Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Περιστατικο απο το 14 η 15(δεν θυμαμαι ακριβως) που μου εχει μεινει ...
μια τηλεπερσονα/τραγουδιστρια/χορευτρια με ωραιο εκφραστικο προσωπο και δεν καταφερα να την γαμησω

Καθομαι μονος σε καφε της γειτονιας μου οταν με παιρνει τηλ ντοπιος φιλος παντρεμενος ,μου λεει που εισαι κατσε και ερχομαι με δυο γκομενες. Πινουμε ενα ποτο και συνεχιζουμε το βραδυ σε καραοκε με σκληρη πορτα.
Εκει γινοταν το ελα να δεις ,μεσα καμια τριανταρια ατομα ολα και ολα ,μουναρες οι πιο πολλες.
σε καποια φαση ξεκινανε να βαζουν ρωσικα τραγουδια στη διαπασων και να παιζουν βιντεακια στις οθονες που υπηρχαν , αρχιζουν να πινουν βοτκα κατευθειαν απο τα μπουκαλια σηκωνοντας τα ψηλα και να τραγουδανε ολοι μαζι , εθνικιστικο παραληρημα κυριολεκτικα συμμετεχοντας και εγω φυσικα.

Ειμαστε διπλα με την γκομενα , με πιανει απο το χερι και αρχιζουμε να χορευουμε κανοντας κατι τρελες φιγουρες στην πιστα αυτη και να φιλιομαστε. Αραζουμε σε εναν καναπε συνεχιζοντας το φασωμα και την συζητηση
Φευγοντας και οι τεσσερις μαζι (δεν με αφησαν να πληρωσω τιποτα) ,ανταλασουμε τηλεφωνα και μου λεει να την παρω αυριο οπωσδηποτε ,την πηρα την αλλη μερα δυο φορες (πρωι - απογευμα) δεν το σηκωσε και δεν ξαναπηρα ποτε αν και το μετανιωσα ...

αυτη εδω ηταν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ συμβουλές από τον Κροάτη κάμακα badboy.Κάθε φορά που χτυπάς γκόμενα κάτι θα πάει στραβά.Το αν θα πετύχεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς αντιμετωπίζεις τις αναποδιές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Αναποδιες σιγουρα τυχαινουν απλα στο μπλοκ παιζεις ασταματητα με νεα ραντεβου/καταστασεις καθε μερα αν γουσταρεις ,και δεν μιλαω για μια δυο βδομαδες αλλα για μηνες ολοκληρους οταν εισαι μονιμος/ημιμονιμος. Την επομενη μερα σκεφτεσαι διαφορετικα γιατι εχεις να αντιμετωπισεις καινουργια περιστατικα θελοντας και μη ...
Καποια στιγμη σε κουραζει αυτο οσο μουνακιας και να εισαι ... αδεια παραμονης εβγαζα καθε χρονο μεχρι το 16

ο dirty ας πουμε το καταλαβαινει πολυ καλα τωρα ,καμια σχεση με τις καταδρομικες που εκανε παλιοτερα
προσωπικα του εδωσα κουραγιο και οσο αντεξει :grin: ας το απολαυσει βεβαια

Συνημμένα

• permisdesedere.jpg
    permisdesedere.jpg
    509,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Like
Αντιδράσεις: dCorso
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Περιστατικο απο το 14 η 15(δεν θυμαμαι ακριβως) που μου εχει μεινει ...
μια τηλεπερσονα/τραγουδιστρια/χορευτρια με ωραιο εκφραστικο προσωπο και δεν καταφερα να την γαμησω

Καθομαι μονος σε καφε της γειτονιας μου οταν με παιρνει τηλ ντοπιος φιλος παντρεμενος ,μου λεει που εισαι κατσε και ερχομαι με δυο γκομενες. Πινουμε ενα ποτο και συνεχιζουμε το βραδυ σε καραοκε με σκληρη πορτα.
Εκει γινοταν το ελα να δεις ,μεσα καμια τριανταρια ατομα ολα και ολα ,μουναρες οι πιο πολλες.
σε καποια φαση ξεκινανε να βαζουν ρωσικα τραγουδια στη διαπασων και να παιζουν βιντεακια στις οθονες που υπηρχαν , αρχιζουν να πινουν βοτκα κατευθειαν απο τα μπουκαλια σηκωνοντας τα ψηλα και να τραγουδανε ολοι μαζι , εθνικιστικο παραληρημα κυριολεκτικα συμμετεχοντας και εγω φυσικα.

Ειμαστε διπλα με την γκομενα , με πιανει απο το χερι και αρχιζουμε να χορευουμε κανοντας κατι τρελες φιγουρες στην πιστα αυτη και να φιλιομαστε. Αραζουμε σε εναν καναπε συνεχιζοντας το φασωμα και την συζητηση
Φευγοντας και οι τεσσερις μαζι (δεν με αφησαν να πληρωσω τιποτα) ,ανταλασουμε τηλεφωνα και μου λεει να την παρω αυριο οπωσδηποτε ,την πηρα την αλλη μερα δυο φορες (πρωι - απογευμα) δεν το σηκωσε και δεν ξαναπηρα ποτε αν και το μετανιωσα ...

αυτη εδω ηταν

γιατι δεν την πηρες επιτοπου? εννοω γαμησι

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
δεν λεω ιστοριες σαν τους παππουδες εχουμε ακομα μελλον
ασε που αμα τις πω θα με περασετε και για φιδεμπορα
οποτε εσκορτακια και μονο εσκορτακια μονο κι οσο αντεξει η τσεπη μας(μου)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ONS εκανα αρκετα και με μικροτερες απο αυτην ηλικιακα ,η συγκεκριμενη απλα δεν ηθελε ...
εσυ ξερεις...αλλα και γω οσες εχω παρει κατευθειαν δεν μου ειπε και ποτε καποια αμεσως "ναι ελα παμε" ...συναντουσα καποια κοντρα και αρνηση στην αρχη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
εσυ ξερεις...αλλα και γω οσες εχω παρει κατευθειαν δεν μου ειπε και ποτε καποια αμεσως "ναι ελα παμε" ...συναντουσα καποια κοντρα και αρνηση στην αρχη
Εννοειται ... απλα δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις οταν γραφω οτι αυτη δεν ηθελε κατι τετοιο
δηλ με οσες γκομενες βγαινουμε και φασωνομαστε καταληγουν παντα σε ons? :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εννοειται ... απλα δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις οταν γραφω οτι αυτη δεν ηθελε κατι τετοιο
δηλ με οσες γκομενες βγαινουμε και φασωνομαστε καταληγουν παντα σε ons? :confused:
δεν ξερω τι πεχτηκε. υπαρχουν πολλες λεπτομερειες που μονο εσυ τις ξερεις. Αλλα ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση με χορους,βραδυ,ποτα,καναπεδες,φασωματα συνηθως ναι. (ομως ας μη μπουμε στη κουβεντα για το τι εχω πετυχει εγω ακομα και αν δεν ειναι ετσι οι συνθηκες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
δεν ξερω τι πεχτηκε. υπαρχουν πολλες λεπτομερειες που μονο εσυ τις ξερεις. Αλλα ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση με χορους,βραδυ,ποτα,καναπεδες,φασωματα συνηθως ναι. (ομως ας μη μπουμε στη κουβεντα για το τι εχω πετυχει εγω ακομα και αν δεν ειναι ετσι οι συνθηκες)
Εξαρταται απο την γκομενα , υπαρχουν παρομοιες καταστασεις που πηγαμε κατευθειαν στο σπιτι.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Ετος 2018. Μ'επιασε η μαλακια να γινω πορνομεταναστης λογω peer pressure ενος φιλου απο online game. Παιζουμε ιδιο guild και μιλαμε καπου απο το 2016. Δουλευε στην Ελλαδα καποια χρονια και ξαναγυρισε Ουκρανια ο τυπος. Λεει ελα απο δω, εχω χωριατοπουλες με το κιλο. Λεω, οκ, κλεινω αεροπορικα. Μην εισαι μαλακας, μου λεει, κλεισε πουλμαν, εχουν ενα σωρο ρωσικα πρακτορεια στην ομονοια. Λεει στο Κιεβο σταμπαρουν αβερτα πορνομεταναστες που σκανε μονοι τους, θα γυρισεις σπιτι χωρις πορτοφολι και νεφρα, αν γυρισεις. Μου δινει ενα συγκεκριμενο την επομενη μερα. Ταξιδι βαναυσο, περνας απ'ολο το βομβαρδισμενο τοπιο των Βαλκανιων. Επεσα σε ναρκη για να περασει η ωρα. Σκαω στο χωριο του καποια στιγμη. Χωριο. Οκ, πολη με καπου 200κ κατοικους.
H πολη μοιαζει σαν να βγηκε απο τα 50s. Ο φιλος με μαζευει απο κει που μ'αφησε το πουλμαν, με παει σπιτι του. Αξιοπρεπες ξυλινο σπιτακι καναδυο χιλιομετρα εκτος πολης. Μου λεει το βραδυ θα'χουμε τραπεζι, πλυνε τον κωλο σου.
Πλενομαι, παω στο δωματιο που μου'δωσε, πεφτω ξερος. Προς τ'απογευμα με ξυπναει μουσικη. Βγαινω, βλεπω στην αυλη καμια 25αρια ατομα. Ετοιμαζουν σασλικ, τραπεζια. Πληθος περιεργο. 3 ατομα που φανηκαν σαν χωριστη παρεα κυριολεκτικα ντυμενοι α λα χιππηδες των 60s. Τζιν με σανδαλι, ροζ στρογγυλα γυαλακια, μπαντανα πανω στο μαλλι κτλ.
Η μια χιπισσα, ελαφρως φακλανιτσα ξερει αγγλικα, μου πιανει παρλα. Οχι τρελα χοντρη, καπου 15 κιλα παραπανω απ'οσο πρεπει για το υψος της, αχλαδω αλλα συμπαθητικη φατσα. Για καποιο λογο φαινεται υπερβολικα ενθουσιασμενη με ο,τι μαλακια κι αν της λεω.
Επιστρεφει ο φιλος με βοτκες και μπυρες εμποριου και μια 3λιτρη γυαλα με κατι θολο μεσα. Λεω the fuck's that? Samogon μου λεει, ντοπιο τσιπουρο σπιτικο για πιο hardcore κοσμο. Λεω βαλε σφυνακι να δοκιμασω. Λεει, your funeral. Χτυπαω σφυνακι, δακρυζω. Λεω i'm never getting anywhere near that shit. Γελαει το μουνι.
Μεχρι να ετοιμασουν το τραπεζι εμενα μου χωνεται αρκετα ασχημα το φακλανιδιο. Σε καποια φαση το γυριζει, αρχιζει σχετικα ανοιχτα να ρωταει ποσα βγαζω και τι εχω απο assets στο Ελλαδισταν. Gold digger φαση, χτυπησε ασχημα στ'αφτι. Τραβαω μια παυση. Καπου κει τα ουκρανιδια ξεκινανε χωρο. Τοπικη μουσικη, δεν καταλαβαινω γκρι. Ενα ψηλο μελαχρινο σηκωνει κι εμενα, με πεταει αναμεσα σε 4 ουκρανιδια. Σηκωνεται και το φακλανιδι, αρχιζει να μου τριβεται εκει. Την παραμεριζει ενα κοντο μελαχρινο με αξιολογους βυζους. Αρκετα μαυριδερο, σαν ρουμανα. Αρχιζει full grinding πανω μου, μου τον ακονισε. Νυχτωνει εν τω μεταξυ, σε καποια γυριζω βλεπω το φακλανιδι στην ακρη με ηττημενο βλεμμα. Εγω εν τω μεταξυ χουφτωνο το κοντοπουτανο, προσπαθω να το παω στην ακρη. Της λεω can we go somewhere more private. Με πιανει απο το χερι, με παει μες στο σπιτι. Οι αλλοι εν τω μεταξυ στην αυλη γινανε λιγο κωλος, βαλανε τον χιππη να τους παιξει κιθαρα.
Την παω στο δωματιο μου την αλλη, πηδαει αμπαλα πανω μου. Κοπαναω το κεφαλι σ'ενα ραφι. Ποιος μαλακας κρεμαει ραφια πανω απο το κρεβατι. Βλεπω αστερακια. Η αλλη δεν παιρνει χαμπαρι, αρχιζει τα γλωσσοφιλα. Σε καποια φαση μου τον τραβαει εξω, αρχιζει φουλ τρομπονι. Σταματαει, κατεβαινει, ξεβρακωνεται. Βλεπω, κορδονι απο ταμπον. Fuck. Η δικια σου δεν χαμπαριαζει, ανεβαινει πανω μου. Λεω but... Μου λεει, yes, butt. Ροχαλα στα δαχτυλα, μερικες περιστροφικες κινησεις με τα δαχτυλα απο πισω κι ειμαι μεσα σε ουκρανικο κωλο. Μ'εχει καβαλησει, ποτε γυριζει απο μπροστα, ποτε απο πισω, γαματη θεα. Βλεπει που παω να χυσω μου λεει not in please. Παω να βρω στοχο, βυζια, κωλο, κατι, η αλλη με αρπαζει απο το καβλι κι αρχιζει το τρομπονι. Ass to mouth achieved. Τα αμολαω ολα στο στομα, γκλουπ, γκλουπ, εξαφανιζονται.
Ντυνομαστε, κατεβαινουμε στην αυλη με τους αλλους. Ο φιλος φαινεται να'χει γινει λιγο κωλος, δε φαινεται να μου δινει ιδιαιτερη σημασια. Η σε κανεναν γενικοτερα. Η κοντη να μου'χει καβαλησει τα γονατα, να τριβεται πανω στο καβλι μου ολη την ωρα. Σε καποια φαση σκαει καποια 40αρα, μαζευει το κοντοπουτανο που'χα πανω μου και φευγει. Μανα της μου εξηγει ο φιλος.
Καθομαι μονος μου σαν αντικοινωνικος autist γιατι οι υπολοιποι απο αγγλικα οσο εγω ειμαι απο ουκρανεζικα. Η φακλανιτσα μου ξαναχωνεται. Σε καποια φαση λεει can we go inside, there are too many mosqitos here.Λεω οκ. Εκει που μιλαμε και την εχω ακουσει κι εγω αρκετα πλεον κι ας επινα μονο μπυρες, αρχιζω να χουφτωνω το φακλανιδι. Ο καλος ο μυλος. Σε καποια φαση στα τυφλα την εχω μεταφερει πανω στο φασωμα στο κρεβατι μου. Αρχιζω να ξεκουμπωνω διαφορα, η δικια σου βοηθαει. Της τα βγαζω ολα, βλεπω χοντρα σφιχτα καλοξυρισμενα μουνοχειλα. Οκ, αυτο επιβαλλεται να το γλειψουμε. Η αλλη χυνει σε 2 λεπτα, γυριζει και ξεβρακωνει εμενα. Τρομπονι. Συνειδητοποιω πως ενδιαμεσα δεν επλυνα τιποτα ενδιαμεσα. Ass to other girl's mouth achieved.
Καποτα απο το πορτοφολι, τη στηνω στα 4 και δωσε πονο. Το'χα υποτιμησει το φακλανιδι τελικα. Μετα απο λιγη καβαλα και ιεραποστολικο ξεμουδιασα αρκετα για να χυσω. Βγαζω το πλαστικο, λεω tits or ass? Face μου λεει η δικια σου. That's the spirit. Ψεκαζω με αρκετη απογοητευση, δε βγαινει καποιο εντυπωσιακο spash στη μουρη οπως μας εχουν μαθει διαφορες πορνοπαραγωγες.
Η φακλανιτσα σκουπιζεται, πεφτει διπλα μου στο κρεβατι κι αρχιζει το chatterbox για διαφορες κουλες μαλακιες. Προσποιουμαι οτι ακουω. Σε καποια φαση μου χτυπαει ο φιλος την πορτα, λεει θελει τη Ναστια (το φακλανιδιο). Το φακλανιδι νοσοκομα. Ενας απο τους αλλους εξω επεσε ξερος σε καποια φαση με τη μουρη στο πιατο. Την ηθελαν να τσεκαρει αν θα ζησει. Βαλανε τον τυπο στην ακρη στο πλαι να συνελθει, τσιμπησα κατι να επαναφερω τη καμμενη μου γλυκοζη και το φακλανιδι αρχιζει να με σερνει παλι μεσα για 3ο γυρο.
Λεω οκ. Μουδιασμενη κατασταση, λιγο σαν αγγαρεια ηταν. Παλευω μιση ωρα να χυσω. Κουραστηκα, τη βαζω πανω μου να χοροπηδαει. Σε καποια φαση τα φτυνει κι αυτη, κατεβαινει κι αρχιζει τρομπονι.
Σε καποια φαση χαθηκα. Ξυπναω ξημερωματα με τη φακλανιτσα απο διπλα. Συνειδητοποιω πως με πηρε ο υπνος την ωρα που μου'παιρνε πιπα.

Οκ, επειδη εγραψα τον κωλο μου εδω, tl;dr εκατσα 8 μερες στο χωριο του φιλου μου, πινωντας, ψηνοντας κρεατα και γαμωντας εναλλαξ δυο ουκρανιδια συν ενα ακομα τυχερο την 4η μερα. Αμα θελετε τη συνεχεια το ζητατε πριν κωλογερασω και με πιασει κανα αλτσχαιμερ και τα ξεχασω.
btw, εκτος απο κατι κερασματα του κωλου και ψονια που'κανα του φιλου για ν'αναπληρωσω τα εφοδια που εφαγα, την εβγαλα σχετικα στο τσαμπα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ετος 2018. Μ'επιασε η μαλακια να γινω πορνομεταναστης λογω peer pressure ενος φιλου απο online game. Παιζουμε ιδιο guild και μιλαμε καπου απο το 2016. Δουλευε στην Ελλαδα καποια χρονια και ξαναγυρισε Ουκρανια ο τυπος. Λεει ελα απο δω, εχω χωριατοπουλες με το κιλο. Λεω, οκ, κλεινω αεροπορικα. Μην εισαι μαλακας, μου λεει, κλεισε πουλμαν, εχουν ενα σωρο ρωσικα πρακτορεια στην ομονοια. Λεει στο Κιεβο σταμπαρουν αβερτα πορνομεταναστες που σκανε μονοι τους, θα γυρισεις σπιτι χωρις πορτοφολι και νεφρα, αν γυρισεις. Μου δινει ενα συγκεκριμενο την επομενη μερα. Ταξιδι βαναυσο, περνας απ'ολο το βομβαρδισμενο τοπιο των Βαλκανιων. Επεσα σε ναρκη για να περασει η ωρα. Σκαω στο χωριο του καποια στιγμη. Χωριο. Οκ, πολη με καπου 200κ κατοικους.
H πολη μοιαζει σαν να βγηκε απο τα 50s. Ο φιλος με μαζευει απο κει που μ'αφησε το πουλμαν, με παει σπιτι του. Αξιοπρεπες ξυλινο σπιτακι καναδυο χιλιομετρα εκτος πολης. Μου λεει το βραδυ θα'χουμε τραπεζι, πλυνε τον κωλο σου.
Πλενομαι, παω στο δωματιο που μου'δωσε, πεφτω ξερος. Προς τ'απογευμα με ξυπναει μουσικη. Βγαινω, βλεπω στην αυλη καμια 25αρια ατομα. Ετοιμαζουν σασλικ, τραπεζια. Πληθος περιεργο. 3 ατομα που φανηκαν σαν χωριστη παρεα κυριολεκτικα ντυμενοι α λα χιππηδες των 60s. Τζιν με σανδαλι, ροζ στρογγυλα γυαλακια, μπαντανα πανω στο μαλλι κτλ.
Η μια χιπισσα, ελαφρως φακλανιτσα ξερει αγγλικα, μου πιανει παρλα. Οχι τρελα χοντρη, καπου 15 κιλα παραπανω απ'οσο πρεπει για το υψος της, αχλαδω αλλα συμπαθητικη φατσα. Για καποιο λογο φαινεται υπερβολικα ενθουσιασμενη με ο,τι μαλακια κι αν της λεω.
Επιστρεφει ο φιλος με βοτκες και μπυρες εμποριου και μια 3λιτρη γυαλα με κατι θολο μεσα. Λεω the fuck's that? Samogon μου λεει, ντοπιο τσιπουρο σπιτικο για πιο hardcore κοσμο. Λεω βαλε σφυνακι να δοκιμασω. Λεει, your funeral. Χτυπαω σφυνακι, δακρυζω. Λεω i'm never getting anywhere near that shit. Γελαει το μουνι.
Μεχρι να ετοιμασουν το τραπεζι εμενα μου χωνεται αρκετα ασχημα το φακλανιδιο. Σε καποια φαση το γυριζει, αρχιζει σχετικα ανοιχτα να ρωταει ποσα βγαζω και τι εχω απο assets στο Ελλαδισταν. Gold digger φαση, χτυπησε ασχημα στ'αφτι. Τραβαω μια παυση. Καπου κει τα ουκρανιδια ξεκινανε χωρο. Τοπικη μουσικη, δεν καταλαβαινω γκρι. Ενα ψηλο μελαχρινο σηκωνει κι εμενα, με πεταει αναμεσα σε 4 ουκρανιδια. Σηκωνεται και το φακλανιδι, αρχιζει να μου τριβεται εκει. Την παραμεριζει ενα κοντο μελαχρινο με αξιολογους βυζους. Αρκετα μαυριδερο, σαν ρουμανα. Αρχιζει full grinding πανω μου, μου τον ακονισε. Νυχτωνει εν τω μεταξυ, σε καποια γυριζω βλεπω το φακλανιδι στην ακρη με ηττημενο βλεμμα. Εγω εν τω μεταξυ χουφτωνο το κοντοπουτανο, προσπαθω να το παω στην ακρη. Της λεω can we go somewhere more private. Με πιανει απο το χερι, με παει μες στο σπιτι. Οι αλλοι εν τω μεταξυ στην αυλη γινανε λιγο κωλος, βαλανε τον χιππη να τους παιξει κιθαρα.
Την παω στο δωματιο μου την αλλη, πηδαει αμπαλα πανω μου. Κοπαναω το κεφαλι σ'ενα ραφι. Ποιος μαλακας κρεμαει ραφια πανω απο το κρεβατι. Βλεπω αστερακια. Η αλλη δεν παιρνει χαμπαρι, αρχιζει τα γλωσσοφιλα. Σε καποια φαση μου τον τραβαει εξω, αρχιζει φουλ τρομπονι. Σταματαει, κατεβαινει, ξεβρακωνεται. Βλεπω, κορδονι απο ταμπον. Fuck. Η δικια σου δεν χαμπαριαζει, ανεβαινει πανω μου. Λεω but... Μου λεει, yes, butt. Ροχαλα στα δαχτυλα, μερικες περιστροφικες κινησεις με τα δαχτυλα απο πισω κι ειμαι μεσα σε ουκρανικο κωλο. Μ'εχει καβαλησει, ποτε γυριζει απο μπροστα, ποτε απο πισω, γαματη θεα. Βλεπει που παω να χυσω μου λεει not in please. Παω να βρω στοχο, βυζια, κωλο, κατι, η αλλη με αρπαζει απο το καβλι κι αρχιζει το τρομπονι. Ass to mouth achieved. Τα αμολαω ολα στο στομα, γκλουπ, γκλουπ, εξαφανιζονται.
Ντυνομαστε, κατεβαινουμε στην αυλη με τους αλλους. Ο φιλος φαινεται να'χει γινει λιγο κωλος, δε φαινεται να μου δινει ιδιαιτερη σημασια. Η σε κανεναν γενικοτερα. Η κοντη να μου'χει καβαλησει τα γονατα, να τριβεται πανω στο καβλι μου ολη την ωρα. Σε καποια φαση σκαει καποια 40αρα, μαζευει το κοντοπουτανο που'χα πανω μου και φευγει. Μανα της μου εξηγει ο φιλος.
Καθομαι μονος μου σαν αντικοινωνικος autist γιατι οι υπολοιποι απο αγγλικα οσο εγω ειμαι απο ουκρανεζικα. Η φακλανιτσα μου ξαναχωνεται. Σε καποια φαση λεει can we go inside, there are too many mosqitos here.Λεω οκ. Εκει που μιλαμε και την εχω ακουσει κι εγω αρκετα πλεον κι ας επινα μονο μπυρες, αρχιζω να χουφτωνω το φακλανιδι. Ο καλος ο μυλος. Σε καποια φαση στα τυφλα την εχω μεταφερει πανω στο φασωμα στο κρεβατι μου. Αρχιζω να ξεκουμπωνω διαφορα, η δικια σου βοηθαει. Της τα βγαζω ολα, βλεπω χοντρα σφιχτα καλοξυρισμενα μουνοχειλα. Οκ, αυτο επιβαλλεται να το γλειψουμε. Η αλλη χυνει σε 2 λεπτα, γυριζει και ξεβρακωνει εμενα. Τρομπονι. Συνειδητοποιω πως ενδιαμεσα δεν επλυνα τιποτα ενδιαμεσα. Ass to other girl's mouth achieved.
Καποτα απο το πορτοφολι, τη στηνω στα 4 και δωσε πονο. Το'χα υποτιμησει το φακλανιδι τελικα. Μετα απο λιγη καβαλα και ιεραποστολικο ξεμουδιασα αρκετα για να χυσω. Βγαζω το πλαστικο, λεω tits or ass? Face μου λεει η δικια σου. That's the spirit. Ψεκαζω με αρκετη απογοητευση, δε βγαινει καποιο εντυπωσιακο spash στη μουρη οπως μας εχουν μαθει διαφορες πορνοπαραγωγες.
Η φακλανιτσα σκουπιζεται, πεφτει διπλα μου στο κρεβατι κι αρχιζει το chatterbox για διαφορες κουλες μαλακιες. Προσποιουμαι οτι ακουω. Σε καποια φαση μου χτυπαει ο φιλος την πορτα, λεει θελει τη Ναστια (το φακλανιδιο). Το φακλανιδι νοσοκομα. Ενας απο τους αλλους εξω επεσε ξερος σε καποια φαση με τη μουρη στο πιατο. Την ηθελαν να τσεκαρει αν θα ζησει. Βαλανε τον τυπο στην ακρη στο πλαι να συνελθει, τσιμπησα κατι να επαναφερω τη καμμενη μου γλυκοζη και το φακλανιδι αρχιζει να με σερνει παλι μεσα για 3ο γυρο.
Λεω οκ. Μουδιασμενη κατασταση, λιγο σαν αγγαρεια ηταν. Παλευω μιση ωρα να χυσω. Κουραστηκα, τη βαζω πανω μου να χοροπηδαει. Σε καποια φαση τα φτυνει κι αυτη, κατεβαινει κι αρχιζει τρομπονι.
Σε καποια φαση χαθηκα. Ξυπναω ξημερωματα με τη φακλανιτσα απο διπλα. Συνειδητοποιω πως με πηρε ο υπνος την ωρα που μου'παιρνε πιπα.

Οκ, επειδη εγραψα τον κωλο μου εδω, tl;dr εκατσα 8 μερες στο χωριο του φιλου μου, πινωντας, ψηνοντας κρεατα και γαμωντας εναλλαξ δυο ουκρανιδια συν ενα ακομα τυχερο την 4η μερα. Αμα θελετε τη συνεχεια το ζητατε πριν κωλογερασω και με πιασει κανα αλτσχαιμερ και τα ξεχασω.
btw, εκτος απο κατι κερασματα του κωλου και ψονια που'κανα του φιλου για ν'αναπληρωσω τα εφοδια που εφαγα, την εβγαλα σχετικα στο τσαμπα.
Ποιο καλτ πεθαινεις.
Ακριβως στο πνευμα του σαη.

Γραψε γραψε
Γραψε πριν ξεχασεις.

Μονο αν γινεται μην πετας αυτα τα αγγλικα αναμεσα γιατι εμεις απο την Ποντοηράκλεια δεν νοουμε ναουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω κανονίσει το 2008 όργιο με έξι Ουκρανέζες στο Ντνιπροπετρώφσκ που μου ζήτησαν πρώτα 200 ευρώ για να προμηθευτούν βότκα και κόκα που θέλανε.Λένε άμα στείλεις τα λεφτά θα κάνουμε ό,τι θες.Με τις δυο μιλάω σε videocall έχουν κάτι φουστίτσες που ίσα ίσα καλύπτουν το μισό κώλο τις λέω να τις σηκώσουν ως τον αφαλό και φαίνεται το μουνί.
Ωραία θα γαμήσουμε σκέφτομαι και στέλνω τα λεφτά.
Κανονίζω να έρθω και τη μέρα της πτήσης ακυρώνεται η πτήση για Νντιπρο.Μας λένε έχει πτήση για Ντονέτσκ μετά μπορείτε να πάτε Ντνιπρο με λεωφορείο ή τρένο.Εντάξει λέω και μπαίνω στο αεροπλάνο για Ντονέτσκ.
Με το που φτάνω καλώ τις γκόμενες καμία απάντηση.Σιωπή των αμνών.Οχι ρε πούστη την πάτησα σκέφτομαι.Τι κάνω τώρα?
Σκέφτομαι οτι έχω άλλο ένα καλό κοννέ Μαριούπολη μια τύπισσα 26 ετών 180,την καλώ και με προσκαλεί να έρθω.Παίρνω ταξί από Ντονέτσκ και με κόστος 30 ευρώ είμαι σε 2 ώρες Μαριούπολη.Καταφτάνει η γκόμενα με ένα ξώκοιλο στο ταξί,φοβερό σώμα,με μπάζει στο σπίτι της και σε 5 λεπτά τον έχει πάρει μπούκι στην κρεβατοκάμαρα.Δεν αφήνει σταγόνα τα καταπίνει όλα.
Μένει όμως μαζί με μια άλλη Ουκρανέζα και το παιδί της.Το διαμέρισμα σε άθλια κατάσταση.

Είναι Σάββατο μου λένε οτι έχουν έξοδο,πέφτω να κοιμηθώ.Μετά γυρνάει η γκόμενα αργά το βράδυ πιωμένη τελείως.Βγαίνω λίγο έξω και βλέπω να μιλάει με έναν άντρα στην κουζίνα.Εχω χεστεί.
Γυρνάω στο δωμάτιο κλειδώνω και την περιμένω.Σε κανά δίωρο διώχνει το νταγλαρά και έρχεται για ύπνο.Πέφτει ξερή και της βάζω κωλοδάχτυλο.

Την επόμενη μέρα ξυπνάω και έρχεται η συγκάτοικος στην κουζίνα φορώντας μόνο κυλοτάκι με το μισό μουνί να φαίνεται.Μου λέει ήπιαμε πολύ χτες έχω πονοκέφαλο.Μην ανησυχείς λέω έφερα χάπια από Ελλάδα και της δίνω Mesulid.Η γκόμενα τα παίρνει και γίνεται περδίκι.Μου λέει να πάμε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης για προμήθειες και η δικιά μου θα μαγειρέψει.
Πάμε σούπερ μάρκετ αγοράζει τον άμπακα ασήκωτες σακούλες.Οπως βγαίνουμε την πιάνω και δίνουμε γλωσσόφιλο διαρκείας κάτω από τον ήλιο μέρα μεσημέρι.
Μετά κουβαλάω τα πράγματα στο σπίτι μια Χρουστσώφκα ελεεινή ίδια με όλες τις άλλες γύρω.
Μου λέει η γκόμενα η φίλη μου(αυτή που γάμησα) θα φτιάχνει μπορς και εμείς θα πάμε στο δωμάτιο.Ωραία λέω.

Μπαίνουμε στο δωμάτιό της και ξεκινάει αριστοτεχνικό μπούκι και εξαίρετο γλυφοκώλι.Κάποια στιγμή ο γιος της αρχίζει να φωνάζει,η τύπισσα βγαίνει έξαλλη με το στρινγκ τον κατσαδιάζει γυρνάει στο δωμάτιό της και ξαναπιάνει το γλυφοκώλι.Αφού άδειασα στο στόμα της δυο φορές και τα κατάπιε γυρνάμε στη δικιά μου που έφτιαχνε το μπορς.Της τραβάω ένα γλωσσόφιλο μπροστά στην άλλη και μετά τρώμε.
Μπαίνουμε στο δωμάτιο με τη δικιά μου ό,τι και να κάνει,όσο και να πεοθηλάζει δε μου σηκώνεται με τίποτα.Η φίλη της τα έχει ρουφήξει όλα.Μετά από κανά μισάωρο η δικιά μου απελπίζεται λέει τι συμβαίνει,πώς πρέπει να νιώθω εγώ τώρα?
Ρώτα τη φίλη σου καλύτερα της λέω με στέρεψε τελείως.
Αχά λέει αυτά κάνατε όσο έφτιαχνα τη σούπα.

Την επόμενη μέρα αφού βόλταρα με τις δύο στην πόλη βρήκα δικαιολογία και έφυγα για Ντονέτσκ όπου περίμεναν δύο άλλες.Οι τύπισσες κανόνισαν ταξί και δεν πλήρωσα ούτε 10 ευρώ.
Για να γλυκάνω όμως το χωρισμό αφού ήταν με δάκρυα στα μάτια έδωσα 100 ευρώ στη μία και 20 ευρώ στην άλλη.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Προσπαθωντας να θυμηθω ποσες ειχα παρει το μαγικο καλοκαιρι του 11

Νοικιαζω κεντρικο διαμερισμα για ενα μηνα ακριβως πανω στην Stefan Cel Mare , 400 ευρω αν θυμαμαι καλα.
η υπαλληλος απο το μεσιτικο γραφειο που μου το δειχνει , 1.85 υψος σιγουρα με περιεργο χρωμα ματιων (γαλοζοπρασινο και βαλε) , της λεω εχεις πολυ ομορφα ματια ,το ξερω απαντα αν και εχει καταντησει λιγο κουραστικο γιατι ολοι μου λενε το ιδιο και τρωω την πρωτη κρυαδα ...

Εχοντας το τηλεφωνο της αποφασιζω να της στειλω μηνυμα μετα μια βδομαδα να βγουμε για φαγητο αν θελει , στελνει πισω μετα απο κανα πενταλεπτο και λεει οκ. Περναω απο το σπιτι της με ταξι και την πηγαινω στο Ελ Γκρεκο να δοκιμασει την ελληνικη κουζινα ,την βλεπει ο moldolagnos και ζαλιζεται :P πανω στην συζητηση με ρωταει γιατι ηρθα στην χωρα ,της λεω σκεφτομαι να δραστηριοποιηθω επαγγελματικα (μουσι) και οτι ετοιμαζω τα χαρτια για να αγορασω ενα διαμερισμα που εχω κλεισει ηδη (αληθεια). Της λεω τιμες ,περιοχη ,διευθυνση κτλ και καταλαβαινει οτι ισχυει ,ξανα ταξι και την γυριζω πισω.
Το επομενο βραδυ πηγαινουμε σε κλαμπ , χουφτωματα φασωματα με ευτυχη καταληξη μεχρι τις πρωινες ωρες.
ενα τριημερο κρατησε η ολη φαση ,οπου πηγαιναμε γυρνουσαν κεφαλια καθοτι με τα τακουνια που φοραγε εδειχνε αρκετα ψηλοτερη και απο μενα.

φωτο απο whatsapp για να παρετε μια μικρη ιδεα , δεν υπαρχει διαθεσιμη αλλη δυστυχως αν και ειχα ...

ΥΓ. την εχει γνωρισει και αλλο μελος απο εδω μεσα που εγραφε παλιοτερα και εχει σταματησει (flowers lover)

Συνημμένα

• 883 (2).jpg
    883 (2).jpg
    262 KB · Εμφανίσεις: 52

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπουκάρω κλαμπ Βιτέμπσκ και είναι υπερθέαμα.Γκόμενες παντού με στρατό και αστυνομία να φυλάει το κλαμπ.Στρατιώτες με όπλα μπροστά από το μπαρ,φουτουριστική φάση.Εδώ θα γαμήσω σκέφτομαι έχει ασφάλεια.Πλησιάζω την πρώτη γκόμενα,δέχεται να κεράσω.Η δεύτερη τα ίδια.Η τρίτη τα ίδια.Αρχίζει να χορεύει μανιωδώς και με τα πολλά ποτά γίνεται γκολ και αρχίζει σιγά σιγά να τα πετάει στη μπάρα.Σκάει μια φίλη της με φιλάει μου λέει συγγνώμη αύριο ταξιδεύω Μόσχα αλλά αν θες πάρε με τηλέφωνο και μου δίνει το τηλέφωνό της σε χαρτάκι.Μετά έρχεται άλλη μου λέει είμαι δικηγόρος η φίλη μου μάλλον έχει παραπιει.Η πιωμένη αγκαλιάζει τον έναν μετά τον άλλο,έρχεται και με φιλάει περιπαθώς.Μετά βλέπω τους σεκιούριτυ να την έχουν μαγκώσει και να την κουβαλάνε έξω,η δικηγόρος μου λέει πάμε να φύγουμε η κοπέλα θα έχει άσχημο μπλέξιμο.
Μπαίνουμε ταξί εγώ,3 γκόμενες και ένας Ρώσος γλεντζές από τη Μόσχα.Εγώ χουφτώνω τη μια γκόμενα στο πίσω κάθισμα και ο Ρώσος έχει πλακώσει την άλλη Λευκορρωσίδα στους χούφτους και το μπαλαμούτι.
Ενώ ο ταξιτζής μας μεταφέρει η μεθυσμένη αρχίζει να πάλλεται ρυθμικά πετάει τη φούστα και κάθεται στην αγκαλιά του ταξιτζή ενώ τρέχει με 120 στην εθνική οδό του Βιτέμπσκ.Το αμάξι αρχίζει να πάει πέρα δώθε αμάν τελειώσαμε λέω,κάποιος θα μας τρακάρει από πίσω,ποιος περίμενε να τελειώσω έτσι στη λευκορρωσική επαρχία.
Ευτυχώς ο τύπος αντιδρά εγκαίρως πατάει φρένο σταματώντας στη μέση του δρόμου και ως δια μαγείας σωζόμαστε.Ο Ρώσος είναι στην τρελή χαρά.

Ο ταξιτζής ξεφορτώνεται τη γκόμενα από την αγκαλιά του και μας μεταφέρει ξενοδοχείο.Είναι χαράματα.Λέω στη δικηγόρο θα ανέβεις μαζί μου?Οχι μου λέει θα έρθω στο ξενοδοχείο αν μου αγοράσεις μια φούστα.Μα μπορώ να σου δώσω 50 ευρώ για τη φούστα λέω και να έρθεις τώρα ξενοδοχείο.Οχι λέει θέλω να τη διαλέξουμε μαζί για να αρέσει και σε εσένα.Τώρα πρέπει να πάω τη φίλη μου να κοιμηθεί.

Την επόμενη μέρα συναντάω τη δικηγόρο μου λέει έχουμε αράξει με την παρέα μου δίπλα στο ποτάμι,πάμε να τους βρούμε πρώτα όμως θα αγοράσουμε ποτά και φαγιά.Εντάξει λέω αγοράζουμε βότκες και φαγιά από το σούπερ μάρκετ και τα κουβαλάω στην όχθη δίπλα στο ποτάμι.Μου έπεσαν τα χέρια ήταν αρκετά βαριά.Εκεί βλέπω τις φίλες της να κάνουν ηλιοθεραπεία άλλες με το μαγιώ και άλλες με τα εσώρουχα.Εχει και δυο άντρες στην παρέα,ο ένας έχει γκόμενα μία που το μισό μουνί της φαίνεται λόγω της κυλότας που δεν εφάρμοζε μπροστά.
Ολοι χαμογελούν και γουστάρουν με τα ποτά,αρχίζουν οι μασαμπούκες και τα πιώματα κάποια στιγμή σκέφτομαι οτι βρίσκομαι σε παράδεισο.Ποδάρες βυζάρες παντού γύρω,μια τύπισσα λίγο παραπέρα κάνει γυμνισμό τα έχει πετάξει όλα.Μιλάω με τη γκόμενα δίπλα ενώ βλέπω το μουνί της γυμνής.
Ολα αυτά μέρα μεσημέρι στην πόλη,δίπλα στο ποτάμι.
Μετά με ρωτάει η δικιά μου σου άρεσε κάποια από τις φίλες μου?Ναι,λέω αυτή η ψηλή με τις ποδάρες που καθόταν δίπλα μου.Αν θες λέει μπορώ να κανονίσω να την πηδήξεις.Εντάξει λέω.Πρέπει όμως να της πάρεις δώρο μία φούστα όπως και σε εμένα.Καλά λέω,πάμε τώρα στο μωλ να σου πάρω τη φούστα και μετά ξενοδοχείο.Επιτέλους να ρίξω κανάν πούτσο πολύ μας ταλαιπωρούν οι Λευκορρωσίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2004 Λεπτοκαρυά έχω σκάσει με Ελληνοιταλό κάμακα και έναν ακόμα,τους λέω παιδιά θα ελέγξουμε τον κεντρικό δρόμο,δε θα αφήσουμε γκόμενα ακαμάκωτη.Σε μισή ώρα έχουμε τρία τηλεφωνάκια από Πολωνέζες και αποχωρούμε.
Στο ραντεβού με την Πολωνέζα την επόμενη μέρα η τύπισσα(168 μελαχρινή αδύνατη) σκάει με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα?Μου λέει να πιούμε ένα ποτήρι κρασί στο καφέ δίπλα στην παραλία.Μετά με παίρνει το βράδυ για βόλτα στην παραλία όταν απομακρυνθήκαμε κάπως απλώνει την πετσέτα στην άμμο γδύνεται και κάθεται πάνω στο καυλί μου.Στρίβω λίγο και κάθεται με τον κώλο πάνω και αρχίζει ανελέητο σφυροκόπημα.Κάποια στιγμή παίρνω χαμπάρι μια σκιά δίπλα.Ενας τύπος έχει βγει στην παραλία το βράδυ και είναι 5 μέτρα μακριά.Την πουτσίσαμε λέω.Μας πήραν χαμπάρι.Σταματάω τις κρούσεις και μένουμε ακίνητοι.Ο τυπάς αγναντεύει τη θάλασσα και μετά τη βγάζει έξω και κατουράει.Υστερα γυρνάει στο δρόμο δίπλα στην παραλία επιστρέφοντας.Δεν πήρε χαμπάρι γρήγορα.
Χύνω στα βυζιά της γκόμενας μαζεύω τα παντελόνια όπως όπως και αρχίζουμε να περπατάμε στα σκοτάδια πίσω στην πόλη.
Η γκόμενα μου δείχνει τα βυζιά της να λαμπυρίζουν από τα χύσια.Εγώ είμαι γεμάτος άμμο και πρέπει να συναντήσω μια άλλη Πολωνέζα εντυπωσιακή ξανθιά 180 που γνωρίσαμε την προηγούμενη μέρα και ήδη έχω καθυστερήσει μισή ώρα στο ραντεβού.Τρέχω γρήγορα μην απογοητευτεί και φύγει.
Για καλή μου τύχη βλέπω την πλάτη της στο καφέ που είχαμε κανονίσει τη συνάντηση.Τινάζω την άμμο από τα ρούχα.
Η δικιά μου δίπλα κλείνει συνομωτικά τη μπλούζα πάνω από τα βυζιά μου δίνει γλωσσόφιλο και φεύγει για το ξενοδοχείο της.Περιμένω λίγα λεπτά να απομακρυνθεί και εμφανίζομαι ενώπιον της ξανθιάς μουνάρας στο καφέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάω για πορνοεκδρομή Πράγα το 2006 και βλέπω στο αεροπλάνο μια Τσέχα 178 με σορτσάκι και ποδάρες.Πιάνω τη θέση δίπλα της,μόλις έρχεται ο τύπος που είχε τη θέση κανονικά του προτείνω να πάει στη δική μου και δέχεται.
Η τύπισσα δε μιλάει γρι αγγλικά ούτε ελληνικά.Μου λέει ήρθα να δουλέψω σεζόν σε νησί και με διώξανε γιατί δε μιλάω ξένες γλώσσες.Μιλάω μόνο τσέχικα.
Στη διαδρομή της χαιδεύω τις γυμνές μπουτάρες.Μετά κατευθύνομαι Πίλσεν και αυτή στην πόλη της.
Μετά από ένα μήνα την καλώ Ελλάδα.Μένει στο διαμέρισμα και μετά τους πούτσους μου εξηγεί οτι θέλει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.Εχει όμως ένα πρόβλημα.Σιχαίνεται τα μαγιώ και κάνει μπάνιο μόνο γυμνή.Δεν την ενδιαφέρει αν βλέπουν οι άλλοι.
Λέω ξέρεις εδώ στην Ελλάδα είναι λίγες οι παραλίες γυμνιστών.Μα πώς είναι δυνατόν μου λέει εσείς είχατε τους ολυμπιακούς αγώνες όπου όλοι κυκλοφορούσαν γυμνοί.Ξέρεις λέω έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα τα τελευταία 2000 χρόνια.
Τέλος πάντων την πάω Αίγινα κάπου απόμερα τα πετάει,κάποια στιγμή έρχονται στο μέρος μας δυο Ελληνίδες τόπλες και μιλάνε στη δικιά μου.Αμάν λέω θα αρχίσουν τα βρισίδια ρεζίλι γίναμε.Οι Ελληνίδες είναι έξαλλες.Δείχνουν με το χέρι κάτι τύπους που έχουν μαζευτεί και μπανίζουν με κυάλια από μακριά.Τους βλέπετε τους ανώμαλους?Εχουν μαζευτεί οι ανώμαλοι φωνάζουν.Τους βλέπετε?Η δικιά μου δεν καταλαβαίνει Χριστό και κοιτάει χαμογελώντας εγώ το παίζω τουρίστας.Οι Ελληνίδες πιστεύουν οτι οι τύποι μαζεύτηκαν να πάρουν μάτι τα βυζιά τους και όχι το μουνί της δικιάς μου.

Τελικά αποφασίζω να την πάω Κατερινόσκαλα.Πάμε λίγο απόμερα να κάνει μπάνιο,αρχίζει να περνάει ψωλαρία όλη την ώρα.Μόνο ένας τύπος φαινότανε αθώος οτι έψαχνε κοχυλάκια.Μετά αρχίζουν σιγά σιγά να κάθονται άντρες σε κάποια απόσταση.Κοίτα μου λέει η δικιά μου on honi(τον παίζει).Κοιτάω βλέπω έχει βγάλει την ψώλα του και την παίζει.Πιο δίπλα ένας άλλος αυνανίζεται και αυτός.Και παραπέρα κι άλλος.Μιλάμε δίπλα στην κανονική παραλία της Κατερινόσκαλας.
Εκείνη τη στιγμή γυρνάει ο τύπος που περπατούσε παραθαλάσσια ψάχνοντας κοχυλάκια και ψάχνει μέρος να καθίσει.Ενώ πριν είχε σταμπάρει μουνί τώρα βλέπει γύρω γύρω τέσσερα καυλιά όρθια και απομακρύνεται τρέχοντας.Η δικιά μου τα έχει παίξει,τι χάλια έχετε οι Ελληνες μα είναι δυνατόν να αντιδράτε έτσι σε κάτι τόσο φυσικό.Εγώ νόμιζα οτι είστε φυσιολογικοί,δεν μπορεί μια κοπέλα να γδυθεί εδώ πέρα?Τσεχία δε θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο,έχουμε κουλτούρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικά αποφασίζω να την πάω Κατερινόσκαλα.Πάμε λίγο απόμερα να κάνει μπάνιο,αρχίζει να περνάει ψωλαρία όλη την ώρα.Μόνο ένας τύπος φαινότανε αθώος οτι έψαχνε κοχυλάκια.Μετά αρχίζουν σιγά σιγά να κάθονται άντρες σε κάποια απόσταση.Κοίτα μου λέει η δικιά μου on honi(τον παίζει).Κοιτάω βλέπω έχει βγάλει την ψώλα του και την παίζει.Πιο δίπλα ένας άλλος αυνανίζεται και αυτός.Και παραπέρα κι άλλος.Μιλάμε δίπλα στην κανονική παραλία της Κατερινόσκαλας.
Εκείνη τη στιγμή γυρνάει ο τύπος που περπατούσε παραθαλάσσια ψάχνοντας κοχυλάκια και ψάχνει μέρος να καθίσει.Ενώ πριν είχε σταμπάρει μουνί τώρα βλέπει γύρω γύρω τέσσερα καυλιά όρθια και απομακρύνεται τρέχοντας.

Εντάξει,εδώ το κανες λίγο λύσσα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom