You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 413
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.098
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ θεωρώ κορυφαία τα χρόνια 95 μέχρι 2005 για ανατ μπλοκ για Ρουμανία Βουλγαρία , κ 2005 μέχρι 2015 για Μολδαβία ΟυκρανίαΗταν η γενια του μεταιχμιου.
Τα συνορα ηταν πιο ανοιχτα, αλλα πολλοι δε ξερανε ακομα τι επαιζε
Ειχαν παραπανω λεφτα και ηταν πιο ωραιες
Δεν ειχαν ψωνιστει λογω ινσταγκραμ, τιντερ μαλακιες. Πιστευω το αποκορυφωμα ηταν το 2008-2011, μετα αρχισε μια κατω βολτα που ισως και να μην την καταλαβαμε αμεσως
Η Ρουμανία από 2002 κ μετά πχ δεν ήταν όπως πριν
Η καταστροφή ήταν το 2007 με την ΕΕ... Άδειασε σχεδόν από διαθέσιμες γκόμενες κ άλλαξε τελείως το ατιτιουντ
Εξ ου και άρχισα τότε εντατικά τα Μολδαβο, ουκρανια λιβάδια που ήταν η κατάσταση όπως το 95 στην Ρουμανία
Στα συν πάντα εκείνες τις εποχές οι γλώσσες
Εγώ ξέροντας ρουμάνικα άριστα και κάποια βασικά ρωσικά, επιαζα με ότι υπήρχε κι όχι με τις ελάχιστες αγγλομαθεις
Και με τα τσέχικα είχες τεράστιο προβάδισμα αφού είχες πρόσβαση σε τσεχοπούλες της βαθιάς επαρχίας που μιλούσαν μόνο τσέχικα.Για αυτές ήμουν ο πρώτος ξένος που γνώριζαν.
Το ίδιο και Πολωνία στις μικρές πόλεις ελάχιστες μιλούσαν αγγλικά.
Τσεχία πολλές γκόμενες δεν είχαν ενδιαφέρον να πάνε πουθενά αλλού εκτός από το χωριό τους,ήταν πολύ τοπικιστές ενώ οι Πολωνέζες ήταν όπου φύγει φύγει.
Το ίδιο και Πολωνία στις μικρές πόλεις ελάχιστες μιλούσαν αγγλικά.
Τσεχία πολλές γκόμενες δεν είχαν ενδιαφέρον να πάνε πουθενά αλλού εκτός από το χωριό τους,ήταν πολύ τοπικιστές ενώ οι Πολωνέζες ήταν όπου φύγει φύγει.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.503
- Πόντοι
- 26.141
Εγώ βλέπω σιγά σιγά χοντραινουν οι σλαβες ,τρώγοντας δυτικές βλακείες
Κάποτε έψαχνες με το κυαλι καμία παχουλή κ τώρα έχει αρκετές
Αν κ η ρωσική τσαρική παράδοση θέλει τις γυναίκες τσουπωτες χοντρούλης με βυζάρες κ πεταχτό κωλο
Στα βιβλία τσεχοβ κ ποιήματα Πούσκιν έτσι παρουσιάζεται η ιδανική γυναίκα απλώς ο κομμουνισμός=λιτοτητα άλλαξε τα προτυπα
Αν κ η ρωσική τσαρική παράδοση θέλει τις γυναίκες τσουπωτες χοντρούλης με βυζάρες κ πεταχτό κωλο
Στα βιβλία τσεχοβ κ ποιήματα Πούσκιν έτσι παρουσιάζεται η ιδανική γυναίκα απλώς ο κομμουνισμός=λιτοτητα άλλαξε τα προτυπα
Εγώ βλέπω σιγά σιγά χοντραινουν οι σλαβες ,τρώγοντας δυτικές βλακείες
Οντως έχουν παχύνει αρκετά οι Τσέχες και οι Πολωνέζες.Αλλά οι Ουκρανέζες έχουν μείνει σχετικά λεπτές.
Vadul lui Voda weekend
Εχω πηδηξει μια γκομενα πριν καμια εικοσαρια μερες και κραταμε μικρη επαφη , την παιρνω τηλ και της λεω οτι ειμαι με δυο φιλους και αν θελει να παμε καπου το σαββατοκυριακο παιρνοντας και αυτη δυο φιλες της μαζι .Με παιρνει την αλλη μερα οτι συμφωνει και κλεινω τα ξυλινα σπιτακια που θα μεινουμε , βρισκω ενα με δυο δωματια και ενα μοναχικο διπλα του.
Ξεκιναμε με δυο αμαξια το απογευμα , τσιμπαμε κατι και το βραδυ καταληγουμε σε μπαρακι οπου κλασικα τραπεζακι με τα συναφη. Υπαρχει αρκετος κοσμος ,χορος ,καλη ατμοσφαιρα γενικα. Σε καποια φαση ο ενας καπαρωνει την μια και εγω αρχιζω να χορευω με την αλλη φιλη της "δικιας μου" η οποια πλησιαζει προς το μερος μας αλλα της δειχνω οτι δεν με ενδιαφερει πλεον ...
Η "καινουργια" ειναι δυνατη με τελειο κωλο , στητο βυζι και ψιλιτριβεται πανω μου ,φευγουμε ολοι μαζι και πασαρω την "πρωην" με τροπο στον αλλον που εχει απομεινει για να την παει στο μονο σπιτι οπως και γινεται ,πηγαινοντας οι υπολοιποι στο διπλανο. Ενα απο τα καλυτερα γαμησια ever και την ονομαζω pisica επειδη ειναι και πολυ χαδιαρα
φωτο απο fb
Εχω πηδηξει μια γκομενα πριν καμια εικοσαρια μερες και κραταμε μικρη επαφη , την παιρνω τηλ και της λεω οτι ειμαι με δυο φιλους και αν θελει να παμε καπου το σαββατοκυριακο παιρνοντας και αυτη δυο φιλες της μαζι .Με παιρνει την αλλη μερα οτι συμφωνει και κλεινω τα ξυλινα σπιτακια που θα μεινουμε , βρισκω ενα με δυο δωματια και ενα μοναχικο διπλα του.
Ξεκιναμε με δυο αμαξια το απογευμα , τσιμπαμε κατι και το βραδυ καταληγουμε σε μπαρακι οπου κλασικα τραπεζακι με τα συναφη. Υπαρχει αρκετος κοσμος ,χορος ,καλη ατμοσφαιρα γενικα. Σε καποια φαση ο ενας καπαρωνει την μια και εγω αρχιζω να χορευω με την αλλη φιλη της "δικιας μου" η οποια πλησιαζει προς το μερος μας αλλα της δειχνω οτι δεν με ενδιαφερει πλεον ...
Η "καινουργια" ειναι δυνατη με τελειο κωλο , στητο βυζι και ψιλιτριβεται πανω μου ,φευγουμε ολοι μαζι και πασαρω την "πρωην" με τροπο στον αλλον που εχει απομεινει για να την παει στο μονο σπιτι οπως και γινεται ,πηγαινοντας οι υπολοιποι στο διπλανο. Ενα απο τα καλυτερα γαμησια ever και την ονομαζω pisica επειδη ειναι και πολυ χαδιαρα
φωτο απο fb
Συνημμένα
Το 2002 παίρνω το τραμ στην Πράγα και βλέπω μια μουνάρα ξανθιά.Πάω να της μιλήσω αλλά κατεβαίνει στη στάση.Δίπλα της όμως είναι μία άλλη ξανθιά 183 19 ετών με κορμάρα όχι τόσο ωραία στο πρόσωπο.
Τσιμπάω τηλέφωνο,τη φιλάω πριν κατέβει στη στάση.Την επόμενη μέρα έφευγα από Πράγα,την πήρα τηλέφωνο ένα μήνα μετά.Δε με θυμόταν καθόλου.Της λέω είσαι ψηλή με ωραίο σώμα αλλά έχεις κάπως περίεργα δόντια.Με θυμάσαι πολύ καλά μου λέει.Επίσης μου είπες οτι είσαι στριπτέρκα(στριπτιζέζ) στη ντίσκο Λέτνα.Ναι όντως εγώ είμαι αυτή λέει.
Με τα πολλά δέχεται να έρθει διακοπές Ελλάδα ενώ δε με θυμάται καθόλου.Την παραλαμβάνω από το αεροδρόμιο έχει έρθει με το θείο της για ασφάλεια.Ο θείος έχει χάσει τη βαλίτσα στη διαδρομή,του βρίσκω πάμμφθηνο ξενοδοχείο στην Αγίου Κωνσταντίνου και αράζω τη γκόμενα σε άλλο πιο κυριλέ ξενοδοχείο στο Σύνταγμα.
Σε δύο μέρες αφού έχει δει την Αθήνα όπως ήθελε,ο θείος φεύγει.Μου περιγράφει τα μετακομμουνιστικά χρόνια και μου οτι λέει η ανιψιά του είναι τρελή.
Παρατηρώ οτι η τύπισσα γουστάρει χοντρά φραπέ(chci tu velkou kavu,θέλω το μεγάλο καφέ) όπως λέει και ελληνικά φαγιά.Μου λέει οτι είναι από μικρή πόλη της Μοραβίας.Στο ξενοδοχείο με κολλάει στον τοίχο και μου λέει nechcou sex,nechcou(δε θέλω σεξ,δε θέλω) ενώ ταυτόχρονα μου πιάνει τον πούτσο.Αναπνέει βαριά φωνάζοντας οτι δε θέλει σεξ ενώ χώνει τον πούτσο μου μέσα της και αρχίζει παλινδρομικές κινήσεις μέχρι που χύνω μισά μέσα μισά έξω.Την επόμενη μέρα φεύγει για Τσεχία.Μου λέει οτι είμαι ένα γουρουνάκι(prasatko,sviniacko).
Μετά από δύο μήνες στέλνει μήνυμα jsem tehotna(είμαι έγγυος).Musis jit do potrat(πρέπει να κάνεις έκτρωση της λέω).Δε με αγαπάς καθόλου λέει proc tz nechces miminko?(γιατί δε θες το μωρό?).Nemuzou(δε μπορώ) λέω.Muzes λέει.
Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά.Πρώτα πρώτα δύσκολο να έμεινε έγκυος με μία μόνο φορά που έχυσα μέσα και ήταν λίγο μέσα.Πιο πολύ σαν παγίδα φαινότανε.Αποφάσισα να πάω στην πόλη της τον επόμενο χρόνο να ξεκαθαρίσω την κατάσταση.
Τσιμπάω τηλέφωνο,τη φιλάω πριν κατέβει στη στάση.Την επόμενη μέρα έφευγα από Πράγα,την πήρα τηλέφωνο ένα μήνα μετά.Δε με θυμόταν καθόλου.Της λέω είσαι ψηλή με ωραίο σώμα αλλά έχεις κάπως περίεργα δόντια.Με θυμάσαι πολύ καλά μου λέει.Επίσης μου είπες οτι είσαι στριπτέρκα(στριπτιζέζ) στη ντίσκο Λέτνα.Ναι όντως εγώ είμαι αυτή λέει.
Με τα πολλά δέχεται να έρθει διακοπές Ελλάδα ενώ δε με θυμάται καθόλου.Την παραλαμβάνω από το αεροδρόμιο έχει έρθει με το θείο της για ασφάλεια.Ο θείος έχει χάσει τη βαλίτσα στη διαδρομή,του βρίσκω πάμμφθηνο ξενοδοχείο στην Αγίου Κωνσταντίνου και αράζω τη γκόμενα σε άλλο πιο κυριλέ ξενοδοχείο στο Σύνταγμα.
Σε δύο μέρες αφού έχει δει την Αθήνα όπως ήθελε,ο θείος φεύγει.Μου περιγράφει τα μετακομμουνιστικά χρόνια και μου οτι λέει η ανιψιά του είναι τρελή.
Παρατηρώ οτι η τύπισσα γουστάρει χοντρά φραπέ(chci tu velkou kavu,θέλω το μεγάλο καφέ) όπως λέει και ελληνικά φαγιά.Μου λέει οτι είναι από μικρή πόλη της Μοραβίας.Στο ξενοδοχείο με κολλάει στον τοίχο και μου λέει nechcou sex,nechcou(δε θέλω σεξ,δε θέλω) ενώ ταυτόχρονα μου πιάνει τον πούτσο.Αναπνέει βαριά φωνάζοντας οτι δε θέλει σεξ ενώ χώνει τον πούτσο μου μέσα της και αρχίζει παλινδρομικές κινήσεις μέχρι που χύνω μισά μέσα μισά έξω.Την επόμενη μέρα φεύγει για Τσεχία.Μου λέει οτι είμαι ένα γουρουνάκι(prasatko,sviniacko).
Μετά από δύο μήνες στέλνει μήνυμα jsem tehotna(είμαι έγγυος).Musis jit do potrat(πρέπει να κάνεις έκτρωση της λέω).Δε με αγαπάς καθόλου λέει proc tz nechces miminko?(γιατί δε θες το μωρό?).Nemuzou(δε μπορώ) λέω.Muzes λέει.
Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά.Πρώτα πρώτα δύσκολο να έμεινε έγκυος με μία μόνο φορά που έχυσα μέσα και ήταν λίγο μέσα.Πιο πολύ σαν παγίδα φαινότανε.Αποφάσισα να πάω στην πόλη της τον επόμενο χρόνο να ξεκαθαρίσω την κατάσταση.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Και τι εγινε? Μας αφησες στα κρυα του λουτρου! Δωσε συνεχεια
Για όσους λένε οτι γουστάρουν να μείνουν επαρχιακή Ρωσία ένα βίντεο που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.
Ανέσεις ρωσικού τύπου.Και όμως πολλές γκόμενες που παρελαύνουν στολισμένες γυρνάνε σε τέτοια σπίτια.
Δε μιλάμε για πόλεις στου διαόλου τη μάνα αλλά 300 χιλιόμετρα από Μόσχα.Κατάθλιψη σκέτη.Ετσι ακριβώς είναι η ατμόσφαιρα όπως δείχνει το βίντεο.
Ανέσεις ρωσικού τύπου.Και όμως πολλές γκόμενες που παρελαύνουν στολισμένες γυρνάνε σε τέτοια σπίτια.
Δε μιλάμε για πόλεις στου διαόλου τη μάνα αλλά 300 χιλιόμετρα από Μόσχα.Κατάθλιψη σκέτη.Ετσι ακριβώς είναι η ατμόσφαιρα όπως δείχνει το βίντεο.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Για όσους λένε οτι γουστάρουν να μείνουν επαρχιακή Ρωσία ένα βίντεο που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.
Δε βαριέσαι,άμα γαμάς παντού καλά είναι
Δε βαριέσαι,άμα γαμάς παντού καλά είναι
Οχι,κάτω από ένα επίπεδο άνεσης δεν αντέχεται το μέρος.Τσεχία,Πολωνία είχαν πάντα υποδομές,Ουκρανία,Ρωσία τα παίζεις συχνά με τις ελλείψεις και τα χάλια.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Οχι,κάτω από ένα επίπεδο άνεσης δεν αντέχεται το μέρος.Τσεχία,Πολωνία είχαν πάντα υποδομές,Ουκρανία,Ρωσία τα παίζεις συχνά με τις ελλείψεις και τα χάλια.
Εντάξει,αλλά αυτό σημαίνει και λιγότερες απαιτήσεις από τις γκόμενες
Και τι εγινε? Μας αφησες στα κρυα του λουτρου! Δωσε συνεχεια
Πηγαίνω στην πόλη της και βλέπω το παιδάκι που είχε κάνει.Φυσικά δε μου έμοιαζε καθόλου.Κάποιο λάκο έχει η φάβα σκέφτομαι.
Γυρνώντας από τη βαθιά Μοραβία συναντάω δυο γκομενάκια στην Οστράβα,πάμε στα μαγαζιά τους αγοράζω τζινς και αντί να έρθουν ξενοδοχείο λένε θα έρθουμε αύριο.Παίρνω τις σακούλες με τα τζινς και κατευθύνομαι προς Πολωνία στην πόλη Κλότζκο όπου έχω κοννέ με Πολωνέζα.Η Πολωνέζα με φιλοξενεί στο δωμάτιό της με την επιβλητική μορφή του Πάπα Jan Paul να στολίζει τον τοίχο και να μας ευλογεί.Της δίνω τα τζινς σα δώρο και ίσα ίσα της κάνουν,είναι πολύ κολλητά.
Την επόμενη μέρα ο πατέρας της που είναι άνεργος μου εξηγεί τη σοφία του Γιαρουζέλσκι και γιατί η Πολωνία πάει κατά διαβόλου από τότε που εγκατέλειψε τον κομμουνισμό.Βολτάρω Κλότζκο με τη γκόμενα και εντοπίζω αρκετά ωραία μουνάκια.Σκέφτομαι τις δυνατότητες που παρέχει η Πολωνία.Την επόμενη μέρα φεύγω Βρότσλαβ να συναντήσω μια παλιά γκόμενα.
Αποφασίζω να καλέσω την Τσέχα το καλοκαίρι αρχικά Αθήνα και μετά Παραλία Κατερίνης.Ενας γνωστός μένει Κατερίνη,θα έρθει με μια φίλη της να φάει και ο άλλος.
Τελευταία τροποποίηση:
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πηγαίνω στην πόλη της και βλέπω το παιδάκι που είχε κάνει.Φυσικά δε μου έμοιαζε καθόλου.Κάποιο λάκο έχει η φάβα σκέφτομαι.
Είσαι αρχηγός
Το παιδί έμοιαζε 100% Τσεχάκι.Κλασσικός Τσέχος στα πάντα όλα.
Γενικώς όταν έρχονταν γκόμενες με παιδάκια κουφαίνονταν με τις Ελληνίδες που έρχονταν από το πουθενά,τους τσιμπούσαν τα μάγουλα,τα χαιρετούσαν,τα χάιδευαν κτλ.Γενικά τα τσέχικα χαρακτηριστικά θεωρούνται πολύ ωραία στην Ελλάδα.
Μου λένε Τσεχία αυτά δεν παίζουν με την καμία.Ούτε σε αποκαλεί καμία κούκλα μου όπως Ελλάδα.Γούσταραν τη φάση Ελλάδα πολύ,είχαν απεριόριστη προσοχή.Λίγο να τις άφηνα τους την πέφτανε αμέσως άλλοι.Δεν μπορούσαν όμως να συνεννοηθούν αφού οι γκόμενες μιλούσαν μόνο τσέχικα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
πραγα ημουν και και γω το 07...bombay,zlaty stromAπο βδομαδα ...
κομμουνιστικη Βουδαπεστη (οτι θυμαμαι μετα απο 33 χρονια ακριβως)
Σταρα Ζαγορα - Φιλιππουπολη - Σοφια (αρχες της δεκαετιας του 90)
Πραγα 2007 (επισκεψη στο θρυλικο big sister)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
αρα τωρα παιζει να εχεις κανα γιο η κορη 20 ετων...μια χαραΤο 2002 παίρνω το τραμ στην Πράγα και βλέπω μια μουνάρα ξανθιά.Πάω να της μιλήσω αλλά κατεβαίνει στη στάση.Δίπλα της όμως είναι μία άλλη ξανθιά 183 19 ετών με κορμάρα όχι τόσο ωραία στο πρόσωπο.
Φέρνω τη γκόμενα καλοκαίρι του 2003 Ελλάδα,αράζουμε Κατερίνη και αρχίζουν τα σκηνικά.Τι βόλτες στο κέντρο της Κατερίνης να της σηκώνω τη φούστα ενώ περπατάει και να φαίνονται όλα,η γκόμενα να πετάει τις καπότες από τα παράθυρα λέγοντας δε μου αρέσουν τα kondomy και να πέφτουν οι καπότες πάνω στα αμάξια,να κυκλοφορούν και οι δύο γκόμενες σπίτι με τα στρινγκ,γενικά της κολάσεως.Παίζανε λεσβιακά στο μπάνιο,κάποια στιγμή κάνουμε μπάνιο Πλάκα Λιτοχώρου η γκόμενα βγάζει το κάτω μέρος του μαγιώ και το ανεμίζει.Ερχεται πάνω μου με πιάνει από τη μέση και κάθεται πάνω στο καυλί μου.Η φίλη της δίπλα να χαμογελάει.Μας βλέπει ένα ζευγάρι Ελλήνων δίπλα και αρχίζουν το ίδιο να πηδιούνται στη θάλασσα.Γύρω οι λιγοστοί θαμώνες της παραλίας να παίρνουν μάτι.
Απέφυγα το χύσιμο εντελώς παρόλο που η γκόμενα με τραβούσε δυνατά πάνω της.Μια άλλη φορά όμως παραλίγο να ενδώσω.Εχει κάτσει πάνω στον πούτσο μου,σα να κλωσσάει και δε λέει να ξεκαβαλήσει.Προσπαθώ να την απομακρύνω αφού πλησιάζω στο τέλος και είναι επικίνδυνο,τίποτα,να μην ξεκολλάει.Ηταν και 183 κάπου 75 κιλά.Τελικά τελευταία στιγμή πριν το μοιραίο φεύγει με ένα σπρώξιμο και χύνω έξω.Είναι θυμωμένη.Δεν ξέρεις τι αρέσει σε μια γυναίκα μου λέει.Λέει στη φίλη της αυτός χύνει πολύ γρήγορα.Ούτε δυο λεπτά δεν αντέχει.Θα σε παρατήσει η κοπέλα σου μου λέει.
Απέφυγα το χύσιμο εντελώς παρόλο που η γκόμενα με τραβούσε δυνατά πάνω της.Μια άλλη φορά όμως παραλίγο να ενδώσω.Εχει κάτσει πάνω στον πούτσο μου,σα να κλωσσάει και δε λέει να ξεκαβαλήσει.Προσπαθώ να την απομακρύνω αφού πλησιάζω στο τέλος και είναι επικίνδυνο,τίποτα,να μην ξεκολλάει.Ηταν και 183 κάπου 75 κιλά.Τελικά τελευταία στιγμή πριν το μοιραίο φεύγει με ένα σπρώξιμο και χύνω έξω.Είναι θυμωμένη.Δεν ξέρεις τι αρέσει σε μια γυναίκα μου λέει.Λέει στη φίλη της αυτός χύνει πολύ γρήγορα.Ούτε δυο λεπτά δεν αντέχει.Θα σε παρατήσει η κοπέλα σου μου λέει.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13