Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ποιο είναι το πρώτο;;;
Το παρέα.
Ποιο είναι το πρώτο;;;
Συμφωνώ απόλυτα με το συγκεκριμένο. Οι περισσότεροι δεν έχουν το πνευματικό μέγεθος και την εν γένει προσωπικότητα να χαράξουν τη δική τους ρότα στη ζωή και απλώς μηρυκάζουν τις ιδέες άλλων ευτελίζοντας τις και αυτές και φέρνοντας τις στο δικό τους μπόι και μυαλό. Δεν υπάρχουν ιδέες υπάρχουν άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες και εκείνες παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν όπως είπε ο Καζαντζάκης και ο Καβάφης είχε προλαλήσει πως "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,Ο σύγχρονος άνθρωπος επειδή τον πάνε γαμιωντας ζοριζεται να γαμησει τους βιαστές του και σου λέει, θα φτιαξω θεωρίες για να τους γαμαω νοητά.
Αλλά επειδή ότι βλέπει δεν το ξεβλεπει και θελει το τοπ των τοπ , δεν έχει τα αρχιδια να φτιάξει δικές του θεωρίες και χρησιμοποιεί άλλων που τις αναγνώρισαν άλλοι (μαλακες) . Δεν μιλάω για εσάς αλλά για παντού και δεν το λέω επειδη γραφετε θεωριες κατά καιρούς.
Θα το εγραφα ετσι κι αλλιως.
Μπορείτε να πείτε βγαινω από το παιχνίδι!!!
Θα κάνω ότι νομίζω δηλαδη.
like and shareΦαντασου τώρα να έχεις σχολάσει και να έχεις ραντεβού με Σοβιετική υπερμουναρα.
Όχι με τσιγγανοπουτανο.
Να περιμενετε να γαμηθειτε πως και πως ποσταροντας εδώ.
Να πηγαίνετε για μπύρες και να πληρωνεις με αυτά που σου ενεχειρισε.
Άλλες νοοτροπίες...
Κι όταν γαμηθειτε χωρίς καποτα δηλαδή οπως γαμανε όλοι τις γκομενες τους εδώ και 100.000 χρόνια που λέει ο λόγος
να φευγεις οκτακόσια κιλά πιο ελαφρύς.
Στον δρόμο να συναντάς έναν κι αφού του λες την ιστορία να σου λέει γιατί δεν πληρώσες.
Αναγκαστικά απαντας γιατί δεν έχω δυο πολυκατοικίες που έχεις εσυ.
Φταις; δεν φταις!
Ο σύγχρονος άνθρωπος επειδή τον πάνε γαμιωντας ζοριζεται να γαμησει τους βιαστές του και σου λέει, θα φτιαξω θεωρίες για να τους γαμαω νοητά.
[...]
Εσύ φίλε μου γαμάς καθόλου,γιατί από θεωρία σκίζεις.
Ο καπαμαρού σοαββίδης ρε γατάκι;Εσύ φίλε μου γαμάς καθόλου,γιατί από θεωρία σκίζεις.
Εσύ φίλε μου γαμάς καθόλου,γιατί από θεωρία σκίζεις.
Ο καπαμαρού σοαββίδης ρε γατάκι;
Τώρα έρχεται πρόκληση σε ραντεβού θανάτου σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο με αρχικό κεφάλαιο τα 87.000 ευρώ :S
Την απαντηση που θα σου δωσει ο μεγας influencer Σαβ να την παρεις χαλαρα .... θα κανει χιομουρ ο Χρησταρας μας .... μην νομισεις οτι το εννοει ....απλα να ξες θα χρησιμοποιησει χιουμορ τυπου George Carlin για να σου δειξει στην ουσια την μεγαλη αληθεια .... οτι εχει ξεσκιστει να πηδαει μουναρες για την πλακα του .... μην τυχον και πας και του γνωρισεις καμια κοπελα , πανω στην φουρια σου να τον βοηθησεις επειδη τον περασες αγαμητο, αμα σου απαντησει κατι του τυπου , γνωρισε μου καμια δεν γαμαω τιποτα..... οχι γιατι αν το κανεις, θα εισαι χαζος και βλακας , ιδιως αμα τον περασεις για τιποτα ψυχοπαθη και αγαμητο που το παιζει ιστορια με λεφτα και μουνια και ραντεβου στα καζινο και στα top class ξενοδοχεια για flexing αμυθητων χρηματικων ποσων που τα βλεπει μονο στον υπνο του ..... προσεξε φουλ καβλωμενε , πρεπει να καταλαβαινεις το χιουμορ και την ευφυια , ακομα και Online .....Εσύ φίλε μου γαμάς καθόλου,γιατί από θεωρία σκίζεις.
Η Καταγωγή της Οικογένειας, της Ατομικής Ιδιοκτησίας και του Κράτους είναι έργο του Φρήντριχ Ένγκελς.
Όχι του Καρλ Μαρξ, όπως ειπώθηκε πιο πάνω.
Το παρέα.
Για να τα λέμε όλα ...
Ο εκδοτικός οίκος του εξώφυλλου που βάζεται φωτογραγία
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
είναι Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.
Αν έβαζε κάποιος κάτι αντίστοιχο από τον εκδοτικό οίκο της χρυσής αυγής,
δεν θα αφήνατε αυτή τη ... λεπτομέρεια να περάσει ασχολίαστη φαντάζομαι !!!!!
Ακριβως. Και δικαίως.Διαβάζοντας απόψεις περί γυναικών , καταλαβαίνεις τελικά γιατί κάποιοι άνθρωποι ήταν, είναι και μάλλον θα παραμείνουν αγαμητοι
tnt60,
προς στιγμή...
Αν ήθελα να σε ρωτήσω κάτι θα το έκανα χωρίς δισταγμό.
Γράφω μόνο τι πιστεύω.
[...]