;)Χα...........ετσι το λεμε τωρα καταλαβες τζι? φραπεδες σε κατι φιλες (το οποιο οπως καταλαβαινεις ειναι και ανατομικως αδυνατον) και μαλιστα απο χομπυ.........
φλες πουλακι μου τι κανεις εσυ? καιρο ειχα να σε πετυχω ονλαιν ωρα να σε εκμεταλλευτω
ολος δικος σου...................
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Steven Seagal...τι να πει κανείς...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Χα...........ετσι το λεμε τωρα καταλαβες τζι? φραπεδες σε κατι φιλες (το οποιο οπως καταλαβαινεις ειναι και ανατομικως αδυνατον) και μαλιστα απο χομπυ.........
φλες πουλακι μου τι κανεις εσυ? καιρο ειχα να σε πετυχω ονλαιν ωρα να σε εκμεταλλευτω
Γκουλπ...κι ότι έλεγα να την ψιλοπέσω για ύπνο
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φραπαδουρα BiteMeIaMfresH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εννοεις φιλε μου??????????????????????????????
Γκουχ, γκουχ...σύ είπας...(vasoooooooo)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειδες νιτσα?
γκοου του δε μενις
κ λιβ φλες αλοουν!
γκοου του δε μενις
κ λιβ φλες αλοουν!
Γκουχ, γκουχ...σύ είπας...(vasoooooooo)
Σωστος......................................αν επαιζε κατι τετοιο θα μας το ειχε πει ο βασος........
που επανηλθε και πιο ανανεομενος......................................................................... ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γκουλπ...κι ότι έλεγα να την ψιλοπέσω για ύπνο
Απατασαι οικτρα.........χα......πλυσου γδυσου καν την προσευχη σου και περνα απο δω μια βολτα
τζι εσυ να πας με την φραπεδιαρα μπαιτ μι που κανει απλο καφε.......
και για να μην ειμαι τελειως οφ τοπικ ας αφησω και ενα σχολιο για τον σιγκαλ........δε μαρεσει οπως δε μαρεσει και ο βαν νταμ.......μονο τζακι τσαν βλεπω εγω
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ειδες νιτσα?
γκοου του δε μενις
Που έχει και avatar γεμάτο...βαρβατίλα ;)
Απατασαι οικτρα.........χα......πλυσου γδυσου καν την προσευχη σου και περνα απο δω μια βολτα
τζι εσυ να πας με την φραπεδιαρα μπαιτ μι που κανει απλο καφε.......
και για να μην ειμαι τελειως οφ τοπικ ας αφησω και ενα σχολιο για τον σιγκαλ........δε μαρεσει οπως δε μαρεσει και ο βαν νταμ.......μονο τζακι τσαν βλεπω εγω
και δεν κανει και κρυο ρε συ νιτσα να σε ξαπλωσω διπλα στο τζακι(τσαν) μου........
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Που έχει και avatar γεμάτο...βαρβατίλα ;)
εγω εσενα θελω που μου κανεις μουμπλε μουμπλε εχω κολλημα τωρα τι να κανουμε?????? δε θελω βαρβατιλα στα αβαταρ μονο στο κρεβατι (κοινως ελπιζω οτι το καρτουνακι σου ειναι "εικονικο" και δε θα μας βγεις μπαμιας......χαχαχαχαχαχα)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αποχωρω με πολλα φιλακια στον φλες :-*
κ ενα καφε πικρο στον τζι για να μαθει
στη νιτσα δεν αφηνω τπτ γιατι με συκοφαντει ασυστολως κ την πεφτει κ στο τεκνο ασυστολως...
στη νιτσα δεν αφηνω τπτ γιατι με συκοφαντει ασυστολως κ την πεφτει κ στο τεκνο ασυστολως...
αποχωρω με πολλα φιλακια στον φλες :-*
σου κραταω μουτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οντως η biteme ειναι πολυ ωραια και ζεστη φραπεδιαρα.....αυτο το αριστερο της ειδικα ειναι μουρλια(το χερακι εννοω) και ο ελληνικος της στη χοβολη αξεπεραστος,αν και εγω της λεω για φραπε επειδη μου αρεσει περισσοτερο αλλα γιοκ....τρωω πορτα...δεν πειραζει ομως στην αναδουλεια καλος και ο ελληνικος!
μνιτσα μολις αρμεξα τα προβατα κ ξαπλωσα..αυτο μονο σ λεω...(προβατιλα-βαρβατιλα)εγω εσενα θελω που μου κανεις μουμπλε μουμπλε εχω κολλημα τωρα τι να κανουμε?????? δε θελω βαρβατιλα στα αβαταρ μονο στο κρεβατι (κοινως ελπιζω οτι το καρτουνακι σου ειναι "εικονικο" και δε θα μας βγεις μπαμιας......χαχαχαχαχαχα)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οντως η biteme ειναι πολυ ωραια και ζεστη φραπεδιαρα.....αυτο το αριστερο της ειδικα ειναι μουρλια(το χερακι εννοω) και ο ελληνικος της στη χοβολη αξεπεραστος,αν και εγω της λεω για φραπε επειδη μου αρεσει περισσοτερο αλλα γιοκ....τρωω πορτα...δεν πειραζει ομως στην αναδουλεια καλος και ο ελληνικος!
parakalv na sygxvneytei me to antistoixo urent!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε μη μου σπαραζεις την καρδιαν τζι....
νιτσα κ γραμμενη σ εχω...
νιτσα κ γραμμενη σ εχω...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
:o
ε... οχι κ τρως πορτα.... χαχαχαχα χα!
καλα τλκ καλο πρεπει να τον κανω για ν ανοιγεις κ ξεχωριστο τοπικ με το ιδιο θεμα
ε... οχι κ τρως πορτα.... χαχαχαχα χα!
καλα τλκ καλο πρεπει να τον κανω για ν ανοιγεις κ ξεχωριστο τοπικ με το ιδιο θεμα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
συκοφαντειες....
εσυ τα κανεις ολα αυτα το ξερω...
για να κερδισεις την καρδιαν του φλες....
εσυ τα κανεις ολα αυτα το ξερω...
για να κερδισεις την καρδιαν του φλες....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 869
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις