Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
925
Πόντοι
86
μακρια απο ρουμανες ρε τυπε.

εδω εχουμε κανει και γαμους, και ευχαριστουμε το θεο που ειμαστε ζωντανοι μετα το διαζυγιο
δεν θελω να την παντρευτω,να την γαμησω θελω. γιατι τι σου ετυχε εσενα?

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
δεν θελω να την παντρευτω,να την γαμησω θελω. γιατι τι σου ετυχε εσενα?
το ειχα ξαναγραψει, η ζωη μου θα γινει σειρα.

δε λες απλα για πηδημα, θες κατι πιο σοβαρο.

λοιπον η ρουμανα γουσταρει αλφα μεηλ αλλα ειναι προθυμη να μπει σε σχεση και με καποιον που να ελεγχει.

απιστευτα ψυχρες, ισως χειροτερες απο τις ρωσιδες σε αυτο,ωραιοπαθεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ (το ξαναλεω) ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ εκδηκητικες, σε βαθμο να φοβασαι να βγεις απο το σπιτι μη σε βιτριολισουν (σοβαρα μιλαω)

ολο για το χρημα, πως θα γλυτωσουν τα πεντε ευρω, και πολλες να ειναι προθυμες να τα χαλασουν ολα για ενα νεο τηλεφωνο

κακιασμενες σε βαθμο κακουργηματος

στα θετικα (αυτο θα παρει καμποση ωρα σκεψης)

κορακισια μαλλια, καλο μπουκι, ευκολες να σου κατσουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman2 εχεις μπλεξει ποτε με ρουμανα? τι φαση ειναι οι τυπισσες? αγριες,επικινδυνες? δεν εννοω για πηδημα δυο ωρες και τελος.εννοω για γνωριμια πιο μεγαλη.

επισης να ρωτησω και κατι αλλο.γενικα εχεις πεσει σε επικινδυνη φαση τυπου να πηδηξεις καποια να στην πεσει ομως,να ειναι δεκτικη κτλ και μετα για να σου φαει λεφτα να σε κατηγορησει για βιασμο ? να εχεις πεσει σε παγιδα δηλαδη για να βγαλει λεφτα καποια?

Δεν έχω ιδέα από Ρουμάνες.Ξέκωλες φαίνονται και έχουν κωλάρες βέβαια.Αλλά δεν έχουν τα πόδια των Σλάβων.
Στα FKK κάνουν όντως πολύ δυνατά τσιμπούκια.Είναι άλλη τεχνική από την πολωνική πίπα αλλά πολύ αξιόλογη.
Δεν έχω πέσει σε παγίδα δηλαδή με την έννοια εκβιάστριας κτλ.Να μου φάνε λίγα λεφτά τάχα να έρθουνε με λεωφορείο και μετά να μην μπορέσουνε ναι αυτό έχει γίνει.Είναι και ρίσκο.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
925
Πόντοι
86

λοιπον η ρουμανα γουσταρει αλφα μεηλ αλλα ειναι προθυμη να μπει σε σχεση και με καποιον που να ελεγχει.

απιστευτα ψυχρες, ισως χειροτερες απο τις ρωσιδες σε αυτο,ωραιοπαθεις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ (το ξαναλεω) ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ εκδηκητικες, σε βαθμο να φοβασαι να βγεις απο το σπιτι μη σε βιτριολισουν (σοβαρα μιλαω)

ολο για το χρημα, πως θα γλυτωσουν τα πεντε ευρω, και πολλες να ειναι προθυμες να τα χαλασουν ολα για ενα νεο τηλεφωνο

σχεση δεν θα εκανα.για κανα δυο μηνες σεξ σκεφτομουν.αλλα με βαση τα οσα μου ειπες λεω να το αφησω...δεν εχω ορεξη για τετοια προβληματα για το σεξ μονο.
βασικα η ρουμανα δεν ειναι ακριβως ρουμανα.εχει ρουμανικο ονομα και στυλ αλλα μονο ο μπαμπας ειναι ρουμανος η μανα της ειναι ελληνιδα. και ζει στην ελλαδα απο δεκα χρονων. αλλα οκ αυτα δεν σημαινουν και πολλα...καμια φορα η νοοτροπια δεν αλλαζει.χωρισμενη απο ελληνα με παιδια και τουμπανο βεβαια εμφανισιακα.Μιλαει απταιστα τα ρουμανικα παντως.Καμια φορα δεν ξερω αν με βριζει η μου λεει προστυχολογα χαχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Άρα αν ήσουν ο Αλεξανδράκης στο Δεσποινίς Διευθυντής θα διάλεγες Καρέζη αντί του ξανθού τσουλακίου να υποθέσω;
Δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου την υπόθεση. Έριξα μια μάτια στο youtube και είδα το ξανθό τσουλάκι, οπότε, ναι, δαγκωτό Καρέζη. :tooth:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
μακρια απο ρουμανες ρε τυπε.

εδω εχουμε κανει και γαμους, και ευχαριστουμε το θεο που ειμαστε ζωντανοι μετα το διαζυγιο
ε και εσυ το παραξηλωσες ... απλα για να περνας καλα ειναι αυτες οι χωρες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.527
Πόντοι
606
Μα γιατι να παει και μια πολωνεζα με Ελληνα?

Ειναι εξωτικος? Οχι
Ειναι αντρακλας? Οχι ,ειναι πυρφορος
Εχει σωμα? Τους βλεπω ολους, ακομα και εγω δειχνω νταβραντισμενος

Τοσους πιτσιρικαδες με αδερφιστικη φωνη μονο στην Ελλαδα εχω δει
Ε γύρνα πίσω στην Αλβανία να κάνεις τον αντράκλα σε καμία ψόφια. Γιατί εδώ κάνεις κρα για Ελληνίδα κ ας είναι κ μ ένα μάτι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ε γύρνα πίσω στην Αλβανία να κάνεις τον αντράκλα σε καμία ψόφια. Γιατί εδώ κάνεις κρα για Ελληνίδα κ ας είναι κ μ ένα μάτι.
ναι ρε τυπε, τιποτα δε μου καθεται.

δεν αφηνουν τιποτα τα ελληνικα καμακια. νουμερο 1 εραστες στον κοσμο. τολμηροι πανω απο ολα

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
σχεση δεν θα εκανα.για κανα δυο μηνες σεξ σκεφτομουν.αλλα με βαση τα οσα μου ειπες λεω να το αφησω...δεν εχω ορεξη για τετοια προβληματα για το σεξ μονο.
βασικα η ρουμανα δεν ειναι ακριβως ρουμανα.εχει ρουμανικο ονομα και στυλ αλλα μονο ο μπαμπας ειναι ρουμανος η μανα της ειναι ελληνιδα. και ζει στην ελλαδα απο δεκα χρονων. αλλα οκ αυτα δεν σημαινουν και πολλα...καμια φορα η νοοτροπια δεν αλλαζει.χωρισμενη απο ελληνα με παιδια και τουμπανο βεβαια εμφανισιακα.Μιλαει απταιστα τα ρουμανικα παντως.Καμια φορα δεν ξερω αν με βριζει η μου λεει προστυχολογα χαχα.
Τυπε στο καλυτερα μη σε ξετρυπησουν

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δεν έχω ιδέα από Ρουμάνες.Ξέκωλες φαίνονται και έχουν κωλάρες βέβαια.Αλλά δεν έχουν τα πόδια των Σλάβων.
Στα FKK κάνουν όντως πολύ δυνατά τσιμπούκια.Είναι άλλη τεχνική από την πολωνική πίπα αλλά πολύ αξιόλογη.
Δεν έχω πέσει σε παγίδα δηλαδή με την έννοια εκβιάστριας κτλ.Να μου φάνε λίγα λεφτά τάχα να έρθουνε με λεωφορείο και μετά να μην μπορέσουνε ναι αυτό έχει γίνει.Είναι και ρίσκο.
οι ρουμάνες δεν είναι για σπόνσορινγκ, είναι σαν τις γύφτισσες στα μυαλά. Αν δώσεις μπροστά λεφτά θα κάνει φτερά. Πρέπει να είσαι αυτοπροσώπως εκεί για να ξέρεις ότι θα πάρεις your money's worth.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.055
Πόντοι
7.815

χαλάρωσε μεγάλε,

από το 2015 που νταραβερίζομαι με την χώρα, αυτό που περιγράφεις δεν είναι ούτε το 10%.
Δεν ξέρω που πήγες κ έπεσες, αλλά παντού υπάρχει αυτό το 10% των γυναικών.

Και πίστεψε με, το δικό μου κοντέρ εκεί πέρα, έχει γράψει πάρα πολλά χιλ.

Να ξεφορτώνουμε λέμε, όχι να παντρευτούμε.

Και προς θεού δεν λέω ότι οι Ρουμάνες είναι οι καλύτερες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.600
Πόντοι
216
Τι εχει απομεινει πια,
απο τις παλιες εμπειριες του ανατολικου μπλοκ;

Απο τη μια η παγκοσμιοποιηση, απο την αλλη το internet,
βαλτε και τις ευκολες σχετικα μετακινησεις (προ covid),
και το τοπιο αλλαξε πολυ νομιζω.

Βεβαια, διαφορες κατα τοπους, παντα θα υπαρχουν νομιζω,
πχ η σιβηρια θα ειναι παντα σιβηρια, ή η τσεχια δεν μπορει να ειναι σαν την ουκρανια.

Ομως, υπαρχει πλεον αρκετα μεγαλη ομογενοποιηση σε μεγαλο βαθμο,
ετσι δεν ειναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom