Νέα

Εκτός μπουρδέλων γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμάτε εκτός μπουρδέλων?

• Ναι, συνέχια

Ψήφοι: 40 31,0%
  • Που και που

Ψήφοι: 28 21,7%
  • Μια φορά τον χρόνο

Ψήφοι: 16 12,4%
  • Ποτέ

Ψήφοι: 25 19,4%
  • ΜΟΝΟ όταν έχω σχέση

Ψήφοι: 20 15,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απομονώνοντας δύο φράσεις του tnt60 απ' όσα έγραψε μόνο σ' αυτή τη σελίδα, υποβιβάζω αυτομάτως ως άνευ σημασίας ή τελευταίας διαλογής τα υπόλοιπα.

Μόνο έτσι δεν είναι.

Θέλω να σημειώσω όμως κάτι που μου 'χει συμβεί:

βρίσκομαι με φίλη μετά από καιρό, ήμασταν παλιότερα κολλητοί, βόλτες τα βράδια, τσάρκες, κουβέντες, ταιριάζαμε φοβερά σε όλα εκτός από το ερωτικό, το οποίο απλά δεν είχε προκύψει και το 'χαμε αφήσει στη γωνία, στη σιωπή, στην απαξίωση.

- Ρε μαλάκα, της λέω, πώς έγινες έτσι;

Τι θα έλεγα δηλαδή σ' έναν φίλο, κολλητό, που είχα να τον δω δύο χρόνια; Ε, για αυτή την κουβέντα με εκδικήθηκε ως γυναίκα.

Και έκτοτε δεν ξαναβρεθήκαμε.

Γι' αυτό απόρησα και μ' αυτό που έγραψε ο tnt60 στην ίδια, νομίζω, ανάρτηση με τις παραπάνω φράσεις, ότι δηλαδή μπορείς να κάνεις φοβερά ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γκόμενες.

Ναι μεν, αλλά με τη γυναικεία ματαιοδοξία στη μέση. Την οποία αν δεν έχεις γνωρίσει, δε θα μάθεις και πολλά αν σου πουν ότι είναι μια πικρή ιστορία. Αυτά τα πράγματα μαθαίνονται από πρώτο χέρι.

Με ολη τη καλη διαθεση και προθεση, μερικα ερωτηματα πανω σε αυτα που εγραψες.

Τι ηλικια εχει η φιλη σου;

Ειναι ομορφη γυναικα;

Ποσο καιρο βγαινατε και ειχατε αφησει στην ακρη το ερωτικο; Για παραδειγμα, ειχατε βγει 5 φορες, 10, 100; Περιπου, ποσες;

Στο διαστημα που βγαινατε και δεν υπηρχε ερωτισμος μεταξυ σας, αυτη γνωριζες το αν επαιζε μπαλα με αλλους αντρους στο κανονικο και οχι στο φιλικο; Εσυ; Επαιζες μπαλα με αλλες γυναικες, γαμουσες δηλαδη αλλες γυναικες οσο καιρο βγαινατε παρεα;

Ως αντρας δηλαδη, ειχες επιλογες; Επαιζες μπαλα με γυναικες και συνεχιζες να βγαινεις με αυτη τη γυναικα στο φιλικο;

Μηπως ηταν η μονη γυναικα που ειχες διαθεσιμη στο να βγαινεις;

Αν σου ζητουσε να κανετε σεξ, θα το δεχοσουν; Αν ναι, γιατι δεν το ζητησες εσυ πρωτος;

Αν θελεις, απαντας φιλε. Με ενδιαφερει η περιπτωση.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ούτε σε καφετζού να πήγαινα Σαββίδη.
Αυτές ζητούν τέτοιες πληροφορίες, αυτές κι οι διαδοσίες.

Κάνε μου τη χάρη να μη ρωτήσεις το τι και το πώς...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Άλλος ένας ιδεαλιστής.

Καμαρώστε.

Ή κομμουνιστίαση είναι σοβαρή νόσος
για να κάνω τον γιατρό.
Μόνο στο νεκροτομείο σταματά η μόλυνση.
Εσείς δεν θέλετε να γαμάτε αλλά να μην γαμανε οι άλλοι.

οχι θελουμε να γαμανε ολοι και οχι μονο το 20%

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ούτε σε καφετζού να πήγαινα Σαββίδη.
Αυτές ζητούν τέτοιες πληροφορίες, αυτές κι οι διαδοσίες.

Κάνε μου τη χάρη να μη ρωτήσεις το τι και το πώς...

Απο την απαντηση σου, πηρα την απαντηση σε ολα μου τα ερωτηματα.

Καλη συνεχεια φιλε, ευχομαι να εχεις υγεια.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Απο την απαντηση σου, πηρα την απαντηση σε ολα μου τα ερωτηματα.

Καλη συνεχεια φιλε, ευχομαι να εχεις υγεια.

Χαίρομαι που πήρες την απάντηση που ζητούσες και σου εύχομαι με τη σειρά μου υγεία.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όχι μόνο απέχει απ' το να 'χει εκλείψει, αλλά έχει εμπεδωθεί παντού και δεν της αντιτίθεται τίποτα.

Κι επειδή έχουμε μάθει ν' αναγνωρίζουμε κάτι στην αντιπαράθεσή του με κάτι άλλο, έτσι λέμε και για την πατριαρχία ότι έχει εκλείψει.

Κάνε μια βόλτα και ρίξε μια ματιά στα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους της Αθήνας: όλα για κλωτσιές και ξύλο μιλάνε.

Λες κι έχουν γραφτεί από μπάτσους.

Από σεξιστές που 'χουν μάθει ότι η ζωή μετριέται με μπέσα, ξήγες, αλλά και σφαλιάρες στη γκόμενα. Πώς να γίνει αλλιώς, αφού λένε μαλακίες;

Κοίτα ακόμα μια φορά γύρω σου και θα δεις σ' όλες τις φάτσες τον νταβατζή της Ευδοκίας.

"Εκείνη την κότα"...

Τα συνθήματα πηγάζουν από αντίδραση όσων θέλουν να γλύψουν ευαισθησίες
για να γαμήσουν ότι βρουν. Δεν είναι της πατριαρχίας αλλά της πίεσης.
Οι έννοιες στην σύγχρονη εποχή μεταμφιέζονται και λειτουργούν κατά το δοκούν.

Δεκτή η γνώμη σου βέβαια αλλά διαφωνώ.

Από την στιγμή που οι γυναίκες καπηλεύονται τα πάντα αλλά δεν μπορούν
να ανεξαρτητοποιηθούν στους ρόλους που τους αντιστοιχούν
(καριέρα + γυναίκα) και που γι'αυτούς κορδώνονται δήθεν τάχα μα μου σου
τότε μπορούν να ζητήσουν "διακανονισμό".

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω σαν άνθρωπος. Ήδη το κάνω κι από μόνος μου.
Αλλά εγώ βλέπεις, δεν είμαι ματαιόδοξος!

Εξάλλου πριν ολοκληρωθώ ως άνδρας, το φύλο ήταν στον τζόγο μέσα στην κοιλιά.
Αυτό το σέβομαι και έτσι ισορροπώ.
Αλλά εγώ βλέπεις, δεν είμαι ματαιόδοξος!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
οχι θελουμε να γαμανε ολοι και οχι μονο το 20%

Κι εγώ θέλω να κοιμάμαι και να ζω με το δικό μου ρολόι αλλά δεν μπορώ.
Γαμάνε αληθινά κι εύκολα μόνο οι νέοι μεταξύ της παρέας τους.
Όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν διαρκώς και με κόπο.
Σε βάθος χρόνου γαμάνε όλοι κι έχει δίκιο ο kappa fi.
Αλλά τα αποτελέσματα πρέπει να κλείνουν σε ορισμένο χρόνο.
Οχι στο διηνεκές...

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τη ματαιοδοξία κάποιος την τοποθετεί εκεί όπου βρίσκεται. Στ' ανθρώπινα πράγματα βλέπεις υπάρχει πάντοτε ένας υπαίτιος.

Και την τοποθετεί μ' αποτελεσματικότητα, άσχετα αν έχει άγνοια των συνεπειών της (αυτής της αποτελεσματικότητας).

Τώρα μάλιστα που το σκέφτομαι, η ίδια η αποτελεσματικότητα είναι μια μορφή ματαιοδοξίας:

νομίζει ότι κοιτάζεται στον καθρέφτη, δίνοντας λογαριασμό μονάχα στον εαυτό της, μα είναι αποτελεσματική πάντοτε ενώπιον κάποιου άλλου.

Όσο για το ποιος είναι αυτός ο άλλος, το αγνοεί: κατά βάθος, δίνεται σαν την τελευταία πουτάνα στον πρώτο τυχόντα.

Και δεν το ξέρει.

Είμαι σίγουρος ότι η αποτελεσματικότητα στην οποία αναφέρεσαι είναι η ανδρική μορφή ματαιοδοξίας.

Η πλέον αδύναμη. Η πλέον αρρωστημένη. Η πλέον διαδεδομένη...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πουτσοτρίψιμο στο Μεταξουργείο.
Τελευταία κατηγορία πριν την οδό Ξούθου και σχετική έναρξη καριέρας μπουρδελιάρηδων.

Θυμίζω στην διοίκηση ότι το κείμενο είναι γραμμένο λάθος κατά ένα μεγάλο μέρος
για να μην υπάρξει επιτυχία.
Όχι ότι αν το έγραφα σωστά θα υπήρχε επιτυχία διότι αρνούμαι ότι μπορεί να υπάρξει οδηγός
σε τέτοια θέματα. Ο καθένας μόνος του. Σωστά;

Όμως...οφείλουμε να βοηθάμε τα νέα παιδιά να καυλώνουν. Αυτό ναι.
Ας μην ρίξτε μπαν λοιπόν αν σας είναι εύκολο.

Επιλέγουμε πουτάνα με γλωσσόφιλα. Κυρίως γνωστή αν γίνεται.
Αλλιώς τα παίρνουμε μόνοι μας. Έχουμε κάνει γάργαρα με γαρυφαλέλαιο.
Το λίσεριν δεν τους αρέσει γιατί θεωρούν ότι κάναμε γλυφομούνι αλλού.
Ίσως κι ο μόνος ρεαλισμός στην όόόόόλη φάση. Τσίχλες επίσης άχρηστες.

Δεν μιλάμε καθόλου. Ούτε κιχ. Ούτε τι κάνεις δεν λέμε.
Δεν θέλουμε να βλεπει έμας αλλα κάτι σαν τίποτα. Φιλάμε την πουτάνα όρθια με αρμονία.
Όχι με σάλια και κυρίως αργά.
Της χαιδεύουμε τα μαλλιά πριν ξαπλώσουμε. Δείχνουμε ότι είμαστε ρομαντικοί με βλέμματα κλειστά
και κάτι τέτοια. Ξέρει ήδη ότι όλα αυτά είναι μαλακίες αλλά σου λέει άστον τον μαλάκα.
Κάνουμε γλυφομούνι σοβαρό όσοι κάνουμε κι όχι με ήχους αλλά γλυκό και σιωπηλό.
Οι έμπειρες βογγάνε ακανόνιστα και λίγο μετά. Οι άπειρες κατευθείαν και σου τραβάνε το κεφάλι.
Καμία δεν το ευχαριστιέται με δυο κιλά κρέμα στο μουνί. Βασικά και χωρίς κρέμα.
Αλλά έτσι πάει το πράγμα στο θέατρο.

Οταν ψιλοκαυλώσουμε και δεν έχουμε λυθεί στο γέλιο, πλησιάζουμε σε ιεραποστολικό
χωρίς να κοιτάξουμε την πούτσα μας γιατί είναι νωρίς να εκθέσουμε την πουτάνα.
Θα μας αφήσει μόνο αν φανεί οτι και καλά το κερδίσαμε. Ε ρε κατάντια.
Προσέχουμε μην κουτουλήσουμε γόνατο με γόνατο. Δεν ξέρω γιατί κι ούτε με νοιάζει
αλλά απόσυντονίζονται στον ψεύτικο ρόλο τους. Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω...

Φιλάμε λαιμό η ότι άλλο βρούμε με θέρμη χωρίς λιγουρίαση. Δεν γελάμε, δεν μιλάμε. Πάγια αυτά.
Επιτρέπονται μόνο ακαταλαβίστικα λόγια ή μακρόσυρτα "μμμμ". Βοηθάμε όσο μπορούμε στο κοινό ψέμα.
Προσεκτικά εντοπίζουμε το μουνί της με βάση τον χώρο και τις συντεταγμένες.
Φέρνουμε τον πούτσο κοντά στο μουνί της. Δεν προχωράμε όμως ακόμα αλλά κατεβαίνουμε στο στήθος
για λίγα φιλιά. Το έχει πάρει πρέφα αλλά σου λέει δεν γαμιέται. Θα του ρίξω μπλοκ.
Τυχαία και ανεπαίσθητα περνάμε τον πούτσο μας από το μουνί της με επαφή.
Κοιτάζει με ιδιαίτερο βλέμμα αυστηρότητας.
Μπλοφάρει γιατί ήδη μας εχει ζυγίσει αν πάμε να μπούμε. Που πας ρε κατσαπλιά;
Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι. Δεν κοιτάμε στα μάτια κι αν γελάσουμε το χάσαμε.
Ή πουτάνα δεν δίνει τίποτα με γέλιο. Μόνο με θλίψη και σιωπή.
Εδώ πετάτε όλο το κείμενο και κρατάτε αυτή την γραμμή για "άλλες" περιπτώσεις.
Ακουμπάτε τον πούτσο στο μουνί της. Δεν την κοιτάτε γιατί έχουν σηκωθεί ραντάρ ασφαλείας.
Έχει ήδη ζυγίσει όπως είπαμε αλλά υπάρχει κι ο αστάθμητος παράγοντας.
Ενδέχεται να το ανεχτεί. Δεν το θεωρεί όμως καν δεδομένο.
Δεν κάνετε καμία απότομη κίνηση. Θα τον τρίψετε αν σας αφήσει αλλά δεν θα δεχτεί
ούτε καν να σκεφτείτε ότι θα γαμήσετε κιόλας.
Δεν πληρώνεται αυτό και δεν το διαθέτει εύκολα.
Πιάνετε τον πούτσο με το χέρι και τον πάτε βόλτα στο μουνί της σχεδόν σαν αέρας.
Αν πάτε να τον μπάσετε θα σας πάει γαμιώντας. Αν μιλήσει ή ακούσετε έστω και κιχ
συνήθως σημαίνει τέρμα, οπότε και βάλτε την καπότα σας που έτσι κι αλλιώς θα βάλετε.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί.
Αν δεν μιλήσει απλώς τρίβετε με τον ίδιο τρόπο χωρίς ελπίδα να μπείτε φυσικά.
Αφήνει για ένα λεπτό το πολύ. Οι καλές ξέρουν πως να στον κάνουν τούμπανο με 4-5 κουνήματα.
Οι φοβερά έμπειρες το κάνουν στα τέσσερα εν κινήσει όπου θεωρείται πολύ καυλωτικό
αλλά ξέρουν να το ελέγξουν και δεν θα κεντράρετε ποτέ.
Γενικώς δεν μπαίνετε ποτέ εκεί μέσα, δεν πρέπει κιόλας εκτός αν νιώσετε ότι θα μπείτε.
Σε πολύ άλλες περιπτώσεις.

Είναι ειδική στιγμή ...

Τέλος ακολουθούν πίπες, γαμήσια κτλ διαδικαστικά.

Ευθύνη του καθενός! Πάντα με καπότα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τη ματαιοδοξία κάποιος την τοποθετεί εκεί όπου βρίσκεται. Στ' ανθρώπινα πράγματα βλέπεις υπάρχει πάντοτε ένας υπαίτιος.

Και την τοποθετεί μ' αποτελεσματικότητα, άσχετα αν έχει άγνοια των συνεπειών της (αυτής της αποτελεσματικότητας).

Τώρα μάλιστα που το σκέφτομαι, η ίδια η αποτελεσματικότητα είναι μια μορφή ματαιοδοξίας:

νομίζει ότι κοιτάζεται στον καθρέφτη, δίνοντας λογαριασμό μονάχα στον εαυτό της, μα είναι αποτελεσματική πάντοτε ενώπιον κάποιου άλλου.

Όσο για το ποιος είναι αυτός ο άλλος, το αγνοεί: κατά βάθος, δίνεται σαν την τελευταία πουτάνα στον πρώτο τυχόντα.

Και δεν το ξέρει.

Είμαι σίγουρος ότι η αποτελεσματικότητα στην οποία αναφέρεσαι είναι η ανδρική μορφή ματαιοδοξίας.

Η πλέον αδύναμη. Η πλέον αρρωστημένη. Η πλέον διαδεδομένη...

Βλέπω γύρω μου πάρα πολλούς άνδρες να κατηγορούν τις γυναίκες ως πουτάνες
και πάρα πολλές απ'αυτές, εμάς ως μαλάκες.
Αν αυτές δίδονται στον πρώτο τυχόντα, γιατί δεν το αλλάζουν να περάσουμε σε μια φάση
όπου να υπάρχει ρομαντισμός και έρωτας;
Ρωτάω γιατί οι νέοι γύρω μου, λένε ότι θα έρθει ο τάδε με ένα μουνί κι έτσι κι αλλιώς.
Εκτός αν είμαι κουφός.

Αυτές γιατί πάνε;
Αυτοί γιατί το λένε;

Περί ανδρικής ματαιοδοξίας δεκτό όπως το εκφράζεις.
Συνεπώς αποτινάζουμε τον εγωισμό που την εκτρέφει και είμαστε οκ.
Θα μου πεις...θα κάτσουμε να μας γαμήσουν; 
φυσικά και όχι. Από την στιγμή που κατεβάζεις το antivirus, θες να κάνει το ίδιο
κι η άλλη πλευρά. Μπορεί η γυναίκα όμως να το κάνει;
κι αν το κάνει θα δεχτεί την αδιαφορία ως πιθανή απάντηση;
νομίζω ότι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μας νοιάζει να είμαστε οι καλύτεροι.
Τουλάχιστον πολλοί.
Προσωπικά αντιδρώ στην περηφάνεια με ταπεινότητα. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις
σηκώνομαι από την καρέκλα μου.
Ως δεκτό ότι είμαι μαλάκας δεν έχω την δεύτερη σκέψη που σου είπα ότι έχουν αυτές.
Αυτές με βοηθούν.

Αμφιμονοσήμαντα λοιπόν...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω γιατι εχω καλο εξπλειν  :hi:

Πλέον...

η κατάσταση έχει φτάσει στην αγοραπωλησία.

Πολύ δύσκολα το αυθεντικό γαμήσι.
Περί σχέσεων ακόμα χειρότερα.
Δράμα!

Τώρα βέβαια ο κόσμος δεν το παραδέχεται αυτό.
Έχουμε γεμίσει ψαγμένους και κομπλεξικές.

Ένας είχε γράψει ότι πήγαινε για μια γκόμενα κι οι ίδιοι άνδρες (της παρέας της γκόμενας)
της έβαζαν τρικλοποδιές και χονδρό τάκλιν για να μην τον δει καν.
Δηλαδή σκατά κι απόσκατα εκατέρωθεν.

Αλλά έτσι είναι. Αν δεν είσαι σε κλίκα, σε γαμάνε.

Κλίκα: ένας ή μια με επιτελείο όπου ορίζουν το μέλλον των υπολοίπων.

Δεν παίζει αυτό...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Αρχικά, δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και να τα γενικοποιούμε. Ναι, κυκλοφορεί αρκετή αγαμία και στα δύο φύλα, αλλά υπάρχουν και αυτοί/αυτές που γαμάνε/γαμιούνται συστηματικά.
Κάτι που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι:
1. Δεν ψάχνονται όλοι κάθε στιγμή για σεξ. Από τη φύση του κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ορμές, άλλος λιγότερες άλλος περισσότερες. Αυτές οι ορμές επηρεάζονται επιπλέον και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας τη δεδομένη χρονική περίοδο (ψυχολογικά, ηλικιακά, κλπ).
2. Δε συμβιβάζονται όλοι με τον καθένα. Υπάρχουν οι "ό,τι κάτσει" που τους φαίνεται αδιανόητο να πουν όχι σε "έτοιμη" κατάσταση, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δε συμβιβάζονται με το οτιδήποτε επειδή απλά είναι "έτοιμο".

Γενικά, όπως και με όλα τα πράγματα, όποιος το κυνηγάει και το ψάχνει θα το βρει.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Πολλοί δεν συμβιβάζονται γιατί έχουν τα περιοδικά και την τηλεόραση με όλα τα ξέκωλα που ο άλλος/η σου λέει με το μπάζο θα ασχοληθώ;;;;

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Σίγουρα μετράει πολύ η εμφάνιση και τα λεφτά, αλλά άμα δεν έχεις γνωριμίες και κύκλο σε τρώει η μαρμαγκα στο Ελλαδισταν. Και μιλάμε για γκόμενά που να βλέπεται και να μπορείς να επικοινωνήσεις.. Για άσχημες, χοντρούλες και γριές ή πιωμενες τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα. Σκέψου όμως, αξίζει; Προτιμώ το "fast food" του μπουρδελου για τις αγαμιες παρα να πάω με οποία να ναι. Με κάποια που να αξίζει να ασχοληθώ, μάλιστα, αλλά όχι με ο,τι κινείται ή μας την πέφτει.. Να είμαστε επιλεκτικοι. Όπως κάνουν και οι γυναίκες με εμάς. Και δεν είμαι κάνας φεμινιστης, το αντίθετο. Απλά βλέπω και παρατηρώ. Να έχουμε πολλές γνωστές και φίλες, να προσέχουμε τους εαυτούς μας, να ασχολούμαστε με δουλειά και ενδιαφέροντα και όλα τα άλλα θα ερθουν

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
[...]Γενικά, όπως και με όλα τα πράγματα, όποιος το κυνηγάει και το ψάχνει θα το βρει.

Σίγουρα μετράει πολύ η εμφάνιση και τα λεφτά, αλλά άμα δεν έχεις γνωριμίες και κύκλο σε τρώει η μαρμαγκα στο Ελλαδισταν. [...] Να έχουμε πολλές γνωστές και φίλες, να προσέχουμε τους εαυτούς μας, να ασχολούμαστε με δουλειά και ενδιαφέροντα και όλα τα άλλα θα ερθουν

Όποιος κυνηγάει αυτό που θέλει προσαρμόζεται στις συνθήκες που ευνοούν την απόκτησή του και το βρίσκει. Η προσαρμογή αυτή, άλλωστε, διευκολύνει τη μεταμόρφωση των πραγμάτων γύρω μας σ' επιθυμητά κι εμείς, έχοντας ξεχάσει από πού ερχόμασταν και πού βρεθήκαμε ξαφνικά, ομνύουμε στη δύναμη που έχει ο άνθρωπος να πετυχαίνει τους στόχους του.

Παπάρια. Η δύναμη του ανθρώπου σ' αυτές τις περιπτώσεις ονομάζεται προσαρμογή και ευπείθεια.

Όσον αφορά τις γνωριμίες και τον κύκλο που είπε ο lostre, θα συμφωνήσω. Σε όλα τα πράγματα όμως επέρχεται ο κορεσμός, κι οι κύκλοι που δεν κηδεύουν το πτώμα τους - με όλες τις τιμές που τους πρέπουν - συντηρούνται επ' αόριστον κρυογονικά, επειδή έξω απ' αυτούς υπάρχει το μηδέν, το άπειρο και το χάος.

Στην προσαρμογή και την ευπείθεια δηλαδή προστίθεται ο φόβος.

Αν δε θες το λοιπόν ν' ακολουθείς το κοπάδι, θα πρέπει ν' αναμετρηθείς με το φόβο. Κι αυτή η αναμέτρηση μπορεί να διαρκέσει όλη σου τη ζωή.

Λέμε τώρα...

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Να προσαρμοζομαστε, ναι. Κάποια όμως πράγματα μένουν σταθερά. Ναι να είμαστε κοινωνικοί και εξωστρεφεις αλλά όμως κάποια πράγματα δεν γίνονται. Π.χ προσωπικά δεν μπορώ να συχναζω σε κλαμπ για να βρω μουνιά. Ούτε στα 16 το έκανα ούτε και τώρα στα 26. Θα κάνω όμως μια υποχώρηση μια στο τόσο εάν το θέλει πολύ η υποψήφια γκόμενα ή ο κολλητός που πάμε για καμάκι.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom