Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.817
Πόντοι
2.606
Αληθεύει απλά δεν πήγαιναν.Εγώ για να ανακαλύψω το Λβωφ έκανα ολόκληρο τουρ.Ξεκίνησα από Chomutov Τσεχία,τελειωμένη βιομηχανική πόλη και έμενα σε μια διαφορετική τσεχική,σλοβακική και ουκρανική πόλη κάθε μέρα με σκοπό να ανακαλύψω το μυθικό Ελντοράντο του μουνιού.Πέρασα από Οστράβα,Μπρνο,Μπρατισλάβα,Τρεντσιν,Ζίλινα,Κόζιτσε και την έβδομη μέρα τα σύνορα και κατέληξα Ούζγκοροντ πληροφορούμενος οτι η Ουκρανία μόλις είχε καταργήσει τη βίζα.Αφού απέρριψα και αυτή την πόλη έπρεπε να επιλέξω προορισμό.Το τρένο πήγαινε για Κίεβο μέσω Λβωφ.Αποφάσισα να μείνω Λβωφ και αμέσως με το που πάτησα πόδι κατάλαβα οτι γρήγορα θα γαμήσω,ήταν η ιδεώδης πόλη.
Τότε δεν υπήρχε καθόλου πληροφορία έπρεπε να πηγαίνεις μόνος σου και να δοκιμάζεις τα μέρη.Ηταν Far East φάση,περιπέτεια αδρεναλίνη κι έτσι.Ησουν σε έξαψη δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.Ηταν το μπλοκ που λένε,παράλληλο σύμπαν σου συνέβαιναν πράγματα που δεν πίστευες ποτέ οτι θα συμβούν.

Και όταν έβρισκες την ιδεώδη πόλη σε έτρωγε το σαράκι οτι ίσως εκεί δίπλα ή κάπου λίγο πιο μακρυά υπήρχε μια ανεξερεύνητη και ανεκμετάλευτη μουνοπηγή.Ηταν το Ιβανοφρανκώφσκ?Το Λουτσκ?Το Ρίβνε?Το Τερνόπιλ?Το Κάμενετς Ποντόλσκυ?Σε έτρωγε η περιέργεια και η καύλα να τα δοκιμάσεις όλα για να μη μετανιώσεις.

Τώρα ο άλλος κάθεται χέζοντας και αλλάζει τοποθεσία στο τίντερ κάνοντας swapping έχει χαθεί η αίσθηση της περιπέτειας.Ανοίγεις το ίντερνετ και σου δίνεται ό,τι πληροφορία θες ακόμη και για Κιργιστάν,Τατζικιστάν,Σιβηρία.Παλιά τέτοια δεν έπαιζαν με την καμία,πήγαινες μόνος σου και έβγαζες συμπεράσματα.Και τώρα δηλαδή όσοι ξέρουν τα καλά μέρη τα κρατάνε για τον εαυτό τους δε βγάζουν τσιμουδιά μην πλακώσουν τα μιλούνια καυλωμένων σεξοτουριστών και τα καταστρέψουν,κορόιδα είναι?
Αρχηγαρα γατομουρης εξερευνητής

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
H περιοδος 2005 εως 2015 ειναι ισως η καλυτερη απο την αποψη οτι οι ανατολικες γυναικες ηταν πιο πολυ γυμνασμενες/περιποιημενες απο τα 90s , συν οτι ειχαν ανοιξει πλεον κλαμπαρες χωρις να υπαρχει το ινσταγκραμ και σχεδον ολες παιζανε εν αντιθεση που κοιτανε το smartphone τους σημερα.

Η Ουγγαρια ηταν πρωτοπορος για το μπλοκ στα τελη 80s και ακολουθησε λιγο αργοτερα η Τσεχια.
Με κυπριο σοβαρο παικτη (εξαιρεση στον κανονα ) που μιλησα το 2011 και πηγαινοερχοτανε χρονια ολοκληρα Κισιναου - Μινσκ ηταν απολυτος οτι το πανηγυρι που γινοτανε με τις γκομενες στο πρωτο δεν ισχυε για το δευτερο το οποιο ομως υπερτερουσε στο πληρωμενο κομματι με περισσοτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι στο Πίλσεν το 2004 για πρώτη φορά και έχω ραντεβού με μια γκόμενα στην κεντρική πλατεία.Με το που καταφτάνω στην πόλη καταλαβαίνω οτι είναι ιδεώδης.Φοβερή ατμόσφαιρα.Τρομερά ωραία παλιά πόλη,μεγάλο ποτάμι και τα φουγάρα να καπνίζουν στον ορίζοντα.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.
Περνάω τη γέφυρα ερχόμενος από το σταθμό του τρένου και αντικρύζω την πλατεία της παλιάς πόλης με τη μεγάλη εκκλησία.Κάθομαι με τη γκόμενα σε ένα παγκάκι και αρχίζω να της τρίβω το μουνί πάνω από το παντελόνι.Τριγύρω κυκλοφοράει κόσμος δε δίνει κανένας σημασία.Μετά από κανά μισάωρο την καλώ ξενοδοχείο.Εμενα όπως πάντα σε ξενοδοχείο κομμουνιστικού τύπου που έχουν μέτρια δωμάτια αλλά είναι πάντα πολύ κεντρικά.

https://www.hotelcentral.cz/en/about-hotel/

Με το που μπαίνει η γκόμενα στο δωμάτιο συνεχίζεται το μπαλαμούτι και τα γλωσσόφιλα,κάποια στιγμή όμως η γκόμενα σηκώνεται και απολογείται.Ξέρεις δεν μπορώ να κάνω σεξ σήμερα λέει έχω περίοδο.Κατεβάζει το παντελόνι και την κυλότα και μου δείχνει τη σερβιέτα για να το αποδείξει.
Εντάξει λέω θα ξαναέρθω το επόμενο ΣΚ,θα είναι όλα καλά τότε.Εντάξει μου λέει θα νοικιάσω δωμάτιο κοντά στην πόλη που μένω και θα περάσουμε τη βραδυά εκεί.Φιλάω τη γκόμενα και ξεχύνομαι για τα κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπουκάρω στο κλαμπ που έχει δύο ορόφους και υπόγειο και σταμπάρω γκόμενα 188 εντυπωσιακή.Της πιάνω κουβέντα και τσιμπάω τηλέφωνο.Μετά γνωρίζω δυο ξανθιές δίδυμες 185.Είναι σαν παράδεισος.Παντού φοιτήτριες σα μοντέλες και οι Τσέχοι όλοι στα αρχίδια τους,τελείως παθητικοί και ξερακιανοί να κατεβάζουν μπύρες.
Κανονίζω ραντεβού για το επόμενο Σαββατόβραδο με την 188.Το βάζω στις 21.30 αφού θα φτάσω στην πόλη στις 18.00 με το τρένο από τη Γερμανία και πρέπει να προλάβω να γαμήσω την 180 που είχε περίοδο,την οποία θα συναντήσω σε άλλη πόλη.
Την Κυριακή το πρωί καμακώνω άλλη μια ωραία γκόμενα 20 χρονών,180 στη στάση του λεωφορείου και στις 11.00 αναχωρώ για Γερμανία.
Παράδεισος.Ηδη έχω μια αρμαθιά κοννέ με σούπερ μούνες για το επόμενο ΣΚ.
Το επόμενο ΣΚ μετά τα γαμήσια με τη χύμα γκόμενα από το ίντερνετ περιμένω την 188 έξω από το ξενοδοχείο στις 21.30.Αρχίζω να ανησυχώ γιατί καθυστερεί.Κάποια στιγμή βλέπω μια ψηλή φιγούρα να διασχίζει γρήγορα το δρόμο να ρίχνει μια ματιά και να απομακρύνεται.Της φωνάζω γυρνάει και με βλέπει.Μπουκάρουμε σε ένα γειτονικό καφέ για το πρώτο ραντεβού.Ολα πάνε καλά όμως δεν αφήνει ούτε να φιλήσω ούτε να μπαλαμουτιάσω.Χαιρετώ και ξεχύνομαι για το κλαμπ αφού έχει πάει κιόλας 23.00.

Στο κλαμπ η γνώριμη κατάσταση με τα μουνέτα.Τρώω απανωτές χυλόπιτες από σούπερ φοιτήτριες μέχρι που γνωρίζω μια τριαντάρα ξανθιά 175 και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα στην πίστα.Η φίλη της μου λέει οτι είναι παντρεμένη.Δουλεύει σα δασκάλα.Με ρωτάει κάποια στιγμή τι βρίσκεις σε εμένα?Εγώ είμαι μια απλή Τσεχοπούλα από την επαρχία και εσύ ένας ωραίος Ελληνας.Μην ανησυχείς καθόλου της λέω.Τώρα πάω ξενοδοχείο έρχεσαι μαζί?Πρέπει μου λέει να γυρίσω σπίτι στον άντρα μου.Καλά θα σε πάρω τηλέφωνο το επόμενο ΣΚ να βγούμε.Την Κυριακή το πρωί παίρνω ξανά το τρένο για Γερμανία όχι πριν τσιμπήσω τηλεφωνάκι από ωραίο μουνάκι στο κέντρο.
Είναι τόσο εύκολα.Απλά βγαίνεις έξω και γνωρίζεις γκόμενες.Δίνουν το τηλέφωνο για πλάκα και κανονίζεις ραντεβού κατά το δοκούν.Απλά μπορώ να μένω στην πόλη μόνο 15 ώρες από τις 18.00 το Σάββατο μέχρι τις 11.00 την Κυριακή και όλες οι φάσεις πρέπει να γίνουν σε αυτό το διάστημα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
H περιοδος 2005 εως 2015 ειναι ισως η καλυτερη απο την αποψη οτι οι ανατολικες γυναικες ηταν πιο πολυ γυμνασμενες/περιποιημενες απο τα 90s , συν οτι ειχαν ανοιξει πλεον κλαμπαρες χωρις να υπαρχει το ινσταγκραμ και σχεδον ολες παιζανε εν αντιθεση που κοιτανε το smartphone τους σημερα.

Η Ουγγαρια ηταν πρωτοπορος για το μπλοκ στα τελη 80s και ακολουθησε λιγο αργοτερα η Τσεχια.
Με κυπριο σοβαρο παικτη (εξαιρεση στον κανονα ) που μιλησα το 2011 και πηγαινοερχοτανε χρονια ολοκληρα Κισιναου - Μινσκ ηταν απολυτος οτι το πανηγυρι που γινοτανε με τις γκομενες στο πρωτο δεν ισχυε για το δευτερο το οποιο ομως υπερτερουσε στο πληρωμενο κομματι με περισσοτερες.
Ηταν η γενια του μεταιχμιου.

Τα συνορα ηταν πιο ανοιχτα, αλλα πολλοι δε ξερανε ακομα τι επαιζε
Ειχαν παραπανω λεφτα και ηταν πιο ωραιες
Δεν ειχαν ψωνιστει λογω ινσταγκραμ, τιντερ μαλακιες. Πιστευω το αποκορυφωμα ηταν το 2008-2011, μετα αρχισε μια κατω βολτα που ισως και να μην την καταλαβαμε αμεσως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρίτο ΣΚ Πίλσεν και η 188 πρήζει αρχίδια.Δεν καταλαβαίνω τι θέλει.Παρά τα απανωτά ραντεβού δεν κάνω καμία πρόοδο.
Μπαίνω στο κλαμπ και βλέπω ξανά τις δίδυμες.Μετά από λίγο μπαλαμούτι μπουκάρει ξαφνικά ένας στρατός Τούρκων.Κάπου είκοσι Τουρκαλάδες τουλάχιστον να ανεμίζουν τουρκικές σημαίες στο μαγαζί.Τις αμολάνε σα λάσο πιάνουν τις γκόμενες από το λαιμό και τις φέρνουν στο μέρος τους.Αντιλαμβάνομαι οτι θα πρέπει σε λίγο να αντιμετωπίσω τα αλητήρια τουρκικά καμάκια.Η μια δίδυμη πάει τουαλέτα και αργεί να γυρίσει.Κοιτάω και βλέπω να την έχουν μαγκώσει 5 Τουρκαλάδες σε κλοιό.Κάποια στιγμή η αδερφή της αρχίζει να ανησυχεί λέει πάω να βρω την αδερφή μου.Καλύτερα όχι λέω,κάτσε εδώ.Οχι λέει θα πάω να τη βρω.
Την ανακαλύπτει και πέφτει στον κλοιό των Τουρκαλάδων.Μπαίνω έξαλλος σπάω τον κλοιό και πάω να την τραβήξω έξω.Ενας Τουρκαλάς την πιάνει αγκαλιά και μου λέει.Σπάσε φίλε αυτή είναι η γκόμενά μου.Αντε γαμήσου ρε κωλότουρκε του λέω μουνί της λάσπης,γαμημένε εδώ είναι τσεχικό έδαφος και δε μετράς.Εδώ κάνω κουμάντο εγώ ο άρχων Βαλκάνιος.Φύγετε από το οπτικό μου πεδίο,οι δίδυμες είναι δικές μου.Πάω να τραβήξω την άλλη αδερφή την αγκαλιάζει και αυτήν ο κωλότουρκος και μου λέει.Ούτε αυτή θα πάρεις.Γιατί λέω εγώ?Γιατί είναι η γκόμενά μου λέει ο Τούρκος.
Να είμαι σε έναν κλοιό από περίπου 10 Τούρκους πλέον.Τότε αντιμετώπισα για πρώτη φορά την τουρκική τακτική αυτό που ονομάζω τουρκικό κύκλο.Στέλνουν κάποια καμάκια να τις γνωρίσουν,τις φέρνουν στο τραπέζι και μετά έρχονται κάποιοι σα φρουροί για να εμποδίζουν τους άλλους να πλησιάσουν.Προβληματίστηκα για πρώτη φορά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσω τον τουρκικό κύκλο.

Βλέπω μια άλλη γκόμενα νταρντανοειδή,κλασσική Τσέχα στη φάτσα185 22 ετών στη μπάρα με τη φίλη της,την πλησιάζω την κερνάω και τη χουφτώνω αμέσως.Ταυτόχρονα χουφτώνω τη φίλη της.Κατάλαβα οτι με τους Τούρκους πρέπει να κινείσαι πολύ γρήγορα πριν αρπάξουν τις γκόμενες για πάρτη τους.Ο αδερφός της 185 έχει γίνει τύφλα τσουγκρίζουμε συνεχώς ποτήρια ενώ έχω το χέρι στον κώλο της αδερφής του.Κάποια στιγμή μου λέει ντίρλα έγινε πάλι ο αδερφός μου,πρέπει να τον πάω σπίτι.Παίρνω τηλέφωνο και κανονίζουμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατόβραδο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.739
Πόντοι
3.556
:tooth::respect::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπαρα κμαν ξεροχυσαμε να πουμε :rockon:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.889
Πόντοι
216
Μπουκάρω στο κλαμπ που έχει δύο ορόφους και υπόγειο και σταμπάρω γκόμενα 188 εντυπωσιακή.Της πιάνω κουβέντα και τσιμπάω τηλέφωνο.Μετά γνωρίζω δυο ξανθιές δίδυμες 185.Είναι σαν παράδεισος.Παντού φοιτήτριες σα μοντέλες και οι Τσέχοι όλοι στα αρχίδια τους,τελείως παθητικοί και ξερακιανοί να κατεβάζουν μπύρες.
Κανονίζω ραντεβού για το επόμενο Σαββατόβραδο με την 188.Το βάζω στις 21.30 αφού θα φτάσω στην πόλη στις 18.00 με το τρένο από τη Γερμανία και πρέπει να προλάβω να γαμήσω την 180 που είχε περίοδο,την οποία θα συναντήσω σε άλλη πόλη.
Την Κυριακή το πρωί καμακώνω άλλη μια ωραία γκόμενα 20 χρονών,180 στη στάση του λεωφορείου και στις 11.00 αναχωρώ για Γερμανία.
Παράδεισος.Ηδη έχω μια αρμαθιά κοννέ με σούπερ μούνες για το επόμενο ΣΚ.
Το επόμενο ΣΚ μετά τα γαμήσια με τη χύμα γκόμενα από το ίντερνετ περιμένω την 188 έξω από το ξενοδοχείο στις 21.30.Αρχίζω να ανησυχώ γιατί καθυστερεί.Κάποια στιγμή βλέπω μια ψηλή φιγούρα να διασχίζει γρήγορα το δρόμο να ρίχνει μια ματιά και να απομακρύνεται.Της φωνάζω γυρνάει και με βλέπει.Μπουκάρουμε σε ένα γειτονικό καφέ για το πρώτο ραντεβού.Ολα πάνε καλά όμως δεν αφήνει ούτε να φιλήσω ούτε να μπαλαμουτιάσω.Χαιρετώ και ξεχύνομαι για το κλαμπ αφού έχει πάει κιόλας 23.00.

Στο κλαμπ η γνώριμη κατάσταση με τα μουνέτα.Τρώω απανωτές χυλόπιτες από σούπερ φοιτήτριες μέχρι που γνωρίζω μια τριαντάρα ξανθιά 175 και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα στην πίστα.Η φίλη της μου λέει οτι είναι παντρεμένη.Δουλεύει σα δασκάλα.Με ρωτάει κάποια στιγμή τι βρίσκεις σε εμένα?Εγώ είμαι μια απλή Τσεχοπούλα από την επαρχία και εσύ ένας ωραίος Ελληνας.Μην ανησυχείς καθόλου της λέω.Τώρα πάω ξενοδοχείο έρχεσαι μαζί?Πρέπει μου λέει να γυρίσω σπίτι στον άντρα μου.Καλά θα σε πάρω τηλέφωνο το επόμενο ΣΚ να βγούμε.Την Κυριακή το πρωί παίρνω ξανά το τρένο για Γερμανία όχι πριν τσιμπήσω τηλεφωνάκι από ωραίο μουνάκι στο κέντρο.
Είναι τόσο εύκολα.Απλά βγαίνεις έξω και γνωρίζεις γκόμενες.Δίνουν το τηλέφωνο για πλάκα και κανονίζεις ραντεβού κατά το δοκούν.Απλά μπορώ να μένω στην πόλη μόνο 15 ώρες από τις 18.00 το Σάββατο μέχρι τις 11.00 την Κυριακή και όλες οι φάσεις πρέπει να γίνουν σε αυτό το διάστημα.
Τώρα που είπες κλαμπ με ορόφους, θυμήθηκα το Karlovy Lazne (το κλασσικό 5οροφο) στην Πράγα που είχα φορτώσει ένα ξανθό για εστίες. Πω ρε πούστη, τι κολασμένες νύχτες ήταν αυτές. Στην πίστα είχα μείνει με το μαύρο φανελάκι και χόρευα Michael Jackson ζάντα τελείως :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κατάλαβα οτι με τους Τούρκους πρέπει να κινείσαι πολύ γρήγορα πριν αρπάξουν τις γκόμενες για πάρτη τους.

Έτσι τρώμε τους τουρκαλάδες στα μουνολίβαδα

b65dd4280170ba2ca08abba8171140e6.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καταφτάνω το τρίτο ΣΚ Πίλσεν όπου έχω κανονίσει ραντεβού με την 185.Ζητάει πίτσα σε συνοικιακή πιτσαρία και μετά στη διάρκεια ρομαντικού περιπάτου χεράκι χεράκι στα προάστια μου εξηγεί πόσο ακριβό είναι το νοίκι που πληρώνει.Χρειάζομαι μου λέει 200 ευρώ μηνιαίως,είναι πολλά λεφτά για εμένα.Ναι της λέω τα ενοίκια Τσεχία έχουν ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια.Αποχαιρετιόμαστε με γλωσσόφιλο.Ξανά το ίδιο σκηνικό σκέφτομαι,πότε επιτέλους θα μπει ο σύρτης?Αυτές οι Τσέχες δίνουν εύκολα ραντεβού αλλά δεν προχωράνε γρήγορα.Και γιατί μου είπε για το νοίκι?
Παίρνω τηλέφωνο την 188 μου λέει δεν μπορώ να βγω σήμερα.Γιατί λέω?Ο χρόνος μου λέει είναι πολύτιμος και επίσης θέλω να δω κάτι καινούργια παπούτσια.Είμαι πολύ ψηλή και μόλις έφεραν καινούργια παπούτσια στο ειδικό κατάστημα.Τότε κάτι μου πέρασε από το μυαλό.Μα αν θες μπορώ να σου αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια.Ερχομαι μου λέει σε μισή ώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα που είπες κλαμπ με ορόφους, θυμήθηκα το Karlovy Lazne (το κλασσικό 5οροφο) στην Πράγα που είχα φορτώσει ένα ξανθό για εστίες. Πω ρε πούστη, τι κολασμένες νύχτες ήταν αυτές. Στην πίστα είχα μείνει με το μαύρο φανελάκι και χόρευα Michael Jackson ζάντα τελείως :2funny:

Το Karlovy Lazne είναι σχετικά καινούργιο.Της κολάσεως με τις μουνάρες γινότανε στη ντίσκο Λέτνα κοντά στο γήπεδο της Σπάρτα που αργότερα μετονομάστηκε σε κλαμπ Mish-Mash.
Στο Πίλσεν είχε εντελώς παρακμιακά κλαμπ ροκάδικα με υπόγειο,πρώτο όροφο και δεύτερο όροφο που ήταν σα ντίσκο.Το υπόγειο βρώμαγε ξερατά,ο δεύτερος όροςφος έπαιζε ντίσκο και ήταν πιο κυριλέ.Είχε ωραία μουνάκια και στο υπόγειο βέβαια.
Κυριλέ κλαμπ είχε μόνο Μπρνο και κλαμπογειτονιά σαν τις πολωνικές πόλεις με το ένα μαγαζί δίπλα στοάλλο είχε μόνο η Οστράβα(το περίφημο Stodolni).Οι Τσέχοι γενικά διασκεδάζουν περισσότερο σε παμπ όπου μπορούν να κατεβάζουναβέρτα μπύρες και α τρώνε και όχι σε κλαμπ.Οι Πολωνέζες αντίθετα γουστάρουν ντίσκο φάση χορούς και κλαμπ.

Εδώ ήταν το κλαμπ που σύχναζα στο Πίλσεν.Βασικά μόνο αυτό υπήρχε τα άλλα ήταν παμπ και ροκάδικα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: ggthd

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
Τρίτο ΣΚ Πίλσεν και η 188 πρήζει αρχίδια.Δεν καταλαβαίνω τι θέλει.Παρά τα απανωτά ραντεβού δεν κάνω καμία πρόοδο.
Μπαίνω στο κλαμπ και βλέπω ξανά τις δίδυμες.Μετά από λίγο μπαλαμούτι μπουκάρει ξαφνικά ένας στρατός Τούρκων.Κάπου είκοσι Τουρκαλάδες τουλάχιστον να ανεμίζουν τουρκικές σημαίες στο μαγαζί.Τις αμολάνε σα λάσο πιάνουν τις γκόμενες από το λαιμό και τις φέρνουν στο μέρος τους.Αντιλαμβάνομαι οτι θα πρέπει σε λίγο να αντιμετωπίσω τα αλητήρια τουρκικά καμάκια.Η μια δίδυμη πάει τουαλέτα και αργεί να γυρίσει.Κοιτάω και βλέπω να την έχουν μαγκώσει 5 Τουρκαλάδες σε κλοιό.Κάποια στιγμή η αδερφή της αρχίζει να ανησυχεί λέει πάω να βρω την αδερφή μου.Καλύτερα όχι λέω,κάτσε εδώ.Οχι λέει θα πάω να τη βρω.
Την ανακαλύπτει και πέφτει στον κλοιό των Τουρκαλάδων.Μπαίνω έξαλλος σπάω τον κλοιό και πάω να την τραβήξω έξω.Ενας Τουρκαλάς την πιάνει αγκαλιά και μου λέει.Σπάσε φίλε αυτή είναι η γκόμενά μου.Αντε γαμήσου ρε κωλότουρκε του λέω μουνί της λάσπης,γαμημένε εδώ είναι τσεχικό έδαφος και δε μετράς.Εδώ κάνω κουμάντο εγώ ο άρχων Βαλκάνιος.Φύγετε από το οπτικό μου πεδίο,οι δίδυμες είναι δικές μου.Πάω να τραβήξω την άλλη αδερφή την αγκαλιάζει και αυτήν ο κωλότουρκος και μου λέει.Ούτε αυτή θα πάρεις.Γιατί λέω εγώ?Γιατί είναι η γκόμενά μου λέει ο Τούρκος.
Να είμαι σε έναν κλοιό από περίπου 10 Τούρκους πλέον.Τότε αντιμετώπισα για πρώτη φορά την τουρκική τακτική αυτό που ονομάζω τουρκικό κύκλο.Στέλνουν κάποια καμάκια να τις γνωρίσουν,τις φέρνουν στο τραπέζι και μετά έρχονται κάποιοι σα φρουροί για να εμποδίζουν τους άλλους να πλησιάσουν.Προβληματίστηκα για πρώτη φορά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσω τον τουρκικό κύκλο.

Βλέπω μια άλλη γκόμενα νταρντανοειδή,κλασσική Τσέχα στη φάτσα185 22 ετών στη μπάρα με τη φίλη της,την πλησιάζω την κερνάω και τη χουφτώνω αμέσως.Ταυτόχρονα χουφτώνω τη φίλη της.Κατάλαβα οτι με τους Τούρκους πρέπει να κινείσαι πολύ γρήγορα πριν αρπάξουν τις γκόμενες για πάρτη τους.Ο αδερφός της 185 έχει γίνει τύφλα τσουγκρίζουμε συνεχώς ποτήρια ενώ έχω το χέρι στον κώλο της αδερφής του.Κάποια στιγμή μου λέει ντίρλα έγινε πάλι ο αδερφός μου,πρέπει να τον πάω σπίτι.Παίρνω τηλέφωνο και κανονίζουμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατόβραδο.

:kneel: :kneel:

256.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
Ηταν η γενια του μεταιχμιου.

Τα συνορα ηταν πιο ανοιχτα, αλλα πολλοι δε ξερανε ακομα τι επαιζε
Ειχαν παραπανω λεφτα και ηταν πιο ωραιες
Δεν ειχαν ψωνιστει λογω ινσταγκραμ, τιντερ μαλακιες. Πιστευω το αποκορυφωμα ηταν το 2008-2011, μετα αρχισε μια κατω βολτα που ισως και να μην την καταλαβαμε αμεσως
Αψογος

μεχρι το 14 κανανε υπομονη οι Μολδαβες γιατι επρεπε να πανε στο προξενειο της Οδησσου για την βιζα οπου υπηρχε μια κακιασμενη υπαλληλος που εκοβε αρκετες , με το που ανοιξαν τα συνορα την ψωνισαν για τα καλα

Για κανονικες γκομενες αυτα χωρις ιδιαιτερα κονε , οι πουτανες/βιζιτες ετσι και εξαλλου κατεβαιναν απο παλια μεσω κυκλωματων ανετοτατα ...
Τον Σεπτεμβριο του 15 θυμηθηκε ενας ελληνας χαχας να ανεβει και προσπαθησε να το παιξει "νταβατζης" με οικτρα αποτελεσματα φυσικα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το 2004 ήταν φοβερά.Είναι η παράλληλη κίνηση.Αν μάθεις τσέχικα μετά τα πολωνικά είναι αρκετά εύκολα.Και στα ρωσικά περνάς άνετα.
Το ίδιο και με τις γκόμενες.Αν εκπαιδευτείς και μάθεις τις Τσέχες,οι Πολωνέζες είναι piece of cake.Βγάζεις Ρωσίδες,Ουκρανέζες ανετότατα.
Οι πιο πολλοί κάνουν ακριβώς τα ίδια
1.Πάνε σε ένα μόνο μέρος το οποίο κρίνουν το καλύτερο για τους ίδιους
2.Τα θέλουν όλα εύκολα στο πιάτο
3.Θέλουν όλους τους παράγοντες υπέρ τους
4.Δε θέλουν να κουραστούν
5.Δε θέλουν να ξοδευτούν
6.Δε θέλουν να ρισκάρουν
7.Στηρίζονται πολύ στο ίντερνετ.

Αυτά που έκανα εγώ τότε καταδρομικές σε Τσεχία για Σαββατόβραδο,διαδρομές 15 ωρών με τρένο για ΣΚ σε Πόζναν,serial dating,αλλαγή στόχων κτλ,street καμάκι για instafucks τα έκαναν ελάχιστοι.
Και τώρα λέω στον άλλον πρέπει να γυρίσεις τις πόλεις πλησίον Μόσχας μένοντας 3 μέρες σε κάθε πόλη,99% των ατόμων δε θα το κάνει.Αποκλείεται να το κάνει.Γιατί θέλει το εύκολο,χρόνο,έτοιμα κοννέ,social circle,γνωστούς,επαφές από ίντερνετ κτλ.Δε γουστάρει περιπέτεια,αδρεναλίνη,ρίσκο κτλ.Οπότε και να του το πεις δε θα το κάνει.Ετσι ήταν και τότε.Εχει σχέση με το ρίσκο που παίρνεις πώς σου βγαίνουν οι υπολογισμοί.
Σιγά μην κάτσω να πείσω τον άλλον με αναλυτικά επιχειρήματα.Τα γράφω πώς είναι και όποιος τα πιάσει τα έπιασε.Βαριέμαι γενικά να αναλύω όλο τον τρόπο σκέψης και τις τακτικές.
Η αξία σαν άτομο παίζει ένα ρόλο και από εκεί και πέρα μετράει η προσπάθεια.Χωρίς προσπάθεια και εμπειρία τα αρχίδια του θα πιάσει ο άλλος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έχω πολλές ιστορίες,μιας και έχω πάρει υπερσιβηρικό(όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής),
έκανα και 6 μήνες Πράγα.

Μιας και ο kman είπε για κυκλωτική τούρκων,ας γράψω για ξυλίκι.
Την πρώτη φορά που πήγα Πράγα για γαμησιακούς και πορνικούς λόγους,
ήταν καλοκαίρι,μουνιά ντόπια και τουρίστριες παντού.
Είχα ανοίξει Tinder με έδρα Πράγα κανά 2 βδομάδες πριν,την έπεφτα και στο δρόμο,
όμως πριν κάνω το οτιδήποτε,είχα σταμπάρει πουτανίδιο 22 Μαϊων σε Privat
και το είχα κλείσει να το συναντήσω με το που σκάσω μύτη.

Πάω περιχαρής έξω από το Privat(ίσως το πιο διάσημο της εποχής),
στέλνω Whatsapp ότι έφτασα και μου απαντάνε ότι θα κατέβουν να με ανεβάσουν πάνω.
Πριν προλάβω να διαβάσω το μήνυμα,πλησιάζουν δύο αραβόφατσες από το απέναντι πεζοδρόμιο.
Με κοιτάνε και μου λένε στα Αγγλικά:
-"Περιμένεις να πας στα κορίτσια;"
-"Ποια κορίτσια;"τους απαντάω
Με ξανακοιτάνε απορημένοι και κάτι λένε μεταξύ τους.
Κατεβαίνει μία κορασίδα,άλλη από αυτή που θα συναντούσα
και ανοίγοντας την πόρτα,μας κοιτάζει και τους 3 και λέει
στους αραβόφατσες, only czech και με μπάζει μέσα.

Όμως πριν κλείσει από μόνη της η πόρτα,ο ένας άραβας έβαλε το παπούτσι του
και φώναζε ότι έχει κλείσει ραντεβού,κ.λ.π.
Οπότε μπουκάρουν και οι δύο και μας πλησιάζουν στο ασανσέρ.
Η τύπισσα τους κράζει και επιλέγει να ανέβει με τα σκαλοπάτια και μου λέει,
όταν ανέβω να χτυπήσω το τάδε κουδούνι.
Οι άραβες κάναν σαματά και ήθελαν να μπουν στο ασανσέρ.
Τότε κοίταξα τον περιβάλλοντα χώρο και διαπίστωσα ότι υπήρχαν κάμερες,
οπότε έκανα πίσω και τους άφησα να μπουν μαζί μου.

Αυτοί είχαν αφηνιάσει και με ρωτούσαν αν εγώ είμαι Czech και τέτοια,
κλωτσούσαν τα πάντα όλα..
Αυτή τη φορά τσέκαρα αν το ασανσέρ είχε κάμερα.
Για κακή τους τύχη δεν είχε...
Οπότε όταν άρχισε να κινείται,πάτησα με τον αγκώνα μου stop.
Θυμάμαι τις φάτσες τους ακόμη..

Μερικά λεπτά αργότερα,εμφανίστηκα στην πόρτα του διαμερίσματος,
μόνο το κοντομάνικό μου ήταν κάπως.
Μου άνοιξαν όλες μαζί,γιατί νόμιζαν ότι θα είμαστε 3 και θα έπρεπε να μπω μόνο εγώ,
αλλά λογάριασαν λάθος..
Με ρώτησαν τι παίχτηκε και είπα ότι ανέβηκα μόνος,ότι βρίζανε και μάλλον φύγανε από μόνοι τους..

Υ.Γ.Στο συγκεκριμένο Privat έχω ζήσει και πέσιμο από τα τσέχικα ΕΚΑΜ,
αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
To ίδιο καλοκαίρι,βρίσκομαι για 4η φορά Πράγα,
πλέον μαθαίνω καλά την πόλη,έχω και ρέντα σε όλα τα επίπεδα.

Η σχέση μου με το εν λόγω Privat τακτική, ο βαθμός οικειότητας είναι ότι καμιά κοπέλα δεν μου κρυβόταν,
καθόμουν με την Operatorska,έγραφα μέχρι και στο Whatsapp σε πελάτες όταν αυτή μιλούσε στη γραμμή.
Έχω παραγγείλει να φάω εκεί μέσα,είχα δει τα απίστευτα δώρα που έφερναν οι πυρφόροι
και γενικά είμαι freestyle,γνωρίζοντας όμως πως μπορεί να το λειτουργουν μόνες τους,
αλλά υπάρχει άνωθεν εποπτεία από κάποιους Τσέχους καλόπαιδα..

Έχω λοιπόν μόλις φάει στο Atrium Flora και κατηφορίζω για ένα ακόμη ραντεβουδάκι.
Είμαι έξω από την εξώπορτα,στέλνω μνμ ότι έφτασα,αλλά δεν μου ανοίγει κανείς..
Έρχεται ένα θειόνι με ψώνια,ανοίγει την εξώπορτα και στο χαμογελαστό μπαίνω μέσα.
Ανεβαίνω μαζί της μέχρι το δεύτερο όροφο,συνεχίζω μόνος...
Ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και μπροστά μου βλέπω άτομα με μπαλακλάβες.
Τους κοιτάω με βλέμα απλανές και πατάω το κουμπί που κλείνουν οι πόρτες.
Ανεβαίνω 2 ορόφους παραπάνω και την αράζω στο κλιμακοστάσιο,
σκεπτόμενος ότι πρέπει ή να την κάνω ή να μπω προσωρινά σε άλλο διαμέρισμα..
Διαβάζω τα κουδούνια μπας και πετύχω κανά γραφείο,μασατζίδικο ή κάτι που να δικαιολογεί το χτύπημα κουδουνιού,όταν ξάφνου χτυπάει το κινητό μου...
Ο αριθμός....Το σταθερό του Privat...
Kάποιος μου μιλάει αυστηρά στα τσέχικα και του το κλείνω.
Επιμένει για δεύτερη φορά,βλέπω και το ασανσέρ να ανεβαίνει,
οπότε το σηκώνω και ακούω στα Αγγλικά,να κατέβω στον όροφο του Privat...
Με το που το ακούω,βλέπω να ανοίγει η πόρτα του ασανσερ και τους μπαλακλάβες να
μου λένεput your hands against the wall,do you have any weapons?

H αλήθεια είναι πως εκείνη τη χρονιά είχα δουλέψει πολύ στο γυμναστήριο
και δεν ξέρω μήπως με πέρασαν για κανάν μπράβο ή νταβατζή,αν και αλλοδαπός...
Μου έκαναν ψαχτική και με κατέβασαν στο όροφο του Privat.
Eκεί η αστυνομία κινηματογραφούσε το χώρο,διέκρινα ότι κάποιοι μέσα στο διαμέρισμα είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα και αναρωτιόμουν αν πριν φτάσω έπεσε κανά πιστολίδι..

Στη συνέχεια ήρθε μία αστυνομικός,ίσως η μόνη με ακάλυπτο πρόσωπο και μου έκανε ερωτήσεις.
Εγώ αν και ήξερα ότι ο πελάτης δεν διώκεται,είπα μία ιστορία ότι είμαι τουρίστας,
γνώρισα τις προάλλες ένα κορίτσι και μου έδωσε το τηλ της προκειμένουν να την επισκεφτώ.
Δεν το έχαψε φυσικά και με πήραν μαζί με τα πουτανίδια,την Operatorska και άλλους 2 πελάτες για προσαγωγή :confused:
Άλλη έκλαιγε,άλλη έβριζε τη μοίρα της,ο ένας τουρίστας θα έχανε την πτήση του και φοβόταν μήπως πάρουν τηλέφωνο τη γυναίκα του...
Εγώ ήξερα ότι απλά θα χάσω μερικές ώρες από τη ζωή μου.
Στο τμήμα οι 2 πελάτες τα ξέρασαν όλα,εγώ επέμεινα ότι είμαι χαζός και νόμιζα ότι μία κοπέλα μου έδωσε το κινητό της,αλλά οι αστυνομικοί είχαν ήδη δύο καταθέσεις,οπότε με άφησαν ήσυχο..

Όμως η παντελονάτη στάση μου,δεν πέρασε απαρατήρητη από την Operatorska...
Kαι κάπως έτσι,γνωρίστηκα με τους...............,αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Kαι δύο screenshot από το τα γεγονότα εκείνης της ημέρας,
μιας και το έπαιζαν τα κανάλια και είχα κατέβασει
το βίντεο για ενθύμιο.
Είμαι και εγώ στο βίντεο,αλλά με μωσαϊκό
2.jpg
3.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι το 2007 βγαίνω με λεσβιακό ζευγάρι Πράγα και με πάνε σε καφέ με λεσβίες.Παίζανε οι γκόμενες γύρω κάτι παιχνίδια με τα μάτια με τις δικές μου σε κάποια φάση μου λένε οτι δεν είναι από την Πράγα αλλά από ένα χωριό.Ρωτάω τη μία σου αρέσει περισσότερο η Πράγα ή το χωριό σου?
Το χωριό μου απαντάει.Εδώ στην Πράγα όλοι τρέχουνε και δεν υπάρχει χρόνος για σεξ,όλοι είναι βιαστικοί.Στο χωριό κάνουμε πολύ σεξ.
Τις φέρνω μετά διαμέρισμα πάει η μία για μπάνιο και κάθεται δίπλα μου με πετσέτα ενώ η φίλη της μπαίνει στο μπάνιο.Τη δαχτυλιάζω και τη φιλάω αλλά φίλαγε χάλια εντελώς.Και η φίλη της το ίδιο.Και στο τρομπόνι πολύ μέτριες μόνο στο γλυφομούνι ήταν καλή.
Κοιμηθήκαμε μαζί όταν φύγανε μου λένε μπορείς να μας δώσεις λίγα λεφτά χρειαζόμαστε για το νοίκι.Τις έδωσα καμιά τριανταριά ευρώ πουρμπουάρ και πήρα το τρένο για Πίλσεν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια άλλη φορά το 2008 συναντάω Πράγα μια γκόμενα που γνώρισα από το ίντερνετ.Με το που τη συναντάω βγαίνοντας από το λεωφορείο ερχόμενος από το αεροδρόμιο με αγκαλιάζει και αρχίζει τα γλωσσόφιλα.Γύρω Τσέχες να κοιτάνε.Τότε ήταν της μόδας τα χαμηλοκάβαλα έβλεπες παντού στρινγκ.
Μου λέει κάνω show με webcam και μου χάλασε το λάπτοπ.Τώρα δεν μπορώ να δουλέψω.Χρειάζομαι χρήματα να το επισκευάσω και δεν έχω.
Εντάξει της λέω θα σου δώσω λεφτά.Πάμε διαμέρισμα της τραβάω κάτι πούτσους και της δίνω κάτι ουγγρικά φιορίνια που μου είχαν μείνει.Λέω τσάκω αυτά πρέπει να είναι αρκετά.
Μετά μου στέλνει μήνυμα και μου λέει είμαι πολύ στενοχωρημένη τα ουγγρικά λεφτά που μου έδωσες είναι μόνο 15 ευρώ.Την πάτησα λέω πού να θυμάμαι τώρα τις ισοτιμίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κυκλοφορώ με μια Τσέχα 190 το Δεκέμβρη του 2008 στην Αθήνα ενώ γύρω μαίνονται οι οδομαχίες.Κάποια στιγμή η Τσέχα αγανακτεί:Αυτοι οι διαδηλωτές συνεχώς με ενοχλούνε.Οπου και να πάω τους βρίσκω μπροστά μου.
Σε κάποια φάση δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε από τα δακρυγόνα.Μπαίνουμε σε ένα μαγαζί.Η Τσέχα να βλαστημάει.Μα τι χώρα είναι αυτή?
Τη ρωτάω Τσεχία τι θα κάνατε?Απλά οι Τσέχοι είναι πιο μετριοπαθείς.
Τσεχία μου λέει η αστυνομία θα τους είχε σπάσει τα κεφάλια με γκλομπ και θα τους είχε μπουζουριάσει όλους.
Αύριο λέω μωρό μου θα πάμε Βόρεια Προάστια και θα σου πάρω εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom