Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εγω προσφατα σχετικα γαμησα μια απο μολδαβια με παιδι 10 ετων..μ ειπε οτι αυτος που τη γαμησε και τη γκαστρωσε,(ενας γαλλος) δε ξερει οτι το κρατησα...μπορει να παιζουν και τετοια γιατι οχι
Για όσους λένε οτι γουστάρουν να μείνουν επαρχιακή Ρωσία ένα βίντεο που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.
Ανέσεις ρωσικού τύπου.Και όμως πολλές γκόμενες που παρελαύνουν στολισμένες γυρνάνε σε τέτοια σπίτια.
Δε μιλάμε για πόλεις στου διαόλου τη μάνα αλλά 300 χιλιόμετρα από Μόσχα.Κατάθλιψη σκέτη.Ετσι ακριβώς είναι η ατμόσφαιρα όπως δείχνει το βίντεο.
Καπου διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω για τον φιλο(εννοω τον φιλο αν δεν κανω λαθος με κατι φωτος που εδειξε και ειναι μπρουμητα στο πατωμα με κατι αστυνομικους) με τις εμπειριες που ειχε σε αυτες τις χωρες και ανεφερε οτι οι μισθοι εκει εχουν φτασει τα 1300 ευρω και πλεον δεν πεφτει πεινα αρα και οι γκομενες εχουν αλλες απαιτησεις πια.
Πως γινεται αυτο δηλαδη οι μισθοι εκει να εχουν φθασει τοσο ψηλα ενω στην ελλαδα βασει του τελευταιου μνημονιου που θα μας παει τρενακι μεχρι το 2060 οπως αναφερουν τα μετρα που υπεγραψαν με μισθους-συνταξεις να καταληξουν την επομενη δεκαετια στην ελλαδα στα 400 ευρω συμφωνα με την οικονομικη συγκλιση που αναφερεται στο μνημονιο με μοντελο βουλγαριας-λετονιας??? Δηλαδη εδω ελλαδα ο μισθος και η συνταξη θα ειναι μαξιμουμ στα 400 ευρω και στις χωρες που ανεφερε ζουν με 1300 ευρω?
Στη βουλγαρια πχ ο μισθος ειναι 300 ευρω και ο Προεδρος της δημοκρατιας λαμβανει μηνιαιως 1000 ευρω. Ο δικος μας ελλαδα λαμβανει 20 χιλιαδες ευρω μηνιαιως. Στη δε λετονια που ειναι ακομη χειροτερα υπαρχουν μισθοι της ταξεως των 125 ευρω και συνταξεις των 110 ευρω.
Δηλαδη εμεις παμε προς πληρη βουλγαροποιηση-φτωχοποιηση και σε αυτες τις χωρες ζουν με 1000-1300 ευρω?
Εντυπωση μου εκανε αυτο που ανεφερε ο φιλος.....
@Kman2 Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις ένα κανάλι youtube, ένα group στο telegram, ένα forum κλπ τέλος πάντων μία κοινότητα με ομοιδεάτες σου; Υπάρχουν άλλα άτομα στο ίδιο στυλ με εσένα;
Οκ, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα ειναι στοιχειωδως αξιοπρεπως.
Τι να κανουμε, εκει δεν ειχαν φθηνο ευρωπαϊκο χρημα, ή διακοποδανεια, και επιδοτησεις....
Ομως, στεκονται στα ποδια τους,
ενω η Ευρωπη, εγω βλεπω να παει απο το κακο στο χειροτερο...
Όντως έτσι είναι. Αλλά εννοούσα ότι δεν θα τα έγραφες χύμα όπως εδώ. Θέλει μία κάλυψη, πχ γνωριμίες με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, πώς να τις προσεγγίσεις, ποια είναι η νοοτροπία σε αυτές τις χώρες, σε ποια μέρη να κινείσαι κλπ. Τίποτα για χρηματικές δοσοληψίες δημόσια.Υπάρχουν μερικοί που εμπνέονται από εμένα και μου ζήτησαν την άδεια να εκδώσουν βιβλίο με ανθολογήματα από τις απόψεις μου.Επρεπε να το κάνω τότε να δώσω την άδεια μπορεί να κονόμαγα.Υπήρχε δίψα για γνώση και κόσμος που ενδιαφερόταν να μάθει τι πραγματικά παίζει στα μουνολίβαδα.
Βέβαια από την άλλη άποψη μπορεί και να είχα προκαλέσει τεράστια αντίδραση και να με είχαν θάψει φεμινιστές,πουσταίοι κτλ.Δεν ξέρεις πώς ακριβώς εξελίσσονται αυτά.Γενικά δεν τα αφήνουν τόσο εύκολα να αλωνίζεις δηλαδή.Αλλο τώρα σε ελληνικό φόρουμ που το διαβάζουν μερικές χιλιάδες και άλλο να γράφεις αγγλικά που έχουν πρόσβαση εκατομμύρια.Εκεί μπορεί να τον πιεις κλαρίνο δεν είναι έτσι απλά.Γενικά με θεωρούν απλά γραφικό γιατί δεν τα βάζω τα ζητήματα στη μαζική παραγωγή δεν απευθύνομαι στη μάζα οπότε δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα.Αν τα βάλεις στη μαζική παραγωγή παίρνει άλλες διαστάσεις το θέμα,αλλάζει και η αντιμετώπιση βέβαια αφού ο άλλος νιώθει απειλούμενος.
Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις μην τυχόν και προσβάλλεις τις ευαισθησίες διαφόρων ομάδων δεν μπορείς να είσαι στα αρχίδια μου εντελώς.
Όντως έτσι είναι. Αλλά εννοούσα ότι δεν θα τα έγραφες χύμα όπως εδώ. Θέλει μία κάλυψη, πχ γνωριμίες με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, πώς να τις προσεγγίσεις, ποια είναι η νοοτροπία σε αυτές τις χώρες, σε ποια μέρη να κινείσαι κλπ. Τίποτα για χρηματικές δοσοληψίες δημόσια.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι όχι πώς θα προσεγγίσεις το θέμα εσύ, αλλά πώς να κουμαντάρεις μία κοινότητα ετερόκλητων ατόμων που δεν έχουν αίσθηση της νομικής ευθύνης που έχεις και θα γράφουν ό,τι νάναι.
Νομιζω ειχα περασει απο το πρωτοπραγα ημουν και και γω το 07...bombay,zlaty strom
Και γιατί τους αναφέρεις αυτούς τους δύο; Δηλαδή πιστεύεις ότι τους αδίκησε η κοινωνία; Από ό,τι βρήκα στο ιντερνέτ, έβγαλα το συμπέρασμα ότι μάλλον υπερέβησαν κατά πολύ τα όρια.Και ο roosh πήγε να κάνει το μάγκα και τον γαμήσανε.Του απαγορέψανε να πουλάει βιβλία στο άμαζον,του απαγόρευσαν την είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία,τον είχανε βάλει στη μαύρη λίστα στις ΗΠΑ,τον μπάναρε το youtube,απελπίστηκε και το έριξε στα θεία.
Και άλλοι φάγανε χοντρό πακέτο.Πού είναι ο Heartiste ο Julien Blanc και όλοι αυτοί οι μάγκες?
Και πώς γλυτώσανε τη φυλακή και τα γαμήσια θαύμα είναι.
οι μαυροι και οι ιταλοι γαμουσανε καλα εκει...(και μενα για ιταλο με περναγανε)..το big sister δεν το θυμαμαιΝομιζω ειχα περασει απο το πρωτο
big sister παιζει να ειμαι ο μονος απο εδω που μπηκε μεσα ,το ειχα ρωτησει παλια και στο θρεντ της Πραγας αν υπαρχει καποιος αλλος και δεν απαντησε κανεις. Καλη φαση απο αυτο που ειδα αν και δεν εφτασα μεχρι το τελος της διαδικασιας να κατεβω στην πισινα που ηταν γεματη με τα μουνια και γαμουσες τζαμπα μεχρι το πρωι
Με εβαλε μεσα ενας μαυρος που γνωρισα εκει ...
Μαν, τα χόστελ είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του...Μενουμε σε χοστελ,
Βιντεάκια μόνο ο Δημητράκης, στην αρχή τα έλεγε ωραία και με χιούμορ. Μετά το γύρισε στην πεντάλφα (πιθανότατα τρολάρει για να προξενησει ενδιαφέρον με τον κλεομένη) και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα@Kman2 Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνεις ένα κανάλι youtube, ένα group στο telegram, ένα forum στο tapatalk κλπ, τέλος πάντων μία κοινότητα με ομοιδεάτες σου; Υπάρχουν άλλα άτομα στο ίδιο στυλ με εσένα;
ρε Νιο πες και εσυ καμια ιστορια.Βιντεάκια μόνο ο Δημητράκης, στην αρχή τα έλεγε ωραία και με χιούμορ. Μετά το γύρισε στην πεντάλφα (πιθανότατα τρολάρει για να προξενησει ενδιαφέρον με τον κλεομένη) και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα