Νέα

Στριπ για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Πάντωσ δική μου άποψη είναι ότι είναι εξαιρετικά καβλωτικό να βλέπεισ μια χαρά γυναίκεσ και μάλιστα μουνάρεσ να πηγαίνουν σε stripclub και να μην έχουν πρόβλημα να κάνουν πριβέ χορό και να δείχνουν πάνω στην φάση κιλότα, βυζιά, κωλιά ή να φιλιούνται και να τα βλέπουν όλα αυτά πελάτεσ. Προσωπικά εμένα που μου έτυχε δύο φορέσ σε strips στην σαλονίκη, καρακάβλοσα. Αν κανείσ συναγωνιστήσ πέτυχε παρόμοιεσ φάσεισ Σαλονίκη ή αν ξέρει σε ποια μαγαζιά συχνάζουν τέτοιεσ περιπτώσεισ ασ γράψει.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Σόρυ που επανέρχομαι (από άγνοια και μόνο όμως...) αλλά σοβαρολογείτε ότι σε στριπτιζάδικα είναι δυνατό να πάνε ως πελάτισσες καθημερινές γυναίκες και 'κεί να ξεφύγουν, να χαμουρευτούν με στριπτιζούδες, να γαμηθούν από στριπτιζούδες, ή να τσιμπουκώσουν πελάτες;

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Και όμωσ φίλε. Κοίτα εγώ προσωπικά δεν πέτυχα καμιά να τσιμπουκώνει πελάτη αλλά να τησ κάνει πριβέ χορό στριπτηζού και να χαμουρεύονται είδα και μάλιστα όχι τίποτε πιτσίρίκεσ.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το Σιρόκο στη Συγγρού κάθε 8 Μαρτίου (ημέρα της γυναίκας) παλιά είχε αντρικό στριπτιζ και ήταν ανοιχτό μόνο για γυναίκες. Κάποιες στρίπερ πήγαν για χαβαλέ. Μου λέγανε λοιπόν ότι πάθανε πλάκα με τη λύσσα των ελληνίδων. Παίρνανε τους άνδρες στρίπερ σε πριβέ  στον ημιόροφο/εξώστη, για όσους ξέρουν το μαγαζί, και τους τσιμπούκωναν στα ίσα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω εχω δει αναλογο σκηνικο σε στριπτητζαδικο αλλα ηταν μονο γυναικες οι πελατισσες και οι συγκεκριμενες κανανε διαφορα στους "στριπερς" (ο θεος να τους κανει....) βεβαια ηταν λιγο αηδια γιατι κανανε σαν στερημενες σαρανταρες που δεν εχουν ξαναδει πουλι......τες παν.....σε κανονικα στριπτητζαδικα εχω δει πιο νορμαλ πραγματα.....παντως αν σας ενδιαφερει μια φιλη μου που εκανε γεννεθλια σε στριπτιτζαδικο την ειχαν ανεβασει πανω στην πιστα, την δεσανε σε μια καρεκλα και της κανανε τσαχπινιες οι χορευτες (αντρες-γυναικες) αλλα οχι ακροτητες σαν αυτα που διαβαζω εδω.....χεχε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α και μολις ειδα οτι και τα δυο ποστ απο πανω μου επιβεβαιωνουν τα οσα ειδα και εγω......πολυ λυσσα αγορια....πολυυυυ λυσσα και οπως ειπε ο φλερ απο κατι μανταμιτσες οχι απο κοεπλιτσες.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εδώ οι stripper λυσσάνε καμιά φορά οι λυσσάρες δε θα λυσσάξουν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Και εγω εχω δει αναλογο σκηνικο σε στριπτητζαδικο αλλα ηταν μονο γυναικες οι πελατισσες και οι συγκεκριμενες κανανε διαφορα στους "στριπερς" (ο θεος να τους κανει....) βεβαια ηταν λιγο αηδια γιατι κανανε σαν στερημενες σαρανταρες που δεν εχουν ξαναδει πουλι......τες παν.....σε κανονικα στριπτητζαδικα εχω δει πιο νορμαλ πραγματα.....παντως αν σας ενδιαφερει μια φιλη μου που εκανε γεννεθλια σε στριπτιτζαδικο την ειχαν ανεβασει πανω στην πιστα, την δεσανε σε μια καρεκλα και της κανανε τσαχπινιες οι χορευτες (αντρες-γυναικες) αλλα οχι ακροτητες σαν αυτα που διαβαζω εδω.....χεχε

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και εγώ είχα πέσει προ 2ετίας στο BG πάνω σε τριάδα (2 μικρές και 1 μικρός), πιθανότατα φοιτητές, ντίρλα (ειδικά η μία από τις 2 παραπατούσε) και κάναν διάφορα μεταξύ τους και με μία μαύρη που της πήραν και το τηλέφωνο. Φεύγοντας ο μάγκας πέταξε την ατάκα: "τώρα το μόνο που μένει είναι να γαμηθούμε όλοι μαζί"!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Μαγκες την παρασκευη κατα τις 6 το πρωι ηλθαν στον Caligula 7-8 γκομενες απο το σκυλαδικο τις Φλογες ( ο σερβιτορος μου ειπε οτι ειναι τραγουδιστριες και λουλουδουδες )
Οι 3 πηραν στον εξωστη 3 στριπερ και  εγινε χαμος το τι γλυπσιματα μπροστα και πισω κανανε αλλο πραγμα,εγω τα ειδα γιτι εκανα καρτα και αντι για 3 εκανα 11,
Σαν λυσσασμενες κανανε.Παντως μαγκες πηρα πολυ καλο ματι

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
φαίνεται το έχει ο caligulla. είχα ποστάρει και λιγο καιρό πριν οτι και γω ειχα δει αργά τη νύχτα μια τύπισσα ποθ χαμουρεύοταν με τιν suzanna και έδινε απίστεφτο μάτι. κιλοτάκι κάλτσεσ δαντέλα κλπ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
fler μου εχει τυχει φαση να κανει χορο ο χορευτης του καλιγουλα ( Τεο νομιζω τον λενε ) σε ζευγαρι και να τον γλυφουνε και οι 2,ζαλιστηκα

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
οκ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παντα τετοια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Είδε ποτέ κανείς γυναίκα-πελάτισσα σε στριπτηζάδικο? Να χορεύει για την πλάκα τησ ή να κάνει prive με στριπτηζού?
οχι απλα εχω δει αλλα εχουμε παει παρεα αγορια κοριτσια και ειχε απιστευτο γελιο..!!!μιλαμε για το γελιο της αρκουδας...!!!απο τις λιγες φορες που εχω περασει απιστευτα..!!!
στο τελος μαλιστα δεν χορευανε οι κωλομπαρουδες αλλα εμεις...!!!
και το κορυφαιο....!!!καταληξαμε να χορευουμε καλαματιανα ολη η παρεα και οι στριπτητζουδες μαζι...!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αθάνατη Ελλάδα!

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν έχω δει τίποτα τσιμπούκια πισοκολιτά και τριολέτες που λένε οι άλλοι εδώ. Έχω δει όμως πριν 5 χρονια στο Baby O το υπόγειο μια παρέα 4-5 κοπέλες εκ τον οποίον η μια ήταν το τιμόμενο πρόσωπο. Γενέθλια? Μπάτσελορ? Δεν ξέρω. Παντος μια στρίπερ που φέρανε στο τραπέζι της τα έκανε όλα και μάλιστα στα όρθια μπροστά σε όλο το μαγαζί. Γλυψίματα στα βυζιά, φιλία κακό μέχρι που της έπαιξε και το μουνί πάνω από την κιλότα. Μετά που βγήκε ο Κάσπερ του πήρανε και την φοσφοριζέ καπότα και η τύπισα την πήρε μαζί της.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω δει τίποτα τσιμπούκια πισοκολιτά και τριολέτες που λένε οι άλλοι εδώ. Έχω δει όμως πριν 5 χρονια στο Baby O το υπόγειο μια παρέα 4-5 κοπέλες εκ τον οποίον η μια ήταν το τιμόμενο πρόσωπο. Γενέθλια? Μπάτσελορ? Δεν ξέρω. Παντος μια στρίπερ που φέρανε στο τραπέζι της τα έκανε όλα και μάλιστα στα όρθια μπροστά σε όλο το μαγαζί. Γλυψίματα στα βυζιά, φιλία κακό μέχρι που της έπαιξε και το μουνί πάνω από την κιλότα. Μετά που βγήκε ο Κάσπερ του πήρανε και την φοσφοριζέ καπότα και η τύπισα την πήρε μαζί της.
Ωραίο σπιτικό άνοιξε ο...γαμπρός!!!ούστ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom