sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλά δεν κάλεσαν Βαβάτση ?? Πόσα κιλά μαλάκας είναι ο Σειρηνάκης που τα κανόνισε ?
Είναι μόνο δουλειά λένε... Δεν υπάρχουν αισθήματα...
(Για τον Τέο και την Ίνα που τους ρώτησε επειδή πάνε με άλλες και με άλλους,για όσους δεν το είδαν... )
Απιστία για 'σας τους δύο δεν υπάρχει λέει...
Θυμάμαι όμως κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει,ότι όταν ρώτησε την Ίνα αν παίζει κάτι εκτός,του απάντησε :"είμαι αρραβωνιασμένη βλάκα"...
η ρόζα ροζίτα πως είναι έτσι ρε τύπε σαν ανάποδο γαμώτο
Πιθανόν να ήταν δική της επιλογή να μην πάει...Καλά δεν κάλεσαν Βαβάτση ?? Πόσα κιλά μαλάκας είναι ο Σειρηνάκης που τα κανόνισε ?
Μάλλον φοβήθηκε ότι θα ήθελε να απαντήσει σε καμιά ερώτηση. Η τύπισσα από ένα βιντεάκι που είχα δει πριν καιρό είναι πιο χαζή κι από τα λάχανα. Δεν είναι για ν'ανοίγει το στόμα της για να βγάλει τίποτα, μόνο να βάλει.
ο ΑπολλώνιοςΛες να μην ήθελε η ίδια ? Σώπα μώρε...γιατί οι άλλοι εκεί μέσα πιο έξυπνοι είναι ?
να γυρναει η αραβωνιαρα απτη δουλεια και να σε λεει εκανα δυο πιπες σημερα πολυ ωραιες...
Ina Ασχημη δεν την λες, Κλασσικη Ρουμανοφατσα την λες... οταν την βλεπω μου ερχεται να την πλακωσω στις σφαλιαρες
Μου βγαζει ξυνιλα και βλακεια
ασχημη ειναι ρε συ η αλλη ειναι αγγελος
Λες να μην ήθελε η ίδια ? Σώπα μώρε...γιατί οι άλλοι εκεί μέσα πιο έξυπνοι είναι ?
τι να πω γουσταΗ αλλη εχει ωραια ματια (μ αρεσουν δεν κανω πλακα)
Ναι και να σου λέει...μην ανησυχείς δεν έβαλα καθόλου συναίσθημα όταν τις έκανα...
Ας βαλει καποιος κανα λινκ, δεν εχω δει ποτε τετοιες ψευτοτσοντες,ούτε να τις κατεβάσεις δεν αξίζει τις πιο πολλές τύπε