Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ποιος μέλος έχει περάσει καλύτερα στο μπλοκ, κατά την άποψή σας, κύριοι;
Απο μελη δεν θα πω αν και εχω κατασταλαξει σε καποιους ... σιγουρα ειναι αρκετοι , το καλυτερα εξαρταται πως το εννοεις. Πληρωμενο με βιζιτες και σεμιπρος , κανονικες γκομενες με κερασματα , συνθηκες διαβιωσης που εμενες ,ωραιες παρεες γιατι μονος ουτε στον παραδεισο κτλ

Απο αυτους που εχω γνωρισει προσωπικα ολα αυτα τα χρονια θεωρω οτι ειναι αυτος , φοιτητης ιατρικης απο το 98 εως το 12 στο Βουκουρεστι και απο το 12 εως το 15 στο Κισιναου για ειδικοτητα ,μεχρι και ο μητσος τον ειδε και τον μισησε :grin: Τρομερος στο καμακι ,με δυο αμαξια οταν ηταν πανω,απταιστα την γλωσσα φυσικα, πολλα 7αρια - 8αρια για να μην πω απειρα ...

φωτο που ειμαστε μαζι και με την μικρη που ειχα τοτε

ΥΓ. τον ξερουν και αλλοι που εγραφαν-γραφουν εδω

Συνημμένα

• 867 (3).jpg
    867 (3).jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 73

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιος μέλος έχει περάσει καλύτερα στο μπλοκ, κατά την άποψή σας, κύριοι;

Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερα.Από άποψη ποσότητας,ποιότητας από γκόμενες προς χρόνο παραμονής σίγουρα εγώ.Αν μείνει κάποιος τόσο λίγο όσο έμεινα εγώ,είναι πολύ δύσκολο να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα.Είναι Blitz στρατηγική.
Για εμένα το να μη χάνεις χρόνο είναι σημαντικό.
Πρέπει να μπορείς να πας για τρεις μέρες ή μόνο για ΣΚ και να έχεις αποτέλεσμα.Να φτάνεις στα όριά σου βιολογικά.
Εμένα μου αρέσει το κυνήγι.Να φτάνω σε μια άγνωστη πόλη και σε μια ώρα να έχω τον πούτσο μου στο μουνί μιας γκόμενας.Αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.
Αμα δεν έχει κυνήγι,άγνωστο,περιπέτεια δε με εξιτάρει η φάση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
like για τον τυπα και για το οτι εκρυψες μονο τη δικια σου μουρη και οχι των αλλων δυο:cheesy::rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτός μοιάζει με τον Παναγιώταρο που ο δημητράκης ανέφερε κάθε λίγο και λιγάκι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
like για τον τυπα και για το οτι εκρυψες μονο τη δικια σου μουρη και οχι των αλλων δυο:cheesy::rockon:
Ειναι απλας ο τυπος δεν εχει προβλημα , η δε γκομενα ζει εδω και χρονια στις ΗΠΑ

:P

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Έλα μη μας κρατάς σε αναμονή. Δώσε ένα hint τουλάχιστον...

Το βασικότερο απ' όλα είναι ότι ξεκινάει ξανά ο δανεισμός Ιδιωτών και Επιχειρήσεων μετά από χρόνια στο ψυγείο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το τι επέρχεται.
Και έχει μπει και μια γενιά στο παιχνίδι που είναι πεντακάθαρη από δανεισμό (18-30)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Απο μελη δεν θα πω αν και εχω κατασταλαξει σε καποιους ... σιγουρα ειναι αρκετοι , το καλυτερα εξαρταται πως το εννοεις. Πληρωμενο με βιζιτες και σεμιπρος , κανονικες γκομενες με κερασματα , συνθηκες διαβιωσης που εμενες ,ωραιες παρεες γιατι μονος ουτε στον παραδεισο κτλ

Απο αυτους που εχω γνωρισει προσωπικα ολα αυτα τα χρονια θεωρω οτι ειναι αυτος , φοιτητης ιατρικης απο το 98 εως το 12 στο Βουκουρεστι και απο το 12 εως το 15 στο Κισιναου για ειδικοτητα ,μεχρι και ο μητσος τον ειδε και τον μισησε :grin: Τρομερος στο καμακι ,με δυο αμαξια οταν ηταν πανω,απταιστα την γλωσσα φυσικα, πολλα 7αρια - 8αρια για να μην πω απειρα ...

κάνει και μπόντυ μπίλντινγκ ο γιατρός.
Καλά το σχόλιο με τον δημητράκη έσκισε. Success proved.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266

Ρε με τον Βιν ντίζελ είσαι μαζί;; :think: :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερα.Από άποψη ποσότητας,ποιότητας από γκόμενες προς χρόνο παραμονής σίγουρα εγώ.Αν μείνει κάποιος τόσο λίγο όσο έμεινα εγώ,είναι πολύ δύσκολο να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα.Είναι Blitz στρατηγική.
Πρέπει να μπορείς να πας για τρεις μέρες ή μόνο για ΣΚ και να έχεις αποτέλεσμα.Να φτάνεις στα όριά σου βιολογικά.
Εμένα μου αρέσει το κυνήγι.Να φτάνω σε μια άγνωστη πόλη και σε μια ώρα να έχω τον πούτσο μου στο μουνί μιας γκόμενας.Αδρεναλίνη,περιπέτεια κι έτσι.
Πάντα μετριοπαθείς ο αρχηγος:rockon::rockon:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αρχηγέ οι δικές σου νίκες μετράνε τριπλά γιατί έχεις και το εμφανισιακό handicap

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχηγέ οι δικές σου νίκες μετράνε τριπλά γιατί έχεις και το εμφανισιακό handicap

Δεν έχω εμφανισιακό handicap.Οι άλλοι έχουν handicap σε όλα.Αυτό φαίνεται άμα τους πετάξεις στην αρένα.
Στο καμάκι τα κάνω όλα μόνος μου,τα ταξίδια,τη χρηματοδότηση,τα κοννέ,τα γαμήσια οπότε όλο το αποτέλεσμα της δραστηριότητάς μου πάει σε εμένα.Δεν παίζει delegation,ανάθεση καθηκόντων σε άλλους,καταμερισμός εργασίας κτλ.Οπότε αφού ελέγχω όλα τα στάδια από την αρχή μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θεαματικό μειώνω στο ελάχιστο τις έξωθεν παρεμβάσεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν έχω εμφανισιακό handicap.Οι άλλοι έχουν handicap σε όλα.Αυτό φαίνεται άμα τους πετάξεις στην αρένα.
Στο καμάκι τα κάνω όλα μόνος μου,τα ταξίδια,τη χρηματοδότηση,τα κοννέ,τα γαμήσια οπότε όλο το αποτέλεσμα της δραστηριότητάς μου πάει σε εμένα.Δεν παίζει delegation,ανάθεση καθηκόντων σε άλλους,καταμερισμός εργασίας κτλ.Οπότε αφού ελέγχω όλα τα στάδια από την αρχή μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θεαματικό μειώνω στο ελάχιστο τις έξωθεν παρεμβάσεις.
δεν θέλω να σε πικάρω, είσαι αρχηγός το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό. Εάν όμως κάτσεις δίπλα στον γιατρό Hercules από πάνω, η μάχη είναι άνιση, να τα λέμε σωστά.
Θα πρέπει να συντρίψεις με 3πλάσιο τουλάχιστον μπάτζετ και δεν ξέρουμε και το μπάτζετ του τύπου. Εάν πει ο τάσος ότι ήταν και ξοδευτής ο ψηλός, βράστα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν θέλω να σε πικάρω, είσαι αρχηγός το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό. Εάν όμως κάτσεις δίπλα στον γιατρό Hercules από πάνω, η μάχη είναι άνιση, να τα λέμε σωστά.
Θα πρέπει να συντρίψεις με 3πλάσιο τουλάχιστον μπάτζετ και δεν ξέρουμε και το μπάτζετ του τύπου. Εάν πει ο τάσος ότι ήταν και ξοδευτής ο ψηλός, βράστα.

O δημητράκης έγραφε για αυτόν οτι είναι φουσκωμένος από τα αναβολικά,καραφλός και 160.
Γενικά τα βλέπετε όλα πολύ αλλοιωμένα.Αυτό που συμβαίνει δεν είναι όπως το φαντάζεται ο άλλος άμα είναι στην απέξω.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
O δημητράκης έγραφε για αυτόν οτι είναι φουσκωμένος από τα αναβολικά,καραφλός και 160.
Γενικά τα βλέπετε όλα πολύ αλλοιωμένα.Αυτό που συμβαίνει δεν είναι όπως το φαντάζεται ο άλλος άμα είναι στην απέξω.
σοβαρά τώρα? θα συζητήσουμε δηλώσεις του δημητράκη?
σοβαρά τώρα? και μόνο αυτό σημαίνει ότι ο τύπος μετράει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

φοιτητης απο το 98 μεχρι το 2012?

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Ρε μαλακες το γαμησατε το θρεντακι.
Γραψτε αλλου για τις οικονομιες της ελλαδας και των βαλκανιων και το ΑΕΠ και τους μισθους.
Α σιχτιρι πια, μια γενικη αναρχία είστε ολοι - μετα σάς φταίνε ολοι...Συγκρατηθειτε και πηγαιντε αλλου για τεχνοκρατικοοικονομικες συζητησεις.

Για πηδηματα και καμακια δημιουργηθηκε ο θρεντ - να διαβαζουμε ιστοριες των πιο εμπειρων και να ονειρευόμαστε.

ΩΩΩΩμα πια

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε μαλακες το γαμησατε το θρεντακι.
Γραψτε αλλου για τις οικονομιες της ελλαδας και των βαλκανιων και το ΑΕΠ και τους μισθους.
Α σιχτιρι πια, μια γενικη αναρχία είστε ολοι - μετα σάς φταίνε ολοι...Συγκρατηθειτε και πηγαιντε αλλου για τεχνοκρατικοοικονομικες συζητησεις.

Για πηδηματα και καμακια δημιουργηθηκε ο θρεντ - να διαβαζουμε ιστοριες των πιο εμπειρων και να ονειρευόμαστε.

ΩΩΩΩμα πια
απηύδησες φίλε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Stories

Νέο!