You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στριπ για γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex_T
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
εχω δει κ πιπεσ κ στριπ απο ξεκαρφωτεσ συνοδευομενεσ..ανατολη,σιροκο,αθενσ κουινσ κ 4 ειχα δει τα καλυτερα σε πριβε φαση..αηδιαστικη λυσσα απο 40ρεσ
Τι εγινε ρε Πουστη θα μας αλλωσουν τους ΝΑΟΥς οι ΠΑΡΤΟΛΕΣ. Αισχος
Καναμε αμαν και πωσ να βρουμε μερη που να ειμαστε ελευθεροι χωρις να μασ ζαλιζουν τα αρχ....
Να πανε να ξε,,,,αστουν σε δικα τους μαγαζια οπως γινεται στον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο.
Το αβατον ειναι αβατον γι'αυτον που προλαβε ΔΕΥΤΕΡΟς...
το baby πειραιώς έχω δει παρέα απο γυναίκες 4 άτομα, αν κρίνω απο σώματα μάλλον σρτιπτιζούδες απο άλλο μαγαζί ή πιθανόν λεσβίες! λέω λεσβίες γιατί η μία πήρε χορό και αργότερα παίχτηκε τσαμπουκάς με τις κοπέλες που κανανε λεσβιακό στην πίστα.
η μία άρχισε να δείχνει το μουνί της σε κάποια απο το τραπέζι, έσκυψε κάτι της είπε και η διπλανή της (γκόμενα της?) πήρε το μισογεμάτο ποτήρι με νερό και την έλουσε! τα γκαρσόνια πήγαν σφαίρα τους έβαλαν κωλόχερο και τελείωσε εκεί. οι άλλες 2 στο τραπέζι συνέχισαν την μουρμούρα
πριν κανα 2μηνο μετά απο γενέθλια, εγώ, ο κολλητός και μια κοινή φίλη που παλιότερα ήταν μπαργουμαν, τρικάβαλο με τον πάπαρο κατεβήκαμε πάλι πειραιώς!
καταρχάς μεγάλη κωλοφαρδία που απο ηλιούπολη μέχρι εκεί κάτω δεν μας έκοψαν τον κώλο! 1500 πρόστιμο περίπου είμασταν!
μέσα πήραμε χορό και 3! η στριπτιζού κόμπλαρε, το ίδιο και η φίλη μας βέβαια αλλά μετά που φύγαμε δήλωσε οτι μπορεί και να το ξαναέκανε
εντύπωση μου έκανε στο μαγαζί ότι φευγωντας, μας σταμάτησαν στην πόρτα και κεράσαν σφηνάκι!
τόσα χρόνια πάμε, ένα ποτήρι νερό δεν κεράσαν τα καριόλια, μόλις είδαν μουνί...
η μία άρχισε να δείχνει το μουνί της σε κάποια απο το τραπέζι, έσκυψε κάτι της είπε και η διπλανή της (γκόμενα της?) πήρε το μισογεμάτο ποτήρι με νερό και την έλουσε! τα γκαρσόνια πήγαν σφαίρα τους έβαλαν κωλόχερο και τελείωσε εκεί. οι άλλες 2 στο τραπέζι συνέχισαν την μουρμούρα
πριν κανα 2μηνο μετά απο γενέθλια, εγώ, ο κολλητός και μια κοινή φίλη που παλιότερα ήταν μπαργουμαν, τρικάβαλο με τον πάπαρο κατεβήκαμε πάλι πειραιώς!
καταρχάς μεγάλη κωλοφαρδία που απο ηλιούπολη μέχρι εκεί κάτω δεν μας έκοψαν τον κώλο! 1500 πρόστιμο περίπου είμασταν!
μέσα πήραμε χορό και 3! η στριπτιζού κόμπλαρε, το ίδιο και η φίλη μας βέβαια αλλά μετά που φύγαμε δήλωσε οτι μπορεί και να το ξαναέκανε
εντύπωση μου έκανε στο μαγαζί ότι φευγωντας, μας σταμάτησαν στην πόρτα και κεράσαν σφηνάκι!
KAI συ τεκνον kifinas?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μετα λεμε πως βγαινουν τα κομπλεξ στους ανθρωπους και δη στις γυναικες.......που ειναι το κακο δηλαδη ενα ζευγαρι να τα εχει βρει στα σεξουαλικα τους γουστα? οχι καλυτερα ειναι να στην περιποιειται τη γκομενα σου καποιος ο οποιος δε θα σκεφτεται οτι ειναι καριολα που γουσταρει στριπτιζ ή δονητη ή να παιρνει ματι τσοντες γιατι ο κατα ταλλα επισημος συντροφος της θα το θεωρησει ανεπιτρεπτο μη σου πω ανωαμλο οποτε πρεπει να το θαψουμε καλα μεσα μας....και τοτε θα στην κανει οντως καριολα
εγώ πάντως (που είμαι γυναίκα) εχω πάει και τώρα θέλω να ξαναπάω.
Παντρευόταν μια φίλη και είχαμε βαρεθεί σε ένα μπαράκι που ήμασταν και μας είχε μαζέψει για ένα μπάτσελορ ποτό. Πέταξα την ιδέα για αντρικό στριπτίζ αλλά ήταν Τρίτη και νομίζω ήταν κλειστά. Επειδή δεν θέλαμε να το διαλύσουμε μπήκαμε δειλά σε ένα με γυναίκες της γ σεπτεμβρίου που ήταν άδειο. Καθίσαμε 1ο τραπέζι πίστα. Περάσαμε πολύ ωραία, πολύ γέλιο και αφου ανοίξαμε 2 μπουκάλια τελικά και εγώ ζήλεψα τις στριπτιζούδες ανέβηκα και γω στον στύλο και χόρεψα, χωρίς να βγάλω κάτι. Παιδιά 1 εβδομάδα ήμουν πιασμένη! Δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά θέλει να είσαι αρκετα γυμνασμένη μάλλον για να χορέψεις στύλο.
Anyway... τώρα παντρεύομαι εγώ και θέλω να πάρω τις φίλες μου και να πάμε σε κάποιο που πάνε και γυναίκες.... καμια πρόταση;
Ευχαριστώ
Παντρευόταν μια φίλη και είχαμε βαρεθεί σε ένα μπαράκι που ήμασταν και μας είχε μαζέψει για ένα μπάτσελορ ποτό. Πέταξα την ιδέα για αντρικό στριπτίζ αλλά ήταν Τρίτη και νομίζω ήταν κλειστά. Επειδή δεν θέλαμε να το διαλύσουμε μπήκαμε δειλά σε ένα με γυναίκες της γ σεπτεμβρίου που ήταν άδειο. Καθίσαμε 1ο τραπέζι πίστα. Περάσαμε πολύ ωραία, πολύ γέλιο και αφου ανοίξαμε 2 μπουκάλια τελικά και εγώ ζήλεψα τις στριπτιζούδες ανέβηκα και γω στον στύλο και χόρεψα, χωρίς να βγάλω κάτι. Παιδιά 1 εβδομάδα ήμουν πιασμένη! Δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα αλλά θέλει να είσαι αρκετα γυμνασμένη μάλλον για να χορέψεις στύλο.
Anyway... τώρα παντρεύομαι εγώ και θέλω να πάρω τις φίλες μου και να πάμε σε κάποιο που πάνε και γυναίκες.... καμια πρόταση;
Ευχαριστώ
Εγω αυτο που εχω παει κα μου αρεσει παρα πολυ και εχω δει γυναικες πολλες φορες ειναι το star στην μεταμορφωση.Εχει πολυ χαβαλε και εχω παει καιεγωμε κοπελα εκει και δεν μας κοιταγαν σαν λιγουρια.Εχει καλο κοσμο και ωραιες γυναικες.εγώ πάντως (που είμαι γυναίκα) εχω πάει και τώρα θέλω να ξαναπάω.
Ευχαριστώ
εγώ πάντως (που είμαι γυναίκα) εχω πάει και τώρα θέλω να ξαναπάω.
KAMIA προταση > > >
ευχαριστώ jovanniΕγω αυτο που εχω παει κα μου αρεσει παρα πολυ και εχω δει γυναικες πολλες φορες ειναι το star στην μεταμορφωση.Εχει πολυ χαβαλε και εχω παει καιεγωμε κοπελα εκει και δεν μας κοιταγαν σαν λιγουρια.Εχει καλο κοσμο και ωραιες γυναικες.
αν και εμένα δε με χαλάει να χορεύουν μόνο γυναίκες (το ωραίο είναι για να θαυμάζεται) ούτε τα "λιγούρια" αρκεί να μένουν στο "κοίτα" αλλά για χάρη των φιλενάδων μου θα προτιμούσα να χορεύει και κανένας άντρας. (Για μένα ο δικός μου μου φτάνει ;-) )
έλα ρε stabit... μη θυμώνεις :-) δε θα την χαλάσουμε σε κανένα... αλήθεια λέω
Αστειευομαι makaronia.έλα ρε stabit... μη θυμώνεις :-) δε θα την χαλάσουμε σε κανένα... αλήθεια λέω
Δοκιμαστε και στο ΒABY-O, Πειραιως. Εχουν ειδικοτητα στα μπαρτσελορ + ο DJ που ειναι ολα τα λεφτα για τετοιες περιπτωσεις. Οι συναγωνιστες του site ξερουν
ναι... πολύ το ακούω(διαβάζω ) αυτό το baby-ο...
ευχαριστώ stabit
αυτή την "ειδικότητα" τη φοβάμαι... δε θέλω να κάνω και πολύ φασαρία, αναρωτιέμαι κι όλας αν κοστίζει παραπάνω αμα πεις πως κάνεις μπάτσελορ...
τωρα ομως μπήκα σε περιέργεια... μμμ λες να χάσω κάτι καλό αμα δε το πω...
ευχαριστώ stabit
αυτή την "ειδικότητα" τη φοβάμαι... δε θέλω να κάνω και πολύ φασαρία, αναρωτιέμαι κι όλας αν κοστίζει παραπάνω αμα πεις πως κάνεις μπάτσελορ...
Αστειευομαι makaronia.
Δοκιμαστε και στο ΒABY-O, Πειραιως. Εχουν ειδικοτητα στα μπαρτσελορ + ο DJ που ειναι ολα τα λεφτα για τετοιες περιπτωσεις. Οι συναγωνιστες του site ξερουν
Επισκέπτης
να σε καλοσωρισω στο κλαμπ των παντρεμενων. Παντωs στα μπατσελορ γινονται και αλλα εκεινη τη νυχτα βλεπειs ειναι η τελευταια που εισαι ελευθερη.ναι... πολύ το ακούω(διαβάζω ) αυτό το baby-ο...
ευχαριστώ stabit
Δεν χρειαζεται να ΤΟΥΣ πεις τιποτα, νομιζω. Απλως πηγαινε με την παρεα σου και περασε οπως θελεις να περασεις.ναι... πολύ το ακούω(διαβάζω ) αυτό το baby-ο...
ευχαριστώ stabit
Απο τη στιγμη που πληρωνεις ειτε κανεις μπαρτσελορ ειτε εισαι απλως τουριστας ειναι το ιδιο. Money talks always, anywayzzz.
Oσο για τον dj κανει τον ιδιο χαβαλε ειτε υπαρχει μπαρτσελορ ειτε οχι.
Αυτα οσο εισαι μεσα στο μαγαζι.
Νομιζω οτι τα εξτρα λεφτα παιζουν οταν τους ζητας να διοργανωσουν κατι πριβε εκτος μαγαζιου. Εκει συμφωνω απολυτα θελει πολυ προσοχη
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
κατατοπίστηκα!
Πάντως πέος δεν πρόκειται να δεις (στην πίστα). Μόνο πλαστικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις