Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Μια χαρα ειναι οι δαλματικες ακτες, βγαζουν ωραιες γκομενες
Tωρα που είναι άνοιξη μεχρι και αρχές ιουνίου,ωραία είναι και στη Βουδαπέστη. Στα θερμα λουτρά, και στις πισινες. Γίνεται παιχνίδι εκει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αφού έχεις τόση περιέργεια και είσαι και περιπετειώδης, πώς και δεν πήγες και κατά Σλοβενία ή Κροατία μεριά; Σε Δαλματικές ακτές και όλα εκείνα τα νησιά τριγύρω θα πρέπει να γινόταν χαμός. Σε μία φάση η Κόρτσουλα (νησί) είχε γίνει και must (πληροφορίες από τρίτους, εγώ δεν πήγα).

Κροάτισσες είναι μουνάρες,για μένα είναι οι ωραιότερες βαλκάνιες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Tωρα που είναι άνοιξη μεχρι και αρχές ιουνίου,ωραία είναι και στη Βουδαπέστη. Στα θερμα λουτρά, και στις πισινες. Γίνεται παιχνίδι εκει
θερμα λουτρα μαζευουν και πολλες ξενες που κανουν παιχνιδι. Η εισοδος ηταν κανα 60αρι προπερσι. οι ντοπιες δε ξερω αν τα δινουν τοσο ευκολα (μιλαω για αυτα που ειναι ατραξιον)

Θυμαμαι προ διετιας μια ασιατισα που με μπανιζε, πολυ καλο, αλλα δυστυχως δεν ημουν μονος. γενικα γεματο ξενους ηταν.

Να υπαρχουν ολες οι παραπανω ιστοριες και να εχεις μετα κατι πυρφορους που γονατιζουν για να κανουν προταση γαμου στο Ελλαδισταν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγεται το ίδιο τοπικ με διαφορετικό όνομα;;;;
Περασμένα μεγαλεία και διηγοντας τα, τα κλαις; Κάπως έτσι;

Επειδή βαριέμαι να βάζω κι εδώ φωτογραφίες ένα ίδιο νήμα που ανοίχτηκε πολλά χρόνια πριν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To 2007 θυμάμαι είχα πάει Νντνιπροπετρώφσκ και έπιασα τα αρχίδια μου σε ασημένιο πιάτο.Η 185 που βγήκα από το ίντερνετ μόνο βόλτες ήθελε.Αποφασίζω να μπουκάρω ντίσκο Labyrinth τίγκα στα μουνάκια.Εκεί γνωρίζω μια μουνάρα μελαχρινή 180 και ενώ της μιλούσα σκάει ένας Ουκρανός σβέρκος και μου κάνει κεφαλοκλείδωμα.Μου λέει κάτι στα ρωσικά και με κρατάει από το λαιμό.Τότε του εξηγώ οτι δεν είμαι Τούρκος.Σίγουρα? μου λέει.Ναι,του λέω είμαι Ελληνας.Εντάξει τότε μου λέει.Αυτή που μίλησες την έχεις βγάλει σίγουρα γκόμενα,δεν υπάρχει θέμα.
Δίνω ραντεβού για την επόμενη μέρα με την τύπισσα και πιο πριν βγαίνω με άλλη 180.Η τύπισσα μου λέει εδώ στο Νντνιπρο λέμε οτι όλες οι ωραίες σχέσεις ξεκινάνε με ένα ωραίο δώρο θέλω να μου αγοράσεις δερμάτινο.Πάμε στα μαγαζιά και αρχίζει να βλέπει κάτι εξωφρενικά ακριβά στα 300 ευρώ και πάνω.Ισα ίσα που άφηνε να της πιάνω χεράκι.Η άλλη από το Labyrinth τα ίδια και χειρότερα.Ζητούσε μποτάκια διακοπές,λέω δε γαμιέται θα πάω Λβωφ στον παράδεισο.
Κλείνω εισιτήρια για Λβωφ να σώσω το ταξίδι,σκάω στο αεροδρόμιο και διαπιστώνω οτι η πτήση έχει εξαφανιστεί!Δεν εμφανίζεται καν η πτήση στο ταμπλώ του αεροδρομίου.

Βλέπω να έχει εξαφανιστεί η πτήση και γίνομαι Τούρκος.Ψάχνω πού να απευθυνθώ όλοι εξαφανιζόλ.Ημασταν μερικοί επιβάτες.Μπουκάρω στα γραφεία της Ukrainian airlines και αρχίζω να βρίζω.Ρε παπάρες τι έγινε με την πτήση?Γιατί δε βγάζετε ανακοίνωση?Αρχίζουν να τα μασάνε να λένε κάτι για αποζημίωση ή οτι παίζει να βρεθούν θέσεις σε επόμενη πτήση αν ακυρωθούν εισιτήρια,γίνομαι έξαλλος και λέω ρε μουνόπανα γαμώ το στανιό σας καθυστερημένοι μη σας γαμήσω ρε μαλάκες εγώ έχω κανονίσει να φύγω πείτε ρε παπάρες τι να κάνω,να πάρω ταξί,να φύγω με το τρένο ή θα παίξει πτήση ρε σκατομαλάκες τι χάλια είναι αυτά,όλοι εδώ μέσα σφίγγετε παχιές?Οπότε όπως έβριζα στα ελληνικά και αγγλικά ξαφνικά η υπάλληλος ξεσπάει σε κλάματα.Πάνω στην αναμπουμπούλα τσιμπάω εισιτήριο για την επόμενη πτήση ενώ οι άλλοι επιβάτες τον είχαν πιει και είχαν αποχωρήσει.

Καταφθάνω Λβωφ,εξορμώ αμέσως πέριξ του πανεπιστημίου και σε μια ώρα είμαι χεράκι χεράκι με ξανθιά φοιτήτρια 176 του ΤΕΙ μηχανικών στο Λβωφ που γνώρισα στο δρόμο δίπλα στο πανεπιστήμιο.Μετά από απολαυστικό instadate και βόλτα στην κεντρική πλατεία αφού με ξεναγεί στα αξιοθέατα της πόλης αποχαιρετάω με γλωσσόφιλο και τρυφερούς εναγκαλισμούς και υπόσχεση για γεύμα στο ελληνικό εστιατόριο το Ελ Γκρέκο την επόμενη μέρα μετά το προκαθορισμένο ραντεβού με την 185 επίσης στο ίδιο εστιατόριο.

Τελευταία τροποποίηση:

gst007ath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
576
Πόντοι
311
Εν ετει 2013 μιλαω στο ιντερνετ με μια ομορφη 30χρονη τύπισσα απο Μινσκ. Ανοιγουμε κ καμερα κ μου στελνει κ 2-3 καλές φώτο. Κανονιζω ταξιδι Μινσκ για 5ημερο. Ταυτοχρονα μιλαω με αλλη μια απο Μινσκ, ιδια ηλικία, οχι τοσο καλη αλλα ξεκολιαρα απ αυτα που ελεγε. Φτανω Μινσκ κ μενω σε τυπου airbnb φτηνο κ κεντρικά. Περναω ενα γαματο 2ημερο με την ομορφη, γαμισι ανελεητο παντου και από παντου, ωσπου μια φιλη της κανονισε 2πλο ραντεβου με κατι Αμερικανούς. (απ οτι κατάλαβα πιθανως φραγκατοι) κ την τριτη μερα με παραταει συξυλο. Στ αρχιδια μου τη γραφω κ φερνω την αλλη στο δωματιο. Μενει μαζι μου τις υπολοιπες μερες κ μ ειχε πασα. Μαγειρευε, επλενε πιατα, μ εκανε μπανιο κ εβγαλα πολλα γουστα μαζι της.. Δε θυμαμαι να μου χουν παρει τοσες πολλες πιπες, να σκιζω κωλο κ μουνι, οταν ηθελα οπως ηθελα... Γυναικα φτιαγμενη για Πουτσα κ ξυλο κ σπερμα κ οτι γουσταρα. Φευγοντας τις εδωσα κ 100 ευρω επειδη περασα τοσο καλα....Θα ψαξω να σας βαλω φωτο.. Και των 2...
Και οι φωτο που υποσχεθηκα... Οι 3 τελευταιες ειναι της τυπισσας που μ ειχε πασα..

Συνημμένα

• IMG_20210518_183455.jpg
    IMG_20210518_183455.jpg
    698,2 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_20210518_183425.jpg
    IMG_20210518_183425.jpg
    691,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_20210518_183401.jpg
    IMG_20210518_183401.jpg
    159,3 KB · Εμφανίσεις: 96
  • IMG_20210518_183339.jpg
    IMG_20210518_183339.jpg
    187,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 1621351666820.jpg
    1621351666820.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 1621351593389.jpg
    1621351593389.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 1621351651147.jpg
    1621351651147.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 59

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι 2007 και καταφτάνω Λβωφ.Εχω ραντεβού μέσω ίντερνετ με μια τύπισσα μακρυμαλλούσα,λεπτή,λιγομίλητη 20 χρονών 176 που έρχεται κατευθείαν ξενοδοχείο.Τη δαχτυλιάζω και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει οτι έτυχε κάτι επείγον και πρέπει να φύγει.Γαμώ το κέρατό μου λέω ελπίζω η επόμενη συνάντηση να τελειώσει με γκολ.
Αργότερα της στέλνω μήνυμα και απαντάει εσύ είσαι μωρό μου Ααρόν?Ναι λέω εγώ θα συναντηθούμε αύριο?Συγγνώμη λέει φοβήθηκα προς στιγμήν οτι είσαι ο Ελληνας.
Α ρε καριόλα λέω,κρίμα το δαχτύλιασμα.

Βγαίνω την επόμενη μέρα με άλλη 22 ετών 174 ξανθιά επίσης από το ίντερνετ.Μου λέει άμα με δεις θα εντυπωσιαστείς.Με περιμένει σε καφέ,τρελαίνομαι η γκόμενα είναι μούναρος.Βυζάρες,ποδάρες τα πάντα όλα.
Μου προτείνει μετά τον καφέ να πάμε διαμέρισμα.Ελα όμως που μένω μακριά από το κέντρο και τα κάνω μαντάρα,λέω στο ταξί λάθος διεύθυνση και κατεβαίνουμε πολύ μακριά.Ευτυχώς έχω καλό προσανατολισμό καταλαβαίνω πού είναι περίπου το διαμέρισμα η γκόμενα όμως μετά από είκοσι λεπτά περπατητό στο κρύο αρχίζει να ξενερώνει.Λίγο πριν εγκαταλείψει βρίσκω επιτέλους το διαμέρισμα μπαίνουμε μέσα,πάει στην κουζίνα και ανάβει το ματάκι.
Μετά έρχεται σε εμένα και με ρωτάει
What is your favourite position in sex?
-I like anal απαντάω.
Γυρνάει με τη μούρη στον τοίχο,σηκώνει τη φούστα και διατάζει
- Fuck my ass!
εντολή που δεν μπορούσα να αγνοήσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2003 έχω πάει Κίεβο χωρίς να ξέρω τι παίζει.Δεύτερη μέρα είναι Σαββατόβραδο,μπαίνω σε ένα ταξί,λέω θέλω να με πας σε ένα κλαμπ.Τι κλαμπ θες με ρωτάει?Καλό κλαμπ λέω.Θα πάμε στο 111 μου λέει ο ταξιτζής,είναι ένα κυριλέ κλαμπ με πρεστίζ.Ωραία λέω.
Μπαίνω στο 111,βλέπω μια γκόμενα στο μπαρ και κάθομαι δίπλα της.Της μιλάω,κερνάω ένα ποτό μετά βγαίνουμε έξω μαζί.Τώρα τι θα κάνουμε μου λέει?Θα δούμε τηλεόραση?Ναι λέω,έλα στο ξενοδοχείο μου και θα περάσουμε καλά.
Και για ποιο λόγο να έρθω στο ξενοδοχείο σου με ρωτάει?
Γιατί γνωριστήκαμε και με γουστάρεις της απαντάω οπότε θα περάσουμε ωραία.
Σκέφτεται λίγο και λέει εντάξει.
Τότε έμενα σε ένα άθλιο ξενοδοχείο σοβιετικού τύπου ονόματι Μπρατισλάβα κοντά στο Γιντροπάρκ.Με το που μπαίνουμε μέσα ο ρεσεψιονίστ δηλώνει οτι η γκόμενα δεν μπορεί να μπει στο δωμάτιο καθότι δεν έχει κάνει κράτηση.Ζητάει τα στοιχεία της,η τύπισσα έρχεται σε δύσκολη θέση.Βγάζω 30 γκρίβνυα και τα βάζω διακριτικά στην τσέπη του ρεσεψιονίστ.Χαμογελάει και αφήνει να περάσουμε.

Η γκόμενα μου λέει στο διάδρομο είδα οτι λάδωσες αυτό τον υπάλληλο.Ναι λέω αλλιώς δεν άφηνε.
Με το που μπαίνει δωμάτιο η γκόμενα ξενερώνει αμέσως.Ενα γελοίο στοιχειώδες δωμάτιο χωρίς κανένα κομφόρ.Εντωμεταξύ το παράθυρο δεν έκλεινε καλά και για κακή μου τύχη μια κωλόμυγα εισχώρησε και άρχισε να ζουζουνάει.Η γκόμενα αηδίασε λέει τα μαζεύω και φεύγω δεν είναι ξενοδοχείο αυτό που μένεις,νιώθω τελείως χάλια.Προσπαθώ να τη μεταπείσω με τίποτα.
Λέει έλα αύριο στο διαμέρισμα που μένω αλλά θα φέρεις σαμπάνια.Αποδέχομαι την ήττα χαιρετάω και αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα της πόλης.

https://bratislava.ua/en/

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρώτη νύχτα Κίεβο το 2003 περιφερόμουνα εδώ κι εκεί να βρω καμιά γκόμενα είχα απελπιστεί τελείως.Ολες λιπόσαρκες,κοντές,χάλια μαλλιά,χάλια δόντια,κακοντυμένες πω ρε λέω σε τι χάλι ήρθα,καλύτερα να πάρω πτήση για Πράγα με τις μοντέλες.
Εκεί που σκεφτόμουνα να τα παρατήσω γυρνώντας μπαίνω σε ένα υπόγειο στην Κρεσάτικ κατά τις 23.00 και δυο γκομενάκια με πλησιάζουν.Με ρωτάνε συγγνώμη μπορείς να μας δώσεις λεφτά για ταξί?Γιατί ρωτάω?Θέλουμε να πάμε στη ντίσκο και δεν έχουμε λεφτά για το ταξί.
Ωραία λέω θα πληρώσω αλλά θα έρθω και εγώ μαζί.Μπαίνουμε στο ταξί και κατεβαίνουμε κάπου μακριά στα προάστια στη ντίσκο Σαμπάκ(σκύλος).Ωραίο όνομα για μαγαζί λέω.Θα μας αγοράσεις τσιγάρα με ρωτάνε?Εντάξει λέω τις αγοράζω τσιγάρα μπουκάρουμε ντίσκο και καθόμαστε σε ένα τραπέζι.

Οι τύπισσες βγαίνουν να χορέψουν στη μικρή πίστα και μπανίζω μια μελαχρινή μικρή 180 που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.Της μιλάω λίγο και με παίρνει να χορέψουμε.Οπως χορεύαμε εμφανίζεται μια τύπισσα και αρχίζει να φιλάει τη μια κοπέλα μετά την άλλη.Γλωσσοφιλιάζει τη δικιά μου,της πιάνει τα βυζιά και έρχεται σε εμένα.Πέφτουν τα γλωσσόφιλα με την τύπισσα και μετά η δικιά μου με αγκαλιάζει και αρχίζει να χορεύει περιπαθώς.
Γυρνάω στις κοπέλες που ήρθα μαζί θέλουν να φύγουνε,τσιμπάω τηλέφωνο και ξεπροβοδίζω.Γυρνάω στη δικιά μου την 180 έχει καυλώσει πολύ αρχίζει τα γλωσσόφιλα στην πίστα.Τελικά δεν είναι άσχημο το Κίεβο σκέφτομαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγεται το ίδιο τοπικ με διαφορετικό όνομα;;;;
Περασμένα μεγαλεία και διηγοντας τα, τα κλαις; Κάπως έτσι;

Επειδή βαριέμαι να βάζω κι εδώ φωτογραφίες ένα ίδιο νήμα που ανοίχτηκε πολλά χρόνια πριν
Το θυμαμαι το νημα ,τοτε εγραφαν και περισσοτεροι ...
τωρα οι ιδιοι και οι ιδιοι μειναμε ,πολυ πεσμενη κινηση σε σχεση με το παρελθον

υγ. μιλησα σημερα on camera με το επισημο μωρο του dirty στο Κιεβο ,αστερακι εικοσι εξι μαιων

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Η πρωτη γκομενα που ειχε επισκεφθει το διαμερισμα μου , πουρο με αξιοπρεπη βυζομπαλα
την χτυπησα σε ελληνικο ρεστοραν το καλοκαιρι του 11 παιρνοντας το τηλεφωνο της οταν ο συνοδος της ειχε παει στην τουαλετα του μαγαζιου ...

Μετα απο δυο μερες μου ζηταει να περασω να την παρω απο το σπιτι της για να βγουμε εξω , χανομαι μεσα στο μπλοκ που εμενε , πραγματικος λαθυρινθος που ακομα τον θυμαμαι.
αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ηταν οτι πανω στο γαμησι ηθελε να ακουει ενα τραγουδι της Γαρμπη που το ηξερε και της αρεσε πολυ

Βρισκομαι αργοτερα με ελληνα που την ειχε δει στο ρεστοραν , συζηταμε και του λεω πηρα εκεινη την μετρια απο προχθες και μου πεταει το αμιμητο : " τι μετρια ρε ,για κατι τετοιες στην Ελλαδα μαχαιρια βγαζουν" :grin:

Την συναντησα τυχαια μετα απο χρονια σε mall , ηταν παντρεμενη πλεον με εναν Πολωνο

Συνημμένα

• 876.jpg
    876.jpg
    472,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 877.jpg
    877.jpg
    325 KB · Εμφανίσεις: 96
Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
@Kman2 Εκείνες τις μακρινές εποχές του Far East, η έδρα σου ήταν η Γερμανία ή ανέβαινες από Ελλάδα; Δεν θυμάμαι αν το έγραψες, αλλά πώς προέκυψε το μπλοκ στην πορεία της ζωής σου;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@Kman2 Εκείνες τις μακρινές εποχές του Far East, η έδρα σου ήταν η Γερμανία ή ανέβαινες από Ελλάδα; Δεν θυμάμαι αν το έγραψες, αλλά πώς προέκυψε το μπλοκ στην πορεία της ζωής σου;

Από Ελλάδα πήγαινα.Πρώτη φορά βρέθηκα ανατολικό μπλοκ το 1998 Βουδαπέστη από Βιέννη λόγω ενός Αυστριακού καυλέα που επέμενε να πάμε ενώ δε μου έλεγε κάτι η πόλη.Εκτοτε γύρισα Τσεχία,Σλοβακία,Πολωνία,Ουκρανία γρήγορα και σχημάτισα γνώμη.
Εγώ είμαι της γρήγορης σχολής άμα πάω σε ένα μέρος και δε γαμήσω μέσα σε ένα τριήμερο θεωρώ οτι απέτυχα και αλλάζω τοποθεσία.
Επίσης τα κάνω όλα μόνος μου δεν αναθέτω τίποτα σε κανέναν γιατί ξέρω οτι θα τα σκατώσουν.Δεν μπορώ να κάθομαι να ελέγχω τον έναν και τον άλλον είμαι σόλο.
Αθήνα είχα φέρει άπειρες Ανατολικές μέχρι το 2011.Είναι να βρεις το σύστημα.Μετά κάνεις συνεχώς τα ίδια.Αλλά εμένα με εξιτάρει η περιπέτεια.Να πάω σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος και να προσπαθήσω να γαμήσω αμέσως.Δε μου αρέσει η κονσέρβα τα έτοιμα,προτιμώ την αδρεναλίνη και το αβέβαιο.
Αφήνω συχνά σίγουρες φάσεις απλά για να ρισκάρω σε κάτι αβέβαιο και να έχω την έξαψη και την περιπέτεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
Από Ελλάδα πήγαινα.Πρώτη φορά βρέθηκα ανατολικό μπλοκ το 1998 Βουδαπέστη από Βιέννη λόγω ενός Αυστριακού καυλέα που επέμενε να πάμε ενώ δε μου έλεγε κάτι η πόλη.Εκτοτε γύρισα Τσεχία,Σλοβακία,Πολωνία,Ουκρανία γρήγορα και σχημάτισα γνώμη.
Εγώ είμαι της γρήγορης σχολής άμα πάω σε ένα μέρος και δε γαμήσω μέσα σε ένα τριήμερο θεωρώ οτι απέτυχα και αλλάζω τοποθεσία.
Επίσης τα κάνω όλα μόνος μου δεν αναθέτω τίποτα σε κανέναν γιατί ξέρω οτι θα τα σκατώσουν.Δεν μπορώ να κάθομαι να ελέγχω τον έναν και τον άλλον είμαι σόλο.
Ρωσία έχεις πάει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πηγαίνω το 2011 πρώτη φορά Λευκορρωσία Βιτέμπσκ.Εχω κανονίσει μέσω ίντερνετ με ωραίο μουνάκι 22 χρονών,183.Μου λέει να έρθω κοντά στο σπίτι της,συναντιόμαστε στην αυλή κάποια στιγμή στο παγκάκι φέρνει το πρόσωπό της κοντά στο δικό μου,αρχίζει να αναπνέει βαριά,την πιάνω και τη φιλάω στο στόμα.Με καλεί να έρθω σπίτι της.
Μπαίνουμε μέσα με κερνάει κάτι και μου λέει μπορείς να κάνεις μπάνιο?Ωραία θα γαμήσω λέω.Κάποια στιγμή ενώ λούζομαι μπαίνει στο μπάνιο και με επιθεωρεί από πάνω έως κάτω.Ο πότσος στητός.
Σκουπίζομαι βγαίνω με την πετσέτα και μου λέει πρέπει να φύγεις αμέσως.Σε πέντε λεπτά έρχονται οι γονείς μου.Αμάν λέω ίσα ίσα που προλαβαίνω να ντυθώ.
Ακούγεται αμάξι να έρχεται μέχρι να παρκάρει,κάτι μου περνάει από το μυαλό και της χώνω στο χέρι μερικά λευκορρωσικά ρούβλια.Η γκόμενα αρχίζει να βογγάει,της βάζω δάχτυλο γρήγορα μου λέει έρχονται οι δικοί μου,τρέχω και εγκαταλείπω το κτίριο.
Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί.Παίρνω ταξί και λέω πήγαινέ με στο καλύτερο κλαμπ της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε μάιντ τι ύψος έχει η συγκεκριμένη και γενικά, κατά μ.ο., οι σλάβες? Γαζέλα φαίνεται
Η συγκεκριμένη ήταν 1.76.

Οι Σλάβες γενικά ψηλές είναι, ιδίως η νεα γενιά.

Απο στατιστικά που κάποτε είχα διαβάσει οι πιο ψηλές γυναίκες στο κόσμο είναι οι Ολανδέζες οι Κροάτισες και οι γυναίκες από τις χώρες της Βαλτικής.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
Η συγκεκριμένη ήταν 1.76.

Οι Σλάβες γενικά ψηλές είναι, ιδίως η νεα γενιά.

Απο στατιστικά που κάποτε είχα διαβάσει οι πιο ψηλές γυναίκες στο κόσμο είναι οι Ολανδέζες οι Κροάτισες και οι γυναίκες από τις χώρες της Βαλτικής.
Για Ολανδία από προσωπική εμπειρία θα συμφωνήσω. Έχουν ένα άλφα ύψος. Τώρα αν ανήκουν στην κατηγορία με τις πιο ψηλές γυναίκες στον κόσμο θα σε γελάσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπουκάρω κλαμπ Βιτέμπσκ και είναι υπερθέαμα.Γκόμενες παντού με στρατό και αστυνομία να φυλάει το κλαμπ.Στρατιώτες με όπλα μπροστά από το μπαρ,φουτουριστική φάση.Εδώ θα γαμήσω σκέφτομαι έχει ασφάλεια.Πλησιάζω την πρώτη γκόμενα,δέχεται να κεράσω.Η δεύτερη τα ίδια.Η τρίτη τα ίδια.Αρχίζει να χορεύει μανιωδώς και με τα πολλά ποτά γίνεται γκολ και αρχίζει σιγά σιγά να τα πετάει στη μπάρα.Σκάει μια φίλη της με φιλάει μου λέει συγγνώμη αύριο ταξιδεύω Μόσχα αλλά αν θες πάρε με τηλέφωνο και μου δίνει το τηλέφωνό της σε χαρτάκι.Μετά έρχεται άλλη μου λέει είμαι δικηγόρος η φίλη μου μάλλον έχει παραπιει.Η πιωμένη αγκαλιάζει τον έναν μετά τον άλλο,έρχεται και με φιλάει περιπαθώς.Μετά βλέπω τους σεκιούριτυ να την έχουν μαγκώσει και να την κουβαλάνε έξω,η δικηγόρος μου λέει πάμε να φύγουμε η κοπέλα θα έχει άσχημο μπλέξιμο.
Μπαίνουμε ταξί εγώ,3 γκόμενες και ένας Ρώσος γλεντζές από τη Μόσχα.Εγώ χουφτώνω τη μια γκόμενα στο πίσω κάθισμα και ο Ρώσος έχει πλακώσει την άλλη Λευκορρωσίδα στους χούφτους και το μπαλαμούτι.
Ενώ ο ταξιτζής μας μεταφέρει η μεθυσμένη αρχίζει να πάλλεται ρυθμικά πετάει τη φούστα και κάθεται στην αγκαλιά του ταξιτζή ενώ τρέχει με 120 στην εθνική οδό του Βιτέμπσκ.Το αμάξι αρχίζει να πάει πέρα δώθε αμάν τελειώσαμε λέω,κάποιος θα μας τρακάρει από πίσω,ποιος περίμενε να τελειώσω έτσι στη λευκορρωσική επαρχία.
Ευτυχώς ο τύπος αντιδρά εγκαίρως πατάει φρένο σταματώντας στη μέση του δρόμου και ως δια μαγείας σωζόμαστε.Ο Ρώσος είναι στην τρελή χαρά.

Ο ταξιτζής ξεφορτώνεται τη γκόμενα από την αγκαλιά του και μας μεταφέρει ξενοδοχείο.Είναι χαράματα.Λέω στη δικηγόρο θα ανέβεις μαζί μου?Οχι μου λέει θα έρθω στο ξενοδοχείο αν μου αγοράσεις μια φούστα.Μα μπορώ να σου δώσω 50 ευρώ για τη φούστα λέω και να έρθεις τώρα ξενοδοχείο.Οχι λέει θέλω να τη διαλέξουμε μαζί για να αρέσει και σε εσένα.Τώρα πρέπει να πάω τη φίλη μου να κοιμηθεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom