Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ναι, γιατι πολλες μεγαλες εταιριες εχουν εκει τη φορολογικη εδρα.η ιρλανδία 90 χιλιάρικα? μην τρελαθούμε
αν και οι μισθοι ειναι καλοι, αυτο κανει τη διαφορα
ναι, γιατι πολλες μεγαλες εταιριες εχουν εκει τη φορολογικη εδρα.η ιρλανδία 90 χιλιάρικα? μην τρελαθούμε
ωπα τα μπερδευεις λιγοΠήγα Εσθονία Λετονία Βαλτική μετά από 23 χρονια
Ο μοναδικός εδώ με σπουδές στο σλαβικό τόξο κ slavic euro trip από τα 1990's
Καλό είναι να μη γράφετε ασυναρτητα πράγματα
Η Εσθονία έχει 36 χιλιάδες εισόδημα δολάρια ετήσιο
Μια υπάλληλος στα Μικέλ στη Βουλγαρία απλή κοπέλα παίρνει 1000-1200 λέβα
Μερικοί ξερολλες του πληκτρολογίου να μη γράφετε βλακείες
Δυστυχώς πλην δημοσίου κ συνταξεων ,,οι μισθοί είναι σλαβικοι πλέον στην Ελλάδα
Αν δεν είχαμε θάλασσα κ ήλιο θα ήμασταν μια χώρα σαν τη Ρουμανία ή Βοσνία
Ένιωσα ντροπή τη περασμένη εβδομάδα που το 1998 Βαλτική που ήμουν τούς κορόιδευα κ τώρα είναι πιο μπροστά
Όσο για ιστορίες πολλές κ άπειρες σε Μόσχα Πράγα σοφία βουκουρεστι Μινσκ λβωβ Βίλνα Βαρσοβία στα 90"s
Ούτε αεροπορικά πολλά τότε ούτε κινητά ούτε ίντερνετ
Γίναμε χωματερή της Ευρώπης για το μεταναστευτικό κ χώρα εξάρτωμενη από δανεισμό για να καλύπτει της υπέρογκες ανελαστικες δαπάνες ώστε με τον δανεισμό να εξαρτωμαστε πολιτικοοικονομικα από τους δανειστες σσ γερμανους
Tσεχοι Εσθονοί σλοβένοι Σλοβάκοι Μαλτέζοι Κύπριοι πορτογαλοι λεττονοι Λιθουανοί
Μας περασαν
Ναι αλλά η ποιότητα ζωής σου εξαρτάται από την αγοραστική δυναμη κ το ονομαστικο επιρρεαζει τον εξωτερικό δανεισμό σου κ όπως ξέρεις οι Έλληνες είναι υπερδανεισμενοιωπα τα μπερδευεις λιγο
αλλο αγοραστικη δυναμη κι αλλο ονομαστικη αξια
σαν ονομαστικη αξια ειμαστε ακομα αρκετα παραπανω
αντε και σε εχω σε εκτιμηση
κλασικες ελληνικες εξυπναδες. τσιμπαωπα τα μπερδευεις λιγο
Κατάλογο ονομαστική αξίας κατά κεφαλήν σου έστειλαωπα τα μπερδευεις λιγο
Kαταλογο ονομαστική σου έστειλαωπα τα μπερδευεις λιγο
το βιζενγκραντ εχει τεχνολογικες εταιριες, λιγο τουρισμο και αυτοκινητοβιομηχανιεςΚατάλογο ονομαστική αξίας κατά κεφαλήν σου έστειλα
Kαταλογο ονομαστική σου έστειλα
List of countries by GDP (nominal) per capita - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Ο Μητσοτάκης έριξε αρκετές θέσεις λόγω κοβιντ την Ελλάδα ενώ Σλοβακία Λεττονία Λιθουανία μας περασαν
Aυτο έστειλα κ εγώ του 2021κλασικες ελληνικες εξυπναδες. τσιμπα
List of countries by GDP (PPP) per capita - Wikipedia
en.wikipedia.org
Το δημόσιο και αν έχει θρέψει.. και θρέφει. Ολόκληρες γενιες Μητσο..Η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα που έχει μείνει.Δημόσιο for ever,όλοι οι άλλοι στα σκουπίδια
αν εξαιρεσουμε τα φρουτα και τα λαχανικα, οι τιμες ειναι δυτικης ευρωπηςAυτο έστειλα κ εγώ του 2021
Κ μάλιστα του κοβιντ τα μέτρα μας φτωχοποιησαν ακόμη περισσότερο
Κ δε θα σχολιάσω
Ότι δε. Είναι μόνο ο μισθός αλλά κ αυτό που βλεπεις
Τα ελληνικά μάρκετ είναι κ 20 τοις εκατό ακριβότερα από πρώην ανατολικό μπλοκ
Σλοβενία Εσθονία Λετονία Κροατία Τσεχία πας κ βλέπεις οργάνωση καθαριότητα παντουτο βιζενγκραντ εχει τεχνολογικες εταιριες, λιγο τουρισμο και αυτοκινητοβιομηχανιες
η ελλαδα τι εχει?
Ναυτιλια? Δε τη δουλευουν ελληνες, το κεφαλαιο ειναι μονο. Και τουρισμο.
Χωρις τουρισμο, Βουλγαρια θα ειμασταν
Σε κάθε χώρα λόγω δουλειάς βλέπω τα σούπερ μάρκετ τις τιμές κ όντως κ στα φρούτα λαχανικά είμαστε πιο φτηνή μόνο στα εποχήςαν εξαιρεσουμε τα φρουτα και τα λαχανικα, οι τιμες ειναι δυτικης ευρωπης
ο ελληνας εχει μεινει πισω στα μυαλα. εχει ακομα στερεοτυπα για τους σλαβους.Σε κάθε χώρα λόγω δουλειάς βλέπω τα σούπερ μάρκετ τις τιμές κ όντως κ στα φρούτα λαχανικά είμαστε πιο φτηνή μόνο στα εποχής
Στα υπόλοιπα τιμές δυτικής Ευρώπης κ 20% πιο ακριβά από πρώην ανατολικό μπλοκ
Μιας και αναφέρθηκε η ναυτιλία...
Σάλος από απαράδεκτες δηλώσεις του εφοπλιστή Λασκαρίδη
Τι είπε σε Πορτογάλους δημοσιογράφους.www.capital.gr
αφου η ελλαδα δε παραγει τιποτα.Κάποτε κορόιδευα Φιλιππούπολη κ Μόσχα που κάποια κτήρια δεν είχαν θέρμανση κ ήταν με ηλεκτρικά σώματα
Επίσης χαλασμενα Ασανσέρ ενώ κόσμος έψαχνε σκουπίδια κ σαν φοιτητές Έλληνες γελούσαμε κ τους ειρωνευομασταν
Αμάξια παλιά απαρχαιωμένα
Κ πλέον τα λουζομε στη χώρα μου πχ πολυκατοικίες δίχως θέρμανση ,λόγω ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο.
Αμάξια μέσος όρος 14 χρόνων στην Ελλάδα
Ασανσέρ που δεν δουλεύουν λόγω συντήρησης
Δυστυχώς εμένα με πονάνε αυτά που βλέπω πιο πολύ διότι τα κορόιδευα κ πλέον τα ζω κ τα λούζομαι στην πατρίδα μου
Το χειρότερο δεν είναι ότι κλείσαμε εργοστάσια κ βιοτεχνίες διότι αυτές χτίζονται μέσα σε δύο τρία χρόνια!!,,,το χειρότερο είναι ότι σαράντα χρόνια τώρα αλλοιώθηκε η νοοτροπίας της δημιουργίας του Έλληνα ,,,,φτιάχνοντας ντεπεληδες δημόσιους ,,πρόωρους συνταξιούχους κ νέα παιδιά χωρίς όραμα κ ρίσκο που θα παν να δουλέψουν για πεντακόσια ευρώαφου η ελλαδα δε παραγει τιποτα.
και απο εκει που δε παραγει τιποτα να ακουμε μαλακιες για εργαζομενους εξ αποστασεως,τεχνολογικες επενδυσεις κλπ.
θα μπολιασουμε εργατικους πακηδες και ολα θα φτιαξουνΤο χειρότερο δεν είναι ότι κλείσαμε εργοστάσια κ βιοτεχνίες διότι αυτές χτίζονται μέσα σε δύο τρία χρόνια!!,,,το χειρότερο είναι ότι σαράντα χρόνια τώρα αλλοιώθηκε η νοοτροπίας της δημιουργίας του Έλληνα ,,,,φτιάχνοντας ντεπεληδες δημόσιους ,,πρόωρους συνταξιούχους κ νέα παιδιά χωρίς όραμα κ ρίσκο που θα παν να δουλέψουν για πεντακόσια ευρώ
Κ δυστυχώς αυτό για να αλλάξει θέλει μια γενιά ενώ εργοστάσια χτίζονται σε δύο τρία χρόνια όπως είπα
Έχει κ αξία εργατικά πακιστανακια που αν είναι χρήσιμοι σε τους κρατήσουμεθα μπολιασουμε εργατικους πακηδες και ολα θα φτιαξουν