Νέα

Στην Γερμανού τώρα η μισή Sirina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sbl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.864
Πόντοι
6.256
Μεγαλη απογοητευση χθες βραδυ, απελπισια, δεν το περιμενα, θλιβερο θεαμα, οκ, στην ελλαδα ολα γινονται ερασιτεχνικα και στο ποδι,
Αρχιζω.
Οι αντρες σταρ, και καλα, φοβερες βλαχοφατσες, οι ωραιοι του χωριου, θυμιζαν πορτιερηδες σε στριπτηζαδικο στην επαρχια της περασμενης δεκαετιας, λιγο αλβανοφατσες, λιγο ρουμανοδιαρηκτες, οι γυναικες , η ινα σιτεμενη, καλη για οικο ανοχης, στην αμερικη θα καθαριζε τα στουντιο πορνοταινιων, αλλα στην ελλαδα ειναι σταρ, γιατι στην ελλαδα μπορεις και πουλας το τιποτα, το μηδεν.
Η δε κοκκινομαλλα ειχε και υφος, και δεν ντρεποταν που εβγαλε την ασχημια της σε δημοσια θεα, κρυψου μωρη δεν εχεις το δικαιωμα να εισαι τοσο ασχημη.
Και δεν εφτιαξε ουτε τα δοντια της η ξεφτιλα.
Το ΔΝΤ η κριση η προδοσια της ελλαδας δεν με ενοχλησαν, ηταν αναμενομενα, αλλα χθες βραδυ χαλαστηκα πολυ, δεν το περιμενα, στην ελλαδα ειμαστε αποτυχημενοι ακομα και στις τσοντες, κριμα.
Σορυ κιολας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτες τις φατσες τις βλεπεις και γελας..οχι να καβλωσεις...

η βουλγαρα μονο κατι ελεγε..δεν ξερω αν τον παιρνει καλα..

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Είναι η κορυφή του παγόβουνου, που απλά ως σκουπίδια πλέουν στην επιφάνεια. Η προβολή της πορνοβημιοχανίας, της πορνείας, της ομοφυλοφυλίας, θεμάτων ταμπού πριν απο λίγα χρόνια, γίνεται με ένα τόσο απότομο τρόπο που καταντά λανθασμένος. Γίνεται με ένα αγχώδη τρόπο, παράλληλο με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η "συμμάζευση" του κράτους τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Δείχνει την ίδια προχειρότητα, την ίδια αμάθεια, την μηδενοποίηση του τρόπου ψυχαγωγίας. 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το ειδα χθες στο web tv του Αντενα...(δεν εχω tv στο σπιτι) :grin:
Γενικες εντυπωσεις:

κοινοτυπες ερωτησεις απο την Γερμανου
κοινοτυπες απαντησεις κ αμηχανια απο το κοινο (γκαλοπ στο δρομο)...καποιοι κωλωνανε να πουν οτι βλεπουν ή εχουν δει τσοντα στην ζωη τους....

αλαζονεια απο τον Κενζο μεχρι εκει που δεν παει...(ξεκαβαλα τυπε)
ο Γιατρος πιο μαζεμενος κ ολιγομιλητος,κερδισε περισσοτερο τις εντυπωσεις
τεο κ η γυναικα του συμπαθεστατοι κ οι δυο...μιλανε σπαστα αμφοτεροι..για την Ινα καπου ειχα διαβασει οτι ειναι Βουλγαρα,αλλα κ ο Τεο αλλοδαπος μου φαινεται (οχι οτι εχει καποια ιδιαιτερη σημασια)...τουλαχιστον ηταν πιο μετρημενοι στις απαντησεις τους.
Ροζα...πλαστικοποιημενη φατσα,η κοπελα δυσκολευοταν να συνταξει σωστα προταση για να εκφρασει αυτα που ειχε στο μυαλο της...παρατημενη προφανως απο την οικογενεια της (της γυρισανε την πλατη),εχει καβατζωθει απο το πλοιο που λεγεται Σειρηνακης κ οπου μας παει κ οπου μας βγαλει...λιγο λυπηρο...
Απολλωνιος (whatever) χωριατακος μαγκακος/καγκουρας...νομιζα οτι ειχε εκλειψει αυτο το ειδος απο την Ελληνικη επαρχια,αλλα εκανα προφανως λαθος....
Νομιζω οτι ελειπε τρανα ο Ζαφειρης...καλυτερα να ειχε καλεσει αυτον κ τον Γιατρο μονο...πιο ανετα θα τσουλαγε η εκπομπη...
Παρολα αυτα καποια εργακια του Σειρηνα μου εχουν αρεσει.
μιλαω κ για ερασιτεχνικα που εχει βγαλει κ απο τα αλλα τα κανονικα...εχουν επιτυχει τον επιθυμητο σκοπο για τον οποιο ολοι χαζευουμε τσοντουλες.... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το ειδα χθες στο web tv του Αντενα...(δεν εχω tv στο σπιτι) :grin:
Γενικες εντυπωσεις:

κοινοτυπες ερωτησεις απο την Γερμανου
κοινοτυπες απαντησεις κ αμηχανια απο το κοινο (γκαλοπ στο δρομο)...καποιοι κωλωνανε να πουν οτι βλεπουν ή εχουν δει τσοντα στην ζωη τους....

αλαζονεια απο τον Κενζο μεχρι εκει που δεν παει...(ξεκαβαλα τυπε)
ο Γιατρος πιο μαζεμενος κ ολιγομιλητος,κερδισε περισσοτερο τις εντυπωσεις
τεο κ η γυναικα του συμπαθεστατοι κ οι δυο...μιλανε σπαστα αμφοτεροι..για την Ινα καπου ειχα διαβασει οτι ειναι Βουλγαρα,αλλα κ ο Τεο αλλοδαπος μου φαινεται (οχι οτι εχει καποια ιδιαιτερη σημασια)...τουλαχιστον ηταν πιο μετρημενοι στις απαντησεις τους.
Ροζα...πλαστικοποιημενη φατσα,η κοπελα δυσκολευοταν να συνταξει σωστα προταση για να εκφρασει αυτα που ειχε στο μυαλο της...παρατημενη προφανως απο την οικογενεια της (της γυρισανε την πλατη),εχει καβατζωθει απο το πλοιο που λεγεται Σειρηνακης κ οπου μας παει κ οπου μας βγαλει...λιγο λυπηρο...
Απολλωνιος (whatever) χωριατακος μαγκακος/καγκουρας...νομιζα οτι ειχε εκλειψει αυτο το ειδος απο την Ελληνικη επαρχια,αλλα εκανα προφανως λαθος....
Νομιζω οτι ελειπε τρανα ο Ζαφειρης...καλυτερα να ειχε καλεσει αυτον κ τον Γιατρο μονο...πιο ανετα θα τσουλαγε η εκπομπη...
Παρολα αυτα καποια εργακια του Σειρηνα μου εχουν αρεσει.
μιλαω κ για ερασιτεχνικα που εχει βγαλει κ απο τα αλλα τα κανονικα...εχουν επιτυχει τον επιθυμητο σκοπο για τον οποιο ολοι χαζευουμε τσοντουλες.... :grin:

Δεν έχω να πω και πολλά......... :tooth:

[size=12pt]

Το κλού όμως ήταν το απόγευμα που είχα τυχαία συνάντηση με Ζαφείρη Ντούρο & Απολλώνιο (SIRINA)........... :2funny:
Eνώ προχωρούσα μπήκαν στον δρόμο μου...(Φυλής)....

billy13: Ωωωωωωωώ,παρακαλώ περάστε....... :tooth:

Ζαφείρης Ντούρος: Όχι εντάξει.......

billy13: Προηγούνται οι STARS.......

Ζαφείρης Ντούρος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

billy13: Τι κάνετε εδώ ρε μαλάκες;

Απολλώνιος: -γέλια,χειραψία με εμένα-

Ζαφείρης Ντούρος: Ήρθαμε για προπόνηση,τι νόμιζες δεν χρειαζόμαστε προπόνηση εμείς;

billy13: Αφήστε ρε τις μαλακίες,που χρειάζεστε προπόνηση...σε εμάς τα λέτε αυτά;  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom