Νέα

Εκτός μπουρδέλων γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμάτε εκτός μπουρδέλων?

• Ναι, συνέχια

Ψήφοι: 40 31,0%
  • Που και που

Ψήφοι: 28 21,7%
  • Μια φορά τον χρόνο

Ψήφοι: 16 12,4%
  • Ποτέ

Ψήφοι: 25 19,4%
  • ΜΟΝΟ όταν έχω σχέση

Ψήφοι: 20 15,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σε μπουρδέλο δεν πατάω, πήγαινα αλλά έχω χρόνια που δεν γαμαω σε ρδελα.Με χαλαγε που γαμουσα μια στο τόσο και να λεει η πουτανα, χύσε με γιατί σε 5 πρέπει να φύγω.Φυγε από τώρα μωρη.

Βασικά φέτος είναι η χρονιά που δεν πλήρωσα (ακόμη) για εκδιδόμενη.Βοηθα ένα μιλφακι που σπρώχνω που και που να φεύγουν τα χοντρά, με φάτσα ψιλοαδιαφορη, ίσως μπάζο για πολλούς αλλά με κορμί εικοσαρας η πουτανα.Ουτε ραγαδες, ούτε κυταριτιδα, οπότε καλυπτομαι απόλυτα προς το παρόν.

Επίσης λόγω του ότι δουλεύει, δεν τρώει καθόλου χρήμα, βασικά επειδή μένω Γερμανία και οι γκόμενες είναι αλλιώς εδώ, πέραν της πρώτης φοράς δεν ξαναπληρωνω ποτέ γκόμενα, μόνον όποτε γουστάρω.

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Ωραία,βρήκες γκόμενά για σεξακι, η για σχέση?Το τι γίνεται εάν η φίλη της η η γνωστή της στην δουλειά το μάθει?.Θα προσπαθήσει η καριολα να σας τη
χαλάσει την σχέση!!.Γιατί τις περισσότερες φορές είναι οι άλλες η αγαμητες η τόσο κακιες που  ευτυχώς δεν τους πέφτει άντρας (ως θύμα)!!

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Ποιός σου είπε ότι δεν κάνω καμάκι?Και γαμω και γκομενες και πουτανες αλλά προτιμώ γκόμενά!!Μιλάω, ότι οι γυναίκες βγάζουν τα μάτια η μια της άλλης?ΟΒΕΡ!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kappa fi...

Αν κι απομόνωσες τα περισσότερα που εγραψα και τα αξιολογείς ως τελευταίας διαλογής, θα σου απαντήσω γιατί σε σέβομαι ως καλοζυγισμένο νου κι ως άνδρα.
Αν ήσουν χαλιαμπάλιας ή γυναικείο νικ θα έτρωγες χεσιμο.

Δεν έγραψα πουθενά περί συζητήσεων με γκομενες αλλά έγραψα περί ενδιαφέρον του ατόμου τους.
Και το στηρίζω στα τέρματα.
Ναι, υπάρχουν γκομενες που έχουν ενδιαφέρον γιατί έχουν πολλά να πουν ή να μοιραστούν μαζί σου. Είχαν κι έχουν αυτή την διαφορετικότητα της δεύτερης σκέψης όταν πολλοί από εμάς πάμε με σπασμένα χειροφρενα στην κστηφόρα. Είχαν κι έχουν αυτό το χαμόγελο  κι αυτή την γλυκά που σε ηρεμούν όταν είσαι κομμάτια. Ειχαν κι έχουν το τσαγανό και την ψυχή να βάλουν πλάτη στα δύσκολα. Είχαν κι έχουν δυναμική που σπανια βρίσκεις και αυτό όλο έγινε γιατί ήταν... αληθινές περιπτώσεις.
Χωρια που γαμιούνται ακάποτα λόγω πόθου.
Για να μην πω ότι το γαμήσι είναι σχεδόν πάντα ανώτερο της πουτάνας.
Εκτος αν πέσεις σε ντουβάρι.

Όχι σαν τις πουτανες να μου λένε ότι κουράστηκαν από τον πηδουλο κι εγώ να προσποιούμαι ότι με νοιαζει γνεφοντας ναι. Όχι σαν τις πουτανες που για νσ γαμησω σαν άνθρωπος πρέπει να παίξω σαράντα ρόλους από το ζενίθ της δύναμης μέχρι το ναδηρ της αδυναμίας. Γιατί μόνο τότε έχει διαφορά το γαμήσι.
Απορώ τι μου βρίσκουν ετσι κατάντιας που είμαι αυτές οι ανωμαλάρες.
Όμοιος προς ομοιο άραγε; χο-χο!

Στις συζητήσεις δεν έχω κι ιδιαίτερη αγάπη με τις γκομενες λόγω του ότι δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα ή ερωτηματικά αν θες.
Ομως κι εκεί βρέθηκαν άξιες και σαν παράδειγμα όταν είχα απορία για το πώς γεννιομαστε, τι ακριβώς νιώθουν πριν και μετά και οι συζητήσεις ήταν μοναδικές σε αξία είτε ήταν μάνες είτε όχι. Υπήρχαν ποικίλες απαντήσεις δεν φαντάζεσαι πόσο όμορφες.
Αποφεύγω ομως τις περισσοτερες συζητήσεις με γκομενες γιατι τις θεωρω ανιαρές και προδοτικές.

Αυτά είναι να τα κάνεις στις πουτανες για να γαμας και τελικά ναι ρε φιλε, για να βγαζεις τα ουίσκια σου...

Με πουτανα μπουρδέλου θα μου πεις;
τι να κάνουμε; Μέχρι εκεί μπορώ...

Στην γυναικεία ματαιοδοξία συμφωνώ απόλυτα και σου βγάζω το καπελο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
tnt60,

εννοούσα (Και νομίζω πως έγραψα στην τελική) το τελείως αντίθετο απ' αυτό που εξέλαβες. Ότι παρόλο που πήρα μόνο δυο σημεία απ' όσα είπες, τα υπόλοιπα δεν ήταν βήτα (ή τελευταίας) διαλογής. Είπα ότι η κίνησή μου, να πάρω μόνο δύο σημεία απ' όσα είπες, θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ως τέτοια (ως ότι τα υπόλοιπα ήταν βήτα διαλογής).

Βλέπεις λοιπόν πόσο σε ανεβάζω κι εσύ πόσο προκατειλημμένος είσαι απέναντι μου;

Για τα υπόλοιπα, ένα ήθελα να τονίσω, αλλά δεν είναι όλες οι στιγμές ούτε όλες οι μέρες ίδιες, για να γράφουμε με την ίδια διαύγεια.

Υπάρχει ένας τοίχος που είναι αδύνατον να τον παραβλέψεις ή να τον γκρεμίσεις, το αντίθετο μάλιστα, αυτόν τον τοίχο πρέπει να τον αναγνωρίσεις ρητά και να τον σεβαστείς, να τον τιμήσεις τα δέοντα:

είναι η γυναικεία ματαιοδοξία που θέτει εαυτήν πριν και πάνω απ' όλα στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων,

ως απότοκο της ηγεμονίας της ιδεολογίας του σεξισμού και της πατριαρχίας (λέω εγώ, για αυτό και το έβαλα σε ξεχωριστή παράγραφο).

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ετσι διαβάζω αυτό που εγραψες.
Δεν κολλησα εκεί όμως όπως είδες κι ουτε ειμαι προ-κατ... γιατι δεν έχω διαφωνήσει πουθενά μαζί σου. Άσε που ο γραπτός λόγος είναι ξύλινος αλλά και να διαφωνουσα βαρας κάθετα κι οριζόντια σε καθε συζήτηση. Οπότε η συζήτηση είναι ακέραιη.
Δεν χρειάζεται να με ανεβάζεις αν και στο κάνω κι εγώ.

Η γυναικεία ματαιοδοξία υπάρχει τελικά ως κρυπτονιτης (τους). Εμείς το δεχόμαστε
ως έχει και δεν τους το αναφέρουμε ως πρόβλημα (μας). Δεν δείχνουμε καμία ενοχή ή ενόχληση. Συνεχίζουμε μέχρι να τις νεκροφιλησουμε (ψυχολογικά).
Επί τόπου τώρα πήρα τηλέφωνο κάποια και ρωτησα αν είσαι ματαιόδοξη και μου απάντησε : εεε εντάξει!!!

Το βλέπεις ; Ακόμα κι όταν απαντουν είναι ματαιόδοξες. Αρα σεβασμός γιοκ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απάντηση από ίδια γυναίκα στο γιατί συμβαινει αυτό.

- Γιατί εσείς καλύτεροι είστε;

Προσέξτε πόσο ερειστικες γίνονται.

Δεν απαντούν ακριβώς.

ΤΡΕΜΟΥΝ!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kappa fi...

προσπαθούν να περάσουν υποδόρια όλη αυτή την κατάσταση. Ξερουν ότι εκ φυσεως κουβαλανε το κουσουρι και αν το βγάλουν θα καταρρεύσουν. Μόνο με αυτό παιζουν την γσμημενη μπαλιτσα τους. Σαν τις πουτανες που αν δεν πληρωθούν, τους κόβονται τα ποδαρια. Ο δικός τους κρυπτονιτης.
Για κάθε γκομενα που το παίζει ντιβα
θα τρολλαρουμε και μία πουτανα.

Από το ίδιο οπλοστάσιο...

με τα ίδια λόγια...

-γιατι εσείς καλύτερες είστε;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια γυναίκα είναι σε θέση ν' αναγνωρίσει πως είναι ματαιόδοξη, ότι μπορεί να γνωρίσει τι σημαίνει ματαιοδοξία χωρίς να υποβάλει τον εαυτό της αυτοστιγμεί σε μία ρήξη με το παρελθόν της και τη ζωή της.

Οι αναγνωρίσεις δεν είναι απλά συμβεβηκότα.

Αποτελούν ισοδύναμες πράξεις με την πυροδότηση μηχανισμών ή αυτοματισμών  που δεν υπόκεινται στον ανθρώπινο έλεγχο, όπως τον εννοούμε.

Με την καμία, βέβαια, δεν εννοώ να θίξω ή να προσβάλω το πρόσωπο που σου απάντησε.

Απλά η ζωή επιβάλλει έναν τρόπο σκέψης και πράξης που τείνει να κάνει τα πράγματα εύκολα, ακόμα κι αν το κόστος αυτής της ευκολίας είναι ανυπολόγιστο.

Υπάρχει μια σκηνή στο Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι όπου ο ήρωας της ταινίας μονολογεί πάνω απ' τη σορό της γυναίκας του ότι ποτέ δε θα καταλάβει ουσιαστικά τις γυναίκες.

Δεν είναι σεξιστής: σεξιστική είναι η πραγματικότητα.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Έχω πιάσει τις γυναίκες και τους έχω σύρει τα εξ αμάξης.
Φαντάσου τι έχω να πω για τον ανδρισμό και την πατριαρχία.

Αλλά, ξέρεις, το ζήτημα είναι ότι δεδομένου πως εδώ και (πόσα;) τρία, πέντε, δέκα χιλιάδες χρόνια, που οι γυναίκες είναι στην από κάτω, ακόμα να ζήσουμε τη μεγαλειώδη εξέγερση που τους πρέπει,

αναρωτιέμαι αν είναι προς τιμήν τους που δεν έχουν εξεγερθεί μ' όλη την αγριότητα που αξίζει στην καταπίεση που 'χουνε υποστεί,

επειδή έχουν ίσως έναν άλλον, εγγύτερο ή πιο ολοκληρωμένο τρόπο αναγνώρισης των πραγμάτων, προτιμώντας να μην αδικήσουν το "γένος" τους, με το να μιμούνται τ' ανδρικά μοντέλα εκδίκησης κι αντεκδίκησης.

Ίσως δέκα χιλιάδες χρόνια να μην είναι πολλά μπροστά στην...

Αλλά ας είναι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια γυναίκα είναι σε θέση ν' αναγνωρίσει πως είναι ματαιόδοξη, ότι μπορεί να γνωρίσει τι σημαίνει ματαιοδοξία χωρίς να υποβάλει τον εαυτό της αυτοστιγμεί σε μία ρήξη με το παρελθόν της και τη ζωή της.

Οι αναγνωρίσεις δεν είναι απλά συμβεβηκότα.

Αποτελούν ισοδύναμες πράξεις με την πυροδότηση μηχανισμών ή αυτοματισμών  που δεν υπόκεινται στον ανθρώπινο έλεγχο, όπως τον εννοούμε.

Με την καμία, βέβαια, δεν εννοώ να θίξω ή να προσβάλω το πρόσωπο που σου απάντησε.

Απλά η ζωή επιβάλλει έναν τρόπο σκέψης και πράξης που τείνει να κάνει τα πράγματα εύκολα, ακόμα κι αν το κόστος αυτής της ευκολίας είναι ανυπολόγιστο.

Υπάρχει μια σκηνή στο Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι όπου ο ήρωας της ταινίας μονολογεί πάνω απ' τη σορό της γυναίκας του ότι ποτέ δε θα καταλάβει ουσιαστικά τις γυναίκες.

Δεν είναι σεξιστής: σεξιστική είναι η πραγματικότητα.

Δεν είναι καν σε θέση να υποβάλλουν τίποτα σε τίποτα σε αυτόν τον τομεα. Ευεπίφορες υπαρξεις μπροστά στον τρόμο τους.
Κι εμείς όλο γλύκα και μέλι σημειώνουμε αυτή την κατάντια τους με διαβήτη και την θερσπευουμε με τσεκούρι. Οτι πεταχτεί γίνεται σούπα να την φάνε.
Κι η πουτσα το μπαχαρικό.

Όσον αφορά την άλλη που απάντησε, θίχθηκε μόνη της.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Μηπως εχετε χασει το θεμα που ειναι εκτος μπουρδελων γαμαει κανεις?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ο φεμινισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος επιβαλλει την ακραια ανδρικη καταπιεση κοινωνιοικονομικα και απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τα παπαγαλακια του οι pua και οι εδω νοικοκυραιοι το μονο που κανουν ειναι να κουνανε το δαχτυλο στον καθε καταπιεσμενο Sadman

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχω πιάσει τις γυναίκες και τους έχω σύρει τα εξ αμάξης.
Φαντάσου τι έχω να πω για τον ανδρισμό και την πατριαρχία.

Αλλά, ξέρεις, το ζήτημα είναι ότι δεδομένου πως εδώ και (πόσα;) τρία, πέντε, δέκα χιλιάδες χρόνια, που οι γυναίκες είναι στην από κάτω, ακόμα να ζήσουμε τη μεγαλειώδη εξέγερση που τους πρέπει,

αναρωτιέμαι αν είναι προς τιμήν τους που δεν έχουν εξεγερθεί μ' όλη την αγριότητα που αξίζει στην καταπίεση που 'χουνε υποστεί,

επειδή έχουν ίσως έναν άλλον, εγγύτερο ή πιο ολοκληρωμένο τρόπο αναγνώρισης των πραγμάτων, προτιμώντας να μην αδικήσουν το "γένος" τους, με το να μιμούνται τ' ανδρικά μοντέλα εκδίκησης κι αντεκδίκησης.

Ίσως δέκα χιλιάδες χρόνια να μην είναι πολλά μπροστά στην...

Αλλά ας είναι.

Οι κλώσσες μένουν πάντα κλώσσες.
Πως να εξεγερθούν αφού ο λυρής τους γαμαει τα πούπουλα;

σε ευρύ φάσμα, δεν εξεγείρονται οι λινάτσες γιατί ακούν φρανκ σινάτρα
και my way. Διλλημα να θες κάτι με τον δικό σου τρόπο αλλά και να μην το θες
επειδή στο τραγουδάει άνδρας.

Γκέγκεν κι ατό.

Ή πατριαρχία έχει εκλείψει.
Όχι ότι ήταν λύση.
Μόνο αμφιμονοσήμαντα πια...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οχι βεβαια, αλλα νομιζω εχετε βγει εκτος θεματος οπως ελεγαν και στην εκθεση.

Μα δεν δύναται να έχει ευρεία ανάπτυξη
το θέμα.
Μπαινεις γράφεις κατι και τέρμα.
Οπότε παμε στα πέριξ.

Πιο μετά θα αναπτύξω το πουτσοτρίψιμο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ο φεμινισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος επιβαλλει την ακραια ανδρικη καταπιεση κοινωνιοικονομικα και απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τα παπαγαλακια του οι pua και οι εδω νοικοκυραιοι το μονο που κανουν ειναι να κουνανε το δαχτυλο στον καθε καταπιεσμενο Sadman

Άλλος ένας ιδεαλιστής.

Καμαρώστε.

Ή κομμουνιστίαση είναι σοβαρή νόσος
για να κάνω τον γιατρό.
Μόνο στο νεκροτομείο σταματά η μόλυνση.
Εσείς δεν θέλετε να γαμάτε αλλά να μην γαμανε οι άλλοι.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
[...]
Ή πατριαρχία έχει εκλείψει.
[...]

Όχι μόνο απέχει απ' το να 'χει εκλείψει, αλλά έχει εμπεδωθεί παντού και δεν της αντιτίθεται τίποτα.

Κι επειδή έχουμε μάθει ν' αναγνωρίζουμε κάτι στην αντιπαράθεσή του με κάτι άλλο, έτσι λέμε και για την πατριαρχία ότι έχει εκλείψει.

Κάνε μια βόλτα και ρίξε μια ματιά στα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους της Αθήνας: όλα για κλωτσιές και ξύλο μιλάνε.

Λες κι έχουν γραφτεί από μπάτσους.

Από σεξιστές που 'χουν μάθει ότι η ζωή μετριέται με μπέσα, ξήγες, αλλά και σφαλιάρες στη γκόμενα. Πώς να γίνει αλλιώς, αφού λένε μαλακίες;

Κοίτα ακόμα μια φορά γύρω σου και θα δεις σ' όλες τις φάτσες τον νταβατζή της Ευδοκίας.

"Εκείνη την κότα"...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom