Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και τώρα τα ίδια κάνεις στο περίπου απλά ξοδεύεις κάπου 3 φορές περισσότερα για το ίδιο αποτέλεσμα.Δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ το σκηνικό αρκεί να ανεβάσεις το κασέ.Με την άνοδο του κασέ έχεις περίπου την ίδια εμπειρία με παλιά προ πενταετίας.
Π.χ προ πενταετίας γάμησα δυο δίδυμες 22 ετών μελαχρινές 183 με 50 ευρώ στην καθεμία τώρα δυο δίδυμες ξανθιές 180 ίδιας κλάσης και ηλικίας με τις άλλες ζητούσαν 300 ευρώ στην καθεμία.Αμα τα χώσεις έχεις το ίδιο αποτέλεσμα πρακτικά.
Πιστεύω όμως οτι αν καλέσω τις δίδυμες ελληνικό νησί και τους δώσω 1500 ευρώ ίσως δεχτούν να έρθουν για τριήμερο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως τυχεροί είστε που δε μείνατε με κανα νεφρό λιγότερο όσοι γυρνούσατε μπλοκ στα μετακομμουνιστικά χρόνια.

Καλού κακού τσεκάρετέ το βέβαια :grin:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως τυχεροί είστε που δε μείνατε με κανα νεφρό λιγότερο όσοι γυρνούσατε μπλοκ στα μετακομμουνιστικά χρόνια.

Καλού κακού τσεκάρετέ το βέβαια :grin:

Ηταν επικίνδυνα τότε.Εμένα μου το είχαν πει και γκόμενες.Απορώ πώς τα έκανες αυτά εδώ και δε σου έτυχε τίποτα.Βασικά έπρεπε να κινείσαι γρήγορα να μη μένεις στο ίδιο μέρος για πολύ και να περνάς απαρατήρητος.Στηριζόμουν πάντα στον αιφνιδιασμό.Αν σε μάθουν δυσκολεύουν σημαντικά τα πράγματα πρέπει συνεχώς να αλλάζεις πεδίο δράσης και να κινείσαι.Αν έμενα πάνω από 5 μέρες η πόλη είχε καεί πλέον για εμένα έπρεπε να φύγω.Προσπαθείς να κάψεις όσο περισσότερα μέρη γίνεται.

Εγώ είμαι και άσπρος οπότε συνήθως θεωρούσαν οτι είμαι δικός τους ή από γειτονική χώρα.Στη Ρωσία όλοι πιστεύουν οτι είμαι Ρώσος μου μιλάνε απευθείας στα ρωσικά.Πολωνία με παίρνουν για Ουκρανό,Τσεχία για Ιταλό,Ουκρανία για Πολωνό κτλ.Αν σε θεωρούνε Σλάβο ή γενικά λευκό Ευρωπαίο συνήθως δε σε ενοχλούνε.
Εμένα με συμπαθούσαν οι Πολωνοί,οι Λευκορρώσοι,οι Ρώσοι κτλ συνήθως μου έφερναν γκόμενες να πηδήξω για να γαμήσουν τις δικές μου.

Γενικά οι Σλάβοι ειδικά οι Ρώσοι είναι πολύ γλεντζέδες περνάς φοβερά.Οι Τσέχοι παθητικοί τσουγκρίζουν μπύρες,οι Πολωνοί αναμένοι και με ταπεραμέντο αλλά αν γουστάρουν σου φέρνουν την Πολωνέζα να κάτσει στα γόνατά σου γενικά είναι πολύ καυλιάρες οι Ανατολικές έχεις την αίσθηση οτι όλα μπορεί να συμβούν.Λευκορρωσία πάντα είναι μικτές παρέες άντρες γυναίκες και αν τους κερνάς όλους μπορείς να γαμήσεις όλες τις γκόμενες της παρέας χαλαρά.Αλλά πρέπει να κερνάς άντρες κάτι που δε χρειάζεται Ουκρανία όπου κερνάς μόνο γκόμενες.

Και τώρα δε μένω ποτέ για μεγάλο διάστημα γιατί αδυνατίζεις οικονομικά και αυξάνουν εκθετικά οι πιθανότητες να τύχει καμιά στραβή.Η θα αρρωστήσεις ή θα σου την πέσουν ή κάτι θα πάει κατά διαβόλου όλα μπορούν να συμβούν.Η απαγκίστρωση είναι σημαντική φεύγεις σε dt.Οσο σημαντικό είναι πώς θα μπεις άλλο τόσο σημαντικό είναι το πώς βγαίνεις.Πάντα πρέπει να υπάρχει οδός διαφυγής.

Πρέπει να έχεις και αίσθηση του κινδύνου,θυμάμαι Λευκορρωσία σε κάτι εργατικές πολυκατοικίες είχα χεστεί.Και Ουκρανία πολλά σκηνικά και Πολωνία μερικές φορές.Αν οσμιστείς κίνδυνο πρέπει αμέσως να εξαφανιστείς.Πρέπει να έχεις αίσθηση του περιβάλλοντος να παρακολουθείς τι κάνουν τα άτομα γύρω σου.

Τώρα που μεγάλωσα δεν μπορώ να κινούμαι γρήγορα αυτό το ξέρουν και οι κλέφτες οπότε μένω μόνο εντός κέντρου και αποφεύγω εντελώς μετρό,προάστια,ανασφαλείς περιοχές κτλ δεν παίρνω κανένα ρίσκο αφού δεν μπορώ να αντιδράσω γρήγορα.
Είναι ανάλογα με φυσική κατάσταση ηλικία άμα είσαι πιτσιρικάς ξεφεύγεις πολύ εύκολα αλλά όσο μεγαλώνεις βαραίνεις δεν είναι το ίδιο.Τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω λόγω φυσικής κατάστασης.

Γενικά οι περισσότεροι είναι slow motion.Συμβαίνουν ένα κάρο πράγματα δίπλα τους και δεν πιάνουν τίποτα.Δε στροφάρουν.Πρέπει να εξηγήσεις στον άλλον από την αρχή την αλφαβήτα για να πάρει μπρος.Αυτό το έβλεπα συχνά στα κλαμπς.Οι πιο πολλοί ούτε που καταλαβαίνουν τι γίνεται,ποιες γκόμενες είναι διαθέσιμες πότε πρέπει να πας κτλ.Εχουν πολύ μεγάλο χρόνο αντίδρασης δεν είναι τσακμάκια να αντιδρούν αμέσως.Αμα είσαι γρήγορος οι άλλοι σου φαίνονται slow motion μπορείς εύκολα να τους τριπλάρεις πριν πάρουν χαμπάρι τι γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ας εναποθεσω κι εγω το λιθαρακιον μου
Σταρα Ζαγορα Βουλγαρια ,καπου στο 1997.

Επισκεψη σε φιλο φοιτητη, δεν αργησε να πλακωσουν κ τα φιλαρακια του ......φωναξανε κ δυο κοπελιες που ξεραν .....κι εγινε η παρτουζα του αιωνα.
7-8 αντρες και 2 γκομενες της διπλανης πορτας. Γραμματεις σε γραφειο.
Γαμησι απεριοριστο, ξυδια, στο τελος δωσαμε απο ενα μικροποσο ο καθενας. Δεν θυμαμαι πόσο. Περιπου 40€ κατ ατομον σε σημερινη αξια

Περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις....

Τα περισσοτερα παιδια δεν τα ξαναειδα στην ζωη μου.
Στην παρτουζα πανω γνωρισα εναν πολυ καλο μου φιλο τον Μπαμπη.
Αφου τσουγκρισαμε τα κεφαλια μας κατα το γλυψιμον των βυζομπαλων και χωρις να διακοψουμε την ιεροτελεστια συστηθηκαμε
-χαιρω πολυ Παμπης
-χαιρω πολυ urlauber
-Φοιτητης εισαι?
-οχι, επισκεπτης.

Κτλ

Συνημμένα

• 20210517_193004.jpg
    20210517_193004.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 98
  • 20210517_193050.jpg
    20210517_193050.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 94
  • 20210517_192903.jpg
    20210517_192903.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 89

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ουκρανη στην Σόφια Βουλγαρια που την ιδια εποχη.

Οποιος θελει την λεει σπονσορετα. Εγω πουτανα την λεω

Συνημμένα

• 20210517_193305.jpg
    20210517_193305.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 55

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Γυναικα γιατρου.
Ετσι ερχοταν στην γκαρσονιερα μου δηθεν για επισκεψη κ οχι για να γαμηθει.

Τα τυχερά αυτα εχουν μειωθει με γεωμετρικη μειωση.
Περασε η ηλικια, αλλαξαν και οι εποχες.....

Συνημμένα

• 20210517_193145.jpg
    20210517_193145.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 94

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ετσι ερχονταν οι ουκρανες και οι τσεχες και οι ρουμανες στην ελλαδα τρεχοντας οταν τις καλουσες.
Γεματες ενθουσιασμο να γνωρισουν τον ηλιο και την θαλασσα.

Σημερα δεν γινοντε αυτα.
Μπορει σημερα η καθεμία να πληρωσει μια βδομαδα διακοπες στην Πιερία μονη της.

Συνημμένα

• 20210517_193230.jpg
    20210517_193230.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 82

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ μέχρι το 2010 καλούσα συνεχώς Τσέχες τη μία μετά την άλλη όλες άνω του 185 για διακοπές.Μιλάμε για μπάνιο σε Μπάτη,Αλιμο κτλ άντε και καμιά Αίγινα.Οι γκόμενες τρελαίνονταν από τη χαρά τους.
Αντε τώρα να πεις στην άλλη έλα Αθήνα.Οι προσφορές ξεκινούν από Σαντορίνη Μύκονο και αν δεχτούν.Τότε ξετρελαίνονταν που έβλεπαν θάλασσα ή έβλεπαν θάλασσα για πρώτη φορά,δεν είχαν ξαναπιει φραπέ ή φάει σουβλάκι,σαγανάκι,καλαμαράκια και χωριάτικη και έχυναν από ευχαρίστηση μερικές τις πήγα Παραλία Κατερίνης και Κατερινόσκαλα για να βγαίνω στα κλαμπ τα βράδυα να γνωρίζω και άλλες.
Για Τσέχες κυριολεκτικά χωριάτικη,σαγανάκι και φραπές με ήλιο και θέα στη θάλασσα και γαλακτομπούρεκο για επιδόρπιο αρκούσε με το παραπάνω βρίσκονταν σε οργασμική ευτυχία.Ελληνικά ψαρικά,ελιές,λάδι,φέτα,γλυκά τα λάτρευαν κυριολεκτικά. Αξέχαστες εποχές τώρα με τέτοια προσφορά δε γαμάς ούτε πεντάρι.
Και τι να πούμε για τις Πολωνέζες που τις σπίτωνες και τις ξέσκιζες αυτές δεν ήθελαν καν ελληνικό φαί ζητούσαν πολωνικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τότε δεν υπήρχε καθόλου πληροφορία έπρεπε να πηγαίνεις μόνος σου και να δοκιμάζεις τα μέρη.Ηταν Far East φάση,περιπέτεια αδρεναλίνη κι έτσι.Ησουν σε έξαψη δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.Ηταν το μπλοκ που λένε,παράλληλο σύμπαν σου συνέβαιναν πράγματα που δεν πίστευες ποτέ οτι θα συμβούν.

Και όταν έβρισκες την ιδεώδη πόλη σε έτρωγε το σαράκι οτι ίσως εκεί δίπλα ή κάπου λίγο πιο μακρυά υπήρχε μια ανεξερεύνητη και ανεκμετάλευτη μουνοπηγή.Ηταν το Ιβανοφρανκώφσκ?Το Λουτσκ?Το Ρίβνε?Το Τερνόπιλ?Το Κάμενετς Ποντόλσκυ?Σε έτρωγε η περιέργεια και η καύλα να τα δοκιμάσεις όλα για να μη μετανιώσεις.
Αφού έχεις τόση περιέργεια και είσαι και περιπετειώδης, πώς και δεν πήγες και κατά Σλοβενία ή Κροατία μεριά; Σε Δαλματικές ακτές και όλα εκείνα τα νησιά τριγύρω θα πρέπει να γινόταν χαμός. Σε μία φάση η Κόρτσουλα (νησί) είχε γίνει και must (πληροφορίες από τρίτους, εγώ δεν πήγα).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού έχεις τόση περιέργεια και είσαι και περιπετειώδης, πώς και δεν πήγες και κατά Σλοβενία ή Κροατία μεριά; Σε Δαλματικές ακτές και όλα εκείνα τα νησιά τριγύρω θα πρέπει να γινόταν χαμός. Σε μία φάση η Κόρτσουλα (νησί) είχε γίνει και must (πληροφορίες από τρίτους, εγώ δεν πήγα).

Εκεί είναι Βαλκάνια.Δεν έχεις λόγο να πας.
Τα δυνατά ήταν πάντα Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία.Ισως και Βαλτική αλλά δεν πήγα ποτέ.Αν δεν υπήρχαν αυτές οι χώρες θα πήγαινα Βαλκάνια.Βαλτική θα πήγαινα αν δεν ήταν τόσο καλή η Πολωνία π.χ.
Αυτό είναι το μόνο που μου διέφυγε από τις χρυσές εποχές οι χώρες της Βαλτικής και η Μόσχα βέβαια.Πρέπει να γινόταν της πουτάνας τότε.Εχω μετανιώσει κάπως που δεν πήγα.Για τα Βαλκάνια δεν έχω μετανιώσει.Πήγα Βουλγαρία το 2011 πολύ καλή αλλά καμία σχέση με Πολωνία κτλ.
Απλά οι χώρες είναι αχανείς ξέρεις αν είναι καλύτερο το Μπρνο η Οστράβα ή το Ολομούτς?Το Πόζναν το Βρότσλαβ ή το Κράκωβ?Αμα δεν πας δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει.
Τώρα βέβαια έχουν αλλάξει όλα πολύ,η Τσεχία δε διαφέρει από την ανατολική Γερμανία και η Πολωνία σε μερικά μέρη έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη σχεδόν σαν Τσεχία.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ετσι ερχονταν οι ουκρανες και οι τσεχες και οι ρουμανες στην ελλαδα τρεχοντας οταν τις καλουσες.
Γεματες ενθουσιασμο να γνωρισουν τον ηλιο και την θαλασσα.

Σημερα δεν γινοντε αυτα.
Μπορει σημερα η καθεμία να πληρωσει μια βδομαδα διακοπες στην Πιερία μονη της.
Εσύ είσαι περισσότερο των ανατολικών ή των δυτικών προαστείων; Κάπου σε έχω συνδέσει με πορτογαλική κουλτούρα...
Τα πορτογαλικά τα μιλάς καλά;

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Εσύ είσαι περισσότερου των ανατολικών ή των δυτικών προαστείων; Κάπου σε έχω συνδέσει με πορτογαλική κουλτούρα...
Τα πορτογαλικά τα μιλάς καλά;
7,5-8 με αριστα το 10

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Την παρακατω τη ειχα γνωρισει καλοκαιρι στην μαυρη θαλασσα, πηγαν να την τριγυσουν καποιοι ιταλοι, αλλα τους εκανα τριπλα, και εβαλα γκολ. Ετσι, ελλαδα- ιταλια 1-0. Επειτα πηγα στην πολη της τον χειμωνα για διακοπες. Και το επομενο καλοκαιρι την ειχα κατεβασει σε νησι του β.αιγαιου και περασαμε ομορφα.

Συνημμένα

• 107_0790.JPG
    107_0790.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 86
  • 107_0793.JPG
    107_0793.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 64

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.259
Πόντοι
2.356
Την παρακατω τη ειχα γνωρισει καλοκαιρι στην μαυρη θαλασσα, πηγαν να την τριγυσουν καποιοι ιταλοι, αλλα τους εκανα τριπλα, και εβαλα γκολ. Ετσι, ελλαδα- ιταλια 1-0. Επειτα πηγα στην πολη της τον χειμωνα για διακοπες. Και το επομενο καλοκαιρι την ειχα κατεβασει σε νησι του β.αιγαιου και περασαμε ομορφα.
Πολυ καλο

Mamaia (αν την ψαρεψες απο εκει) πηγα μια φορα μονο το 08 ,ειχε μερικα απιστευτα μουνια αλλα και πολλες οικογενειες ...

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
φιλαρακια, ειχα καιρο να γουσταρω τοσο πολυ να διαβασω θρεντακι.
Το εχω κολλησει στο λαπτοπ μου εδω και ανυπομονω για τις νεες σας περιπετειες.
Σαν λατρης του ανατολικου μπλοκ (αλλα μονο πουτανες, και μονο 2-3 τουριστριες) νιωθω σα να ζησατε ρε σεις τον παραδεισο τον ιδιο κει περα....
γραψτε τα ολααααααααααααααααααααααααααα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πειτε και αλλες ιστοριες, εστω και χωρις καλο τελος (πηδημα).
Εχω παρα πολλες ασχημες ιστοριες απο Ρουμανια, εχω στειλει σεναριο στο νετφλιξ για να γινουν σειρα, οποτε μεχρι να εγκριθει δε ποσταρω. Αλλα για να ικανοποιησω το κοινο θα αναφερω μια απο Πραγα, προ 8ετιας περιπου.

Ειχα βρει κονε σε διαμερισμα μονιμου. Το διαμερισμα πολυ κεντρικα, δεξια απο το Μουσειο στο κεντρο (στο τελος μεγαλου πεζοδρομου, ουτε που θυμαμαι το ονομα) και προς την ανηφορα.

Αρχες Σεπτεμβριου ηταν με φοβερο καιρο, ειχαμε παει παρεα με τον μονιμο, τη γκομενα του (τσεχα) και καποιους γνωστους του σε μια μπυραρια που ηταν ακομα πιο ψηλα (πιο μακρια απο το κεντρο).Μεγαλη παρεα γενικα, οπου γνωριζω γκομενα, πολυ μετρια φατσα (5 και πολυ της ειναι) αλλα τρομερο κορμι (8 και λιγο της ειναι). Η τυπισσα μηχανη του αλκοολ, επινε κατι σφηνακια με 80% περιεκτικοτητα αλκοολ . Συνολικα ειχε πιει τουλαχιστον 3 τετοια (με εμενα να μη μπορω να πιω ουτε γουλια) συν μπυρες συν δε ξερω γω τι.

Παμε προς το διαμερισμα, χυμαει με φασωνει και σε μια φαση λεει εχει ενα σεξ σοπ εδω παμε να παρουμε τιποτα, ηταν κλειστο και να αρχιζει να βριζει. Εγω απο μεσα μου, μονο που δεν εχω κατεβασει παντελονια να τη παρω στο δρομο.

Φτανουμε σπιτι, αν και δε φαινοταν να ειναι σε ασχημη κατασταση, αρχιζει και ξερναει (θεε μου τι εκπληξη), γαμησε τα ,επεσαν και στο πατωμα του μπανιου. Εγω τα μαζευω λιγο, αυτη παει προς κρεβατι.

Μεχρι που μαζεψα λιγο και παω κρεβατι (να μου εχει πεσει προφανως) αυτη ηταν στο κρεβατι, με τα ρουχα , να ροχαλιζει σαν νταλικερης (δεν εχω ακουσει ποτε τετοιο ροχαλητο απο γκομενα) και να βρωμαει ολο το δωματιο (μεγαλο 25 τετραγωνικα ηταν) πιωμα. Επισης τετοια βρωμα αλκοολ μονο απο κανα αλκοολικο,αστεγο στη Βουδαπεστη.

Το πρωι ηταν ακομα σκατα, εφυγε δεν τη γαμησα ποτες. Τετοια εναλλαγη συναισθηματων στο ιδιο βραδυ μονο στη Ρουμανια μου εχει τυχει (προσεχως στο νετφλιξ)

Εχω και αλλη μια ιστορια με Τσεχα, εξισου περιεργη, αλλα αυτη τουλαχιστον ηταν 21 χρονων (και μιας και ηταν σχετικα προσφατη, ηταν το ρεκορ διαφορας ηλικιας μου) αλλα με τα πολλα την πηρα, με τα παρα πολλα.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το θέμα είναι να έχει κάποιος μέσα του αναμένο τον πυρσό της καύλας.Αμα είναι συνεχώς σε έξαψη και καυλωμένος θα τη βρει την άκρη.Θα πάει εδώ κι εκεί θα σπάσει τα μούτρα του πολλές φορές μέχρι να καταλάβει τι παίζει.Μετά φτιάχνεις ένα σύστημα που το βελτιώνεις συνεχώς μέσω δοκιμής και λάθους και σου δίνει σταθερό αποτέλεσμα.
Αν δεν είναι κάποιος καυλιάρης ό,τι και να λέμε τίποτα δε θα κάνει ούτε θα το κουνήσει από τον καναπέ.Δεν έχει το κίνητρο απλά.

Θέλει να έχεις και κάποια ενέργεια βέβαια και να σου αρέσει το μουνί.Οι γκόμενες τον οσμίζονται τον καυλιάρη σου λέει αυτός θα κάνει πολλά για εμένα,θα περάσω καλά μαζί του.Εκπέμπεις ειδικά vibes που τα πιάνουν.
Είναι η φλόγα που καίει το καταλαβαίνουν οτι είσαι του αθλήματος και όχι λαπάς και θα τα δώσεις όλα.Θέλουν ενεργητικούς,ακαταδάμαστους,περιπετειώδεις,αμάσητους,ρισκαδόρους και ενδιαφέροντες τύπους που τα δίνουν όλα για το μουνί.Πρέπει να έχεις αυτό το excess τη γωνία που δεν έχουν οι άλλοι.Να σε ξεχωρίζουν κάπως.
τι ωραια που τα λες ρε μπαγασα

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Εκεί είναι Βαλκάνια.Δεν έχεις λόγο να πας.
Βαλτική αλλά δεν πήγα ποτέ.
Οφείλεις να πας παντού.. Αν δεν πας: μαυρη θάλασσα μεσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Δαλματικες ακτές, (πρωην γιουγκοσλαβια). Βάζω και λίμνη Μπλέντ, μέσα. Στις Βαλτικες χωρες- σε περιοχές και πολεις, όπως πχ. Ριγα,βιλνιους,Γιούρμαλα Ταλιν, κτλπ.. - Δεν θα έχεις ολοκληρωμενη αποψη, για το π.α.μπλοκ. Τα έχω γυρίσει όλα..

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οφείλεις να πας παντού.. Αν δεν πας: μαυρη θάλασσα μεσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Δαλματικες ακτές, (πρωην γιουγκοσλαβια). Βάζω και λίμνη Μπλέντ, μέσα. Στις Βαλτικες χωρες- σε περιοχές και πολεις, όπως πχ. Ριγα,βιλνιους,Γιούρμαλα Ταλιν, κτλπ.. - Δεν θα έχεις ολοκληρωμενη αποψη, για το π.α.μπλοκ. Τα έχω γυρίσει όλα..
Μια χαρα ειναι οι δαλματικες ακτες, βγαζουν ωραιες γκομενες που ομως δεν ειναι για το κμανικο σπορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom