Ετος 2018. Μ'επιασε η μαλακια να γινω πορνομεταναστης λογω peer pressure ενος φιλου απο online game. Παιζουμε ιδιο guild και μιλαμε καπου απο το 2016. Δουλευε στην Ελλαδα καποια χρονια και ξαναγυρισε Ουκρανια ο τυπος. Λεει ελα απο δω, εχω χωριατοπουλες με το κιλο. Λεω, οκ, κλεινω αεροπορικα. Μην εισαι μαλακας, μου λεει, κλεισε πουλμαν, εχουν ενα σωρο ρωσικα πρακτορεια στην ομονοια. Λεει στο Κιεβο σταμπαρουν αβερτα πορνομεταναστες που σκανε μονοι τους, θα γυρισεις σπιτι χωρις πορτοφολι και νεφρα, αν γυρισεις. Μου δινει ενα συγκεκριμενο την επομενη μερα. Ταξιδι βαναυσο, περνας απ'ολο το βομβαρδισμενο τοπιο των Βαλκανιων. Επεσα σε ναρκη για να περασει η ωρα. Σκαω στο χωριο του καποια στιγμη. Χωριο. Οκ, πολη με καπου 200κ κατοικους.
H πολη μοιαζει σαν να βγηκε απο τα 50s. Ο φιλος με μαζευει απο κει που μ'αφησε το πουλμαν, με παει σπιτι του. Αξιοπρεπες ξυλινο σπιτακι καναδυο χιλιομετρα εκτος πολης. Μου λεει το βραδυ θα'χουμε τραπεζι, πλυνε τον κωλο σου.
Πλενομαι, παω στο δωματιο που μου'δωσε, πεφτω ξερος. Προς τ'απογευμα με ξυπναει μουσικη. Βγαινω, βλεπω στην αυλη καμια 25αρια ατομα. Ετοιμαζουν σασλικ, τραπεζια. Πληθος περιεργο. 3 ατομα που φανηκαν σαν χωριστη παρεα κυριολεκτικα ντυμενοι α λα χιππηδες των 60s. Τζιν με σανδαλι, ροζ στρογγυλα γυαλακια, μπαντανα πανω στο μαλλι κτλ.
Η μια χιπισσα, ελαφρως φακλανιτσα ξερει αγγλικα, μου πιανει παρλα. Οχι τρελα χοντρη, καπου 15 κιλα παραπανω απ'οσο πρεπει για το υψος της, αχλαδω αλλα συμπαθητικη φατσα. Για καποιο λογο φαινεται υπερβολικα ενθουσιασμενη με ο,τι μαλακια κι αν της λεω.
Επιστρεφει ο φιλος με βοτκες και μπυρες εμποριου και μια 3λιτρη γυαλα με κατι θολο μεσα. Λεω the fuck's that? Samogon μου λεει, ντοπιο τσιπουρο σπιτικο για πιο hardcore κοσμο. Λεω βαλε σφυνακι να δοκιμασω. Λεει, your funeral. Χτυπαω σφυνακι, δακρυζω. Λεω i'm never getting anywhere near that shit. Γελαει το μουνι.
Μεχρι να ετοιμασουν το τραπεζι εμενα μου χωνεται αρκετα ασχημα το φακλανιδιο. Σε καποια φαση το γυριζει, αρχιζει σχετικα ανοιχτα να ρωταει ποσα βγαζω και τι εχω απο assets στο Ελλαδισταν. Gold digger φαση, χτυπησε ασχημα στ'αφτι. Τραβαω μια παυση. Καπου κει τα ουκρανιδια ξεκινανε χωρο. Τοπικη μουσικη, δεν καταλαβαινω γκρι. Ενα ψηλο μελαχρινο σηκωνει κι εμενα, με πεταει αναμεσα σε 4 ουκρανιδια. Σηκωνεται και το φακλανιδι, αρχιζει να μου τριβεται εκει. Την παραμεριζει ενα κοντο μελαχρινο με αξιολογους βυζους. Αρκετα μαυριδερο, σαν ρουμανα. Αρχιζει full grinding πανω μου, μου τον ακονισε. Νυχτωνει εν τω μεταξυ, σε καποια γυριζω βλεπω το φακλανιδι στην ακρη με ηττημενο βλεμμα. Εγω εν τω μεταξυ χουφτωνο το κοντοπουτανο, προσπαθω να το παω στην ακρη. Της λεω can we go somewhere more private. Με πιανει απο το χερι, με παει μες στο σπιτι. Οι αλλοι εν τω μεταξυ στην αυλη γινανε λιγο κωλος, βαλανε τον χιππη να τους παιξει κιθαρα.
Την παω στο δωματιο μου την αλλη, πηδαει αμπαλα πανω μου. Κοπαναω το κεφαλι σ'ενα ραφι. Ποιος μαλακας κρεμαει ραφια πανω απο το κρεβατι. Βλεπω αστερακια. Η αλλη δεν παιρνει χαμπαρι, αρχιζει τα γλωσσοφιλα. Σε καποια φαση μου τον τραβαει εξω, αρχιζει φουλ τρομπονι. Σταματαει, κατεβαινει, ξεβρακωνεται. Βλεπω, κορδονι απο ταμπον. Fuck. Η δικια σου δεν χαμπαριαζει, ανεβαινει πανω μου. Λεω but... Μου λεει, yes, butt. Ροχαλα στα δαχτυλα, μερικες περιστροφικες κινησεις με τα δαχτυλα απο πισω κι ειμαι μεσα σε ουκρανικο κωλο. Μ'εχει καβαλησει, ποτε γυριζει απο μπροστα, ποτε απο πισω, γαματη θεα. Βλεπει που παω να χυσω μου λεει not in please. Παω να βρω στοχο, βυζια, κωλο, κατι, η αλλη με αρπαζει απο το καβλι κι αρχιζει το τρομπονι. Ass to mouth achieved. Τα αμολαω ολα στο στομα, γκλουπ, γκλουπ, εξαφανιζονται.
Ντυνομαστε, κατεβαινουμε στην αυλη με τους αλλους. Ο φιλος φαινεται να'χει γινει λιγο κωλος, δε φαινεται να μου δινει ιδιαιτερη σημασια. Η σε κανεναν γενικοτερα. Η κοντη να μου'χει καβαλησει τα γονατα, να τριβεται πανω στο καβλι μου ολη την ωρα. Σε καποια φαση σκαει καποια 40αρα, μαζευει το κοντοπουτανο που'χα πανω μου και φευγει. Μανα της μου εξηγει ο φιλος.
Καθομαι μονος μου σαν αντικοινωνικος autist γιατι οι υπολοιποι απο αγγλικα οσο εγω ειμαι απο ουκρανεζικα. Η φακλανιτσα μου ξαναχωνεται. Σε καποια φαση λεει can we go inside, there are too many mosqitos here.Λεω οκ. Εκει που μιλαμε και την εχω ακουσει κι εγω αρκετα πλεον κι ας επινα μονο μπυρες, αρχιζω να χουφτωνω το φακλανιδι. Ο καλος ο μυλος. Σε καποια φαση στα τυφλα την εχω μεταφερει πανω στο φασωμα στο κρεβατι μου. Αρχιζω να ξεκουμπωνω διαφορα, η δικια σου βοηθαει. Της τα βγαζω ολα, βλεπω χοντρα σφιχτα καλοξυρισμενα μουνοχειλα. Οκ, αυτο επιβαλλεται να το γλειψουμε. Η αλλη χυνει σε 2 λεπτα, γυριζει και ξεβρακωνει εμενα. Τρομπονι. Συνειδητοποιω πως ενδιαμεσα δεν επλυνα τιποτα ενδιαμεσα. Ass to other girl's mouth achieved.
Καποτα απο το πορτοφολι, τη στηνω στα 4 και δωσε πονο. Το'χα υποτιμησει το φακλανιδι τελικα. Μετα απο λιγη καβαλα και ιεραποστολικο ξεμουδιασα αρκετα για να χυσω. Βγαζω το πλαστικο, λεω tits or ass? Face μου λεει η δικια σου. That's the spirit. Ψεκαζω με αρκετη απογοητευση, δε βγαινει καποιο εντυπωσιακο spash στη μουρη οπως μας εχουν μαθει διαφορες πορνοπαραγωγες.
Η φακλανιτσα σκουπιζεται, πεφτει διπλα μου στο κρεβατι κι αρχιζει το chatterbox για διαφορες κουλες μαλακιες. Προσποιουμαι οτι ακουω. Σε καποια φαση μου χτυπαει ο φιλος την πορτα, λεει θελει τη Ναστια (το φακλανιδιο). Το φακλανιδι νοσοκομα. Ενας απο τους αλλους εξω επεσε ξερος σε καποια φαση με τη μουρη στο πιατο. Την ηθελαν να τσεκαρει αν θα ζησει. Βαλανε τον τυπο στην ακρη στο πλαι να συνελθει, τσιμπησα κατι να επαναφερω τη καμμενη μου γλυκοζη και το φακλανιδι αρχιζει να με σερνει παλι μεσα για 3ο γυρο.
Λεω οκ. Μουδιασμενη κατασταση, λιγο σαν αγγαρεια ηταν. Παλευω μιση ωρα να χυσω. Κουραστηκα, τη βαζω πανω μου να χοροπηδαει. Σε καποια φαση τα φτυνει κι αυτη, κατεβαινει κι αρχιζει τρομπονι.
Σε καποια φαση χαθηκα. Ξυπναω ξημερωματα με τη φακλανιτσα απο διπλα. Συνειδητοποιω πως με πηρε ο υπνος την ωρα που μου'παιρνε πιπα.
Οκ, επειδη εγραψα τον κωλο μου εδω, tl;dr εκατσα 8 μερες στο χωριο του φιλου μου, πινωντας, ψηνοντας κρεατα και γαμωντας εναλλαξ δυο ουκρανιδια συν ενα ακομα τυχερο την 4η μερα. Αμα θελετε τη συνεχεια το ζητατε πριν κωλογερασω και με πιασει κανα αλτσχαιμερ και τα ξεχασω.
btw, εκτος απο κατι κερασματα του κωλου και ψονια που'κανα του φιλου για ν'αναπληρωσω τα εφοδια που εφαγα, την εβγαλα σχετικα στο τσαμπα.