To ίδιο καλοκαίρι,βρίσκομαι για 4η φορά Πράγα,
πλέον μαθαίνω καλά την πόλη,έχω και ρέντα σε όλα τα επίπεδα.
Η σχέση μου με το εν λόγω Privat τακτική, ο βαθμός οικειότητας είναι ότι καμιά κοπέλα δεν μου κρυβόταν,
καθόμουν με την Operatorska,έγραφα μέχρι και στο Whatsapp σε πελάτες όταν αυτή μιλούσε στη γραμμή.
Έχω παραγγείλει να φάω εκεί μέσα,είχα δει τα απίστευτα δώρα που έφερναν οι πυρφόροι
και γενικά είμαι freestyle,γνωρίζοντας όμως πως μπορεί να το λειτουργουν μόνες τους,
αλλά υπάρχει άνωθεν εποπτεία από κάποιους Τσέχους καλόπαιδα..
Έχω λοιπόν μόλις φάει στο Atrium Flora και κατηφορίζω για ένα ακόμη ραντεβουδάκι.
Είμαι έξω από την εξώπορτα,στέλνω μνμ ότι έφτασα,αλλά δεν μου ανοίγει κανείς..
Έρχεται ένα θειόνι με ψώνια,ανοίγει την εξώπορτα και στο χαμογελαστό μπαίνω μέσα.
Ανεβαίνω μαζί της μέχρι το δεύτερο όροφο,συνεχίζω μόνος...
Ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και μπροστά μου βλέπω άτομα με μπαλακλάβες.
Τους κοιτάω με βλέμα απλανές και πατάω το κουμπί που κλείνουν οι πόρτες.
Ανεβαίνω 2 ορόφους παραπάνω και την αράζω στο κλιμακοστάσιο,
σκεπτόμενος ότι πρέπει ή να την κάνω ή να μπω προσωρινά σε άλλο διαμέρισμα..
Διαβάζω τα κουδούνια μπας και πετύχω κανά γραφείο,μασατζίδικο ή κάτι που να δικαιολογεί το χτύπημα κουδουνιού,όταν ξάφνου χτυπάει το κινητό μου...
Ο αριθμός....Το σταθερό του Privat...
Kάποιος μου μιλάει αυστηρά στα τσέχικα και του το κλείνω.
Επιμένει για δεύτερη φορά,βλέπω και το ασανσέρ να ανεβαίνει,
οπότε το σηκώνω και ακούω στα Αγγλικά,να κατέβω στον όροφο του Privat...
Με το που το ακούω,βλέπω να ανοίγει η πόρτα του ασανσερ και τους μπαλακλάβες να
μου λένεput your hands against the wall,do you have any weapons?
H αλήθεια είναι πως εκείνη τη χρονιά είχα δουλέψει πολύ στο γυμναστήριο
και δεν ξέρω μήπως με πέρασαν για κανάν μπράβο ή νταβατζή,αν και αλλοδαπός...
Μου έκαναν ψαχτική και με κατέβασαν στο όροφο του Privat.
Eκεί η αστυνομία κινηματογραφούσε το χώρο,διέκρινα ότι κάποιοι μέσα στο διαμέρισμα είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα και αναρωτιόμουν αν πριν φτάσω έπεσε κανά πιστολίδι..
Στη συνέχεια ήρθε μία αστυνομικός,ίσως η μόνη με ακάλυπτο πρόσωπο και μου έκανε ερωτήσεις.
Εγώ αν και ήξερα ότι ο πελάτης δεν διώκεται,είπα μία ιστορία ότι είμαι τουρίστας,
γνώρισα τις προάλλες ένα κορίτσι και μου έδωσε το τηλ της προκειμένουν να την επισκεφτώ.
Δεν το έχαψε φυσικά και με πήραν μαζί με τα πουτανίδια,την Operatorska και άλλους 2 πελάτες για προσαγωγή
Άλλη έκλαιγε,άλλη έβριζε τη μοίρα της,ο ένας τουρίστας θα έχανε την πτήση του και φοβόταν μήπως πάρουν τηλέφωνο τη γυναίκα του...
Εγώ ήξερα ότι απλά θα χάσω μερικές ώρες από τη ζωή μου.
Στο τμήμα οι 2 πελάτες τα ξέρασαν όλα,εγώ επέμεινα ότι είμαι χαζός και νόμιζα ότι μία κοπέλα μου έδωσε το κινητό της,αλλά οι αστυνομικοί είχαν ήδη δύο καταθέσεις,οπότε με άφησαν ήσυχο..
Όμως η παντελονάτη στάση μου,δεν πέρασε απαρατήρητη από την Operatorska...
Kαι κάπως έτσι,γνωρίστηκα με τους...............,αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία..