο πατάρι και οι πελάτισσες έτρεχαν να ανέβουν τη σκάλα κοιτώντας το πάτωμα και με τον ίδιο τρόπο έφευγαν! Επίσης σε μεικτές παρέες έστελναν τις γυναίκες οι μάγκες στο πατάρι και έμεναν κάτω αυτοί!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ειχα διαβασει παλιοτερα σε περιοδικο απο εναν international χορευτη Αμερικανο που ειχε ερθει για ενα τετοιο μαγαζι στην Αθηνα οτι οι Ελληνιδες στην αρχη ειναι ντροπαλες ( φοβοντουσαν να μπουν  στο μαγαζι ) και μετα γινοταν της πουτανας στο μαγαζι ......

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Και συ που ξέρεις;
Iσως ξερει επειδη ειναι μικρος ο κυκλος των διαννοουμενων που επισκεπτονται συγκεκριμενα  εκπαιδευτικα ιδρυματα, για ανταλαγη διανοησης, φυσικα & επαφη με αντιστοιχες συναδελφισες (διανοητριες) απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ???  :2funny:  :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ε Υποργός είναι κάποιες πηγές θα έχει...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:Και συ που ξέρεις;  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Iσως ξερει επειδη ειναι μικρος ο κυκλος των διαννοουμενων που επισκεπτονται συγκεκριμενα  εκπαιδευτικα ιδρυματα, για ανταλαγη διανοησης, φυσικα & επαφη με αντιστοιχες συναδελφισες (διανοητριες) απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ???  :2funny:  :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ε Υποργός είναι κάποιες πηγές θα έχει...
Στερεψαν οι πηγες .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom