Φίλε Jace η "αντικειμενική" κριτική σου μπάζει από παντού.
Εν ολίγοις μας είπες πως πήγες πρώτη φορά στην Στεφανία, την έβγαλες στα μουγκά μαζί της στον πρώτο γύρω που ήταν "από τα χειρότερα" όπως γράφεις, χωρίς να δημιουργηθεί καμιά οικειότητα ("χημεία" το λέει αυτή) μεταξύ σας, και μετά προχωρήσατε στον δεύτερο γύρο που η Στεφανία σου "έδωσε ότι είχε".
Τα παραπάνω αποκλείεται να συνέβησαν με την Στεφανία που εμείς γνωρίζουμε.
Για ξαναδές τις φωτό και έλεγξε το τηλέφωνο, μήπως και πήγες αλλού και τα μπέρδεψες με αυτήν την Στεφανία...
Ειδάλλως φίλε μου αυτοδίκαια θα σε χαρακτηρίσουμε επιεικώς "αναξιόπιστο".
Μου αρεσει η χρηση του δεύτερου πληθυντικου που κανεις για να φανει οτι το σχολιο σου το συμμεριζονται και ολοι οι υπολοιποι.
Απο αυτο το thread βρηκα το τηλεφωνο της. Νομιζω στο σχολιο μου φανηκαν και οι προθεσεις μου. Κι αυτες ηταν να μοιραστω την εμπειρια μου. Για αυτο εγραψα και τα καλα και τα κακα.Για το μασαζ δεν νομιζω οτι χωραει αμφισβήτηση. Ηταν αθλιο και το λεει καποιος που εχει περασει απο πολλα.Οχι με ελιτιστικη διάθεση,ομως, ακομα και μετριο μασαζ θα το δεχομουν. Στο le massage πας και κανεις καλυτερο (που ειναι απ τις χειροτερες αλυσίδες) με 10 ευρω. Η οικειοτητα που αναφερεις δεν ξερω τι σχεση εχει με το καλο μασαζ. Ειτε καποιος ξερει τεχνικες ειτε οχι, ανεξάρτητα απ το αν αυτος ο καποιος ειναι η γκομενα σου ή μια αγνωστη.