Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όταν ακούμε Σλοβακία όλοι σκεφτόμαστε τη Σκλεναρίκοβα,αλλά βλέποντας εδώ Μπρατισλάβα ούτε κατα διάνοια δεν βλέπεις πλέον τέτοιο επίπεδο.Μην πω μετα βίας βλέπεις εμφανίσιμη (για τα τσεχοσλοβακικά επίπεδα)

Τα φαινόμενα απατούν.Οταν πρωτοπήγα Μπρατισλάβα το 2003 έβλεπα και καμάκωνα γκόμενες όπως η Σκλεναρίκοβα.Μία μάλιστα ήταν συγγενής της Σκλεναρίκοβα από την ίδια πόλη και το ίδιο σχολείο και την έφερα το καλοκαίρι Αθήνα.
Ηταν όμως άλλες εποχές.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Σε κάποια φάση η γκόμενα παίρνει μάτι το πορτοφόλι όπως πίναμε και ρίχνει ένα βλέφαρο.Βλέπει μέσα 700 ευρώ και αρχίζει να περιεργάζεται τις κάρτες.Αργότερα κατάλαβα οτι αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι να παίρνει η γκόμενα προτοφόλι στα χέρια της.
Ερχεται ο λογαριασμός και βλέπω ένα ποσό 750 ευρώ.Καράφλιασα.Λέω ρε πούστηδες τι είναι αυτό?Φέρτε μου τώρα τον κατάλογο.Μου φέρνουν τον κατάλογο και ήταν ο ίδιος αλλά είχε τις τιμές σε ευρώ.Δηλαδή ενώ ο αυθεντικός έδειχνε π.χ. σαμπάνια 200 γκρίβνυα,τότε ήταν το γκρίβνα 5 προς ένα στο ευρώ,ο δεύτερος κατάλογος έδειχνε σαμπάνια 200 ευρώ.Αρνούμαι να πληρώσω και σκάνε φουσκωτοί.

Τους δίνω τα 700 και μου κρατάνε το διαβατήριο μέχρι να φέρω τα υπόλοιπα 50 από το διαμέρισμα.Οταν τα φέρνω βλέπω τη γκόμενα να μιλάει με θέρμη στο σερβιτόρο και να του χαμογελάει.Τότε κατάλαβα την απάτη.Από τον παράδεισο στην κόλαση σε λίγα λεπτά.Και έχασα το τριολέ και έτρεχα τα χαράματα να φέρω λεφτά,απειλούμενος κτλ.Εδιδάχθην αρκετά πράγματα από το περιστατικό αυτό και έκτοτε δεν επαναλήφθηκε τέτοιο σκηνικό.
Η πλάκα είναι οτι το Σπλιτ είναι πολύ κυριλέ μαγαζί.

Στην απελπισία μου έπιασα τα καμάκια την επόμενη μέρα και γνώρισα σε ψιλικατζίδικο μια εικοσάχρονη ξανθιά φοιτήτρια 178 με την οποία κάναμε instadate και γυρίζαμε χεράκι χεράκι.Τα λεφτά όμως μετρημένα η τύπισσα δεν ξόδευε τίποτα απολύτως.Αλλη ιστορία αυτή όπως εξελίχθηκε.
Ανάλογο επισόδειο παίζει και στην Ουγγαρία, Βουδαπέστη, με τους καταλόγους στο Hajos Cafe, πίσω από την Οπερα. Στην πέφτουν 2 νεαρές (είτε στο δρομο είτε μέσω dating apps) κ σε κατευθύνουν εκεί, ενώ περνάς από διάφορα μαγαζιά μέχρι να φτάσεις εκεί.. Παρολίγο παθών. την σκαπουλαρα πριν σκάσουν οι φουσκωτοί.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Last Dance in Block

Τρεις γκομενες γνωριμια μεσα σε κλαμπ και προσκληση στο τραπεζι ,στη μπαρα παντα θα εισαι ενας απο τους πολλους. Δοκιμασμενη συνταγη με καλα ποσοστα επιτυχιας ,ηταν βεβαια οι τελευταιες αναλαμπες της Ουκρανιας πριν ανοιξει η βιζα για τα καλα και εκει ,το επομενο διημερο ολοκληρωθηκε το εργο για τις δυο ξαναβγαινοντας και με δωρακι αρωμα. Απο Ντονεσκ , με την μια κραταω ακομη επαφη ...

Συνημμένα

• 869.jpg
    869.jpg
    324,8 KB · Εμφανίσεις: 90

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Οταν δεν δινεις λεφτα στο χερι δεν παιζει μεγαλο ρολο αν η πολη ειναι μικρη η μεγαλη ,ειναι(ηταν) αντιθετα με εδω , σε μικροτερες πολεις μπορει να γαμας περισσοτερο.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ιούνη 1987, την επόμενη του Eurobasket Δευτέρα ανεβαίνω Σόφια να δω ξαδέρφη φοιτήτρια με τους γονείς της.
Θα έμενα στο ίδιο δωμάτιο, με τον οδηγό του λεωφορείου, Μάκης, the Greek! Ξενοδοχείο Novotel, αν θυμάμαι καλά.

Στα σύνορα στον Προμαχώνα, με πιάνει ο οδηγός (45άρης, κλασική φιγούρα οδηγού της εποχής) και με συμβουλεύει να πάρω 6άδες Coca Cola, ουισκυ (2 φιάλες αν θυμάμαι καλά είχα δικαίωμα), και καλσόν Bic.

Φτάνωντας στο Ξενοδοχείο κατά τις 16.00 το απόγευμα, αφού τακτοποιούνται όλοι στα δωμάτια μετά από 10+ ώρες ταξίδι, μένω εγώ με τον οδηγό. Ήταν 2 receptionist, μια άχρωμη αγευστη τυπική Βουλγάρα φυσιογνωμία κ μια ζουμερή, κάτι σαν την Θάλεια Παπάζογλου, 35άρα με 4άρια μαστάρια να ξεχειλίζουν το πουκάμισο, τα κουμπιά έτοιμα να σπάνε. Εγώ την κοιτάζω σαν σε ξελιγωμένος..

Σκάει ένα άλογο 25άρα Βουλγάρα, χαμουρεύεται με τον οδηγό στο λόμπι, λίγο ακόμη κ θα τον τσιμπούκωνε σε δημόσια θέα. Με κοιτάζει ο οδηγός κ μου λέει, "αγορίνα, παίξε μπάλα μόνος σου στο δωμάτιο, εγώ θα μείνω στο μωρό αυτές τις ημέρες".

Ανεβαίνω στο δωμάτιο, αφού κοιτάζω σαν ξελιγωμένος την ζουμερή receptionist... Υποτίθεται στις 18.00, θα περιμέναμε την ξαδέρφη (φοιτήτρια Ιατρικής εκεί) στο lobby, με τους θείους. Δεν περνάνε 5 λεπτά, χτυπάει τηλέφωνο στο δωμάτιο και ακούω

- "Mr. XXXX ?"
- Yes pleaseee...
- "Sex please ? Μakis (ο οδηγός που λέγαμε) told me that you have some whiskey for me .."

Δεν θα σας πω τίποτε παραπάνω .. καθότι 18άρης τότε, άδειασα 5 φορές στο 2ωρο, την πρώτη φορά μάλιστα στο 2λεπτο, ίσα που με ακούμπησε... Ακόμη δεν έχω ξεχάσει την θέα από τα μαστάρια της να κουνιούνται, όταν κάθονταν πάνω μου κ χοροπήδαγε σαν τρελή ..

Μάλιστα ήταν πρώτη φορά που είδα ξυρισμένο νιμου στην ζωή μου (1988...)

Τα μπαρμπάδια με περίμεναν κάνα τέταρτο στην υποδοχή .. Το βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι.. Ίσως από τα καλύτερα και πιο αξέχαστα 3μερα της ζωής μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ανάλογο επισόδειο παίζει και στην Ουγγαρία, Βουδαπέστη, με τους καταλόγους στο Hajos Cafe, πίσω από την Οπερα. Στην πέφτουν 2 νεαρές (είτε στο δρομο είτε μέσω dating apps) κ σε κατευθύνουν εκεί, ενώ περνάς από διάφορα μαγαζιά μέχρι να φτάσεις εκεί.. Παρολίγο παθών. την σκαπουλαρα πριν σκάσουν οι φουσκωτοί.

Αυτή η γκόμενα ήταν μέσα στη ντίσκο.Εγώ πήγα και της μίλησα ενώ χαριεντιζόταν με κάτι Ουκρανούς.
Μετά δαχτύλιαζα και φίλαγα τη φίλη της και την ίδια κανονικά.
Το Σπλιτ που με πήγε είναι το πιο κυριλέ και ακριβό μαγαζί του Λβωφ.
Τότε δεν υπήρχαν καθόλου ξένοι τουρίστες στην πόλη.
Μάλλον είχε σχέση με κάποιο άτομο από το μαγαζί(το σερβιτόρο ίσως) και έστησαν την παγίδα αφού την πλησίασα.
Η φίλη αποκλείεται να ήταν μέσα,τη δαχτύλιαζα μπροστά στο μπάρμαν στο Μιλένιουμ και μετά κοιμόταν στα γόνατά μου στο Σπλιτ.
Ητανε βέβαια τρελά τα σκηνικά τότε Ουκρανία,την επόμενη μέρα με καμάκι στο δρόμο βρήκα εντυπωσιακή εικοσάχρονη 177 που δεν άφηνε να πληρώνω φράγκο.
Στο Λβωφ να πάει ο άλλος και να του τύχει τέτοιο σκηνικό είναι εντελώς απίθανο και τώρα ακόμη,δεν έχει τόσο τουρισμό.
Εννοείται οτι αν πάει τώρα κάποιος Λβωφ και επιχειρήσει να επαναλάβει τα σκηνικά με φορτώματα,δαχτυλιάσματα στα κλαμπ,ινσταφάκ από το δρόμο κτλ θα πιάσει τα αρχίδια του.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Γυρω στο 2006-2007.
Με παιρνει τηκεφωνο ξαφνικα νυχτιατικα η Ολγα ....

( σλοβακα 25χρ ,πουτανα σε κωλομπαρο καπου στο νομό πελλας. Φοβερο κορμί, προσωπο οχι, γαμησι φοβερό. Την ειχα ξεπαρθενιασει εγω απο την πισω πόρτα κ απο τότε το εδινε με παραπανω λεφτα στους πελατες της. Την ειχα παρει καμμια δεκαρια φορες με λεφτα, μετα γνωριστηκαμε κ την επαιρνα τζαμπα οταν δεν ειχε πελατεια. Ερχοταν καμμια φορά για ολοκληρο σαβ/κυριακο σε μενα στο σπιτι)

...και μου λεει πως παιχτηκε ενα σκηνικο με αλβανο πελατη ,με καποια αλλη κοπελα , κ ο αλβανος απειλησε να φωναξει την αστυνομια για εκδικηση.
-Γινετε να μας φιλοξενησεις μονο για αποψε? Αυριο πρωι πεταμε απο θεσνικη για βιεννη. Ειμαστε εγω, ο Στεφαν (σλοβακος ψευτονταβαντζης ,60αρης τοτε), και μια τσεχα. Γινεται?
-Ελατε οκ.

Ερχονται κ χωρις πολλα πολλα πανε για υπνο η Ολγα με τον Στεφαν τον νταβα, ο οποιος ηταν ψιλοτσιμπημενος κ ψιλοζηλευε την Ολγα. Και εγω με την τσεχα ,ξανθια 7αρι το πολυ.
Πεφτουν ενα δυο αξιοπρεπη κ απο τον κωλο γαμησια χωρις λεφτα εννοειτε..

Το πρωι πριν φυγουν μου λεει η Ολγα,
-δεν ερχεσαι καμμια βολτα σλοβακια? Θα ρθουμε να σε παρουμε απο το αεροδρομιο βιεννης.

......Σε 5 μερες ημουν στη Νιτρα (σλοβακια) σε καλο χοτελι στο κεντρο.
Ψοφοκρυο ,μπαρακια με παιχνιδι δεν εντοπισα, ενω στο streetgame οι γυναικες ηταν γενικως αδιαφορες, απο γλωσσα μουγγος.
Λεω στην Ολγα μετα το σεξ
-..τι θα γινει? Παλι εσενα θα πηδαω?
-δεν εχω φιλες ,γιατι ειμαι απο αλλη πόλη.
-απο πληρωτεο πως παει?
-δε ξερω
-παρε εφημεριδα κ αν εχει αγγελιες θα παρουμε ενα ταξι να παμε.
Ετσι κι εγινε...
Να σκανε μυτη σε διαμερισματα ενας αντρας με μια γυναικα δεν ηταν κ συνηθισμενο. Πολλες δεν μας ανοιγαν, αλλες λεγαν δικαιολογιες, μια μας ειπε πως δεν κανει τριο, ενω ολες ηταν μετριες ,εφταρια, και καμμια δεν αξιζε τα 200€ που ζητουσαν.
Γυριζουμε στο χοτελι ,ξαναπηδαω την καημενη την Ολγα κ φευγουμε να παμε στο σπίτι του Στεφαν να δουμε μπαλα champions league.
Γυριζω μόνος μου στο χοτελ κ ρωταω στη ρεσεψιον στα αγγλικα.
-που εχει γυναικες? Που θα βρω? Ειτε μπαρακι ,ειτε εσκορτ ειτε μπουρδελο ειτε αματουρ οτιδηποτε....
-δεν γνωριζω κυριε.

Φευγω ξενερωμενος για το δωματιο.
Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο του δωματιου.
-απο την ρεσεψιον κυριε, ειναι μια κυρια εδω πελατης του ξενοδοχειου μας, ψαχνει για "διασκεδαση" ,να της δωσω το νουμερο δωματιου? Εχει ψιλοπιει ομως....
-δωστο ,δωστο
ειπα με χαρά, πιστευοντας πως αλλαξε η τυχη μου.

Χτυπαει η πόρτα...ανοιγω..... μια κυρια 35αρα περιπου, λιωμα, να περπαταει με οχταρια, με ενα μπουκαλι στο χερι, ντυμενη με τζιν....τιποτα το ελκυστικο.
Παμε να συνεννοηθουμε...τζιφος.
Λεω τουλαχιστον ας ριξω εναν μπουτσο κ να την διωξω.
Χουφτωνω κτλ οκ.
Παω να γαμησω αλλα δεν αφηνει.
Με ξενερωνει η φάση και την διωχνω.
Παιρνω στην ρεσεψιον κ τους ριχνω μπινελικια αν κ δεν φταιγαν.

Την αλλη μερα παραπονιεμαι στην Ολγα. Αν ηρθα εδω κ δεν με ξεναγησετε, τι καταλαβα? Καλυτερα να μην ερχομουν. Αυτη μαλωνει επίτηδες με τον Στεφαν κ φευγει απο το σπιτι, ερχεται με παιρνει κ παμε με το λεωφορειο μπρατισλαβα. Ωραια πόλη για 2 ωρες. Οχι για παραπανω.
Περπατοντας πεφτουμε πανω στον ........Στεφαν που ενστικτωδως ηρθε μπρατισλαβα να ψαχνει την Ολγα. Εμενα δεν με ηθελε πια γιατι του επαιρνα την Ολγα κι εφευγα.
Γυριζουμε πισω με το αμαξι του.

Τελευταιο βραδυ ,παρασκευη, παμε ντισκο με την Ολγα, Δεκα ατομα ολα κι ολα. Μου την ψιλοπεφτει μια, παω να μιλησω αλλα....μουγγος. Δεν εβγαλα ακρη. Λεω στην Ολγα
-ελα να κανεις μεταφραση
-δεν ερχομαι, ντρεπομαι
Οτι να'ναι.....οταν την περναμε παρτουζα δεν ντρεποταν, οταν κυκλοφορουσε με μινι μεχρι τα αυτια κ ψιλοτακουνα στην παραλια θεσνικη δεν ντρεποταν, οταν επαιρνε τσιμπουκι με ανοιχτη οροφή στο καμπριο στην κρήνη δεν ντρεποταν. Μαλακιες....

Την αλλη μερα με πηγαν βιεννη αεροδρομιο, γεματος χαρά ο Στεφαν που εφευγα κ θα ησυχαζε απο μενα.
χαχαχα

Σουρεαλ καταστασεις

Τελευταία τροποποίηση:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ήταν εύκολη η Σλοβακία.Πήγα το 2003 το καλοκαίρι για δεκαήμερο και δυσκολεύτηκα αρκετά.
Μετάνιωσα κιόλας,Τσεχία ήταν σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα.
Γίνονταν σκηνικά στη ντίσκο Avpark κτλ αλλά δεν ήταν εύκολα σε στυλ Πολωνία.
Η Σλοβακία ήταν λάθος χώρα.Απλά ήταν πολύ φιλικές και πολλοί νόμιζαν οτι θα γαμήσουν εύκολα ενώ ήταν ακριβώς το αντίθετο.Οι Τσέχες χωρίς συναίσθημα αλλά ψυχρές εκτελέστριες και οι Πολωνέζες τρελιάρες και καυλιάρες.
Σλοβακία 2007 στο άσχετο τρομερά δύσκολο να γαμήσει κάποιος.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Καταρχάς δεν έχει νόημα να κάνεις προβλέψεις για το επόμενο έτος.Εδώ δεν ξέρεις τι θα συμβεί τον επόμενο μήνα.
Υστερα Σλοβενία είναι τελειωμένη υπόθεση.Υψηλό βιοτικό επίπεδο,χώρα πιο κοντά στην Αυστρία παρά στην τέως Γιουγκοσλαβία.Τι να πετύχεις εκεί?
Και είναι και πολύ μικρή χώρα.Με μικρές πόλεις κτλ.
Κροατία κάτι παίζει,αλλιώς όλα τελειωμένα είναι στα Βαλκάνια.
Εσύ τη βλέπεις τη Σλοβενία τελειωμένη υπόθεση, γιατί σκέφτεσαι με τα δικά σου τα κριτήρια. Εμένα δεν με νοιάζει που είναι υψηλό το βιοτικό επίπεδο, τουναντίον γουστάρω κυριλέ καταστάσεις.
Δεν πάω για σπόνσοριγκ, θα κοιτάξω να γνωρίσω κυρίες μέχρι 40 ετών που κάνουν μπίζνες. Αυτό είναι το τάργκετ γκρουπ μου.

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Μετα το 12.30 δειτε αυτη που εξιστορει την περιπετεια της

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Ποια είναι τύπε; Μιλάει φαρσί τα ελληνικά πάντως
Δεν την ξερω,απλως μου φανηκε καλο κομματι απο ανατολικο μπλοκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν την ξερω,απλως μου φανηκε καλο κομματι απο ανατολικο μπλοκ
Ρασελ γκριγκοριεβα γραφει οτι τη λενε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Εσύ τη βλέπεις τη Σλοβενία τελειωμένη υπόθεση, γιατί σκέφτεσαι με τα δικά σου τα κριτήρια. Εμένα δεν με νοιάζει που είναι υψηλό το βιοτικό επίπεδο, τουναντίον γουστάρω κυριλέ καταστάσεις.
Δεν πάω για σπόνσοριγκ, θα κοιτάξω να γνωρίσω κυρίες μέχρι 40 ετών που κάνουν μπίζνες. Αυτό είναι το τάργκετ γκρουπ μου.
Εγώ Αγγλία είχα κάνει "φίλη" μία Σλοβάκα μπαργούμαν καμιά 37-38 χρονών ωραίο μουνί. Νεότερη ήτανε καραμούναρος όπως μου είπανε.
Ανοιχτή σαν άνθρωπος, είχε όμως μεγάλο κουσούρι με το καζίνο, πήγαινε και έπαιζε σχεδόν κάθε βράδυ μετά το μπαρ και στα ρεπό της.
Βασικά ψιλοναυάγιο ήτανε. Μόνη σε μικρή πόλη του αγγλικού βορρά, δουλειά σε μπαρ στα 40 και μονίμως απένταρη...

Κάθεσαι και το φιλοσοφείς μετά και λες πως είναι δυνατόν μία τέτοια γυναίκα, θεόμουνο στα 30-32 της, να καταντήσει έτσι στα 40 της...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ετσι ερχονταν οι ουκρανες και οι τσεχες και οι ρουμανες στην ελλαδα τρεχοντας οταν τις καλουσες.
Γεματες ενθουσιασμο να γνωρισουν τον ηλιο και την θαλασσα.

Σημερα δεν γινοντε αυτα.
Μπορει σημερα η καθεμία να πληρωσει μια βδομαδα διακοπες στην Πιερία μονη της.
11 Ιούνη έρχεται μια Ρουμάνα με τα 2 παιδιά της Παραλία Κατερίνης.
Κόστος για 3 άτομα με λεωφορείο από Βουκουρέστι (Christian tours αν θυμαμαι καλά) στα 450 euro κ τα 3 άτομα, για 6 διανυκτερεύσεις (ξεκινάνε Πρασκευή βραδυ από εκει, πρωτη διανυκτέρευση Σαβ κ επιστροφή Παρασκευή 18.6 από εδώ.

Επειδή είναι άλογο (1.82) κ θέλω να την ξεσκίσω εδώ κ 3 μήνες (στο Βουκουρέστι έπεσε πίπα σε μαγαζί) πρέπει να πάω να την βρω. Αναγκαστικά θα μείνω στο ίδιο το ξενοδοχείο τους, αν κ είχα αλλά πράγματα κατά νου, αλλά κρυφός στόχος είναι να την πάρω μαζί με την καβλιάρα κουμπαρά της, που θα έρθει κ αυτή με τον γιο της.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ιουλιος του 15 και αρχιζει να αδειαζει η πολη ,με παιρνει νεαρος εμφανισιμος φιλος και μου λεει θα ανεβω να σε δω , οκ αλλα μην περιμενεις πολλα τονιζω γιατι εχει ανοιξει η βιζα εδω και χρονο και εχουν φυγει αρκετες για αλλες πολιτειες μελλοντικες ...
Ερχεται και την πρωτη νυχτα παμε στο χαλαρο σε καλοκαιρινο καφε , ψιλο σοκαρεται που ειναι "γεματο" μουνια ... που να εβλεπες τι γινοταν πριν λιγα χρονια απαντω.
Δυνατος ως παικτης μιλαει ηδη με καποια απο το φατσοβιβλιο (δεν ειχε γινει ακομη τοσο σουπα οσο ειναι σημερα) , και την επομενη βγαινει ραντεβου, μιλανε ετσι και ετσι τα πραγματα και μενει ανοιχτο το θεμα. Μετα απο λιγα βραδυα παμε με δυο γνωστες μου σε κλαμπ ,τραπεζακι μπουκαλακι κλασικα οπως σχεδον παντα. Εκει στο διπλανο τραπεζι καθονται πεντε γκομενες μονες και η μια ειναι αυτη που ειχε συναντηθει μαζι του
Σε καποια φαση που κατευθυνονται οι δικες μας προς την τουαλετα , σηκωνεται η λεγαμενη (ξανθο 7αρι προς 8αρι) και ερχεται καθεται διπλα του :grin: σε λιγα λεπτα τον εχει τραβηξει στην παρεα της. Τι σου ειναι η γυναικεια ψυχολογια σκεφτομαι ... κατεληξε στο τελος σπιτι της και το χαρηκα σαν να την γαμησα εγω.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εγώ Αγγλία είχα κάνει "φίλη" μία Σλοβάκα μπαργούμαν καμιά 37-38 χρονών ωραίο μουνί. Νεότερη ήτανε καραμούναρος όπως μου είπανε.
Ανοιχτή σαν άνθρωπος, είχε όμως μεγάλο κουσούρι με το καζίνο, πήγαινε και έπαιζε σχεδόν κάθε βράδυ μετά το μπαρ και στα ρεπό της.
Βασικά ψιλοναυάγιο ήτανε. Μόνη σε μικρή πόλη του αγγλικού βορρά, δουλειά σε μπαρ στα 40 και μονίμως απένταρη...

Κάθεσαι και το φιλοσοφείς μετά και λες πως είναι δυνατόν μία τέτοια γυναίκα, θεόμουνο στα 30-32 της, να καταντήσει έτσι στα 40 της...
Ε προφανώς οι καταχρήσεις (ξενύχτι, ποτό) και έγνοιες από την αφραγκία. Αμα αφεθείς, τελείωσες. Και οι γυναίκες σπάνε γρηγορότερα.

Ενας λόγος που μου αρέσουν οι μπιζνεςγούμεν είναι ότι έχουν ένα πρότζεκτ που τις κρατάει σε εγρήγορση και επίσης πιο οργανωμένη σκέψη. Χειρότερες για μένα οι γατούλες, που σκέφτονται όλο τα λούσα και τη διασκέδαση και συχνά δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ε προφανώς οι καταχρήσεις (ξενύχτι, ποτό) και έγνοιες από την αφραγκία. Αμα αφεθείς, τελείωσες. Και οι γυναίκες σπάνε γρηγορότερα.

Ενας λόγος που μου αρέσουν οι μπιζνεςγούμεν είναι ότι έχουν ένα πρότζεκτ που τις κρατάει σε εγρήγορση και επίσης πιο οργανωμένη σκέψη. Χειρότερες για μένα οι γατούλες, που σκέφτονται όλο τα λούσα και τη διασκέδαση και συχνά δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν.
Άρα αν ήσουν ο Αλεξανδράκης στο Δεσποινίς Διευθυντής θα διάλεγες Καρέζη αντί του ξανθού τσουλακίου να υποθέσω;

υ.γ. Περιμένω τις χρήσιμες απόψεις σου στο νήμα που άνοιξα πριν λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom