ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μυστη μου αυτη ειναι η κατασταση τωρα, ισως πριν 20 χρονια ηταν πολυ διαφορετικαΝα και κάποιος που τα λέει σωστά, από τους λίγους...
Μυστη μου αυτη ειναι η κατασταση τωρα, ισως πριν 20 χρονια ηταν πολυ διαφορετικαΝα και κάποιος που τα λέει σωστά, από τους λίγους...
Πάντως τυχεροί είστε που δε μείνατε με κανα νεφρό λιγότερο όσοι γυρνούσατε μπλοκ στα μετακομμουνιστικά χρόνια.
Καλού κακού τσεκάρετέ το βέβαια
Αφού έχεις τόση περιέργεια και είσαι και περιπετειώδης, πώς και δεν πήγες και κατά Σλοβενία ή Κροατία μεριά; Σε Δαλματικές ακτές και όλα εκείνα τα νησιά τριγύρω θα πρέπει να γινόταν χαμός. Σε μία φάση η Κόρτσουλα (νησί) είχε γίνει και must (πληροφορίες από τρίτους, εγώ δεν πήγα).Τότε δεν υπήρχε καθόλου πληροφορία έπρεπε να πηγαίνεις μόνος σου και να δοκιμάζεις τα μέρη.Ηταν Far East φάση,περιπέτεια αδρεναλίνη κι έτσι.Ησουν σε έξαψη δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.Ηταν το μπλοκ που λένε,παράλληλο σύμπαν σου συνέβαιναν πράγματα που δεν πίστευες ποτέ οτι θα συμβούν.
Και όταν έβρισκες την ιδεώδη πόλη σε έτρωγε το σαράκι οτι ίσως εκεί δίπλα ή κάπου λίγο πιο μακρυά υπήρχε μια ανεξερεύνητη και ανεκμετάλευτη μουνοπηγή.Ηταν το Ιβανοφρανκώφσκ?Το Λουτσκ?Το Ρίβνε?Το Τερνόπιλ?Το Κάμενετς Ποντόλσκυ?Σε έτρωγε η περιέργεια και η καύλα να τα δοκιμάσεις όλα για να μη μετανιώσεις.
Αφού έχεις τόση περιέργεια και είσαι και περιπετειώδης, πώς και δεν πήγες και κατά Σλοβενία ή Κροατία μεριά; Σε Δαλματικές ακτές και όλα εκείνα τα νησιά τριγύρω θα πρέπει να γινόταν χαμός. Σε μία φάση η Κόρτσουλα (νησί) είχε γίνει και must (πληροφορίες από τρίτους, εγώ δεν πήγα).
Εσύ είσαι περισσότερο των ανατολικών ή των δυτικών προαστείων; Κάπου σε έχω συνδέσει με πορτογαλική κουλτούρα...Ετσι ερχονταν οι ουκρανες και οι τσεχες και οι ρουμανες στην ελλαδα τρεχοντας οταν τις καλουσες.
Γεματες ενθουσιασμο να γνωρισουν τον ηλιο και την θαλασσα.
Σημερα δεν γινοντε αυτα.
Μπορει σημερα η καθεμία να πληρωσει μια βδομαδα διακοπες στην Πιερία μονη της.
7,5-8 με αριστα το 10Εσύ είσαι περισσότερου των ανατολικών ή των δυτικών προαστείων; Κάπου σε έχω συνδέσει με πορτογαλική κουλτούρα...
Τα πορτογαλικά τα μιλάς καλά;
Πολυ καλοΤην παρακατω τη ειχα γνωρισει καλοκαιρι στην μαυρη θαλασσα, πηγαν να την τριγυσουν καποιοι ιταλοι, αλλα τους εκανα τριπλα, και εβαλα γκολ. Ετσι, ελλαδα- ιταλια 1-0. Επειτα πηγα στην πολη της τον χειμωνα για διακοπες. Και το επομενο καλοκαιρι την ειχα κατεβασει σε νησι του β.αιγαιου και περασαμε ομορφα.
Εχω παρα πολλες ασχημες ιστοριες απο Ρουμανια, εχω στειλει σεναριο στο νετφλιξ για να γινουν σειρα, οποτε μεχρι να εγκριθει δε ποσταρω. Αλλα για να ικανοποιησω το κοινο θα αναφερω μια απο Πραγα, προ 8ετιας περιπου.Πειτε και αλλες ιστοριες, εστω και χωρις καλο τελος (πηδημα).
τι ωραια που τα λες ρε μπαγασαΤο θέμα είναι να έχει κάποιος μέσα του αναμένο τον πυρσό της καύλας.Αμα είναι συνεχώς σε έξαψη και καυλωμένος θα τη βρει την άκρη.Θα πάει εδώ κι εκεί θα σπάσει τα μούτρα του πολλές φορές μέχρι να καταλάβει τι παίζει.Μετά φτιάχνεις ένα σύστημα που το βελτιώνεις συνεχώς μέσω δοκιμής και λάθους και σου δίνει σταθερό αποτέλεσμα.
Αν δεν είναι κάποιος καυλιάρης ό,τι και να λέμε τίποτα δε θα κάνει ούτε θα το κουνήσει από τον καναπέ.Δεν έχει το κίνητρο απλά.
Θέλει να έχεις και κάποια ενέργεια βέβαια και να σου αρέσει το μουνί.Οι γκόμενες τον οσμίζονται τον καυλιάρη σου λέει αυτός θα κάνει πολλά για εμένα,θα περάσω καλά μαζί του.Εκπέμπεις ειδικά vibes που τα πιάνουν.
Είναι η φλόγα που καίει το καταλαβαίνουν οτι είσαι του αθλήματος και όχι λαπάς και θα τα δώσεις όλα.Θέλουν ενεργητικούς,ακαταδάμαστους,περιπετειώδεις,αμάσητους,ρισκαδόρους και ενδιαφέροντες τύπους που τα δίνουν όλα για το μουνί.Πρέπει να έχεις αυτό το excess τη γωνία που δεν έχουν οι άλλοι.Να σε ξεχωρίζουν κάπως.
Οφείλεις να πας παντού.. Αν δεν πας: μαυρη θάλασσα μεσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Δαλματικες ακτές, (πρωην γιουγκοσλαβια). Βάζω και λίμνη Μπλέντ, μέσα. Στις Βαλτικες χωρες- σε περιοχές και πολεις, όπως πχ. Ριγα,βιλνιους,Γιούρμαλα Ταλιν, κτλπ.. - Δεν θα έχεις ολοκληρωμενη αποψη, για το π.α.μπλοκ. Τα έχω γυρίσει όλα..Εκεί είναι Βαλκάνια.Δεν έχεις λόγο να πας.
Βαλτική αλλά δεν πήγα ποτέ.
Μια χαρα ειναι οι δαλματικες ακτες, βγαζουν ωραιες γκομενες που ομως δεν ειναι για το κμανικο σπορΟφείλεις να πας παντού.. Αν δεν πας: μαυρη θάλασσα μεσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Δαλματικες ακτές, (πρωην γιουγκοσλαβια). Βάζω και λίμνη Μπλέντ, μέσα. Στις Βαλτικες χωρες- σε περιοχές και πολεις, όπως πχ. Ριγα,βιλνιους,Γιούρμαλα Ταλιν, κτλπ.. - Δεν θα έχεις ολοκληρωμενη αποψη, για το π.α.μπλοκ. Τα έχω γυρίσει όλα..