Ποιο καλτ πεθαινεις.
Ακριβως στο πνευμα του σαη.
Γραψε γραψε
Γραψε πριν ξεχασεις.
Μονο αν γινεται μην πετας αυτα τα αγγλικα αναμεσα γιατι εμεις απο την Ποντοηράκλεια δεν νοουμε ναουμε
Λοιπον, μερα 2η. Το φακλανιδι την κοπαναει το πρωι, εχει δουλειες. Ο φιλος σκουζει στον καναπε με hangover. Σε καποια φαση σηκωνεται, παει στο ψυγειο, βγαζει γυαλα με αγγουρια τουρσι, 3λιτρη. Παιρνει ποτηρι, αδειαζει τα ζουμια μεσα, τα κατεβαζει. Λεω, the fuck are you doing? Αυτο ειναι ρασσολ, μου λεει, το'χουμε φαρμακο για hagover. Κατεβαζει και σφυνακι βοτκα απο πανω. Περιεργη ομοιοπαθητικη.
Το μεσημερι μου λεει θα παμε για μπανιο. Πισινα του λεω? Οχι, ποταμι μου λεει. Ε,παμε μετα κανα μισαωρο με τ'αμαξι, με φερνει σε μια μαλακια, πως ειναι ο ποταμος Γαγγης στην Ινδια, αλλα 1:20 μικρογραφια και χωρις πτωματα να επιπλεουν. Λεω οκ, τη χολερα την εχω σιγουρη. Ινχουλ, καπως το λεγανε το ποταμι.
Σκανε μυτη και μερικοι απο τους τυπαδες της προηγουμενης βραδιας και φερνουν και το μαυριδερο κοντοπουτανο. Με βλεπει η αλλη, μου σκαει γλωσσοφιλο με τη μια. Με σερνει μεσα στο ποταμι. Κολυμπαμε λιγη ωρα, τη σερνω πισω απο κατι καλαμιες στην οχθη για φασωμα. Ο αλλος μας βλεπει και μου φωναζει στ'αγγλικα, προσεχε μπορει να'χει φιδια. Μαλακαπουμεεφερες.
Φασωνω την αλλη πισω απο τις καλαμιες.
Χωνω χερι στο μαγιω, κορδονι γιοκ. Οκ, εχει δαχτυλο. Το νερο σχετικα ζεστο, δεν συρρικνωνει τα παπαρια, στυση εφικτη. Μου τον παιζει κι η αλλη. Σε καποια φαση νιωθω κατι να περπαταει πανω μου. Τιναζομαι, γυριζω, μη τυχον κι ειναι κανα γαμωφιδο που ειπε ο αλλος. Νιωθω κατι στο χερι. Γυριζω, βλεπω μια μαλακια σαν τσιχλα κολλημενη στον αγκωνα, αλλα ζωντανη κιολας. Προσπαθω να το πιασω, γλυστραει το γαμηδι. Πεταγομαι εξω, λεω στον αλλον what the shit is this shit? A, leach μου λεει. The fuck's a leach του λεω. Αναβει τσιγαρο ο αλλος, το καει, πεφτει η μαλακια απο πανω μου. Γαμημενη βδελλα. Ολη η ορεξη για καβλαδα πιανει πατο με τη μια. Οι ιθαγενεις καθονται γελανε που ο Ελλαδιτης δεν εχει ξαναδει βδελλα.
Σορυ, δεν περασαμε 3 γενιες χεζοντας σε ο,τι ποταμι εχει απομεινει εδω για να'χουμε και αλλες μαλακιες να μας πινουν το αιμα περα απο καμια συζυγο και την εκαστοτε κυβερνηση.
Φευγουμε μετα απο την παραλια, οι ντοπιοι πανε 5 ατομα σε παλιο Λαντα, 3 σε μηχανη. Οχι τρικαβαλο, η μηχανη με καροτσα στο πλαι. Νομιζω η τελευταια φορα που'χα δει κατι τετοιο πρεπει να'ταν σε καμια ταινια με β' παγκοσμιο που οι ναζι ειχαν και τυπα με πολυβολο στην καροτσα.
Παμε για ψωνια στην πολη με τον φιλο. Βλεπω μαγαζακι που φτιαχνει καφε, λεω παω να παρω ο,τι κοντινοτερο εχουν στον φραπε εδω. Βγαινω κανα τεταρτο αργοτερα απο κει μεσα αφου αγανακτησα να εξηγησω στην τυπισσα τι θελω με νοηματα. Και με ενα ελαφρυ ανευρυσμα γιατι ο καφες τους χρεωνεται βασει του τι μαλακιες εχει μεσα, διαφορετικες τιμες για γλυκο/μετριο/σκετο με η χωρις γαλα. Εκφραζω τα παραπονα μου στον φιλο. Μου λεει, ukrainians are like jews on steroids.
Το επιβεβαιωνω παρακατω που παμε σε, δε θα το πω σουπερ μαρκετ, ας πουμε παντοπωλειο. Πηγαινουμε κι εχει μια θειτσα καπου μεταξυ 40 και 65 (αρκετες ουκρανιδες μετα τα 30 βαρανε full meltdown και για να καταλαβεις ηλικια θες το διαβατηριο). Παιρνει κατι, της το ζυγιζει η πωλητρια, βγαζει απο τη τσαντα της φορητο ζυγο, με ελατηριο, το ζυγιζει κι η ιδια.
Κοιταω τον αλλον, what the fuck?
Ο φιλος σηκωνει τους ωμους σαν να μην τρεχει τιποτα, λεει, what, σου'πα, οι ντοπιοι ειναι jews. Κλεβουν στο ζυγισμα συχνα πυκνα.
Πολιτισμικο σοκ.
Συνεχεια αργοτερα.