Γυρω στο 2006-2007.
Με παιρνει τηκεφωνο ξαφνικα νυχτιατικα η Ολγα ....
( σλοβακα 25χρ ,πουτανα σε κωλομπαρο καπου στο νομό πελλας. Φοβερο κορμί, προσωπο οχι, γαμησι φοβερό. Την ειχα ξεπαρθενιασει εγω απο την πισω πόρτα κ απο τότε το εδινε με παραπανω λεφτα στους πελατες της. Την ειχα παρει καμμια δεκαρια φορες με λεφτα, μετα γνωριστηκαμε κ την επαιρνα τζαμπα οταν δεν ειχε πελατεια. Ερχοταν καμμια φορά για ολοκληρο σαβ/κυριακο σε μενα στο σπιτι)
...και μου λεει πως παιχτηκε ενα σκηνικο με αλβανο πελατη ,με καποια αλλη κοπελα , κ ο αλβανος απειλησε να φωναξει την αστυνομια για εκδικηση.
-Γινετε να μας φιλοξενησεις μονο για αποψε? Αυριο πρωι πεταμε απο θεσνικη για βιεννη. Ειμαστε εγω, ο Στεφαν (σλοβακος ψευτονταβαντζης ,60αρης τοτε), και μια τσεχα. Γινεται?
-Ελατε οκ.
Ερχονται κ χωρις πολλα πολλα πανε για υπνο η Ολγα με τον Στεφαν τον νταβα, ο οποιος ηταν ψιλοτσιμπημενος κ ψιλοζηλευε την Ολγα. Και εγω με την τσεχα ,ξανθια 7αρι το πολυ.
Πεφτουν ενα δυο αξιοπρεπη κ απο τον κωλο γαμησια χωρις λεφτα εννοειτε..
Το πρωι πριν φυγουν μου λεει η Ολγα,
-δεν ερχεσαι καμμια βολτα σλοβακια? Θα ρθουμε να σε παρουμε απο το αεροδρομιο βιεννης.
......Σε 5 μερες ημουν στη Νιτρα (σλοβακια) σε καλο χοτελι στο κεντρο.
Ψοφοκρυο ,μπαρακια με παιχνιδι δεν εντοπισα, ενω στο streetgame οι γυναικες ηταν γενικως αδιαφορες, απο γλωσσα μουγγος.
Λεω στην Ολγα μετα το σεξ
-..τι θα γινει? Παλι εσενα θα πηδαω?
-δεν εχω φιλες ,γιατι ειμαι απο αλλη πόλη.
-απο πληρωτεο πως παει?
-δε ξερω
-παρε εφημεριδα κ αν εχει αγγελιες θα παρουμε ενα ταξι να παμε.
Ετσι κι εγινε...
Να σκανε μυτη σε διαμερισματα ενας αντρας με μια γυναικα δεν ηταν κ συνηθισμενο. Πολλες δεν μας ανοιγαν, αλλες λεγαν δικαιολογιες, μια μας ειπε πως δεν κανει τριο, ενω ολες ηταν μετριες ,εφταρια, και καμμια δεν αξιζε τα 200€ που ζητουσαν.
Γυριζουμε στο χοτελι ,ξαναπηδαω την καημενη την Ολγα κ φευγουμε να παμε στο σπίτι του Στεφαν να δουμε μπαλα champions league.
Γυριζω μόνος μου στο χοτελ κ ρωταω στη ρεσεψιον στα αγγλικα.
-που εχει γυναικες? Που θα βρω? Ειτε μπαρακι ,ειτε εσκορτ ειτε μπουρδελο ειτε αματουρ οτιδηποτε....
-δεν γνωριζω κυριε.
Φευγω ξενερωμενος για το δωματιο.
Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο του δωματιου.
-απο την ρεσεψιον κυριε, ειναι μια κυρια εδω πελατης του ξενοδοχειου μας, ψαχνει για "διασκεδαση" ,να της δωσω το νουμερο δωματιου? Εχει ψιλοπιει ομως....
-δωστο ,δωστο
ειπα με χαρά, πιστευοντας πως αλλαξε η τυχη μου.
Χτυπαει η πόρτα...ανοιγω..... μια κυρια 35αρα περιπου, λιωμα, να περπαταει με οχταρια, με ενα μπουκαλι στο χερι, ντυμενη με τζιν....τιποτα το ελκυστικο.
Παμε να συνεννοηθουμε...τζιφος.
Λεω τουλαχιστον ας ριξω εναν μπουτσο κ να την διωξω.
Χουφτωνω κτλ οκ.
Παω να γαμησω αλλα δεν αφηνει.
Με ξενερωνει η φάση και την διωχνω.
Παιρνω στην ρεσεψιον κ τους ριχνω μπινελικια αν κ δεν φταιγαν.
Την αλλη μερα παραπονιεμαι στην Ολγα. Αν ηρθα εδω κ δεν με ξεναγησετε, τι καταλαβα? Καλυτερα να μην ερχομουν. Αυτη μαλωνει επίτηδες με τον Στεφαν κ φευγει απο το σπιτι, ερχεται με παιρνει κ παμε με το λεωφορειο μπρατισλαβα. Ωραια πόλη για 2 ωρες. Οχι για παραπανω.
Περπατοντας πεφτουμε πανω στον ........Στεφαν που ενστικτωδως ηρθε μπρατισλαβα να ψαχνει την Ολγα. Εμενα δεν με ηθελε πια γιατι του επαιρνα την Ολγα κι εφευγα.
Γυριζουμε πισω με το αμαξι του.
Τελευταιο βραδυ ,παρασκευη, παμε ντισκο με την Ολγα, Δεκα ατομα ολα κι ολα. Μου την ψιλοπεφτει μια, παω να μιλησω αλλα....μουγγος. Δεν εβγαλα ακρη. Λεω στην Ολγα
-ελα να κανεις μεταφραση
-δεν ερχομαι, ντρεπομαι
Οτι να'ναι.....οταν την περναμε παρτουζα δεν ντρεποταν, οταν κυκλοφορουσε με μινι μεχρι τα αυτια κ ψιλοτακουνα στην παραλια θεσνικη δεν ντρεποταν, οταν επαιρνε τσιμπουκι με ανοιχτη οροφή στο καμπριο στην κρήνη δεν ντρεποταν. Μαλακιες....
Την αλλη μερα με πηγαν βιεννη αεροδρομιο, γεματος χαρά ο Στεφαν που εφευγα κ θα ησυχαζε απο μενα.
χαχαχα
Σουρεαλ καταστασεις