Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Η μέση άποψη του άσχετου Ελληνάρα είναι ότι όλο το Σλαβικό τόξο χωρών όπως Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Μολδαβία Τσεχία Σλοβακία κλπ είναι γεμάτο από γκομενάρες που περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια τους μερακλήδες και γαλαντόμους Ελληναράδες να συρρεύσουν για να τις γαμήσουν.

Η Αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Επίσης χρονικά βλέποντάς το συνεχώς η κατάσταση διαφοροποιείται.

Το ποσοστό των όμορφων και εντυπωσιακών γυναικών όσον αφορά ‘’αντικειμενικά’’ αισθητικά κριτήρια σε αυτές τις χώρες είναι εντυπωσιακά υψηλό. Ισως το υψηλότερο στο κόσμο αν το δεί κανείς σε στατιστική βάση.

Πράγματι περιμένουν τους ξένους να συρρεύσουν στις χώρες τους όχι όμως για να τις γαμήσουν γιατί σίγουρα δεν τους λείπει το σέξ, Περιμένουν τους ξένους είτε για να βγάλουν από αυτούς λεφτά πουλώντας το μόνο asset που έχουν δηλαδή την εμφάνισή τους, είτε για να προωθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο ζωής από αυτό που διαβλέπουν ότι στη χώρα τους θα έχουν.

Αν κάποιος δεν καταλάβει τη βασική αυτή διαφορά στην οπτική των δυο πλευρών πιστεύω ότι δεν μπορεί και να κινηθεί σωστά σε αυτές τις χώρες.
Μυστη Mind την καλησπερα μου
Εχω επαφη με το μπλοκ τα τελευταια χρονια, δεν ξερω τι γινοταν παλιοτερα
Καμια μεση κοπελα δεν θα σου κατσει για λεφτα η για εξασφαλιση
Μια χαρα δουλειες εχουν πλεον ενω το κοστος ζωης ειναι σχετικα χαμηλο. Υγεια παιδεια κλπ εξασφαλιζονται απο τα κρατη τους και ειναι καλου επιπεδου
Αυτο που τις διαφοροποιει απο την κατασταση στην Ελλαδα ειναι το γεγονος οτι το ποσοστο των ωραιων γυναικων ειναι υψηλο ενω ειναι πιο δεκτικες στις γνωριμιες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Δεν εχουν αναγκη τον ελληναρα η τον αγγλαρα
Πουτανες βεβαια υπαρχουν παντου, τωρα αν καποιος γουσταρει να ταξιδεψει για να γαμησει πουτανα μεγια του με χαρα του αλλα καλυτερα ας βρει πουτανες στην Ελλαδα ντοπιες η αλλοδαπες

Συνοψιζοντας
Αυτος που βγαζει μια δυνατη γκομενα τον χρονο στην Ελλαδα, στο μπλοκ θα βγαζει τουλαχιστον 5 με την ιδια προσπαθεια
Ο πεοπαιχτης στο μπλοκ παλι με πουτανες θα την βγαλει
Btw
Για σεξοτουρισμο πλεον ας παει καποιος Ντουμπαι.. Ανοιγεις το tinder και σου ερχονται προτασεις να σου ερθει η αλλη κατευθειαν χοτελι με λεφτα εννοειται

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
H διαφορά είναι οτι προ κρίσης μέχρι το 2011 ο μέσος Ελληνας ως δημόσιος υπάλληλος των 1500 ευρώ ήταν ανταγωνιστικός στο μπλοκ.Τώρα ο μέσος Ελληνας των 800 ευρώ δεν είναι ανταγωνιστικός στο μπλοκ.
Ο μέσος Γερμανός,Σουηδός,Αγγλος είναι οριακά ανταγωνιστικός.
Τότε υπήρχε τεράστια ποσότητα από γκόμενες που γούσταραν ξένους και ήταν έτοιμες να πηδηχτούν με τον πρώτο τυχόντα αρκεί να ήταν ξένος.Τώρα πρέπει να φέρεις κάτι παραπάνω στο τραπέζι το να είσαι ξένος δεν αρκεί από μόνο του.Οι περισσότερες που κάθονταν εύκολα σε ξένους έχουν μεταναστεύσει δεν τις βρίσκεις καν πλέον.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Θυμάμαι δεύτερη μέρα στο Λβωφ το 2005 κατεβαίνω έκαυλος από το ξενοδοχείο Λβωφ στο οποίο έμενα στα ανακαινισμένα δωμάτια των 25 ευρώ τη μέρα.Ηταν κάπου 10 το πρωί.Μπανίζω στη στάση του λεωφορείου στα 10 μέτρα από το ξενοδοχείο μια μελαχρινή 175 να περιμένει τη μαρσούτκα και τη ρωτάω αν κατευθύνεται σε μια στάση προς τα δυτικά της πόλης.
Η γκόμενα φέρνει το πρόσωπο δίπλα στο δικό μου και με αγκαλιάζει.Μου λέει να πάμε παράμερα και μου τραβάει γλωσσόφιλο στη γωνία του δρόμου.
Τη ρωτάω αν θέλει να πάμε για καφέ σε κάποιο από τα ωραία κεντρικά καφέ της πόλης και μου απαντάει δε θέλω καφέ.Θέλω να έρθω στο ξενοδοχείο σου.
Κανένα πρόβλημα λέω την πιάνω από το χεράκι και την φέρνω στο ξενοδοχείο Λβωφ στο δωμάτιο.Με το που μπαίνει μέσα κάθεται στο κρεβάτι μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ και τον παίρνει μπούκι.Ηταν το πιο γρήγορο ινσταφάκ που έχω κάνει,στα 10 λεπτά μετά τη γνωριμία.
Μετά κατεβάζει κάτι ξύδια που είχα στο δωμάτιο,ζητάει να της αγοράσω μισό κοτόπουλο,βγαίνουμε έξω,το αγοράζουμε τρώμε και πέφτει να κοιμηθεί.Κλειδώνω και βγαίνω για ραντεβού με μια 185 που πουλούσε γυναικεία φορέματα στο bazar και την είχα γνωρίσει την προηγούμενη μέρα.

Αυτον τον κμαν αγαπησα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτον τον κμαν αγαπησα

Μα και τώρα τα ίδια ακριβώς κάνω.Απλά επειδή μεγάλωσα πρέπει να δίνω και λεφτά για να γαμάω το ίδιο επίπεδο.Το στυλ είναι ακριβώς το ίδιο οι γκόμενες οι ίδιες περίπου.
Και τώρα άμα βγω έξω το ινσταφάκ κυνηγάω,αν δεν κάτσει πάω για instadate αλλιώς παίρνω τηλέφωνο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Την ίδια μέρα μετά αποτυχημένο ραντεβού με την 185 και αφού έδιωξα τη μελαχρινή από το ξενοδοχείο ξεχύνομαι το απόγευμα στο νυφοπάζαρο.Τα γκομενάκια κάνουν βόλτες σε παρέες στην κεντρική πλατεία του Λβωφ όπου προσεγγίζονται διαρκώς από επίδοξους καβαλιέρος μοιράζοντας χυλόπιττες εδώ και εκεί μέχρις ότου κάποιος να σταθεί τυχερός.
Πλησιάζω μια παρέα από 4 εμφανίσιμες γκόμενες περπατάω λίγο μαζί τους και μου προτείνουν να πάμε ντίσκο Μιλένιουμ ακριβώς στο κέντρο.Πληρώνω είσοδο μπαίνουμε μέσα,οι κοπέλες πιάνουν το χορό.Στην πίστα μόνο γκόμενες καμιά εκατοστή.Η αντρική πελατεία καμιά δεκαριά τύποι μάξιμουμ συνοδευόμενοι ή καθιστοί να κατεβάζουν ποτά.Μουνοθύελλα πραγματική είχε ladies night το μαγαζί την Τετάρτη και γινόταν το έλα να δεις.

Μου βγήκαν τα μάτια από τους στόχους δεν ήξερα πού να πρωτοπάω.Διαλέγω μια μουνάρα 180 λεπτή που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.Κάθομαι μαζί της και της ζητάω το τηλέφωνο γρήγορα πριν επιστρέψουν οι δικές μου από το χορό.Μου λέει θα σου δώσω το τηλέφωνό μου αλλά πρέπει να μιλήσουμε λίγο ακόμα.Εντάξει λέω κατεβαίνω κάτω στην πίστα όπου έχω εντοπίσει δύο θεόμουνα 183 ξανθιά και μελαχρινή να κάθονται με σούπερ μίνι ατελείωτες ποδάρες στο τραπέζι.Τους μιλάω και είναι ενθουσιώδεις.Ζητάνε ποτά.Αγοράζω τα ποτά μιλάω σε μια άλλη με ρωτάει είναι για εμένα το ποτό,όχι λέω δεν είναι για εσένα και κατευθύνομαι στις εικοσάχρονες ξαδέρφες.Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τις γκόμενες που ήρθαμε μαζί στο μαγαζί να με αναζητούν κοιτώντας από το τραπέζι πάνω που είχαμε προς την πίστα.Καταλαβαίνω οτι πρέπει να αντιδράσω ακαριαία πριν με δουν με τις ξαδέρφες και τις χάσω.Δίνω στις τύπισσες τα ποτά και τους λέω πάω τουαλέτα τώρα.Ανεβαίνω ξανά όροφο στο τραπέζι που ήταν οι άλλες,με ρωτάνε πού ήσουνα,χόρεψα λέω λίγο στην πίστα, δε σε είδαμε λένε τώρα θέλουμε να πάμε σπίτι.Εντάξει λέω και τις ξεπροβοδίζω.Πληρώνω το ταξί και πριν φύγει η μία ρίχνουμε γλωσσόφιλα και μου δίνει τηλέφωνο για ραντεβού την επόμενη μέρα.

Γυρίζω στο μαγαζί όπου βλέπω κάποιους καυλείς να κάθονται δίπλα στις ξαδέρφες έχοντας πιάσει το καμάκι.Γυρνάω να βρω την άλλη μουνάρα 180 που καθόταν δίπλα μας έχει φύγει.
Κάποια στιγμή απομακρύνονται οι καυλείς και κάθομαι ξανά με τις εικοσάχρονες.Πού ήσουνα με ρωτάνε?Μας έλειψες.Θέλετε ποτό ρωτάω?Ναι λένε.Παραγγέλνω ποτά και έχω το ένα χέρι στο τραπέζι να το χαιδεύει επριπαθώς η ξανθιά 183 ενώ με το άλλο χέρι χαιδεύω κάτω από το τραπέζι το μουνί της άλλης κάτω από τη φούστα.Είναι και οι δύο ευτυχισμένες.Τσιμπάω τηλέφωνα και κανονίζω ραντεβού την επόμενη μέρα.
Κάποια στιγμή αφού έτριβα έτριβα το μουνί της μελαχρινής και η ξανθιά συνεχώς με χάιδευε δεν άντεξα και έχυσα στο παντελόνι μου.Ρεζίλι γίναμε λέω.Αντε να σηκωθώ τώρα με τα χύσια να τρέχουνε.
Χαιρετάω,πληρώνω ταξί για να φύγουνε δίνω γλωσόφιλο στη μελαχρινή και τρέχω στο ξενοδοχείο να αλλάξω για να ξεχυθώ σε νέα γούστα.
Και πού οφείλεις την επιτυχία σου, τύπε kman; Το «έτσι ήταν τότε» αν ίσχυε για σένα, θα πρέπει να ίσχυε και για τους περισσότερους γαμείς που πήγαιναν εκεί. Αληθεύει κάτι τέτοιο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και πού οφείλεις την επιτυχία σου, τύπε kman; Το «έτσι ήταν τότε» αν ίσχυε για σένα, θα πρέπει να ίσχυε και για τους περισσότερους γαμείς που πήγαιναν εκεί. Αληθεύει κάτι τέτοιο;

Αληθεύει απλά δεν πήγαιναν.Εγώ για να ανακαλύψω το Λβωφ έκανα ολόκληρο τουρ.Ξεκίνησα από Chomutov Τσεχία,τελειωμένη βιομηχανική πόλη και έμενα σε μια διαφορετική τσεχική,σλοβακική και ουκρανική πόλη κάθε μέρα με σκοπό να ανακαλύψω το μυθικό Ελντοράντο του μουνιού.Πέρασα από Οστράβα,Μπρνο,Μπρατισλάβα,Τρεντσιν,Ζίλινα,Κόζιτσε και την έβδομη μέρα τα σύνορα και κατέληξα Ούζγκοροντ πληροφορούμενος οτι η Ουκρανία μόλις είχε καταργήσει τη βίζα.Αφού απέρριψα και αυτή την πόλη έπρεπε να επιλέξω προορισμό.Το τρένο πήγαινε για Κίεβο μέσω Λβωφ.Αποφάσισα να μείνω Λβωφ και αμέσως με το που πάτησα πόδι κατάλαβα οτι γρήγορα θα γαμήσω,ήταν η ιδεώδης πόλη.
Τότε δεν υπήρχε καθόλου πληροφορία έπρεπε να πηγαίνεις μόνος σου και να δοκιμάζεις τα μέρη.Ηταν Far East φάση,περιπέτεια αδρεναλίνη κι έτσι.Ησουν σε έξαψη δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.Ηταν το μπλοκ που λένε,παράλληλο σύμπαν σου συνέβαιναν πράγματα που δεν πίστευες ποτέ οτι θα συμβούν.

Και όταν έβρισκες την ιδεώδη πόλη σε έτρωγε το σαράκι οτι ίσως εκεί δίπλα ή κάπου λίγο πιο μακρυά υπήρχε μια ανεξερεύνητη και ανεκμετάλευτη μουνοπηγή.Ηταν το Ιβανοφρανκώφσκ?Το Λουτσκ?Το Ρίβνε?Το Τερνόπιλ?Το Κάμενετς Ποντόλσκυ?Σε έτρωγε η περιέργεια και η καύλα να τα δοκιμάσεις όλα για να μη μετανιώσεις.

Τώρα ο άλλος κάθεται χέζοντας και αλλάζει τοποθεσία στο τίντερ κάνοντας swapping έχει χαθεί η αίσθηση της περιπέτειας.Ανοίγεις το ίντερνετ και σου δίνεται ό,τι πληροφορία θες ακόμη και για Κιργιστάν,Τατζικιστάν,Σιβηρία.Παλιά τέτοια δεν έπαιζαν με την καμία,πήγαινες μόνος σου και έβγαζες συμπεράσματα.Και τώρα δηλαδή όσοι ξέρουν τα καλά μέρη τα κρατάνε για τον εαυτό τους δε βγάζουν τσιμουδιά μην πλακώσουν τα μιλούνια καυλωμένων σεξοτουριστών και τα καταστρέψουν,κορόιδα είναι?

Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μια χαρα δουλειες εχουν πλεον ενω το κοστος ζωης ειναι σχετικα χαμηλο. Υγεια παιδεια κλπ εξασφαλιζονται απο τα κρατη τους και ειναι καλου επιπεδου
Αυτο που τις διαφοροποιει απο την κατασταση στην Ελλαδα ειναι το γεγονος οτι το ποσοστο των ωραιων γυναικων ειναι υψηλο ενω ειναι πιο δεκτικες στις γνωριμιες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Πουτανες βεβαια υπαρχουν παντου, τωρα αν καποιος γουσταρει να ταξιδεψει για να γαμησει πουτανα μεγια του με χαρα του αλλα καλυτερα ας βρει πουτανες στην Ελλαδα ντοπιες η αλλοδαπες

Συνοψιζοντας
Αυτος που βγαζει μια δυνατη γκομενα τον χρονο στην Ελλαδα, στο μπλοκ θα βγαζει τουλαχιστον 5 με την ιδια προσπαθεια
Btw
Για σεξοτουρισμο πλεον ας παει καποιος Ντουμπαι.. Ανοιγεις το tinder και σου ερχονται προτασεις να σου ερθει η αλλη κατευθειαν χοτελι με λεφτα εννοειται
Σε μεγάλο βαθμό θα συμφωνήσω.

Αλλωστε λίγα posts πιο πάνω έγραψα ότι το τοπιο είναι διαρκώς μεταβαλομενο, και ασφαλώς διαφοροποιείται απο χώρα σε χώρα.

Για παράδειγμα οι συνθήκες σε Πολωνία και Ρουμανία χώρες με σημαντική τα τελευταία χρόνια αλλά και σήμερα οικονομικής ανάπτυξης δεν μπορούν να συγκριθούν με την Ουκρανία που είναι σχεδόν σε κατάσταση σύραξης με την Ρωσία.

Το νήμα όμως ανοίχτηκε με αναφορά σε "πιο παλιές" εποχές και καταστάσεις, και σε αυτή τη βάση έγραψα τα προηγούμενα posts μου.

Πολύ μεγάλη επίσης επίδραση σε κάποιες απο αυτές τις χώρες το άνοιγμα της βίζας που επέτρεψε και προέτρεψε πολλές μετακινήσεις.

Σωστή λοιπόν η επισήμανσή σου. :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι να έχει κάποιος μέσα του αναμένο τον πυρσό της καύλας.Αμα είναι συνεχώς σε έξαψη και καυλωμένος θα τη βρει την άκρη.Θα πάει εδώ κι εκεί θα σπάσει τα μούτρα του πολλές φορές μέχρι να καταλάβει τι παίζει.Μετά φτιάχνεις ένα σύστημα που το βελτιώνεις συνεχώς μέσω δοκιμής και λάθους και σου δίνει σταθερό αποτέλεσμα.
Αν δεν είναι κάποιος καυλιάρης ό,τι και να λέμε τίποτα δε θα κάνει ούτε θα το κουνήσει από τον καναπέ.Δεν έχει το κίνητρο απλά.

Θέλει να έχεις και κάποια ενέργεια βέβαια και να σου αρέσει το μουνί.Οι γκόμενες τον οσμίζονται τον καυλιάρη σου λέει αυτός θα κάνει πολλά για εμένα,θα περάσω καλά μαζί του.Εκπέμπεις ειδικά vibes που τα πιάνουν.
Είναι η φλόγα που καίει το καταλαβαίνουν οτι είσαι του αθλήματος και όχι λαπάς και θα τα δώσεις όλα.Θέλουν ενεργητικούς,ακαταδάμαστους,περιπετειώδεις,αμάσητους,ρισκαδόρους και ενδιαφέροντες τύπους που τα δίνουν όλα για το μουνί.Πρέπει να έχεις αυτό το excess τη γωνία που δεν έχουν οι άλλοι.Να σε ξεχωρίζουν κάπως.

Τελευταία τροποποίηση:

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Το θέμα είναι να έχει κάποιος μέσα του αναμένο τον πυρσό της καύλας.Αμα είναι συνεχώς σε έξαψη και καυλωμένος θα τη βρει την άκρη.Θα πάει εδώ κι εκεί θα σπάσει τα μούτρα του πολλές φορές μέχρι να καταλάβει τι παίζει.Μετά φτιάχνεις ένα σύστημα που το βελτιώνεις συνεχώς μέσω δοκιμής και λάθους και σου δίνει σταθερό αποτέλεσμα.
Αν δεν είναι κάποιος καυλιάρης ό,τι και να λέμε τίποτα δε θα κάνει ούτε θα το κουνήσει από τον καναπέ.Δεν έχει το κίνητρο απλά.
Θέλει να έχεις και κάποια ενέργεια βέβαια και να σου αρέσει το μουνί.Οι γκόμενες τον οσμίζονται τον καυλιάρη σου λέει αυτός θα κάνει πολλά για εμένα,θα περάσω καλά μαζί του.Εκπέμπεις ειδικά vibes που τα πιάνουν.
Είναι η φλόγα που καίει το καταλαβαίνουν οτι είσαι του αθλήματος και όχι λαπάς και θα τα δώσεις όλα.
Kman ποτέ γυρνάς Κίεβο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Θα δούμε.Είχα πολλή φασαρία λόγω του ταξιδιού.Μάλλον θα πάω σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι.
Μια φορά δεν σε πέτυχα ποτέ, κακό timing,,,ανεβαίνω σύντομα,τι λέει από Corona? Αυτοί λογικά ούτε καν μάσκες σωστά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια φορά δεν σε πέτυχα ποτέ, κακό timing,,,ανεβαίνω σύντομα,τι λέει από Corona? Αυτοί λογικά ούτε καν μάσκες σωστά;

Τα τεστ που κάνουν είναι μούφα οπότε βγαίνεις στάνταρντ αρνητικός και no problem.Το πρόβλημα είναι οτι το ξέρουν και οι Γερμανοί και σε γαμάνε στην επιστροφή.
Είναι η μόνη χώρα πρακτικά στο μπλοκ που δέχεται ξένους χωρίς καραντίνα.Ολες οι άλλες έχουν κλείσει(υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε Ρωσία,Λευκορρωσία).Κάνουν έναν έλεγχο στο αεροδρόμιο του Κιέβου αν έχεις αρνητικό τεστ και ουκρανική ασφάλεια υγείας οπότε περιμένεις λίγο παραπάνω όχι πάνω από 10 λεπτά και αυτό είναι όλο.

Οταν επιστρέφεις σου στέλνουν άτομο στο ξενοδοχείο που παίρνει δείγμα και το τεστ κοστίζει 2300 γκρίβνυα(75 ευρώ).Αλλιώς πας μόνος σου στο lab και πληρώνεις 1500 γκρίβνυα περίπου.Αλλά καλύτερα ξενοδοχείο,έρχεται ο τύπος την ώρα που έχεις συμφωνήσει δε χάνεις χρόνο.Το αποτέλεσμα βγαίνει την ίδια μέρα στο τυπώνουν στο ξενοδοχείο και αυτό είναι όλο.Εγώ πλήρωσα βέβαια και το τεστ της γκόμενας οπότε βγήκε ακριβούτσικα.
Τώρα είναι ευρώ προς γκρίβνα 1 προς 32 καλή αναλογία.Γενικώς πολλή ανέχεια στην πόλη όλα ετοιμόρροπα.
Η χώρα είναι χυμείο,παρακαλάνε για τουρίστες.Νιώθεις ημίθεος και βάλε με τα ευρά.Αλλά οι γκόμενες πολύ χάλια υποσιτίζονται άσχημα.

Τελευταία τροποποίηση:

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0

Συνοψιζοντας
Btw
Να και κάποιος που τα λέει σωστά, από τους λίγους...

• Like
Αντιδράσεις: ave.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.260
Πόντοι
2.356
Εξαρταται ... αυτες τις δυο τις ειχα γνωρισει σε φιλικο σπιτι το 16 και ειχαμε ηλικιακο γκαπ τριαντα χρονια ,τις επαιρνα για ενα χαρτζιλικι (η μια πηγαινε αρκετα συχνα Μοσχα , απταιστα αγγλικα ,καλο επιπεδο γενικα).
Γινεται και σημερα πιστευω αρκει να εισαι μονιμος ,να ξερεις να μιλησεις και να εχεις λιγα κονε με ντοπιους
αναφερομαι παντα για MD -UA- RUS(επαρχια) -BLR(επαρχια) , ουσιαστικα οι αλλες χωρες εχουν απολεσει την νοοτροπια του μπλοκ που υπηρχε τα προηγουμενα χρονια.
Ρωσιδα ξεναγος μου ειπε πριν δυο χρονια ... "δυστυχως ειμαστε ενα πλουσιο κρατος με φτωχους πολιτες" και προφανως εννοουσε τον μεσο πολιτη

Συνημμένα

• 855.jpg
    855.jpg
    459,8 KB · Εμφανίσεις: 60

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Τα τεστ που κάνουν είναι μούφα οπότε βγαίνεις στάνταρντ αρνητικός και no problem.Το πρόβλημα είναι οτι το ξέρουν και οι Γερμανοί και σε γαμάνε στην επιστροφή.
Γενικά λέω για εκεί, όλα ανοιχτά και στα παπάρια τους; από ότι μου λένε και οι καύλες δηλαδή; έχουν πλακώσει Τούρκοι κτλ;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αντε καμμιά φωτογραφια ακόμα. Εδώ Ρουμάνα απο Βουκουρέστι

Συνημμένα

• Bucharest RENATA 4.jpg
    Bucharest RENATA 4.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 49

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οταν μιλάμε για σλαβικά αλόγατα μιλάμε για πόδια. Οχι τυχαία πόδια :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20190801_230548.jpg
    20190801_230548.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 20190801_231144.jpg
    20190801_231144.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 58

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά λέω για εκεί, όλα ανοιχτά και στα παπάρια τους; από ότι μου λένε και οι καύλες δηλαδή; έχουν πλακώσει Τούρκοι κτλ;
Ολα ανοιχτά από 1.Μαίου.Στα αρχίδια τους εντελώς.Τούρκους δεν είδα πολλούς βασικά λίγος κόσμος πολύ λίγοι ξένοι.Κάτι Αράπηδες είδα πιο πολύ.
Και στρατιώτες για πρώτη φορά μετά το 2015.Κάτι ετοιμάζεται.
Είναι εντελώς ανοιχτή η χώρα,χυμαδιό.Το πρόβλημα το έχεις όταν επιστρέφεις σε σοβαρή χώρα,είναι πιθανότατο να σε βάλουν σε καραντίνα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εδώ το σταματάω για να ποστάρουν και άλλοι φίλοι. Οχι μόνο εγώ και ο Τάσος :hi:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εξαρταται ... αυτες τις δυο τις ειχα γνωρισει σε φιλικο σπιτι το 16 και ειχαμε ηλικιακο γκαπ τριαντα χρονια ,τις επαιρνα για ενα χαρτζιλικι (η μια πηγαινε αρκετα συχνα Μοσχα , απταιστα αγγλικα ,καλο επιπεδο γενικα).
Γινεται και σημερα πιστευω αρκει να εισαι μονιμος ,να ξερεις να μιλησεις και να εχεις λιγα κονε με ντοπιους
αναφερομαι παντα για MD -UA- RUS(επαρχια) -BLR(επαρχια) , ουσιαστικα οι αλλες χωρες εχουν απολεσει την νοοτροπια του μπλοκ που υπηρχε τα προηγουμενα χρονια.
Ρωσιδα ξεναγος μου ειπε πριν δυο χρονια ... "δυστυχως ειμαστε ενα πλουσιο κρατος με φτωχους πολιτες" και προφανως εννοουσε τον μεσο πολιτη
Η εμπειρια μου εξαντληται σε χωρες του μπλοκ που πλεον ειναι μελη της ΕΕ καθως και Μοσχα αρκετα. Το ιδιο μου ειχε πει και μια Μοσχοβιτισα, πλουσιο κρατος φτωχοι πολιτες..Νομιζω 6-7 κατοσταρικα εβγαζε νοικιαζε με μια συγκατοικο και ηταν γυρω στα 25, τραγικα δεν τα λες.. Μια αλλη γκομενα απο το Τομσκ μου ζητουσε αμεσα να κανουμε παιδι αλλα φανταζομαι ηθελε να φυγει απο Σιβηρια
Κατι Τσεχες κατι Βαλτικες ειναι στο μουνακι τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom