Νέα

Στο πρώην Ανατολικό Μπλόκ: εμπειρίες, καμάκια, διηγήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 413
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η μέση άποψη του άσχετου Ελληνάρα είναι ότι όλο το Σλαβικό τόξο χωρών όπως Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Μολδαβία Τσεχία Σλοβακία κλπ είναι γεμάτο από γκομενάρες που περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια τους μερακλήδες και γαλαντόμους Ελληναράδες να συρρεύσουν για να τις γαμήσουν.

Η Αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Επίσης χρονικά βλέποντάς το συνεχώς η κατάσταση διαφοροποιείται.

Το ποσοστό των όμορφων και εντυπωσιακών γυναικών όσον αφορά ‘’αντικειμενικά’’ αισθητικά κριτήρια σε αυτές τις χώρες είναι εντυπωσιακά υψηλό. Ισως το υψηλότερο στο κόσμο αν το δεί κανείς σε στατιστική βάση.

Πράγματι περιμένουν τους ξένους να συρρεύσουν στις χώρες τους όχι όμως για να τις γαμήσουν γιατί σίγουρα δεν τους λείπει το σέξ, Περιμένουν τους ξένους είτε για να βγάλουν από αυτούς λεφτά πουλώντας το μόνο asset που έχουν δηλαδή την εμφάνισή τους, είτε για να προωθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο ζωής από αυτό που διαβλέπουν ότι στη χώρα τους θα έχουν.

Αν κάποιος δεν καταλάβει τη βασική αυτή διαφορά στην οπτική των δυο πλευρών πιστεύω ότι δεν μπορεί και να κινηθεί σωστά σε αυτές τις χώρες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η νοοτροπία των άσχετων ως επί το πλείστον ξένων, είναι η εξής. Εντάξει τι είναι οι σλάβες ?? Κάτι φτωχοκαριολίτσες που μόλις τους κουνήσω ένα 50 ευρώ μου, θα πέσουν στο πάτωμα και θα με παρακαλάνε. Κα βέβαια αυτή καταρρίπτεται πολύ βιαίως από το πρώτο κιόλας ταξίδι.

Ισως αυτό να ίσχυε εν μέρει την πάλαι ποτέ εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά σίγουρα δεν ισχύει τώρα. Τουλάχιστον δεν ισχύει για τις πραγματικά όμορφες γυναίκες τους, αυτές που εμπειρικά στην ορολογία της πιάτσας ‘’βαθμολογούνται’’ ως οκτάρια εννιάρια η κυρίως δεκάρια.

Και αυτό γιατί σε οποιαδήποτε σχέση δούναι και λαβείν η τιμή καθορίζεται από τη προσφορά και τη ζήτηση. Και όταν τα 9άρια η 10άρια Σλάβες που τις κοιτάς και σου φεύγει η μαγκιά έχουν 4-5 αλλοδαπούς κακομοίρηδες σπόνσορες που τους σκάνε 300-400
( τουλάχιστον ) ευρώ το μήνα τακτικά, άρα έχουν ένα εισόδημα 1500-2000 ευρώ το μήνα εξασφαλισμένο χωρίς να κουνάνε πόδι, τότε σίγουρα δεν θα πολυσυγκινηθούν απο τα 50 ευρω η τα 100 ευρω που ο Ελλην Ιχθυέμπορας μέσα στην πλάνη του θα τους κουνήσει για να πάνε μαζί του.

Θα του απαντήσουν, αν κιολας του απαντήσουν, κάτι σαν '' Αν ενδιαφέρεσαι για εμένα, το δώρο μου είναι 300 η 400 ευρώ το δίωρο, η ένα iphone ( πιο chick )'', και ο ιχθυέμπορας θα ψάχνει να βρεί από που του ήρθε η χλαπάτσα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι πραγματικά λοιπόν όμορφες γυναίκες τους είναι μια ''άλλη ιστορία''.

Τα δεκάρια τους κινούνται σε πολύ ιδιαίτερους κλειστούς κύκλους της τοπικής τους οικονομικής ολιγαρχίας στη περίπτωση που δεν έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, με τη πλειοψηφία αυτών που φεύγουν να κατευθύνεται σε πάλι κλειστούς κύκλους σε Μόντε Κάρλο, Φρανκφούρτη και Λονδίνο από αυτά που διαβάζω σε άλλα sites αλλά και από κάποιες προσωπικές εμπειρίες.

Είχα τη την τύχη να ‘’γνωρίσω’’ μια τέτοια περίπτωση όχι στο εξωτερικό αλλά στην Αθήνα όπου μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε στριπτιζάδικο όπου έκανε το ‘’αγροτικό’’ της αφήνοντας εποχή, συνέχισε την ‘’καριέρα’’ της στο Μοντε Κάρλο. Ακόμη και σήμερα μιλάω αραιά και που μαζί της.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ferarι εχουν την ίδια τιμή τόσο στην Ελβετία όσο και στην Μαδαγασκάρη. Αυτή είναι η λογική της αγοράς σε όλα τα assets και αυτό ισχύει και στο χώρο του αγοραίου σεξ.

Τα οκτάρια τους και τα εννιάρια τους, όσα λίγα δεν την έχουν κάνει στο εξωτερικό, κυκλοφορούν στα ακριβά in μέρη τους λοιπόν φορτώνονται έναντι ιδιαίτερα μεγάλων τιμημάτων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να αποθαρρύνω τους φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το τουρισμό τους σε αυτές τις χώρες με το ''άθλημα'' που το site υπαινίσσεται.

Τα γράφω για να βοηθήσω κάποιους να καταλάβουν τι μπορούν να περιμένουν σε ρεαλιστική βάση.

Σίγουρα αν κάποιος ψάξει υπομονετικά, κυρίως στην επαρχία αυτών των χωρών, και γνωρίζει και τη τοπική γλώσσα θα βρεί κάτι καλό.

Μπορεί όχι τα εννιάρια η τα δεκάρια αλλά τα εφτάρια και ίσως τα οκτάρια με υπομονή και με επιμονή θα τα βρεί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτά προς το παρόν. Επεται συνέχεια, αλλά δεν θέλω να γεμίσω σεντόνια το νήμα. Ας γράψουν και άλλοι φίλοι και συνεχίζουμε αργότερα.

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
ρε παιδια εχει σταξει η πουτσα μας με τις ιστοριες σας.
Πραγμτικα ειναι σαν να τα ζουμε κ εμεις.
Πειτε και αλλες ιστοριες, εστω και χωρις καλο τελος (πηδημα).
Κριμα που δεν ειχα γνωση και δεν υπηρχε το bou, τελη δεκαετιας '90 να ανεβαινα για κανενα ταξιδακι στοι ανατολικο μπλοκ. Ειχα και λεφτα τοτε για πεταμα, τα εφαγα ολα σε εγχωριο πορνοπροϊον και σχεσεις με ελληνιδες . καλα περασα αφου και εδω γαμαγα αβερτα ανατολικες, αλλα αλλο πραγμα το κανονικο (που κανατε εσεις) και αλλο το πληρωμενο με πουτανακι.
καλα, για οσους ποσταρουν και φωτογραφιες δηλωνω απεριγραπτο σεβασμο, διοτι μας ταξιδευουν ακομα περισσοτερο - και μας καυλωνουν επισης.

Συνεχιστε τις αφηγησεις ρε κιαραταδες, συνεχιστε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Οκ

Αλλα δυο μολδαβακια που ειχα γνωρισει σε μπαρ - καραοκε το μακρινο 11 ,ρωσοφωνα απο Υπερδνειστερια και μενανε Χισιναου οπως παρα πολλες αλλες απο εκει.
στην αρχη μου συστηθηκαν σαν αδελφες αλλα ηταν φιλες , μετα απο καποιες μερες επικοινωνησα και τις προσκαλεσα στο διαμερισμα μου που μολις ειχα παρει ...
Περιμενα και τις δυο ηρθε ομως μονο η πρωτη τελικα , δεν εχω παραπονο καθοτι με αποζημιωσε και με το παραπανω , αλλες εποχες βεβαια χωρις ινσταγκραμ και με τα ευρωπαικα συνορα για αυτες κλειστα.

Συνημμένα

• 853.jpg
    853.jpg
    271,6 KB · Εμφανίσεις: 94
  • 854.jpg
    854.jpg
    339,4 KB · Εμφανίσεις: 99

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Mind σωστα απλα υπαρχει η παραμετρος "μονιμοτητα" που αρκετα απο τα "προβλημτα" που γραφεις μπορει να τα ξεπερασει (σημερα φυσικα ακομη δυσκολοτερα).
Προυποθεση βεβαια να φερεσαι σωστα και να μην προσπαθεις να το παιξεις ο δυτικος γαμιας που ηρθε να τις παρει ολες σουβλακι με τον παρα του ...

Ας συνεχισουν και αλλοι που εχουν ζησει στο μπλοκ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Το καλοκαιρι που ερχεται στα μεσα ιουνιου θα φιλοξενησω την παρακατω κυρια. Ειναι απο χωρα του π.α. μπλοκ. Την ειχα γνωρισει στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Εννοειται οτι πρεπει να της δειξω και τα αξιοθεατα της χωρας μας..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εδω μια αλλη την οποια την ειχα γνωρισει απο τα μεσα μαζικης δικτυωσης. Μετα απο αρκετες ωρες συνομιλιας στην γλωσσα της. Ανεβηκα στο βουκουρεστι(και ειπα το χριστος ανεστη).Σε ενα ενοικιαζομενο airbnb στο κεντρο της πολης. Ηρθε η τυπισσα απο μια επαρχιακη πολη σχεδον μια ωρα δρομο με το αυτοκινητο της. Τον εφαγε απο παντου ακαπελα.

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Το καλοκαιρι που ερχεται στα μεσα ιουνιου θα φιλοξενησω την παρακατω κυρια. Ειναι απο χωρα του π.α. μπλοκ. Την ειχα γνωρισει στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Εννοειται οτι πρεπει να της δειξω και τα αξιοθεατα της χωρας μας..
Respect στον συνάδελφο, ελπίζω να είσαι έμπειρος και να αποφύγεις τις κακοτοπιες,αν και πιστεύω εντός έδρας δεν θα έχεις θέμα

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Eπισης η ιδια μου εστειλε το νινι της σε φωτο για να με φτιαξει. Γιατι της ειχα στειλει και εγω μια pic οπως ημουν φερμαρισμενος, πανω στη φαση επικοινωνιας..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι δεύτερη μέρα στο Λβωφ το 2005 κατεβαίνω έκαυλος από το ξενοδοχείο Λβωφ στο οποίο έμενα στα ανακαινισμένα δωμάτια των 25 ευρώ τη μέρα.Ηταν κάπου 10 το πρωί.Μπανίζω στη στάση του λεωφορείου στα 10 μέτρα από το ξενοδοχείο μια μελαχρινή 175 να περιμένει τη μαρσούτκα και τη ρωτάω αν κατευθύνεται σε μια στάση προς τα δυτικά της πόλης.
Η γκόμενα φέρνει το πρόσωπο δίπλα στο δικό μου και με αγκαλιάζει.Μου λέει να πάμε παράμερα και μου τραβάει γλωσσόφιλο στη γωνία του δρόμου.
Τη ρωτάω αν θέλει να πάμε για καφέ σε κάποιο από τα ωραία κεντρικά καφέ της πόλης και μου απαντάει δε θέλω καφέ.Θέλω να έρθω στο ξενοδοχείο σου.
Κανένα πρόβλημα λέω την πιάνω από το χεράκι και την φέρνω στο ξενοδοχείο Λβωφ στο δωμάτιο.Με το που μπαίνει μέσα κάθεται στο κρεβάτι μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ και τον παίρνει μπούκι.Ηταν το πιο γρήγορο ινσταφάκ που έχω κάνει,στα 10 λεπτά μετά τη γνωριμία.
Μετά κατεβάζει κάτι ξύδια που είχα στο δωμάτιο,ζητάει να της αγοράσω μισό κοτόπουλο,βγαίνουμε έξω,το αγοράζουμε τρώμε και πέφτει να κοιμηθεί.Κλειδώνω και βγαίνω για ραντεβού με μια 185 που πουλούσε γυναικεία φορέματα στο bazar και την είχα γνωρίσει την προηγούμενη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση:

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Λογικά από Ukraine έτσι;αν σε ψήνει το σπορ και είσαι free to go αρχές Ιουνίου παίζει καταδρομική για επάνω με έδαφος στρωμένο απλά το αναφέρω γιατί πάντα με παρέα η φάση είναι καλύτερη

• Like

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.193
Πόντοι
2.306
Προβλέπω να της δείχνεις μόνο τη κρεβατοκάμαρα σου.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την ίδια μέρα μετά αποτυχημένο ραντεβού με την 185 και αφού έδιωξα τη μελαχρινή από το ξενοδοχείο ξεχύνομαι το απόγευμα στο νυφοπάζαρο.Τα γκομενάκια κάνουν βόλτες σε παρέες στην κεντρική πλατεία του Λβωφ όπου προσεγγίζονται διαρκώς από επίδοξους καβαλιέρος μοιράζοντας χυλόπιττες εδώ και εκεί μέχρις ότου κάποιος να σταθεί τυχερός.
Πλησιάζω μια παρέα από 4 εμφανίσιμες γκόμενες περπατάω λίγο μαζί τους και μου προτείνουν να πάμε ντίσκο Μιλένιουμ ακριβώς στο κέντρο.Πληρώνω είσοδο μπαίνουμε μέσα,οι κοπέλες πιάνουν το χορό.Στην πίστα μόνο γκόμενες καμιά εκατοστή.Η αντρική πελατεία καμιά δεκαριά τύποι μάξιμουμ συνοδευόμενοι ή καθιστοί να κατεβάζουν ποτά.Μουνοθύελλα πραγματική είχε ladies night το μαγαζί την Τετάρτη και γινόταν το έλα να δεις.

Μου βγήκαν τα μάτια από τους στόχους δεν ήξερα πού να πρωτοπάω.Διαλέγω μια μουνάρα 180 λεπτή που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.Κάθομαι μαζί της και της ζητάω το τηλέφωνο γρήγορα πριν επιστρέψουν οι δικές μου από το χορό.Μου λέει θα σου δώσω το τηλέφωνό μου αλλά πρέπει να μιλήσουμε λίγο ακόμα.Εντάξει λέω κατεβαίνω κάτω στην πίστα όπου έχω εντοπίσει δύο θεόμουνα 183 ξανθιά και μελαχρινή να κάθονται με σούπερ μίνι ατελείωτες ποδάρες στο τραπέζι.Τους μιλάω και είναι ενθουσιώδεις.Ζητάνε ποτά.Αγοράζω τα ποτά μιλάω σε μια άλλη με ρωτάει είναι για εμένα το ποτό,όχι λέω δεν είναι για εσένα και κατευθύνομαι στις εικοσάχρονες ξαδέρφες.Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τις γκόμενες που ήρθαμε μαζί στο μαγαζί να με αναζητούν κοιτώντας από το τραπέζι πάνω που είχαμε προς την πίστα.Καταλαβαίνω οτι πρέπει να αντιδράσω ακαριαία πριν με δουν με τις ξαδέρφες και τις χάσω.Δίνω στις τύπισσες τα ποτά και τους λέω πάω τουαλέτα τώρα.Ανεβαίνω ξανά όροφο στο τραπέζι που ήταν οι άλλες,με ρωτάνε πού ήσουνα,χόρεψα λέω λίγο στην πίστα, δε σε είδαμε λένε τώρα θέλουμε να πάμε σπίτι.Εντάξει λέω και τις ξεπροβοδίζω.Πληρώνω το ταξί και πριν φύγει η μία ρίχνουμε γλωσσόφιλα και μου δίνει τηλέφωνο για ραντεβού την επόμενη μέρα.

Γυρίζω στο μαγαζί όπου βλέπω κάποιους καυλείς να κάθονται δίπλα στις ξαδέρφες έχοντας πιάσει το καμάκι.Γυρνάω να βρω την άλλη μουνάρα 180 που καθόταν δίπλα μας έχει φύγει.
Κάποια στιγμή απομακρύνονται οι καυλείς και κάθομαι ξανά με τις εικοσάχρονες.Πού ήσουνα με ρωτάνε?Μας έλειψες.Θέλετε ποτό ρωτάω?Ναι λένε.Παραγγέλνω ποτά και έχω το ένα χέρι στο τραπέζι να το χαιδεύει επριπαθώς η ξανθιά 183 ενώ με το άλλο χέρι χαιδεύω κάτω από το τραπέζι το μουνί της άλλης κάτω από τη φούστα.Είναι και οι δύο ευτυχισμένες.Τσιμπάω τηλέφωνα και κανονίζω ραντεβού την επόμενη μέρα.
Κάποια στιγμή αφού έτριβα έτριβα το μουνί της μελαχρινής και η ξανθιά συνεχώς με χάιδευε δεν άντεξα και έχυσα στο παντελόνι μου.Ρεζίλι γίναμε λέω.Αντε να σηκωθώ τώρα με τα χύσια να τρέχουνε.
Χαιρετάω,πληρώνω ταξί για να φύγουνε δίνω γλωσόφιλο στη μελαχρινή και τρέχω στο ξενοδοχείο να αλλάξω για να ξεχυθώ σε νέα γούστα.

Τελευταία τροποποίηση:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Την ίδια μέρα μετά αποτυχημένο ραντεβού με την 185 και αφού έδιωξα τη μελαχρινή από το ξενοδοχείο ξεχύνομαι το απόγευμα στο νυφοπάζαρο.Τα γκομενάκια κάνουν βόλτες σε παρέες στην κεντρική πλατεία του Λβωφ όπου προσεγγίζονται διαρκώς από επίδοξους καβαλιέρος μοιράζοντας χυλόπιττες εδώ και εκεί μέχρις ότου κάποιος να σταθεί τυχερός.
Πλησιάζω μια παρέα από 4 εμφανίσιμες γκόμενες περπατάω λίγο μαζί τους και μου προτείνουν να πάμε ντίσκο Μιλένιουμ ακριβώς στο κέντρο.Πληρώνω είσοδο μπαίνουμε μέσα,οι κοπέλες πιάνουν το χορό.Στην πίστα μόνο γκόμενες καμιά εκατοστή.Η αντρική πελατεία καμιά δεκαριά τύποι μάξιμουμ συνοδευόμενοι ή καθιστοί να κατεβάζουν ποτά.Μουνοθύελλα πραγματική είχε ladies night το μαγαζί την Τετάρτη και γινόταν το έλα να δεις.

Μου βγήκαν τα μάτια από τους στόχους δεν ήξερα πού να πρωτοπάω.Διαλέγω μια μουνάρα 180 λεπτή που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.Κάθομαι μαζί της και της ζητάω το τηλέφωνο γρήγορα πριν επιστρέψουν οι δικές μου από το χορό.Μου λέει θα σου δώσω το τηλέφωνό μου αλλά πρέπει να μιλήσουμε λίγο ακόμα.Εντάξει λέω κατεβαίνω κάτω στην πίστα όπου έχω εντοπίσει δύο θεόμουνα 183 ξανθιά και μελαχρινή να κάθονται με σούπερ μίνι ατελείωτες ποδάρες στο τραπέζι.Τους μιλάω και είναι ενθουσιώδεις.Ζητάνε ποτά.Αγοράζω τα ποτά μιλάω σε μια άλλη με ρωτάει είναι για εμένα το ποτό,όχι λέω δεν είναι για εσένα και κατευθύνομαι στις εικοσάχρονες ξαδέρφες.Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τις γκόμενες που ήρθαμε μαζί στο μαγαζί να με αναζητούν κοιτώντας από το τραπέζι πάνω που είχαμε προς την πίστα.Καταλαβαίνω οτι πρέπει να αντιδράσω ακαριαία πριν με δουν με τις αξδέρφες και τις χάσω.Δίνω στις τύπισσες τα ποτά και τους λέω πάω τουαλέτα τώρα.Ανεβα´ινω ξανά στο τραπέζι που ήταν οι άλλες,με ρωτάνε πού ήσουνα,χόρεψα λέω λίγο στην πίστα λέωδε σε είδαμε λέεν τώρα θέλουμε να πάμε σπίτι.Εντάξει λέω και τις ξεπροβοδίζω.Πληρώνω το ταξί και πριν φύγει η μία ρίχνουμε γλωσσόφιλα και μου δίνει τηλέφωνο για ραντεβού την επόμενη μέρα.

Γυρίζω στο μαγαζί όπου βλέπω κάποιους καυλείς να κάθονται δίπλα στις ξαδέρφες έχοντας πιάσει το καμάκι.Γυρνάω να βρω την άλλη μουνάρα 180 που καθόταν δίπλα μας έχει φύγει.
Κάποια στιγμή απομακρύνονται οι καυλείς και κάθομαι ξανά με τις εικοσάχρονες.Πού ήσουνα με ρωτάνε?Μας έλειψες.Θέλετε ποτό ρωτάω?Ναι λένε.Παραγγέλνω ποτά και έχω το ένα χέρι στο τραπέζι να το χαιδεύει επριπαθώς η ξανθιά 183 ενώ με το άλλο χέρι χαιδεύω κάτω από το τραπέζι το μουνί της άλλης κάτω από τη φούστα.Είναι και οι δύο ευτυχισμένες.Τσιμπάω τηλέφωνα και κανονίζω ραντεβού την επόμενη μέρα.
Κάποια στιγμή αφού έτριβα έτριβα το μουνί της μελαχρινής και η ξανθιά συνεχώς με χάιδευε δεν άντεξα και έχυσα στο παντελόνι μου.Ρεζίλι γίναμε λέω.Αντε να σηκωθώ τώρα με τα χύσια να τρέχουνε.
Χαιρετάω,πληρώνω ταξί για να φύγουνε δίνω γλωσόφιλο στη μελαχρινή και τρέχω στο ξενοδοχείο να αλλάξω για να ξεχυθώ σε νέα γούστα.
185330072_5482088851863268_1595006940595916075_n.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι ήταν τότε.Αμα θέλετε τα πιστεύετε.Ειδικά αν πήγαινες σε ladies night δεν υπήρχε περίπτωση να μη γαμήσεις.
Τότε αυτά τα μέρη τα ήξεραν λίγοι,δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ξένοι στο Λβωφ.Ηταν όλα πάμφθηνα.Γκόμενες με πολωνική νοοτροπία,ερωτεύονταν γρήγορα πολύ καυλιάρες.
Αλλά τα προκαλούσα και εγώ τα γεγονότα με συνεχή κίνηση.Κίεβο γαμούσες ακόμα ευκολότερα και μπορούσες να δίνεις ραντεβού και με 5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα αλλά ξόδευες τα τριπλά.Κίεβο δεν άντεχα οικονομικά τότε μου τέλειωναν τα λεφτά πολύ γρήγορα.Μια φορά το 2009 ξόδεψα 200 ευρώ σε κεράσματα σε δύο ώρες στο κλαμπ.Αυτό δε συνέβαινε ποτέ Λβωφ.

gst007ath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
576
Πόντοι
311
Εν ετει 2013 μιλαω στο ιντερνετ με μια ομορφη 30χρονη τύπισσα απο Μινσκ. Ανοιγουμε κ καμερα κ μου στελνει κ 2-3 καλές φώτο. Κανονιζω ταξιδι Μινσκ για 5ημερο. Ταυτοχρονα μιλαω με αλλη μια απο Μινσκ, ιδια ηλικία, οχι τοσο καλη αλλα ξεκολιαρα απ αυτα που ελεγε. Φτανω Μινσκ κ μενω σε τυπου airbnb φτηνο κ κεντρικά. Περναω ενα γαματο 2ημερο με την ομορφη, γαμισι ανελεητο παντου και από παντου, ωσπου μια φιλη της κανονισε 2πλο ραντεβου με κατι Αμερικανούς. (απ οτι κατάλαβα πιθανως φραγκατοι) κ την τριτη μερα με παραταει συξυλο. Στ αρχιδια μου τη γραφω κ φερνω την αλλη στο δωματιο. Μενει μαζι μου τις υπολοιπες μερες κ μ ειχε πασα. Μαγειρευε, επλενε πιατα, μ εκανε μπανιο κ εβγαλα πολλα γουστα μαζι της.. Δε θυμαμαι να μου χουν παρει τοσες πολλες πιπες, να σκιζω κωλο κ μουνι, οταν ηθελα οπως ηθελα... Γυναικα φτιαγμενη για Πουτσα κ ξυλο κ σπερμα κ οτι γουσταρα. Φευγοντας τις εδωσα κ 100 ευρω επειδη περασα τοσο καλα....Θα ψαξω να σας βαλω φωτο.. Και των 2...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom