Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Γειά σε όλους,όλες και συγχαρητήρια για την όμορφη κοινότητα που έχετε δημιουργήσει.
Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες εμπειρίες μου στο σεξ και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το στραπόν (strapon,strap-on).

Ανέκαθεν το είχα φαντασίωση να με πάρει κάποια γυναίκα με στραπόν και αυτό έγινε πρώτη φορά στα 22 μου με κάποια πρώην μου.
Επαναλήφθηκε με την ίδια κοπέλα άλλες 6-7 φορές,μετά "ξενέρωσε" όπως είπε.Για τα επόμενα 2-3 χρόνια υπήρχε μια περίοδος που δεν έγινε κάτι
(εκτός απο διάφορα anal παιχνίδια,αλλά όχι στραπόν).

Το 2007 περίπου,ανακάλυψα τους οίκους ανοχής - Studios και σκέφτηκα να πάω να δοκιμάσω εκεί αυτό το πρόγραμμα.Τα πρώτα 1-2 χρόνια πήγαινα αραιά,
ίσως 5-6 φορές τον χρόνο και κυρίως σε Studio.

Το 2009 όμως αποφάσισα ότι το ήθελα πιο συχνά,αλλά επειδή οικονομικά τα έξοδα θα ήταν πολλά σκέφτηκα να επικεντρωθώ στους οίκους ανοχής κι έτσι κι έγινε!
Έπρεπε βέβαια να οργανωθώ,καθώς οι όικοι δεν έχουν τα απαραίτητα αξεσουάρ.Παρήγγειλα απο το Internet όλα τα απαραίτητα (γάντια,στραπόν,κρέμα κλπ) και
βούρ για τις πρώτες μου εξορμήσεις.Πήγαινα κάθε 15 μέρες μία φορα,συνήθως βράδυ και συνήθως καθημερινή για να μην έχει πολύ κόσμο.
Στην αρχή προσπαθούσα να βρω μια φόρμουλα ώστε να περνάω καλά μέσα στο δωμάτιο.Πιθανότατα πρέπει να διευκρινίσω τι εννοώ με το καλά...
Καταρχάς ο χώρος να είναι καθαρός,η κοπέλα να ξέρει τι κάνει και η τσατσά να μην χτυπάει την πόρτα στο 5λεπτο.Αυτά δυστυχώς η ευτυχώς ήρθαν με τον καιρό,
αν και λίγο common sense είναι πάντα χρήσιμο ;)

Τώρα μετά απο 2 χρόνια στο "άθλημα" μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές και θα το συνιστούσα σε όλους τους fans του είδους!
Ξέρω οτι πολλοί απο εσάς θέλετε να διευκρινίσω τι εννοώ καλές στιγμές και αυτό θα κάνω αμέσως τώρα αφού όμως πω οτι το καλές είναι πάντα σχετικό
και οτι προφανώς εκφράζω το τι αρέσει σε μένα.

Οκ μη σας παιδεύω άλλο...Έχω κάνει ουκ ολίγες παρτούζες(ναι καλα διαβάσατε,2 γυναίκες να με παίρνουν με strapon),Σκηνικά με κάμερες(εννοείτε κατόπιν
συννενόησης με την/τις κοπέλες χωρίς να φαίνεται πρόσωπο) και γενικά πολύ σεξυ φάσεις τις οποίες δεν τις έχω δει ούτε σε τσόντες του είδους.
Επίσης έχω ξεπαρθενιάσει πολλές απο τα σπίτια,έτσι μου είπαν τουλάχιστον ότι ήταν η πρώτη τους φορά και μερικές τις πίστεψα,βλέποντας τον ενθουσιασμό που έιχαν όταν το έκανα σε μένα.
Το τελευταίο δεν με πολυενδιαφέρει απλά το ανέφερα ενδεικτικά :)

Μερικές το έχουν πάρα πολύ το τονίζω και μάλιστα μερικές σου μιλάνε κατα την διάρκεια (τι σου κάνω κλπ) κάτι που μου αρέσει ιδιαιτέρως...

Anyway όποιος - όποια θέλει συμβουλές,ανταλλαγή απόψεων επι του θέματος ας μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου είτε μέσω Pm είτε στο Mail:
kinky_guy_30@yahoo.com και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ορε τυπε εδω βρηκες να ποσταρεις...εχεις να ακουσεις εδω μεσα...θα παει το δουλεμα συννεφο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
bourdela.com > Sex > Fetish/BDSM > strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Στο σωστο μερος μερος ειναι ο ανθρωπος γιατι να τον κραξουν ?:dunno:

αυτο το μυνημα θα αυτοκαταστραφει  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γουστα ειναι αυτα ρε παιδια .....

Δεν μπορει να κρινεις καποιον απο αυτα που θελει στο ΔΙΚΟ του κρεβατι, εφοσον δεν σε ενοχλει κιολας....

Παντως φιλε σφιξε το στομαχι σου, γιατι θα διαβασεις πολλα εδω μεσα ....  :S

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
bourdela.com > Sex > Fetish/BDSM > strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Στο σωστο μερος μερος ειναι ο ανθρωπος γιατι να τον κραξουν ?:dunno:

αυτο το μυνημα θα αυτοκαταστραφει  :birdman:

γι αυτο κι εγω θα το κανω παραθεση για να μεινει για παντα στην ιστορια!
:birdman:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πολλες απο τις κοπελες στα σπιτια μου εχουν πει κατα καιρους οτι ερχονται τυποι που γουσταρουν να τον παιρνουν με στραπονακι!
Επομενο βημα ειναι να πας σε τραβελο κ next level να γινεις κιναιδος,επελεξε γηπεδο και παιξε μπαλα.Καμια τσαπου τραβας σε κανα μουνακι ή εξασκεις το αθλημα με την οπισθεν μονο?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Πολλες απο τις κοπελες στα σπιτια μου εχουν πει κατα καιρους οτι ερχονται τυποι που γουσταρουν να τον παιρνουν με στραπονακι!
Επομενο βημα ειναι να πας σε τραβελο κ next level να γινεις κιναιδος,επελεξε γηπεδο και παιξε μπαλα.Καμια τσαπου τραβας σε κανα μουνακι ή εξασκεις το αθλημα με την οπισθεν μονο?

τι ειναι ο κιναιδος?
:think:

OP
OP
K

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Στο κατάλληλο forum πόσταρα guys, fetish και s/m λέει αν δεν απατώμαι  :idiot:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε παιδια με το καροιδευετε καποιον με διαφορετικα γουστα απο τα κοινα, δεν σας κανει καλυτερους ουτε θα τον αλλαξετε .....

Επειτα ο θεματοθετης ειναι στο καταλληλο φορουμ και στην σωστη ενοτητα, ασχετα με τα γουστα σας
Οσοι ενδιαφερονται, ας μιλησουν..... οσοι δεν, ας μην σχολιαζουν με σκοπο να θιξουν

Στην τελικη αυτος δεχεται το στραπον, εσεις τι ζορια τραβατε ?

Αυτα ειναι που θα πρεπει να εκλειψουν ωστε το φορουμ να μην γινεται μπαχαλο.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδια με το καροιδευετε καποιον με διαφορετικα γουστα απο τα κοινα, δεν σας κανει καλυτερους ουτε θα τον αλλαξετε .....

Επειτα ο θεματοθετης ειναι στο καταλληλο φορουμ και στην σωστη ενοτητα, ασχετα με τα γουστα σας
Οσοι ενδιαφερονται, ας μιλησουν..... οσοι δεν, ας μην σχολιαζουν με σκοπο να θιξουν

Στην τελικη αυτος δεχεται το στραπον, εσεις τι ζορια τραβατε ?

Αυτα ειναι που θα πρεπει να εκλειψουν ωστε το φορουμ να μην γινεται μπαχαλο.

δεν κοροϊδευουμε καποιον με διαφορετικα γουστα μαναρι
κοροϊδευουμε καποιον μας κοροϊδευει!
:2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
φιλε μου καλως ηρθες , μην τους ακους.