Φοιτητής σε πρακτική Δεκέμβριο του 1998 πήγαινα από Μινσκ για Μόσχα με τον υπρσιβηρικο
Ήμουν με μουνι σε κοκέτα κ πηδιομασταν σα σκυλιά μέχρι που φτάνω σύνορα Σμολένσκ κ οι μπασταρδοι οι λευκορωσιδι στα σύνορα αμφισβητούσαν το διαβατήριο μου ότι gr είναι γεωργιανό κ όχι ελληνικό
Στο τέλος κλασσικά λάδωμα πέντς χιλιάδες δραχμές σε παλιά χαρτονομίσματα .
Στη Βαρσοβία για 12 ώρες στοπ οβερ 1997 από σοφία για Βίλνιους κ με φόρτωσε βουλγαριπολωνεζα στο ξενοδοχείο της
Αριστοτελ ξενοδοχείο Βαρσοβίας
Έτσι απλά
Μόσχα κονκοβο κόκκινη γραμμή γνωρίζω ένα μωρό κ πήγαινε στην Τούλα κ έτσι πήγα μαζί της για σκ την ίδια στιγμή
Πιτσιρικάς δεν έχεις την αίσθηση του φόβου ούτε κινητά ούτε τηλέφωνα ούτε ευρώ ,ούτε πολλά αεροπορικά βίζες registratsija γραφειοκρατικές διαδικασίες σε κάθε πόλη να εγγραφή στην τοπική αστυνομία
Έχω πάνω από 600 φωτογραφίες 90's Βουλγαρία. Τσεχία Πολωνία Ρουμανία Ρωσία σε χαρτί φιλμ
Κάθομαι κ το σκέφτομαι πως πήγαινα τότε κ λεω τώρα ούτε για πλάκα
Ένα αεροπορικό έκανε για Μόσχα 12 χιλιάδες ρούβλια οταν Ένα ρούβλι 13 δραχμές
Λβωβ πήγα με λιθουανεζα από βιλνιους 1999 κ δεν είχε φώτα η πόλη σκέτος τρόμος με ουκρανιδες με ροζ φουξ μαλλιά
Πράγα 2001 επειδή χάλασε το αμάξι έμεινα ένα μήνα κ.πηγα πλσεν κ είχε μουνια σε ένα κλαμπ factory disco
Πράγα είχα δει να γυριζεται τσόντα στον πλακωστροτο του κοινοβουλίου τους κ έπαθα πλάκα ,,γυμνή γκόμενα με γούνα καλοκαιριατικα
Wiełicka polska 1998 πήγα σε Πολωνέζα κ μαλώσαμε κ με διαολεστειλε κ πήρα τρένο για Κατοβίτσε μετά Βαρσοβία κ μετά Κάουνας που βρήκα γκόμενα κ έμεινα ένα μήνα σαν το σκυλί
Κάθομαι τα αναπολώ τα φοιτητικά χρόνια κ δεν μπορώ να πιστέψω πως είχα αντοχές κ πως έβγαζα άκρη χωρίς ίντερνετ κινητά κ αεροπορικές συχνές συνδέσεις
Σαν ψέμμα μου φαίνονται!!
.
Βέβαια η μεγάλη αλήθεια είναι ότι τώρα λόγω οικονομικής ανέσεις των Σλάβων έχουν γίνει πιο ωραίες αφού περιποιούνται
Σκόπια κ σοφία κρεμούσαν τις κάποτε με μανταλάκια να στεγνώσουν για να τις ξαναχρησιμοποιήσουν το είχα δει στη smirnensjkyi
Τώρα τέτοιες εμπειρίες μόνο λατινική κ Αφρική μπορείς να ζησεις