Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Έχει κ αξία εργατικά πακιστανακια που αν είναι χρήσιμοι σε τους κρατήσουμε
Ασφαλώς το 90 % είναι άχρηστοι που τους έστειλαν οι κυβερνήσεις τους κ τους δέχτηκε το δυτικό κεφάλαιο ώστε να κρατήσει χαμηλά τους ευρωπαϊκούς μισθούς πχ Ελλάδος
Αύριο αν θέλει η πολιτική ηγεσία διαλέγει ποιοι είναι χρήσιμοι κ τους υπόλοιπους απορρίπτει το άσυλο κ τους στέλνει στη χώρα τους
δε θελει ομως

συνταξιουχοι, ενστολοι, δημοσιοι και βυσματα και ολοι οι αλλοι στην πυρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
δε θελει ομως

συνταξιουχοι, ενστολοι, δημοσιοι και βυσματα και ολοι οι αλλοι στην πυρα
Κάναμε αίτηση πριν εφτά μέρες σύλλογος εξαγωγέων της περιοχής μου ότι όσοι είμαστε κάτω των πενήντα να πάρουμε προτεραιότητα λόγω των συχνών ταξιδιών μας με κάποιο εμβόλιο εκτός άστρα ζενέκα ώστε να πάρουμε το γρηγορότερο το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Όχι ότι έχουμε θέμα με το εμβόλιο αρτρα ζενέκα αλλά διότι αν το κάνεις τώρα σημαίνει μέσα Αυγούστου θα πάρεις πιστοποιητικό

Λοιπόν η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι δεν προβλέπεται ,,,,έτσι ξερά
Όμως για την κουράδα το δυ που δουλεύει μέσω home office προβλέπεται να εμβολιαστεί πρώτος με φαιζερ η το κωλαρα ανθυπασπιστή που είναι σε μια θέση κρυμμένη πάλι προβλέπεται

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί κούραδες λεκέδες μιλαμε

Τσπ off topic είμαστε αετε μου

Σορρυ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιος μας περναει?

Η Τσεχία έχει ξεπεράσει την Ελλάδα από το 2012,η Σλοβακία από 2014,η Πολωνία από το 2015,η Εσθονία από το 2016 η Ουγγαρία από το 2018,η Λιθουανία,Λεττονία από το 2020.
Η Ελλάδα τώρα συναγωνίζεται Ρουμανία,Βουλγαρία,Κροατία που σιγά σιγά μας πιάνουν.Η Τουρκία παίζει και να μας πέρασε κάποια στιγμή πέρυσι.
Με χρέος 220% στο ΑΕΠ η μόνη προοπτική είναι η βαρουφάκειος λύση να μας χαρίζουν 200 δις κάθε δεκαετία οι Ευρωπαίοι με δανεισμό και κούρεμα χρέους.Για να τους πείσει όμως κάποιος να το κάνουν αυτό χρειάζεται μια προσωπικότητα όπως του Βαρουφάκη,αλλιώς χλωμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το χειρότερο δεν είναι ότι κλείσαμε εργοστάσια κ βιοτεχνίες διότι αυτές χτίζονται μέσα σε δύο τρία χρόνια!!,,,το χειρότερο είναι ότι σαράντα χρόνια τώρα αλλοιώθηκε η νοοτροπίας της δημιουργίας του Έλληνα ,,,,φτιάχνοντας ντεπεληδες δημόσιους ,,πρόωρους συνταξιούχους κ νέα παιδιά χωρίς όραμα κ ρίσκο που θα παν να δουλέψουν για πεντακόσια ευρώ
Κ δυστυχώς αυτό για να αλλάξει θέλει μια γενιά ενώ εργοστάσια χτίζονται σε δύο τρία χρόνια όπως είπα

Αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα στις κομμουνιστικές χώρες είχαν μάθει στην τεμπελιά και να τα περιμένουν όλα έτοιμα από το κράτος για αυτό άργησαν να ανακάμψουν.Επρεπε να φύγει πρώτα η παλιά γενιά.Το ίδιο και Ελλάδα πρέπει να φύγει μια γενιά τουλάχιστον για να πάρει μπροστά η χώρα οπότε η κρίση θα κρατήσει μια εικοσαετία τουλάχιστον.
Υστερα η Ελλάδα έχει διώξει όλα τα μηχανάκια,τους πιο παραγωγικούς και δυναμικούς τύπους που τα πράττουν στο εξωτερικό.Στην Ελλάδα είχαν ελεεινή αντιμετώπιση και επειδή ξέρουν οτι αν γυρίσουν θα επωμιστούν και τα βάρη των υπολοίπων αποκλείεται να το κάνουν.Οπότε μένει σα μόνη διέξοδος το μπόλιασμα.

Η Ελλάδα ουσιαστικά δικαίως τα παθαίνει γιατί οι Ελληνες πολέμησαν για τον κομμουνισμό.Και ενώ οι Δυτικοί μας έσωσαν ουσιαστικά από τους εαυτούς μας,ξαναέφεραν δημόσιο,δαπάνες,δανεισμό κτλ.
Οι Πολωνοί δεν ήθελαν τον κομμουνισμό τους τον επέβαλαν για γεωστρατηγικούς λόγους ενώ είχαν πολεμήσει στο δυτικό στρατόπεδο.Και όμως ανέκαμψαν πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν όλοι και σήμερα παίζουν μπάλα στα ευρωπαικά σαλόνια.
Που σημαίνει οτι όντως αξίζανε αλλά τους έπνιγαν οι γείτονες.Οι Τσέχοι απλά επανεργοποίησαν τις παλιές εμπορικές οδούς της Αυστροουγγαρίας και θερίζουν.Η Βοημία ήταν η πλουσιότερη περιοχή της Αυστροουγγαρίας,πλουσιότερη από την Αυστρία.

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.234
Πόντοι
3.820
Σλοβενία Εσθονία Λετονία Κροατία Τσεχία πας κ βλέπεις οργάνωση καθαριότητα παντου
διαβαζοντας στη προηγουμενη σελιδα αυτο ηθελα να γραψω..επαθα πλακα το 16 οταν πηγα βιλνιους ριγα με το ποσο καθαρα ηταν..και η γενικοτερη ατμοσφαιρα οργανωσης και νοοτροποιας,εβλεπες να σταματουν τα αυτοκινητα να περασουν οι πεζοι,ουτε γκραφιτι σε κτηρια,κοσμος καλοντυμενος,τα περισσοτερα μουνακια στην πενα,ακριβα αυτοκινητα κατα κορον,και 5-6 φορες που εχω ξαναπαει βελτιωνονται συνεχως..δυστυχως,μακραν πολυ καλυτερα απο την αθηνα και ειδικα το ιστορικο κεντρο..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
οι μαυροι και οι ιταλοι γαμουσανε καλα εκει...(και μενα για ιταλο με περναγανε)..το big sister δεν το θυμαμαι
Συνηθως και μενα για ιταλο ... απο το μολντοβα μεχρι το αμερικα ,ειχε καταντησει λιγο κουραστικο

To big sister δεν ηταν μπαρ η κλαμπ αλλα κατι διαφορετικο οπως υποδηλωνει και το ονομα του :grin:

μου εδωσε ο Τσεχος να υπογραψω το συμβολαιο που μεσα στους ορους ηταν φυσικα και η βιντεοσκοπηση ,εκανε πισω ομως ο φιλος που ημουνα μαζι ,υπηρχαν απιστευτες γκομενες μεσα.
μπορει να ειμασταν και οι μοναδικοι ελληνες που καταδυθηκαμε στα αδυτα του αν και οχι μεχρι το τελικο σταδιο ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η Τσεχία έχει ξεπεράσει την Ελλάδα από το 2012,η Σλοβακία από 2014,η Πολωνία από το 2015,η Εσθονία από το 2016 η Ουγγαρία από το 2018,η Λιθουανία,Λεττονία από το 2020.
Η Ελλάδα τώρα συναγωνίζεται Ρουμανία,Βουλγαρία,Κροατία που σιγά σιγά μας πιάνουν.Η Τουρκία παίζει και να μας πέρασε κάποια στιγμή πέρυσι.
Με χρέος 220% στο ΑΕΠ η μόνη προοπτική είναι η βαρουφάκειος λύση να μας χαρίζουν 200 δις κάθε δεκαετία οι Ευρωπαίοι με δανεισμό και κούρεμα χρέους.Για να τους πείσει όμως κάποιος να το κάνουν αυτό χρειάζεται μια προσωπικότητα όπως του Βαρουφάκη,αλλιώς χλωμό.

Αν βλέπει κάποιος μόνο δ.υ,βύσματα,συνταξιούχους που τσιμπάνε ακόμα τα 1000+ ,τα τρώνε στις ταβέρνες και στα ψώνια και χαρτζηλικώνουν και παιδιά/εγγόνια,ε ναι έτσι έχουμε καλύτερο βιοτικό επίπεδο απ'τις τσεχίες και τις πολωνίες.Έρχεται ο ξένος μας βλέπει ξάπλα με το φραπέ,τη σαγιονάρα και το γυαλί ηλίου και λέει ω ρε πούστη τί ωραία ζούνε αυτοί οι Έλληνες

Πού να ξέρουν δηλαδή ότι οι πιο πολλοί είναι με 5 ευρώ στην τσέπη απ'τη γιαγιά τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν βλέπει κάποιος μόνο δ.υ,βύσματα,συνταξιούχους που τσιμπάνε ακόμα τα 1000+ ,τα τρώνε στις ταβέρνες και στα ψώνια και χαρτζηλικώνουν και παιδιά/εγγόνια,ε ναι έτσι έχουμε καλύτερο βιοτικό επίπεδο απ'τις τσεχίες και τις πολωνίες.Έρχεται ο ξένος μας βλέπει ξάπλα με το φραπέ,τη σαγιονάρα και το γυαλί ηλίου και λέει ω ρε πούστη τί ωραία ζούνε αυτοί οι Έλληνες

Πού να ξέρουν δηλαδή ότι οι πιο πολλοί είναι με 5 ευρώ στην τσέπη απ'τη γιαγιά τους

Οι παππούδες,γενιά του Πολυτεχνείου όντως ζούνε καλύτερα Ελλάδα από ό,τι οι συνομίληκοί τους στις τέως κομμουνιστικές χώρες.Οι νέοι όμως είναι για λύπηση.Ο Τσέχος νέος βγάζει τα διπλά από τον Ελληνα της ίδιας ηλικίας χαλαρά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω ραντεβού με την Πολωνέζα τριαντάρα που γνώρισα ντίσκο το 2014 τη νύχτα που τσακώθηκα με το roosh.Η γκόμενα μου λέει οτι θα με περιμένει Πόζναν έξω από το sex shop.Συναντιόμαστε και είναι σε έξαψη.Μπαίνει σεξ σοπ και αγοράζει ένα μαστίγιο,μπότες και gag.Μπαίνουμε ξενοδοχείο γδύνεται φοράει τις σέξυ μπότες και τις ζαρτιέρες,ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να μαστιγώνει το μουνί της.
Μετά μου δίνει το μαστίγιο και συνεχίζω το έργο.Μαστιγιές σε βυζιά,κοιλιά,ρώγες με τη γκόμενα να βογκάει από ευχαρίστηση.
Μετά γυρνάει 180 μοίρες με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι.Ερχομαι από πάνω όχι μου λέει θα έρθεις πίσω από το κεφάλι μου.Ηθελε throat fucking.Τον χώνω μέχρι το λαιμό η γκόμενα να μην μπορεί να αναπνεύσει.Τον βγάζω λίγο να πάρει ανάσα και τον ξαναχώνω.Ταυτόχρονα μαστιγώματα.Η τύπισσα να χύνει από ηδονή.
Στο αποκορύφωμα την σκεπάζω με τα οπίσθια επιδίδεται σε μανιασμένο γλυφοκώλι μέχρι που χύνω στη μάπα της.Την έκανα λούτσα τελείως.Να έχει κατευχαριστηθεί να απλώνει τα χύσια στα βυζιά της.
Δεν παίζονται οι Πολωνέζες σκέφτομαι στο σεξ.Καλές όλες αλλά όταν πάρουν μπροστά οι πολωνικές μηχανές τα υπόλοιπα ωχριούν σε σύγκριση.
Τη ρωτάω τι θα έλεγε για ένα κατούρημα.Ναι μου λέει,θέλω αλλά δε θέλω να κατουρήσω.Θέλω να με κατουρήσεις εσύ.Βεβαίως λέω υπακούοντας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Εχω ραντεβού με την Πολωνέζα τριαντάρα που γνώρισα ντίσκο το 2014 τη νύχτα που τσακώθηκα με το roosh.Η γκόμενα μου λέει οτι θα με περιμένει Πόζναν έξω από το sex shop.Συναντιόμαστε και είναι σε έξαψη.Μπαίνει σεξ σοπ και αγοράζει ένα μαστίγιο,μπότες και gag.Μπαίνουμε ξενοδοχείο γδύνεται φοράει τις σέξυ μπότες και τις ζαρτιέρες,ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να μαστιγώνει το μουνί της.
Μετά μου δίνει το μαστίγιο και συνεχίζω το έργο.Μαστιγιές σε βυζιά,κοιλιά,ρώγες με τη γκόμενα να βογκάει από ευχαρίστηση.
Μετά γυρνάει 180 μοίρες με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι.Ερχομαι από πάνω όχι μου λέει θα έρθεις πίσω από το κεφάλι μου.Ηθελε throat fucking.Τον χώνω μέχρι το λαιμό η γκόμενα να μην μπορεί να αναπνεύσει.Τον βγάζω λίγο να πάρει ανάσα και τον ξαναχώνω.Ταυτόχρονα μαστιγώματα.Η τύπισσα να χύνει από ηδονή.
Στο αποκορύφωμα την σκεπάζω με τα οπίσθια επιδίδεται σε μανιασμένο γλυφοκώλι μέχρι που χύνω στη μάπα της.Την έκανα λούτσα τελείως.Να έχει κατευχαριστηθεί να απλώνει τα χύσια στα βυζιά της.
Δεν παίζονται οι Πολωνέζες σκέφτομαι στο σεξ.Καλές όλες αλλά όταν πάρουν μπροστά οι πολωνικές μηχανές τα υπόλοιπα ωχριούν σε σύγκριση.
Τη ρωτάω τι θα έλεγε για ένα κατούρημα.Ναι μου λέει,θέλω αλλά δε θέλω να κατουρήσω.Θέλω να με κατουρήσεις εσύ.Βεβαίως λέω υπακούοντας.
Αρχοντικη συνευρεση

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αν ζούσε το νικνέιμ του πορδομετανάστη θα έγραφε τις τιμές στους κιμάδες και τα λάχανα στα ρωσικά μάρκετ ανά πενταετία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα δεν ειμαστε και Δανια του Νοτου.

Και καποτε ειμασταν ετη φωτος μπροστα απο τους Σλαβους, πλεον οχι. καποιοι μας περνανε κιολας
επειδη ανεβηκαν αυτοι 300% και εμεις 30% σε σχεση με το 2001

οχι γιατι πεσαμε εμεις .

και ηταν αναμενομενο αφου βγηκαν απο οικονομικη καταστροφη (δεκαετιες κομμουνισμου ηταν αυτες δεν ηταν παιξε γελασε) καποια στιγμη να παρουν τα πανω τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταφτάνω Πόζναν για πρώτη φορά το 2008 όπου με περιμένει η Πολωνέζα γκόμενα που είχα φέρει Αθήνα.Η τύπισσα κλασσική Πολωνέζα μαυρομάλλα της βαθιάς επαρχίας.20 ετών,δούλευε σε salon fryzierski(κομμώτρια).Εχει έρθει με λεωφορείο από την πόλη της για καυτό Σαββατόβραδο.
Μπαίνουμε ξενοδοχείο(κομμουνιστικού τύπου) αρχίζει θεικό μπούκι,απεριόριστο γλυφοκώλι.Μιλάμε να γλύφει με τις ώρες.Μετά βγάζει έναν αναπτήρα τον ανάβει και αρχίζει να παίζει ρυθμικά τη γλώσσα της πάνω στη φωτιά.Βλέπω στην τσέπη της ένα πακέτο τσιγάρα.
Είχαμε κανονίσει να αγοράσει πριν έρθει τσιγάρα για να της κάψω τα βυζιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μετά από σκληρά σκηνικά κατουράω τη γκόμενα στο στόμα και είναι πανευτυχής.Της προτείνω να βγούμε στα κλαμπς της παλιάς πόλης.Οχι μου λέει,θέλω να κοιμηθώ.
Εντάξει λέω,την αφήνω στο ξενοδοχείο και ξεχύνομαι στα κλαμπς.
Εντοπίζω δύο φοβερά το ένα απέναντι από το άλλο.Το ένα είναι το Pacha και το άλλο ένα με ινδικό όνομα,Shanti κάπως έτσι.
Μπαίνω,γνωρίζω αμέσως γκόμενα,τσιμπάω τηλεφωνάκι.Δεύτερη γκόμενα το ίδιο.Μετά γνωρίζω παρέα από 3 γκόμενες,μία μελαχρινή 175 με κλασσική πολωνική μύτη και μία 180 ξανθιά,λεπτή μοντελοειδή μουνάρα.Είναι game on.
Εχω στη διάθεσή μου μόνο δύο ώρες αφού την επόμενη μέρα πρέπει να γυρίσω με το τρένο Βερολίνο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Για όσους λένε οτι γουστάρουν να μείνουν επαρχιακή Ρωσία ένα βίντεο που ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.

Ανέσεις ρωσικού τύπου.Και όμως πολλές γκόμενες που παρελαύνουν στολισμένες γυρνάνε σε τέτοια σπίτια.

Δε μιλάμε για πόλεις στου διαόλου τη μάνα αλλά 300 χιλιόμετρα από Μόσχα.Κατάθλιψη σκέτη.Ετσι ακριβώς είναι η ατμόσφαιρα όπως δείχνει το βίντεο.
Στα πρώτα σχόλια από το δεύτερο βίντεο στο Youtube:

"Thanks so much for taking us on this journey! Wish i could live in such a traditional house instead of my apartment here in busy Belgium."

Δεν είναι τόσο άσχημα. Και μόνο που είναι μονοκατοικία, είναι ανεκτά. Το μεγάλο χάλι είναι στις πολυκατοικίες κουτιά που έβαλες σε άλλο ποστ. Με τα πάμφθηνα φθαρμένα υλικά. Που ξυπνάς 4 το πρωί επειδή αποφάσισε να πηδήξει ο γείτονας 3 ορόφους πιο πάνω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν είναι τόσο άσχημα. Και μόνο που είναι μονοκατοικία, είναι ανεκτά. Το μεγάλο χάλι είναι στις πολυκατοικίες κουτιά που έβαλες σε άλλο ποστ. Με τα πάμφθηνα φθαρμένα υλικά. Που ξυπνάς 4 το πρωί επειδή αποφάσισε να πηδήξει ο γείτονας 3 ορόφους πιο πάνω.
οι εργατικές πολυκατοικίες όπως αυτή που μένει ο πορδοίμιγκραντ με τα σφραγισμένα παράθυρα και τους διακοσμητικούς χαλκοσωλήνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στα πρώτα σχόλια από το δεύτερο βίντεο στο Youtube:

"Thanks so much for taking us on this journey! Wish i could live in such a traditional house instead of my apartment here in busy Belgium."

Δεν αντέχεται.Είναι πολλή μιζέρια.Οι Ρώσοι έχουν αυτό το μίζερο.Να πας Τσεχία σε χωριό σου ανοίγει η ψυχή.Μια χαρά.Και Πολωνία είναι αρκετά ενδιαφέροντα.Αλλά Ρωσία,Ουκρανία χέσε μέσα.Καμία αισθητική απολύτως.Κατάθλιψη σκέτη.
Και είναι όλα έτσι,δε βλέπεις κάτι ωραίο.Μόνο φύση αν είσαι τυχερός.
Βάλε και το ψωλόκρυο και τους αλκοολικούς γύρω,την έλλειψη προιόντων στα μαγαζιά και ανέσεων και θες να φύγεις μια ώρα αρχύτερα.
Και Πολωνία έχει βέβαια αλκοολικούς που τα πίνουν από το πρωί έξω από την εκκλησία ή στις πλατείες αλλά δε σε ενοχλούνε,είναι τμήμα του ντεκόρ.Οι Ρώσοι είναι επιθετικοί χώνονται.
Το βράδυ βέβαια οι πόλεις αλλάζουνε,με πιώμα και γκόμενες μπορεί να σου φανούν ζωηρές και ενδιαφέρουσες.Αλλά στο πρωινό φως είναι μαύρο χάλι.
Αυτό που μου αρέσει Ρωσία είναι τα πάρτυ που κάνουνε.Μιλάμε διασκεδάζουν αγρίως,ξέφρενα ποτά,χοροί όλα είναι δυνατό να συμβούν.Πίνουν και οι γκόμενες πολύ.Και Πολωνία το ίδιο στυλ είναι αλλά στο πιο ήπιο.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216

Βλέπουν και το μαύρο χρήμα που έχει πιάσει επίπεδα Ουκρανίας. Είναι μεγάλο ποσοστό του λίπους που καίει ακόμα ο Έλληνας αφού δεν έχει ούτε νοοτροπία αποταμίευσης. Όλοι οι hot προορισμοί είναι full Χριστούγεννα - Πάσχα - καλοκαίρι, δεν πέφτει καρφίτσα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
επειδη ανεβηκαν αυτοι 300% και εμεις 30% σε σχεση με το 2001

οχι γιατι πεσαμε εμεις .

και ηταν αναμενομενο αφου βγηκαν απο οικονομικη καταστροφη (δεκαετιες κομμουνισμου ηταν αυτες δεν ηταν παιξε γελασε) καποια στιγμη να παρουν τα πανω τους.
Καμια σχεση. Η Ελλαδα εχει για παραδειγμα συμβολη της βιομηχανιας στο ΑΕΠ ενα 10 % (και αυτο αν). Το υπολοιπο ειναι υπηρεσιες, δηλαδη τουρισμος και διαφορα αλλα αεριτζηδικα. Οι Πολωνια, Τσεχια κλπ εχουν περιο το 30 %. Με βιομηχανια που ανανεωνεται. Εχουν επισης καλη εκπαιδευση, δεν εχουν να ταιζουν βυσματιες του δημοσιου και λαθροεισβολεις. Το εμπορικο ισοζυγιο της Ελλαδα ειναι μονιμως ελλειματικο. Εκει οι περισσοτερες χωρες εχουν ηδη θετικο εμπορικο ισοζυγιο. Στην αγορα θα βρεις σχεδον σε καθε προιον, το αντιστοιχο τοπικο, εκτος απο εισαγομενο. Η Ελλαδα, απο εδω και περα θα αρχισει να πεφτει και αλλο διοτι δεν υπαρχει κατι να την ανεβασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom