2003 έχω πάει Κίεβο χωρίς να ξέρω τι παίζει.Δεύτερη μέρα είναι Σαββατόβραδο,μπαίνω σε ένα ταξί,λέω θέλω να με πας σε ένα κλαμπ.Τι κλαμπ θες με ρωτάει?Καλό κλαμπ λέω.Θα πάμε στο 111 μου λέει ο ταξιτζής,είναι ένα κυριλέ κλαμπ με πρεστίζ.Ωραία λέω.
Μπαίνω στο 111,βλέπω μια γκόμενα στο μπαρ και κάθομαι δίπλα της.Της μιλάω,κερνάω ένα ποτό μετά βγαίνουμε έξω μαζί.Τώρα τι θα κάνουμε μου λέει?Θα δούμε τηλεόραση?Ναι λέω,έλα στο ξενοδοχείο μου και θα περάσουμε καλά.
Και για ποιο λόγο να έρθω στο ξενοδοχείο σου με ρωτάει?
Γιατί γνωριστήκαμε και με γουστάρεις της απαντάω οπότε θα περάσουμε ωραία.
Σκέφτεται λίγο και λέει εντάξει.
Τότε έμενα σε ένα άθλιο ξενοδοχείο σοβιετικού τύπου ονόματι Μπρατισλάβα κοντά στο Γιντροπάρκ.Με το που μπαίνουμε μέσα ο ρεσεψιονίστ δηλώνει οτι η γκόμενα δεν μπορεί να μπει στο δωμάτιο καθότι δεν έχει κάνει κράτηση.Ζητάει τα στοιχεία της,η τύπισσα έρχεται σε δύσκολη θέση.Βγάζω 30 γκρίβνυα και τα βάζω διακριτικά στην τσέπη του ρεσεψιονίστ.Χαμογελάει και αφήνει να περάσουμε.
Η γκόμενα μου λέει στο διάδρομο είδα οτι λάδωσες αυτό τον υπάλληλο.Ναι λέω αλλιώς δεν άφηνε.
Με το που μπαίνει δωμάτιο η γκόμενα ξενερώνει αμέσως.Ενα γελοίο στοιχειώδες δωμάτιο χωρίς κανένα κομφόρ.Εντωμεταξύ το παράθυρο δεν έκλεινε καλά και για κακή μου τύχη μια κωλόμυγα εισχώρησε και άρχισε να ζουζουνάει.Η γκόμενα αηδίασε λέει τα μαζεύω και φεύγω δεν είναι ξενοδοχείο αυτό που μένεις,νιώθω τελείως χάλια.Προσπαθώ να τη μεταπείσω με τίποτα.
Λέει έλα αύριο στο διαμέρισμα που μένω αλλά θα φέρεις σαμπάνια.Αποδέχομαι την ήττα χαιρετάω και αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα της πόλης.
https://bratislava.ua/en/