Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω προσφατα σχετικα γαμησα μια απο μολδαβια με παιδι 10 ετων..μ ειπε οτι αυτος που τη γαμησε και τη γκαστρωσε,(ενας γαλλος) δε ξερει οτι το κρατησα...μπορει να παιζουν και τετοια γιατι οχι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρεις μέρες αφού γύρισε Τσεχία μου στέλνει φωτό με τη φάτσα της μαυρισμένη.Τι έγινε λέω?
Με έσπασε στο ξύλο ο άντρας μου λέει γιατί ήρθα Ελλάδα.Ρώταγε συνεχώς τι έκανες Ελλάδα,πες μου τι έκανες?
Είχα προλάβει να δω ημερομηνία γέννησης του μικρού όσο δεν πρόσεχε και δε συνέπιπτε με τις συνευρέσεις μας οπότε ήμουν ανακουφισμένος.Προφανώς η γκόμενα με είχε απατήσει με τον άντρα της.
Θυμάμαι να τη γαμάω στις τουαλέτες του Βενιζέλος πριν την αναχώρηση.Κακή ιδέα καθώς δίπλα μια άλλη περδότανε.
Οταν έφυγε η γκόμενα γνώρισα στο αεροδρόμιο μια εντυπωσιακή Σλοβάκα που μου είπε οτι είχε γκόμενο Κέρκυρα και ερχόταν τακτικά να τον επισκεφτεί αλλά τελευταία ήταν απογοητευμένη από αυτόν.Μου έδωσε το τηλέφωνο να την πάρω όταν γυρίσει Σλοβακία.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ λίγη από την αριστουργηματική ρωσική αρχιτεκτονική που θα απολαύσει κάποιος αν πάει μονιμάς.

Φαντάσου να βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πράγματα.Δεν είναι τυχαίο που τόσοι Ρώσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τη βότκα και τα Κροκοντίλ.

Μισθοί και τιμές στη Ρωσία.Οντως 500 δολλάρια το μήνα βγάζουν επαρχία στην καλύτερη.Οι γκόμενες ακόμα λιγότερα κάπου 300.Μπορείς να παίξεις καλή μπάλλα αλλά πάντα έχουν βλέψεις.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
Για όσους λένε οτι γουστάρουν να μείνουν επαρχιακή Ρωσία ένα βίντεο που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.

Ανέσεις ρωσικού τύπου.Και όμως πολλές γκόμενες που παρελαύνουν στολισμένες γυρνάνε σε τέτοια σπίτια.

Δε μιλάμε για πόλεις στου διαόλου τη μάνα αλλά 300 χιλιόμετρα από Μόσχα.Κατάθλιψη σκέτη.Ετσι ακριβώς είναι η ατμόσφαιρα όπως δείχνει το βίντεο.

Οκ, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα ειναι στοιχειωδως αξιοπρεπως.
Τι να κανουμε, εκει δεν ειχαν φθηνο ευρωπαϊκο χρημα, ή διακοποδανεια, και επιδοτησεις....
Ομως, στεκονται στα ποδια τους,
ενω η Ευρωπη, εγω βλεπω να παει απο το κακο στο χειροτερο...

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
931
Πόντοι
86
Καπου διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω για τον φιλο(εννοω τον φιλο αν δεν κανω λαθος με κατι φωτος που εδειξε και ειναι μπρουμητα στο πατωμα με κατι αστυνομικους) με τις εμπειριες που ειχε σε αυτες τις χωρες και ανεφερε οτι οι μισθοι εκει εχουν φτασει τα 1300 ευρω και πλεον δεν πεφτει πεινα αρα και οι γκομενες εχουν αλλες απαιτησεις πια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη οι μισθοι εκει να εχουν φθασει τοσο ψηλα ενω στην ελλαδα βασει του τελευταιου μνημονιου που θα μας παει τρενακι μεχρι το 2060 οπως αναφερουν τα μετρα που υπεγραψαν με μισθους-συνταξεις να καταληξουν την επομενη δεκαετια στην ελλαδα στα 400 ευρω συμφωνα με την οικονομικη συγκλιση που αναφερεται στο μνημονιο με μοντελο βουλγαριας-λετονιας??? Δηλαδη εδω ελλαδα ο μισθος και η συνταξη θα ειναι μαξιμουμ στα 400 ευρω και στις χωρες που ανεφερε ζουν με 1300 ευρω?

Στη βουλγαρια πχ ο μισθος ειναι 300 ευρω και ο Προεδρος της δημοκρατιας λαμβανει μηνιαιως 1000 ευρω. Ο δικος μας ελλαδα λαμβανει 20 χιλιαδες ευρω μηνιαιως. Στη δε λετονια που ειναι ακομη χειροτερα υπαρχουν μισθοι της ταξεως των 125 ευρω και συνταξεις των 110 ευρω.

Δηλαδη εμεις παμε προς πληρη βουλγαροποιηση-φτωχοποιηση και σε αυτες τις χωρες ζουν με 1000-1300 ευρω?

Εντυπωση μου εκανε αυτο που ανεφερε ο φιλος.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καπου διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω για τον φιλο(εννοω τον φιλο αν δεν κανω λαθος με κατι φωτος που εδειξε και ειναι μπρουμητα στο πατωμα με κατι αστυνομικους) με τις εμπειριες που ειχε σε αυτες τις χωρες και ανεφερε οτι οι μισθοι εκει εχουν φτασει τα 1300 ευρω και πλεον δεν πεφτει πεινα αρα και οι γκομενες εχουν αλλες απαιτησεις πια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη οι μισθοι εκει να εχουν φθασει τοσο ψηλα ενω στην ελλαδα βασει του τελευταιου μνημονιου που θα μας παει τρενακι μεχρι το 2060 οπως αναφερουν τα μετρα που υπεγραψαν με μισθους-συνταξεις να καταληξουν την επομενη δεκαετια στην ελλαδα στα 400 ευρω συμφωνα με την οικονομικη συγκλιση που αναφερεται στο μνημονιο με μοντελο βουλγαριας-λετονιας??? Δηλαδη εδω ελλαδα ο μισθος και η συνταξη θα ειναι μαξιμουμ στα 400 ευρω και στις χωρες που ανεφερε ζουν με 1300 ευρω?

Στη βουλγαρια πχ ο μισθος ειναι 300 ευρω και ο Προεδρος της δημοκρατιας λαμβανει μηνιαιως 1000 ευρω. Ο δικος μας ελλαδα λαμβανει 20 χιλιαδες ευρω μηνιαιως. Στη δε λετονια που ειναι ακομη χειροτερα υπαρχουν μισθοι της ταξεως των 125 ευρω και συνταξεις των 110 ευρω.

Δηλαδη εμεις παμε προς πληρη βουλγαροποιηση-φτωχοποιηση και σε αυτες τις χωρες ζουν με 1000-1300 ευρω?

Εντυπωση μου εκανε αυτο που ανεφερε ο φιλος.....

Είναι απλό το θέμα.Μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού οι μισθοί τείνουν στα προπολεμικά επίπεδα.Η Τσεχία προ του πολέμου είχε βιοτικό επίπεδο όσο η Αυστρία.Εκεί θα φτάσει.Η Πολωνία είχε το ίδιο επίπεδο με Ισπανία.Εκεί θα φτάσει.Η Ελλάδα θα πάει στο επίπεδο Βαλκανίων του 1938 που ήταν λίγο ανώτερη από Βουλγαρία,Ρουμανία.
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με Ουγγαρία,Βαλτική.Εκεί είναι πιο περίπλοκο το ζήτημα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
@Kman2 Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις ένα κανάλι youtube, ένα group στο telegram, ένα forum στο tapatalk κλπ, τέλος πάντων μία κοινότητα με ομοιδεάτες σου; Υπάρχουν άλλα άτομα στο ίδιο στυλ με εσένα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@Kman2 Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις ένα κανάλι youtube, ένα group στο telegram, ένα forum κλπ τέλος πάντων μία κοινότητα με ομοιδεάτες σου; Υπάρχουν άλλα άτομα στο ίδιο στυλ με εσένα;

Υπάρχουν μερικοί που εμπνέονται από εμένα και μου ζήτησαν την άδεια να εκδώσουν βιβλίο με ανθολογήματα από τις απόψεις μου.Επρεπε να το κάνω τότε να δώσω την άδεια μπορεί να κονόμαγα.Υπήρχε δίψα για γνώση και κόσμος που ενδιαφερόταν να μάθει τι πραγματικά παίζει στα μουνολίβαδα.
Βέβαια από την άλλη άποψη μπορεί και να είχα προκαλέσει τεράστια αντίδραση και να με είχαν θάψει φεμινιστές,πουσταίοι κτλ.Δεν ξέρεις πώς ακριβώς εξελίσσονται αυτά.Γενικά δεν τα αφήνουν τόσο εύκολα να αλωνίζεις δηλαδή.Αλλο τώρα σε ελληνικό φόρουμ που το διαβάζουν μερικές χιλιάδες και άλλο να γράφεις αγγλικά που έχουν πρόσβαση εκατομμύρια.Εκεί μπορεί να τον πιεις κλαρίνο δεν είναι έτσι απλά.Γενικά με θεωρούν απλά γραφικό γιατί δεν τα βάζω τα ζητήματα στη μαζική παραγωγή δεν απευθύνομαι στη μάζα οπότε δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα.Αν τα βάλεις στη μαζική παραγωγή παίρνει άλλες διαστάσεις το θέμα,αλλάζει και η αντιμετώπιση βέβαια αφού ο άλλος νιώθει απειλούμενος.
Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις μην τυχόν και προσβάλλεις τις ευαισθησίες διαφόρων ομάδων δεν μπορείς να είσαι στα αρχίδια μου εντελώς.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οκ, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα ειναι στοιχειωδως αξιοπρεπως.
Τι να κανουμε, εκει δεν ειχαν φθηνο ευρωπαϊκο χρημα, ή διακοποδανεια, και επιδοτησεις....
Ομως, στεκονται στα ποδια τους,
ενω η Ευρωπη, εγω βλεπω να παει απο το κακο στο χειροτερο...

Η γερμανική Ευρώπη μια χαρά πάει,προσέθεσε στο οπλοστάσιο τη βαλκανική και σλαβική ισχύ,τώρα ποιος μπορεί να αναμετρηθεί μαζί τους?Οι Αγγλοι νομίζουν οτι θα κάνουν παιχνίδι με τα πάκια,ένας Βαλκάνιος κάνει χαψιά 20 πάκια και 10 Αραβες,αυτό δεν το δέχονται οι Αγγλοσάξονες οτι ισχύει.
Τον κακό τους το φλάρο,νομίζουν κιόλας οτι μπορούν να μανουβράρουν.Η Γερμανία έχει αποκτήσει τεράστιο βάθος,δεν τους βλέπω καλά τους άλλους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν μερικοί που εμπνέονται από εμένα και μου ζήτησαν την άδεια να εκδώσουν βιβλίο με ανθολογήματα από τις απόψεις μου.Επρεπε να το κάνω τότε να δώσω την άδεια μπορεί να κονόμαγα.Υπήρχε δίψα για γνώση και κόσμος που ενδιαφερόταν να μάθει τι πραγματικά παίζει στα μουνολίβαδα.
Βέβαια από την άλλη άποψη μπορεί και να είχα προκαλέσει τεράστια αντίδραση και να με είχαν θάψει φεμινιστές,πουσταίοι κτλ.Δεν ξέρεις πώς ακριβώς εξελίσσονται αυτά.Γενικά δεν τα αφήνουν τόσο εύκολα να αλωνίζεις δηλαδή.Αλλο τώρα σε ελληνικό φόρουμ που το διαβάζουν μερικές χιλιάδες και άλλο να γράφεις αγγλικά που έχουν πρόσβαση εκατομμύρια.Εκεί μπορεί να τον πιεις κλαρίνο δεν είναι έτσι απλά.Γενικά με θεωρούν απλά γραφικό γιατί δεν τα βάζω τα ζητήματα στη μαζική παραγωγή δεν απευθύνομαι στη μάζα οπότε δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα.Αν τα βάλεις στη μαζική παραγωγή παίρνει άλλες διαστάσεις το θέμα,αλλάζει και η αντιμετώπιση βέβαια αφού ο άλλος νιώθει απειλούμενος.
Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις μην τυχόν και προσβάλλεις τις ευαισθησίες διαφόρων ομάδων δεν μπορείς να είσαι στα αρχίδια μου εντελώς.
Όντως έτσι είναι. Αλλά εννοούσα ότι δεν θα τα έγραφες χύμα όπως εδώ. Θέλει μία κάλυψη, πχ γνωριμίες με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, πώς να τις προσεγγίσεις, ποια είναι η νοοτροπία σε αυτές τις χώρες, σε ποια μέρη να κινείσαι κλπ. Τίποτα για χρηματικές δοσοληψίες δημόσια.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όχι πώς θα προσεγγίσεις το θέμα εσύ, αλλά πώς να κουμαντάρεις μία κοινότητα ετερόκλητων ατόμων που δεν έχουν αίσθηση της νομικής ευθύνης που έχεις και θα γράφουν ό,τι νάναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να προσαρμόζεσαι ανάλογα με την εποχή.Στα 2000s το PUA γαμούσε κι έδερνε,μετά άρχισα να βλέπω οτι το μέλλον πήγαινε στο σπονσοριλίκι.Ηταν φανερή η τάση από το 2011 κιόλας οτι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα και έπρεπε να προσαρμοστώ.Κάποια πράγματα μένουν σταθερά κάποια αλλάζουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως έτσι είναι. Αλλά εννοούσα ότι δεν θα τα έγραφες χύμα όπως εδώ. Θέλει μία κάλυψη, πχ γνωριμίες με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, πώς να τις προσεγγίσεις, ποια είναι η νοοτροπία σε αυτές τις χώρες, σε ποια μέρη να κινείσαι κλπ. Τίποτα για χρηματικές δοσοληψίες δημόσια.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όχι πώς θα προσεγγίσεις το θέμα εσύ, αλλά πώς να κουμαντάρεις μία κοινότητα ετερόκλητων ατόμων που δεν έχουν αίσθηση της νομικής ευθύνης που έχεις και θα γράφουν ό,τι νάναι.

Και ο roosh πήγε να κάνει το μάγκα και τον γαμήσανε.Του απαγορέψανε να πουλάει βιβλία στο άμαζον,του απαγόρευσαν την είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία,τον είχανε βάλει στη μαύρη λίστα στις ΗΠΑ,τον μπάναρε το youtube,απελπίστηκε και το έριξε στα θεία.
Και άλλοι φάγανε χοντρό πακέτο.Πού είναι ο Heartiste ο Julien Blanc και όλοι αυτοί οι μάγκες?

Και πώς γλυτώσανε τη φυλακή και τα γαμήσια θαύμα είναι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.255
Πόντοι
2.356
πραγα ημουν και και γω το 07...bombay,zlaty strom
Νομιζω ειχα περασει απο το πρωτο
big sister παιζει να ειμαι ο μονος απο εδω που μπηκε μεσα ,το ειχα ρωτησει παλια και στο θρεντ της Πραγας αν υπαρχει καποιος αλλος και δεν απαντησε κανεις. Καλη φαση απο αυτο που ειδα αν και δεν εφτασα μεχρι το τελος της διαδικασιας να κατεβω στην πισινα που ηταν γεματη με τα μουνια και γαμουσες τζαμπα μεχρι το πρωι :grin:
Με εβαλε μεσα ενας μαυρος που γνωρισα εκει ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Και ο roosh πήγε να κάνει το μάγκα και τον γαμήσανε.Του απαγορέψανε να πουλάει βιβλία στο άμαζον,του απαγόρευσαν την είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία,τον είχανε βάλει στη μαύρη λίστα στις ΗΠΑ,τον μπάναρε το youtube,απελπίστηκε και το έριξε στα θεία.
Και άλλοι φάγανε χοντρό πακέτο.Πού είναι ο Heartiste ο Julien Blanc και όλοι αυτοί οι μάγκες?

Και πώς γλυτώσανε τη φυλακή και τα γαμήσια θαύμα είναι.
Και γιατί τους αναφέρεις αυτούς τους δύο; Δηλαδή πιστεύεις ότι τους αδίκησε η κοινωνία; Από ό,τι βρήκα στο ιντερνέτ, έβγαλα το συμπέρασμα ότι μάλλον υπερέβησαν κατά πολύ τα όρια.
Ε άμα σκεφτόσουν να κάνεις παρόμοιες διδασκαλίες, θα είχες και συ προβλήματα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εχω να μπω μερες σοβαρα, και βλεπω το νημα προχωραει.

2012 Μπρνο, καταδρομικη επισκεψη με Γουιζ ερ, για ΣΚ. Χειμωνας. Τελη νοεμβριου αν θυμαμαι καλα.

Εχω παει με παρεα 2 ατομων. Μενουμε σε χοστελ, το οποιο σε καθε οροφο εχει ενα σαλονι,μπανιο και 2 δωματια. Το ενα εμεις, το αλλο κατι ασχετοι.

Βγαινουμε σε μπαρ, οπου γνωριζω μια 30αρα γκομενα, της οποιας οπως μου τονισε και η ιδια το παιδι ηταν στη μανα του πρωην της με τον πρωην. Το χοστελ ομως ηταν πιο κοντα. (οι αλλοι ειχαν χωθει σε κατι φοιτητριες του πανεπιστημιου)

Καθομαστε στο σαλονι για ενα χαλαρο ποτακι, με τα πολλα ξεκιναμε να το κανουμε εκει στον καναπε. Η τσεχα μιλφ απο πανω, τα ρουχα γυρω μας. Και τοτε γινεται το εξης απιστευτο, ερχονται οι του διπλανου δωματιου.

Η τυπισα παιρνει το μπουφαν και κολλαει πανω μου, με τροπο που φαινοταν οτι ειμασταν τσιτσιδοι αλλα δε φαινονταν οι φατσες. Αρχικα σιγη και μετα κατι γελια. Οι "γειτονες" μπαινουν στο δωματιο. Εγω με τη Τσεχα συνεχιζουμε. Σουρεαλ

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Παιδες ζηλευω αφορητα...

συνεχιστε εξιστορησεις....μιλαμε εχω ερωτευτει να σας διαβαζω..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Νομιζω ειχα περασει απο το πρωτο
big sister παιζει να ειμαι ο μονος απο εδω που μπηκε μεσα ,το ειχα ρωτησει παλια και στο θρεντ της Πραγας αν υπαρχει καποιος αλλος και δεν απαντησε κανεις. Καλη φαση απο αυτο που ειδα αν και δεν εφτασα μεχρι το τελος της διαδικασιας να κατεβω στην πισινα που ηταν γεματη με τα μουνια και γαμουσες τζαμπα μεχρι το πρωι :grin:
Με εβαλε μεσα ενας μαυρος που γνωρισα εκει ...
οι μαυροι και οι ιταλοι γαμουσανε καλα εκει...(και μενα για ιταλο με περναγανε)..το big sister δεν το θυμαμαι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.756
Πόντοι
3.936
@Kman2 Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις ένα κανάλι youtube, ένα group στο telegram, ένα forum στο tapatalk κλπ, τέλος πάντων μία κοινότητα με ομοιδεάτες σου; Υπάρχουν άλλα άτομα στο ίδιο στυλ με εσένα;
Βιντεάκια μόνο ο Δημητράκης, στην αρχή τα έλεγε ωραία και με χιούμορ. Μετά το γύρισε στην πεντάλφα (πιθανότατα τρολάρει για να προξενησει ενδιαφέρον με τον κλεομένη) και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Βιντεάκια μόνο ο Δημητράκης, στην αρχή τα έλεγε ωραία και με χιούμορ. Μετά το γύρισε στην πεντάλφα (πιθανότατα τρολάρει για να προξενησει ενδιαφέρον με τον κλεομένη) και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα
ρε Νιο πες και εσυ καμια ιστορια.

πως σου τρωγανε τη θεση στο μπουρδελο οι πακιστανοι και οι αλβανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom