Νέα

Steven Seagal...τι να πει κανείς...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του Aikido master.

• 1. Above the Law - Nico (1988)

Ψήφοι: 1 50,0%
  • 2. Hard to Kill (1990)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 3. Marked for Death (1990)

• 4. Out for Justice (1991)

Ψήφοι: 1 50,0%
  • 5. Under Siege (1992)

• 6. On Deadly Ground (1994)

• 7. Under Siege 2: Dark Territory (1995)

• 8. Executive Decision (1996)

• 9. The Glimmer Man (1996)

• 10. Fire Down Below (1997)

• 11. The Patriot (1998)

• 12. Exit Wounds (2001)

• 13. Ticker (2001)

• 14. Half Past Dead (2002)

• 15. The Foreigner (2003)

• 16. Out for a Kill (2003)

• 17. Belly of the Beast (2003)

• 18. Clementine (2004)

• 19. Out of Reach (2004)

• 20. Into the Sun (2005)

• 21. Submerged (2005)

• 22. Today you Die (2005)

• 23. Black Dawn (-Foreigner 2) (2005)

• 24. Mercenary for Justice (2006)

• 25. Shadow Man (2006)

• 26. Attack Force (2006)

• 27. Flight of Fury (2007)

• * The Untitled Onion Movie (2007)

• * Urban Justice (2007)

• * Marker (2008)

• * Prince of Pistols (2008)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Το όνομα Steven Seagal σε περιλήψεις/κριτικές ταινιών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από ένα προειδοποιητικό "ΠΡΟΣΟΧΗ σ' αυτήν την ταινία παίζει ο Steven Seagal!". Μπορεί να υπάρχει και ειδική σήμανση όταν προβάλλεται στην τηλεόραση. Εκτός από τα "γονική συναίνεση απαραίτητη", "επιθυμητή η γονική συναίνεση" κλπ. να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία "Ταινία που παίζει ο Steven Seagal" και να  είναι η σήμανση αυτή με έντονα κόκκινα γράμματα που να αναβοσβήνουν πάνω-δεξιά. Έτσι ο τηλεθεατής που δεν είδε τους τίτλους της αρχής θα μπορεί να αλλάξει αμέσως κανάλι ή να κλείσει την τηλεόραση.
Έτσι ακριβώς!!!!

Με το που βλέπω τη φάτσα του αλλάζω κανάλι! Πως τα κατάφερε αυτός και έβγαλε τόσες ταινίες;; Απορία το χω!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ο τύπος είναι κορυφαίος, βγάζει λεφτά από αυτό που γουστάρει και ποσώς τον ενδιέφερε να γίνει ηθοποιός, ήθελε να αναδείξει την τέχνη του (aikido) και να βγάλει πολλά λεφτά από αυτήν οπότε μόνο ένας τρόπος υπήρχε Hollywood...
Σε όλους τους επικριτές του τονίζω ότι δεν χάρηκε ποτέ αυτό που λέμε worldwide distribution οι ταινίες του ήταν πάντα για να περάσεις 1 και κάτι ώρες στον καναπέ σου... επιλογή του και μαγκιά του στο κάτω κάτω... είπαμε δεν ξεκίνησε για ηθοποιός και ούτε τον ενδιέφερε πάμτα παίζει ένα χαρακτήρα... τον ευατό του... ο Bruce είναι απλά σε άλλο επίπεδο και ήταν και καλήτερος ηθοποιός...

Για τις δεσποινίδες  :grouphug: (παρεπιπτώντως γιατί κάθε φορά που ποστάρετε οδηγήτε το θρεντ εκτός θέματος, τι είδους μυστήρια ικανότητα είναι αυτή;) Δεν έχω γνωρίσει ακόμα γυναίκα που να μπορέσουμε να δούμε μαζί μια ταινία του... ίσως γιατί είναι απλός μια μηχανή ξύλου και όχι ο ήρωας που αφού αραδιάσει 52.000 φάπες θα τους κάνει ένα γλυκό κρεβάτι και θα τους πάει πρωινό στο κρεβάτι... ακόμα και όταν λέει στη γυναίκα του ότι είναι όμορφη το κάνει με το ίδιο υφός που δέρνει κάποιον...
όταν η τηλ δεν έχει τίποτα, είσαι άρρωστος και δεν μπορείς να γαμήσεις και άλλοι τέτοιοι λόγοι που σε καθιστούν άπραγο τότε αν παίζει Steven... είναι σαν να ήρθε το μάνα εξ ουρανού... 

Θεός του ξύλου... θέλω να τον δω με Όσκαρ σφαλιάρας τελίωσε... :hammer: :hammer:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε MX μου αν ειναι να κανω την καρδια πετρα να κατσουμε να δουμε μια ταινια μαζι δεν εχω προβλημα :P

οταν η τηλ δεν εχει τιποτα παντως προτιμω να βαζω καμια νοβα και να βλεπω ντοκυμαντερ παρα αυτον.......ή κατι τελειωμενες κινεζογιαπωνεζικες ταινιες σε κουφα καναλια μεταγλωτισμενες με ξυλο :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για τις δεσποινίδες  :grouphug: (παρεπιπτώντως γιατί κάθε φορά που ποστάρετε οδηγήτε το θρεντ εκτός θέματος, τι είδους μυστήρια ικανότητα είναι αυτή;) Δεν έχω γνωρίσει ακόμα γυναίκα που να μπορέσουμε να δούμε μαζί μια ταινία του... ίσως γιατί είναι απλός μια μηχανή ξύλου και όχι ο ήρωας που αφού αραδιάσει 52.000 φάπες θα τους κάνει ένα γλυκό κρεβάτι και θα τους πάει πρωινό στο κρεβάτι... ακόμα και όταν λέει στη γυναίκα του ότι είναι όμορφη το κάνει με το ίδιο υφός που δέρνει κάποιον...

καταπληκτικο,εξαισιο το ποστ!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ο τύπος είναι κορυφαίος, βγάζει λεφτά από αυτό που γουστάρει και ποσώς τον ενδιέφερε να γίνει ηθοποιός, ήθελε να αναδείξει την τέχνη του (aikido) και να βγάλει πολλά λεφτά από αυτήν οπότε μόνο ένας τρόπος υπήρχε Hollywood...
Σε όλους τους επικριτές του τονίζω ότι δεν χάρηκε ποτέ αυτό που λέμε worldwide distribution οι ταινίες του ήταν πάντα για να περάσεις 1 και κάτι ώρες στον καναπέ σου... επιλογή του και μαγκιά του στο κάτω κάτω... είπαμε δεν ξεκίνησε για ηθοποιός και ούτε τον ενδιέφερε πάμτα παίζει ένα χαρακτήρα... τον ευατό του... ο Bruce είναι απλά σε άλλο επίπεδο και ήταν και καλήτερος ηθοποιός...

όταν η τηλ δεν έχει τίποτα, είσαι άρρωστος και δεν μπορείς να γαμήσεις και άλλοι τέτοιοι λόγοι που σε καθιστούν άπραγο τότε αν παίζει Steven... είναι σαν να ήρθε το μάνα εξ ουρανού... 

Θεός του ξύλου... θέλω να τον δω με Όσκαρ σφαλιάρας τελίωσε... :hammer: :hammer:

Ρε φιλαράκι γούστα είναι αυτά. Εγώ δεν τον μπορώ τον τύπο, με εκνευρίζει, θεωρώ ότι δεν έχει το παραμικρό ίχνος ταλέντου και όταν δω ταινία του, ορμάω στο τηλεκοντρόλ σε χρόνο dt. Όσο για τις ικανότητές του στο aikido ή όπως αλλιώς λένε το στυλ του αν και δεν είμαι ειδικός για να τον κρίνω μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν με εντυπωσιάζουν καθόλου.
Πολύ B-movie ρε παιδάκι μου, για να μην πω C?D και ακόμη χειρότερα. Εγώ ήθελα να ξερα που βρίσκει παραγωγούς να τον σπονσοράρουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

εγω μπορω να δω παρα πολυ ευκολα κ ταινιες καρατε κ απλα ξυλο κ εχω δει απειρες φορες (πιο μικρη ομως εβλεπα κ μανιωδως)
απλα ο σιγκαλ δεν μ αρεσει
παντως αμα θες βλεπουμε εγω εσυ κ η νιτσα μια ταινια δεν υπαρχει προμπλεμο χαχαχα

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.481
Πόντοι
12.930
Είναι αλήθεια πως χάρη στο Seagal έγινε γνωστο το aikido, αν και η "κοινότητα" του aikido δεν τον αποδέχεται κυρίως γιατί από ένα σημείο και μετά άρχισε να παίρνει τα dan με το τσουβάλι.
Πάντως το στυλ του δεν είναι σκέτο aikido, αλλά χρησιμοποιεί και άλλα στυλ, κυρίως Jeet kune do (το στυλ του Bruce Lee), αφού θεωρτικά το aikido είναι μόνο για να εξουδετερώνεις τον αντιπάλο και όχι να τον σακατεύεις.
Στις ταινίες φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά στην πράξη ειναι ΣΧΕΔΟΝ αδύνατο να νικήσεις κάποιον που είναι οπλισμένος (π.χ.μαχαίρι) όντας άοπλος.

Υπάρχει μια ταινία όπου παίζει και ο Κέρτ Ράσελ στην οποία ο Steven πεθαίνει νωρίς, αφήνοντας τον Κερτ Ράσελ να αναλάβει δράση. Η ταινία δεν θυμάμαι πως λέγεται.
Αλλά έχει να κάνει με τι άλλο? ʼραβες τρομοκράτες κάνουν αεροπειρατεία..
Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει την διαφορά...
Οι άραβες μπουκάρουν στο αεροπλάνο ενώ αυτό έχει σταματήσει για transit την Αθήνα. Ο αρχηγός έχει τυλίξει το όπλο μέσα στην  εφημερίδα "Το Βήμα" !!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Η λεπτομέρεια όμως είναι που κάνει την διαφορά...
Οι άραβες μπουκάρουν στο αεροπλάνο ενώ αυτό έχει σταματήσει για transit την Αθήνα. Ο αρχηγός έχει τυλίξει το όπλο μέσα στην  εφημερίδα "Το Βήμα" !!!!

Αν ήταν ΄Το Βήμα' εντάξει, ο 'κόσμος του επενδυτή' να μην ήταν γιατί δε θα χώραγε το όπλο με τόσα dvd μέσα!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
vasman μην νομίζεις ότι διαφωνούμε, δες το σαν ξύλο, σαν υπόθεση που είναι εκεί μόνο για να  στηρίξει τις σκηνές της σφαλιάρας σαν μια αφορμή για να δεις μια στέκα, ένα αμόνι, ένα κουτάλι και ότι άλλο θα αισθανόσουν ασφαλείς να αντικρύσεις να μεταμορφώνεται σε όπλο.

Για τους παραγωγούς που λες, οι ταινίες του είναι ανάρπαστες (καλά υπερβάλλω λίγο) στην άλλη πλευρά του ατλαντικού βγάζουν πάντα τα λεφτά τους και σημειώνουν και γερά κέρδη ενώ όποιος stunt coordinator έχει στο βιογραφικό του κάποιες ταινίες του ανεβάζει τις μετοχές του. Inside stories από την παραμονή μου στην κατά τ'άλλα άθλια πόλη του φωτός.

Μην ψάχνετε να βρείτε ηθοποία, σφαλιάρα όμως σε συνδυασμό με ανέκφραστο λοοκ του στυλ  μόλις σου έσπασα όλα τα δόντια και αχρήστευσα το δεξί σου χέρι αλλά μην ανυσηχείς το κάνω κάθε μέρα.. δεν θα βρείτε πουθενά...

Αξιολάτρευτη mounitsa με το να κάνεις πέτρα την καρδιά, δεν γίνεται τίποτα, το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, είναι σαν να τον παίρνεις από πίσω και να μου λες το κανω για σένα... να σφίγγεσαι και να λες άντε τελείωνε, εγώ θέλω να τον παίρνεις και να χύνεις κιόλας... αν είναι μόλις πέσουν οι πρώτες σφαλιάρες να γυρίσω και να σε δω ξυνισμένη άστο καλύτερα... θα ψάξω να βρω γκόμενα από το μάθημα των πολεμικών τεχνών... μπορεί να έχει και συλλογή του στο σπίτι της...  :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα δε με απασχολει η πολεμικη του τεχνη..........μου τη δινει η μουρη του πως το λενε? θελω να τον δειρω (χα εδω γελαμε....ηταν πολυ οξυμωρο αυτο)

ειπαμε προτιμω τις γιαπονοκινεζικες ταινιες με τους νιντζα στα παρακμιακα καναλια παρα αυτον......(ντουμπλαρισμενες παντα......)

Επισκέπτης
Καταρχήν η ταινία που λέτε νομίζω λέγεται "Τρόμος στον Αέρα". Εκεί ο Seagal πεθαίνει για πρώτη φορά σε ταινία (ξεκόλλησε η φυσούνα που ένωνε το F-117 με το Boeing αν θυμάστε!).

Πάντως εμένα δεν με απασχολεί το υποκριτικό του ταλέντο. Κάθε ταινία την εκτιμώ ανάλογα με το τι πάω να δω! Αν πας να δεις Seagal με την διάθεση να δεις κουλτούρα... έχασες! Εγώ βλέπω τις ταινίες του για το ξύλο που ρίχνει και γουστάρω!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
.......................Πάντως εμένα δεν με απασχολεί το υποκριτικό του ταλέντο. Κάθε ταινία την εκτιμώ ανάλογα με το τι πάω να δω! Αν πας να δεις Seagal με την διάθεση να δεις κουλτούρα... έχασες! Εγώ βλέπω τις ταινίες του για το ξύλο που ρίχνει και γουστάρω!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάντως εμένα δεν με απασχολεί το υποκριτικό του ταλέντο. Κάθε ταινία την εκτιμώ ανάλογα με το τι πάω να δω! Αν πας να δεις Seagal με την διάθεση να δεις κουλτούρα... έχασες! Εγώ βλέπω τις ταινίες του για το ξύλο που ρίχνει και γουστάρω!!!

Αν θες ποιότητα και τα συναφή, βλέπεις Λώρενς Ολίβιε, όχι Σηγκάλ, όπως αν περιμένεις δράση και ξυλίκια δε βλέπεις Γούντυ ʼλεν...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κορυφαίος ο Σηγκάλ και πολύ γέλιο. Ειδικά όταν παίρνει οικοδομικές σανίδες ή στέκες μπιλιάρδου και παίζει ντραμς σε κεφάλια ..... :-)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλος ειναι..σιγουρα καλιτερος απο τον jean claud..αλλα η τρελα μου ειναι ο jackie...και πιστευω (ωχ αμαν)οτι ειναι καλητερος απο τον bruce lee..οποιος ειχει δει παλιες ταινιες Jakie kai jet lee ξερει..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα διαφωνησω.. βεβαια ειμαι προκατηλειμμενη μιας κ η δικια μου τρελλα οταν ημουν μικρη ηταν ο μπρους λι κ οι ταινιες του κ η ζωη του γενικα..

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή είμαι ΜΕΓΑΣ λάτρης του Στιβακου (χρόνια φίλοι άλλωστε... χαχα), η καλύτερη ταινία του είναι μακραν στο αμερικανικό θωρηκτό (με την ερικα ελένιακ κάβλα πάντα), όπου είναι ο μάγειρας που γαμεί τους πάντες.
Η καλύτερη ατάκα για αυτόν είναι όταν ανατινάζει τη δεξαμενή πετρελαίου (στο οικολογικό θρίλλερ - περιπέτεια... ναι εντάξει τα παραλέω) και ρωτά τον υπεύθυνο ασφαλείας των κακών ένας κομπάρσος:

- Ποιος είναι αυτός;
- μπλα.. μπλα.. μπλά και μετά: είναι ο τύπος που αν τον αφήσεις γυμνό στη μέση του βόρειου πόλου με μια οδοντογλυφίδα την επόμενη μέρα θα τον βρεις με χαβανέζικο πουκάμισο, φωτογραφίες με γκόμενες και χαμόγελο του ενος εκατομμυρίου δολαρίων. Respect.

Επίσης, δυστυχώς, να αναφέρω ότι στη τελευταία του ταινία που κυκλοφορεί στα βιντεοκλάμπ, αυτή στην ανατολική ευρώπη και καλά, η φωνή του είναι ντουμπλαρισμένη στη μισή ταινία, και ακούγεται σαν τον αστυνόμονο Σαϊνη να γαμά και να δέρνει, pas cool. Απογοητεύτηκα. Μάλλον το πολύ τραγούδι -γιατί τραγουδά και κάντρι εδώ και χρόνια ο ευαίσθητος Στηβάκος, του χάλασε τον γουρουνολαιμουδάκο.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Προτείνεται την Καλύτερη ταινία του Steven Seagal.  :huh: :huh: :huh:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.