Νέα

Εκτός μπουρδέλων γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμάτε εκτός μπουρδέλων?

• Ναι, συνέχια

Ψήφοι: 40 31,0%
  • Που και που

Ψήφοι: 28 21,7%
  • Μια φορά τον χρόνο

Ψήφοι: 16 12,4%
  • Ποτέ

Ψήφοι: 25 19,4%
  • ΜΟΝΟ όταν έχω σχέση

Ψήφοι: 20 15,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να προσαρμοζομαστε, ναι. Κάποια όμως πράγματα μένουν σταθερά. Ναι να είμαστε κοινωνικοί και εξωστρεφεις αλλά όμως κάποια πράγματα δεν γίνονται. Π.χ προσωπικά δεν μπορώ να συχναζω σε κλαμπ για να βρω μουνιά. Ούτε στα 16 το έκανα ούτε και τώρα στα 26. Θα κάνω όμως μια υποχώρηση μια στο τόσο εάν το θέλει πολύ η υποψήφια γκόμενα ή ο κολλητός που πάμε για καμάκι.

Τα κλαμπ είναι το τελευταίο μέρος που θα γνωρίσεις μουνιά στην Ελλάδα.

Μόνο εαν είναι δικό σου το μαγαζί ή δουλεύεις εκεί ή είσαι κολλητός του αφεντικού ή του μπαρμαν

Giannisagamitos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
παιδια επειδη το εχω ερευνησει πολυ το θεμα. Φταινε τα εξης που δεν γαμαει πια ο περισσοτερος κοσμος. Πορνο που σε μικρεσ ηλικιες αναισθητοποιει τους νεους στο σεξ και δεν εχουν κινητρο να γαμησουν, στα μιντια ινστα κτλ και στα προτυπα που εχουν αντρες και γυναικες

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1

Μόνο εαν είναι δικό σου το μαγαζί ή δουλεύεις εκεί ή είσαι κολλητός του αφεντικού ή του μπαρμαν
Ακριβως

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Απαγορεύεται να διαβάζω καμύ επειδή είναι αριστερός ;; Τι είναι αυτά που κάθεσαι και γράφεις;; Τώρα ότι γράφεις ότι οι άλλοι γελάνε μαζί μου για να ενισχύσεις την άποψη σου ,αν τα πιστεύεις για να νοιώσεις καλύτερα έτσι είναι όπως τα λές...

Εσύ τι νομίζεις, ότι σε διαβάζουν να γράφεις "τι ωραία που τα λέει ο Καμύ, αλλά είμαι και χρυσαυγίτης" και σε παίρνουν στα σοβαρά; Δε γελάνε; Σκέψου πολύ σοβαρά το εξής: αν συμφωνείς με όσα λέει ο Καμύ, τότε στα μυαλά είσαι όχι απλά Συριζαίος, αλλά πολύ Συριζαίος. Ο Καμύ ήταν πολύ ενάντια στο φασισμό και τις παρεμφερείς αντιλήψεις. Τα λέει ξεκάθαρα στον "Επαναστατημένο Άνθρωπο". Την επόμενη φορά να παραθέσεις Μαρξ, κατευθείαν, κάτι από την "Καταγωγή της Οικογένειας". Ή καλύτερα, να πας στη τοπική της Νίκαιας, και πες στους άλλους χρυσαυγίτες, "Παιδιά, διαβάζω Καμύ". Θα σε βιάσουν ομαδικώς, αλλά ίσως και να το θέλεις κατά βάθος, τι άλλο να πω;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.039
Πόντοι
2.606
Εσύ τι νομίζεις, ότι σε διαβάζουν να γράφεις "τι ωραία που τα λέει ο Καμύ, αλλά είμαι και χρυσαυγίτης" και σε παίρνουν στα σοβαρά; Δε γελάνε; Σκέψου πολύ σοβαρά το εξής: αν συμφωνείς με όσα λέει ο Καμύ, τότε στα μυαλά είσαι όχι απλά Συριζαίος, αλλά πολύ Συριζαίος. Ο Καμύ ήταν πολύ ενάντια στο φασισμό και τις παρεμφερείς αντιλήψεις. Τα λέει ξεκάθαρα στον "Επαναστατημένο Άνθρωπο". Την επόμενη φορά να παραθέσεις Μαρξ, κατευθείαν, κάτι από την "Καταγωγή της Οικογένειας". Ή καλύτερα, να πας στη τοπική της Νίκαιας, και πες στους άλλους χρυσαυγίτες, "Παιδιά, διαβάζω Καμύ". Θα σε βιάσουν ομαδικώς, αλλά ίσως και να το θέλεις κατά βάθος, τι άλλο να πω;
:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο παλι, που εισαι βεβαιος οτι οι χρυσαυγιτες θα γνωριζουν ποιος ειναι ο Καμυ, μπορει να με εξοντωσει

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αρχικά, δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και να τα γενικοποιούμε. Ναι, κυκλοφορεί αρκετή αγαμία και στα δύο φύλα, αλλά υπάρχουν και αυτοί/αυτές που γαμάνε/γαμιούνται συστηματικά.
Κάτι που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι:
1. Δεν ψάχνονται όλοι κάθε στιγμή για σεξ. Από τη φύση του κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ορμές, άλλος λιγότερες άλλος περισσότερες. Αυτές οι ορμές επηρεάζονται επιπλέον και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας τη δεδομένη χρονική περίοδο (ψυχολογικά, ηλικιακά, κλπ).
2. Δε συμβιβάζονται όλοι με τον καθένα. Υπάρχουν οι "ό,τι κάτσει" που τους φαίνεται αδιανόητο να πουν όχι σε "έτοιμη" κατάσταση, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δε συμβιβάζονται με το οτιδήποτε επειδή απλά είναι "έτοιμο".

Γενικά, όπως και με όλα τα πράγματα, όποιος το κυνηγάει και το ψάχνει θα το βρει.

Αυτά είναι υπεκφυγές και δικαιολογίες.
Αν θες γκομενα θα βρεις αν δεν θες δεν θα βρεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε μαλακιες ποιότητας επειδή θελουμε με αξία πακέτου 5 να πάρουμε 10. Θα πάρεις 5 και θα βγάλεις τον σκασμο και θα χαίρεσαι κιόλας. Όχι εσύ γενικά μιλάω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
παιδια επειδη το εχω ερευνησει πολυ το θεμα. Φταινε τα εξης που δεν γαμαει πια ο περισσοτερος κοσμος. Πορνο που σε μικρεσ ηλικιες αναισθητοποιει τους νεους στο σεξ και δεν εχουν κινητρο να γαμησουν, στα μιντια ινστα κτλ και στα προτυπα που εχουν αντρες και γυναικες
Αυτά που βλέπουν όμως δεν θέλουν να τα δοκιμάσουν και στην πράξη ; Η δοκιμάζουν πχ μια φορά και μετά τέλος ; :P

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ποιο είναι το πρώτο;;;
γιατί δεν πας εκεί;;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σίγουρα μετράει πολύ η εμφάνιση και τα λεφτά, αλλά άμα δεν έχεις γνωριμίες και κύκλο σε τρώει η μαρμαγκα στο Ελλαδισταν. Και μιλάμε για γκόμενά που να βλέπεται και να μπορείς να επικοινωνήσεις.. Για άσχημες, χοντρούλες και γριές ή πιωμενες τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα. Σκέψου όμως, αξίζει; Προτιμώ το "fast food" του μπουρδελου για τις αγαμιες παρα να πάω με οποία να ναι. Με κάποια που να αξίζει να ασχοληθώ, μάλιστα, αλλά όχι με ο,τι κινείται ή μας την πέφτει.. Να είμαστε επιλεκτικοι. Όπως κάνουν και οι γυναίκες με εμάς. Και δεν είμαι κάνας φεμινιστης, το αντίθετο. Απλά βλέπω και παρατηρώ. Να έχουμε πολλές γνωστές και φίλες, να προσέχουμε τους εαυτούς μας, να ασχολούμαστε με δουλειά και ενδιαφέροντα και όλα τα άλλα θα ερθουν

Εσύ είσαι άνδρας κι η άλλη γυναίκα.
Πως θα γίνεις επιλεκτικός όσο αυτες;
αφού από την φύση τους είναι αυτές που μαζεύουν περισσότερη ζήτηση στα πόδια τους από ότι εμείς στα δικά μας.
Δεν μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα που να βαρατε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Οπότε δεν μπαινεις στην διαδικασία να συγκριθείς. Πας με τα δικά σου όπλα. Αν δεν τα καταφέρεις, λες έτσι έγινε και προχωράς.
Χτες έφαγα γυρω στις 8 απορρίψεις .
Σε ένα τέταρτο.
Ούτε καν αισθάνθηκα κατι άσχημο.
Και μόνο που την έπεσα χαρηκα.
Σε 6αρια κι 7αρια βία 8αρια αν τις βσθμολογησουμε.
Ήταν σίγουρο ότι θα τις φαω όπως πήγα γιατί ήμουν άγνωστος.
Αλλά πήγα. Μου έχουν τύχει έτσι φοβερές περιπτώσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θυμιζω ότι η ερώτηση αφορά γαμήσι.
Δεν λέει για σχέση.

Δεν λέει για ποιότητα κτλ.

Βαράμε όπου βρούμε. Δυνατά.

Για να κάνεις σχέση πρέπει να σε ενδιαφέρει η γυναίκα. Αλλιώς δεν θα κανείς. Νόμος. Κι αν κάνεις θα διαλυθεί.

Δεν θα αλλάξετε την φύση ποτέ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν θέλετε να φτιάξετε θεμέλια υλικών αγαθών κτλ  καθηστε και φτιαξτε. Κι εγώ θέλω, προσπαθώ αλλά δεν με πάει σε πολλά.
Κανονικά αν υπήρχε δικαιοσύνη μαρτυρίων
θα έπρεπε να κάθομαι σταυροπόδι και να ξυνω την ψωλη μου.
Δεν έγινε έτσι. Ο πονηρός διάβολος δοκιμαζει τον κόσμο. Σου λέει θα σε κάνω να πεις δεν υπάρχω. Πρόκειται για ον που κληρονόμησε δυνάμεις. Αρα δεν ήταν του ιδιωτικού τομέα. Κάτι σαν δημόσιος υπάλληλος. Πως να κερδίσεις ;
με αδιαφορία. Ταπεινά.
Σημασία έχει η γνωμη του Θεού
ή της τύχης κτλ. Σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου μπορει να διαλυθούν
τα πάντα. Εσύ εκεί. Όρθιος!
Μάλιστα σε στιγμές εγωισμού που όλοι έχουμε μεχρι την αποτίναξη αυτοβασανίζεσαι αλλά εκεί. Όρθιος!
Αυτό είναι αγώνας.
Όποιος τον θεωρεί εγωισμο είναι για φούντο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Η Καταγωγή της Οικογένειας, της Ατομικής Ιδιοκτησίας και του Κράτους είναι έργο του Φρήντριχ Ένγκελς.
Όχι του Καρλ Μαρξ, όπως ειπώθηκε πιο πάνω.

Συνημμένα

• 20181031122214_i_katagogi_tis_oikogeneias_tis_atomikis_idioktisias_kai_tou_kratous.jpeg
    20181031122214_i_katagogi_tis_oikogeneias_tis_atomikis_idioktisias_kai_tou_kratous.jpeg
    279,4 KB · Εμφανίσεις: 23

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο Ενγκελς κι ο Μαρξ μαζί κι επί δέκα ειναι αρκετά πιο κάτω από μία νόστιμη πίτσα .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο σύγχρονος άνθρωπος επειδή τον πάνε γαμιωντας ζοριζεται να γαμησει τους βιαστές του και σου λέει, θα φτιαξω θεωρίες για να τους γαμαω νοητά.
Αλλά επειδή ότι βλέπει δεν το ξεβλεπει και θελει το τοπ των τοπ , δεν έχει τα  αρχιδια να φτιάξει δικές του θεωρίες και χρησιμοποιεί άλλων που τις αναγνώρισαν άλλοι (μαλακες) . Δεν μιλάω για εσάς αλλά για παντού και δεν το λέω επειδη γραφετε θεωριες κατά καιρούς.
Θα το εγραφα ετσι κι αλλιως.

Μπορείτε να πείτε βγαινω από το παιχνίδι!!!

Θα κάνω ότι νομίζω δηλαδη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μα κι αν μια γκομενα δεν σας βγει καλή, δεν πειράζει. Θα βρείτε άλλη.
Μπορείτε να παίζετε τενις να πάτε στο μπουρδελο ή να χαιδευετε την ψωλη σας.

Δηλαδή αν καθεστε και χαλιεστε για τόσο ασήμαντα θέματα, τι θα κάνετε στα άλλα;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λέει ένας ας πουμε δεν υπάρχει τίποτα και φτιάχνουμε την τύχη μσς κι έτσι κι αλλιώς. Ωραία μεγάλε αφού δεν υπάρχει όλα κομπλε. Παίξε την μπάλα σου. Εγώ θα παίζω την δική μου. Ο καθένας φτιάχνει τα δικά του σενάρια. Αν πας να του χαλάσεις τα σενάρια δεν θα γίνει τίποτα. Αφού όλοι λένε αυτό που νομίζουν. Οπότε τσαμπα γράφετε ή γράφουμε. Συμβαινει λόγω προβληματισμών. Αν περνουσατε γαμάτα δεν θα γραφαμε κιχ και δεν θα τσσκωνομασταν. Τσ υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δηλαδή είναι τώρα ας πούμε να πας με μία γκομενα βόλτα που είστε καψουρια. Θα γράψεις ποστ ή θα πας βόλτα; θα πας βόλτα. Αρα κοιτάς τι σε συμφέρει.
Θεωρίες κι αρχιδια ογκρατεν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φαντασου τώρα να έχεις σχολάσει και να έχεις ραντεβού με Σοβιετική υπερμουναρα.

Όχι με τσιγγανοπουτανο.

Να περιμενετε να γαμηθειτε πως και πως ποσταροντας εδώ.
Να πηγαίνετε για μπύρες και να πληρωνεις με αυτά που σου ενεχειρισε.

Άλλες νοοτροπίες...

Κι όταν γαμηθειτε χωρίς καποτα δηλαδή οπως γαμανε όλοι τις γκομενες τους εδώ και 100.000 χρόνια που λέει ο λόγος
να φευγεις οκτακόσια κιλά πιο ελαφρύς.

Στον δρόμο να συναντάς έναν κι αφού του λες την ιστορία να σου λέει γιατί δεν πληρώσες.

Αναγκαστικά απαντας γιατί δεν έχω δυο πολυκατοικίες που έχεις εσυ.

Φταις; δεν φταις!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom