Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Στο δεύτερο μήνυμα του ο νέος κόντεψε να μας τρελάνει και να χάσουμε τη μπάλα. Μάλλον για άλλο πρόσωπο μιλάει και όχι για την Στεφη που ξέρουμε. Εκτός αν είναι πάλι ένα κατευθυνόμενο τρολλ όπως τόσα και τόσα εδώ μέσα...
Καλό Πάσχα σε όλους.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε Jace η "αντικειμενική" κριτική σου μπάζει από παντού.

Εν ολίγοις μας είπες πως πήγες πρώτη φορά στην Στεφανία, την έβγαλες στα μουγκά μαζί της στον πρώτο γύρω που ήταν "από τα χειρότερα" όπως γράφεις, χωρίς να δημιουργηθεί καμιά οικειότητα ("χημεία" το λέει αυτή) μεταξύ σας, και μετά προχωρήσατε στον δεύτερο γύρο που η Στεφανία σου "έδωσε ότι είχε".

Τα παραπάνω αποκλείεται να συνέβησαν με την Στεφανία που εμείς γνωρίζουμε.

Για ξαναδές τις φωτό και έλεγξε το τηλέφωνο, μήπως και πήγες αλλού και τα μπέρδεψες με αυτήν την Στεφανία...
Ειδάλλως φίλε μου αυτοδίκαια θα σε χαρακτηρίσουμε επιεικώς "αναξιόπιστο".

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Ειναι κριμα να λεγονται τετοια για τη Στεφανια που ολοι εδω ξερουν ποσο το προσπαθει, ειδικα το μασαζ. Με τα χρονια εχει ανεβει πολυ η ποιοτητα. Μπραβο Στεφανια, keep going  :heavymetalbig:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
καλησπέρα ότι θέλεις ν μάθεις μπορείς να μου στέλνεις πμ.
Παρεμπιπτόντως δεν είμαι γυμνή όταν προσφέρω μασάζ.
Είμαι όπως πρέπει ν είμαι με την κατάλληλη εμφάνιση

Είναι ταχείας απελευθέρωσης η ενδυμασία σου ;
Θελω να τραβώ ενα κορδόνι κ να μένεις εντελωσ γυμνή σαν την ΕΥΑ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επισκεφτηκα τελικα την κοπελα τις προαλλες.Ακολουθει αντικειμενικη κριτικη στην ολη εμπειρια.Ξεκινωντας με την εμφανιση, η κοπελα οπως τελικα ειπωθηκε και διαπιστωθηκε εχει κατι παραπανω απ' τα κιλακια της. Θα την ελεγα χοντρουλα (κατι που δεν φαινεται στις φωτογραφιες της). Εχει ωραιο βλεμμα,χαμογελο και φωνη.Ο χωρος ομορφος, αλλα μια μυρωδια σεξ πλανιοταν στον αερα, κατι που χαλαγε λιγο την ατμοσφαιρα.Οσον αφορα το social, μου προσεφερε ενα ποτηρι νερο, δεν το δεχτηκα απο κεκτημενη ταχυτητα επειδη δεν διψαγα, και δεν μιλησαμε πολυ επειτα, κατι που θα ηταν καλο για να δημιουργηθει μια ανεση.Μπορει και δικο μου λαθος εκει.Anyway, Περναμε στο μασαζ το οποιο ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα, αν οχι το χειροτερο που εχω κανει. Καλυτερα στο lemassage που λεμε.Ενιωθα σαν να απλωνε φυλο στην πλατη μου.Σχεδον καμια τεχνικη, και οι ιδιες επαναλαμβανομενες κινησεις.Απορια το χω πως οι τακτικοι πελατες της, χαλαρωνουν με τετοιο μασαζ.Κριμα γιατι απο μια κοπελα που ειναι τοσο καιρο στον χωρο αυτο δειχνει ελλειψη επαγγελματισμου.Δηλαδη, ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις καποιες τεχνικες.Αν ημουν στην θεση της θα κοιταγα βιντεο στο youtube, θα πηγαινα και σε καλες μασαζερι,θα σημειωνα οτι τεχνικη μου αρεσε και θα την εφαρμοζα σιγα σιγα στο προγραμμα μου.Τοσο απλο.Τωρα, στο 2ο μερος η κοπελα, εδωσε οτι ειχε και με το παραπανω, οποτε μπραβο της για αυτο το κομματι τουλαχιστον.Ενα μικρο παραπονο που απευθυνεται οχι μονο σε αυτην αλλα και σε μασαζερι τετοιου ειδους, ειναι οτι θα ηθελα (πονταρω οτι και η πλειοψηφια συμφωνει εδω ) οταν πηγαινω σε τετοια μερη να δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ειμαι σε κανονικο μασατζιδικο, και οτι συνεβη κατι απροσμενο.Οποτε, θα ηταν ωραιο να ξεκιναει το μασαζ με εσωρουχο και να παιζονται και αλλα παιχνιδια( μπρουμυτα και ανασκελα) περα απ' το "Τυχαιο περασμα απ τα αρχιδια", το οποιο ειναι προβλεψιμο,ιδιως για αυτους που εχουν εμπειρια, αλλα και για μενα που δεν εχω πολλη. Θα ηθελα να ξαναπαω, αλλα το κακο μασαζ με αποτρεπει δυστυχως, οποτε δυσκολα.

Είσαι σίγουρος???

Με τη Βίκυ έκανες ή με τη Στεφανία? Δε μα ςτο διευκρινίζεις?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Εν ολίγοις μας είπες πως πήγες πρώτη φορά στην Στεφανία, την έβγαλες στα μουγκά μαζί της στον πρώτο γύρω που ήταν "από τα χειρότερα" όπως γράφεις, χωρίς να δημιουργηθεί καμιά οικειότητα ("χημεία" το λέει αυτή) μεταξύ σας, και μετά προχωρήσατε στον δεύτερο γύρο που η Στεφανία σου "έδωσε ότι είχε".

Για ξαναδές τις φωτό και έλεγξε το τηλέφωνο, μήπως και πήγες αλλού και τα μπέρδεψες με αυτήν την Στεφανία...

Στο δεύτερο μήνυμα του ο νέος κόντεψε να μας τρελάνει και να χάσουμε τη μπάλα. Μάλλον για άλλο πρόσωπο μιλάει και όχι για την Στεφη που ξέρουμε. Εκτός αν είναι πάλι ένα κατευθυνόμενο τρολλ όπως τόσα και τόσα εδώ μέσα...
Καλό Πάσχα σε όλους.

σασ παραθετω καποια παλιοτερα μηνυματα...για να μην ξεχνιομαστε..
εγω εχω παει, αλλα δεν εχω γραψει κριτικη, διοτι θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την παρακατω κριτικη..

εκτοσ αν θεωρειτε κ εμενα τρολλ

Όντως αγαπητοι STING K ANDY51. .. το έχω γράψει αρκετές φορές ότι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσω σε πιο ερωτικό και που θεωρώ  αυτονόητο  είναι η ανά μεταξύ μας χημεία.  Δεν θέλω  κάποιος να είναι ομορφος και ούτε με ενδιαφέρει γιατί εγώ δίνω βάρος στην προσωπικοτητα και στο μυαλό ενός συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφοράς συνανθρώπου.  Απλά να είναι καθαρός ν μυριζει ΟΜΟΡΦΑ το σωμα του..,  να έχει ευχάριστο χαρακτήρα και να έχει ωραία συμπεριφορά.το πιο βασικο ειναι ν τον ενδιαφερει το Μασάζ κ αυτος ν ειναι ο βασικος λογος συναντησης!τα εχω διαχωρισει αυτα!μηχανικα η καταπιεστικα εγω ΠΟΤΕ δν λειτουργω..παντως,απο μικρο κοριτσακι παντα μου τσιμπουσαν το μαγουλακι κ μου ελεγαν ποσο γλυκια κ χαρουμενη ειμαι!Τωρα αν ο optimus εχει αλλη αποψη πρωτη φορα ακουω κατι αντιθετο!

Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά! Η ιδιότητα μου είναι μασέζ. Το μόνο που έχω δηλώσει δημόσια είναι ότι αυτό που προσφέρω είναι άψογο μασάζ σε όλο το σώμα με αισθησιακότατο χειρωνακτικό happy ending και γι'αυτό και έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.
Κανονικά δεν κάνω τίποτα πέραν αυτού.Μερικοί από εσάς ζητάνε να εμβαθύνω σε πιο ερωτικό πρόγραμμα ως επιδόρπιο στην όλη ευεξία του μασάζ. Στις περιπτώσεις αυτές, ΜΟΝΟ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ΜΟΝΟ αν υπάρχει η κατάλληλη εγκεφαλική χημεία συναινώ, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερο μου εαυτό Αν όχι, προσφέρω τέλεια αυτό που προσφέρω σε όλους, δηλαδή άψογο μασάζ σε όλο το σώμα και τίποτα πέραν αυτού. Παρακαλώ δημόσια κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τα δύο τελευταία άκρος προσβλητικά σχόλια.Πολλά φιλιά σε όλους!

Αλαζονεία-Επαρση-Υπεροψία
Παρακαλετό μουνί ,ξινό γαμήσι
Οπού ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρο καλάθι

Θα μπορούσαν να είναι τίτλοι της παρακάτω κριτικής

Τηλεφωνική επαφή με την κοπέλα.
Μετά τις καλημερες κλπ,ρώτησα για τα προγράμματα.
Μου είπε 40€ μασάζ κ εκτόνωση,70€ μασάζ και ολοκληρωμένη επαφή(το λέει με δικά της ωραία λογία για να μην δίνει στόχο από το τηλέφωνο),και ένα άλλο πρόγραμμα ποίο ακριβό ,το οποίο δεν το θυμάμαι.Της είπα ότι Θέλω το πρόγραμμα των 70€ και κλείσαμε το ραντεβού.Κατέβηκα στο υπόγειο και μπήκαμε στον χώρο της.Με το που με είδε διέκρινα μία ξινίλα,μία δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της.Δεν ξέρω γιατί..Εντονη αμηχανία και από μέρους της και από μέρους μου..Κάτι όπως όταν έχεις ένα ραντεβού και κάποιος από τους 2 δεν γουστάρει τον άλλον.Δεν μου μιλούσε και δεν της μιλούσα.Καμία προσπάθεια από μέρους της να σπάσει ο πάγος(αυτή είναι η "επαγγελματίας").
Μου είπε να κάνω μπάνιο αν ήθελα.Εκανα μπάνιο ξάπλωσα στον πάγκο,και ξεκίνησε το μασάζ.μου είπε ότι θα κάνουμε το πρόγραμμα των 40€..Της είπα ότι από το τηλέφωνο κλείσαμε το πρόγραμμα των 70€,άλλα μου απάντησε ότι αυτά γίνονται όταν Θέλουν και οι 2,και θα δούμε αν μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο.Λάθος μου που συνέχισα.
Μασάζ φαίνεται να ξέρει,άλλα οι κινήσεις της ήταν ρομποτικές..Σα να μου έκανε μασάζ,ένα ρομπότ,ένα ανθρωποειδές(όσοι βλέπουν την σειρά HUMANS θα καταλαβαίνουν τι εννοώ).
Κατά την διάρκεια του μασάζ 2 φορές έκανε πέρασμα από τα επίμαχα σημεία.
Σε όλη την διάρκεια του μασάζ έπαιζε μουσική από μία μικρή τηλεόραση ,συντονισμένη στο mad ,από άργυρο ξημερώματα,μέχρι ότι νάνε.
Μετά από περίπου 40 λεπτά μου είπε να γυρίσω.
Ξεκίνησε το μασάζ ,χωρίς να ασχολείται με τα επίμαχα σημεία.κάποια στιγμή καθώς θαύμαζα το ταβάνι(δεν είχα και τίποτε καλύτερο να κάνω),παρατήρησα μία συσκευή ακριβώς πάνω από τον πάγκο του μασάζ,στο ταβάνι.σε ερώτηση μου τι είναι αυτό,με απαξιωτικό ύφος,και με την ξινίλα μου απάντησε ότι είναι ανιχνευτής κίνησης.Της λέω μην είναι καμία κάμερα.Συνεχίζοντας το ξινό και απαξιωτικό ύφος,μου είπε ότι και εγώ είμαι γυμνή(εσύ κοπέλα μου μπορεί να πληρώνεσαι γι αυτό ,είναι δικαιολογία αυτή??).
Κάπου εκεί έληξα την συνεδρία ,διότι δεν μπορούσα άλλο να ανεχτώ την όλη κατάσταση.Απόρησε κιόλας,κ μου έδειχνε το προσπέκτους της συσκευής.
Αγαπητή δεν με χάλασε μονό η συσκευή(που ότι και νάνε δεν την βάζεις πάνω από τον πάγκο η από το κρεβάτι)(ας την προσέξουν και όσοι πάνε,έμενα μου φαίνεται πολύ μεγάλη για ανιχνευτής κίνησης)άλλα και όλη η συμπεριφορά σου.
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ομορφάντρας,η σωματαρας.Αν τα κριτήρια σου είναι η εμφάνιση,η ηλικία, η ότι άλλο εσύ νομίζεις θα πρέπει να το λες στο τηλέφωνο,και όχι να κλείνεις ραντεβού για συγκεκριμένο σκοπό,και μετά να το αλλάζεις.
πλήρωσα τα 40€,για το σχεδόν τίποτε,ευχαρίστησα και αποχώρησα..

Κoπελια καταρχην να πω οτι εισαι μια αρκετα εμφανησιμη κοπελα μετεπειτα απο αυτα που εχω διαβασει στο νημα σου εισαι σε ενα site του σεξ οποιος λεει εδω οτι ψαχνει μονο μασαζ η λεει ψεματα η κοροιδευει τον εαυτο του η χημεια του να συναινεσεις σε μια συνουσια ειναι οταν βρισκεις καποιο γκομενο με εναν πελατη απλα υπαρχει καλητερο σεξ απο τη στιγμη που προσφερεις μονο μασαζ κατα τα λεγομενα σου παντα και στο μασαζ μεσα υπαρχει η χημεια και παει το θεμα για συνουσια δεν το χρεωνεις απο τη στιγμη που χρεωνεις εκτελεις δουλεια ιεροδουλης και δε μπορει να εισαι επιλεκτικη ιεροδουλη η εισαι η δεν εισαι

Λοιπον εχουμε και λεμε.Η κοπελα κανει κατα βαση μασαζ με χειρωνακτικη στο τελος αλλα σε καποιους οι οποιοι ειναι ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και εφοσον υπαρχει χημεια μονον και μονο τοτε γινονται και ολα τα υπολοιπα και μονο ΩΣ ΣYMΠΛHPΩMA THΣ OΛIKHΣ EYEΞIAΣ TOY MAΣAZ.Δηλ δεν εχουμε  πορνεια αλλα συμπληρωμα του μασαζ και με ενα αντιστοιχο αντιτιμο για τις εξτρα υπηρεσιες που προσφερονται.Τωρα οσοι δεν ειναι  ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και δεν αντεχουν το εξτραδακι να παψουν να παραπονουνται γιατι δεν υπαρχει χημεια.Τι δεν καταλαβαινετε?
σε λίγο θα μας πει τις ..επιλεκτικές..υπηρεσίες με κώδικα visual basic

if καθαρός, όμορφος, έξυπνος, E9, ακερσεκόμης, έχει δει όλες τις ταινίες Srek, υπάρχει χημεία, λυγερόκορμος, και καπεταναίος
then  :knockinb:

else  :wanker:
Θα πάει δηλαδή ο άλλος και ανάλογα τις καύλες της κυράτσας θα εγκριθεί εαν θα τη γαμήσει ή όχι.
Αυτό μου λες.
Αγορίνα κουμάντο στην τσέπη σου δεν κάνω αλλά εαν είσαι τόσο ηλίθιος και δέχεσαι να περνάς από έγγριση από πουτάνα της σειράς με γειά σου και χαρά σου.
Δεν είναι όλοι σαν εσένα όμως.

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
αυτο δεν πρεπει να το αφησετε ετσι..ολοι οι αγαπουληδες να περασετε στην αντεπιθεση

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Καλημέρα καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία χαρά και φώτιση σε όλους τους τομείς!
Τώρα για τα δηλητηριώδη μανιτάρια ή και τους ανταγωνιστές που ξεφυτρώνουν που κ που εδώ μέσα κ πετάνε ατέλειωτο μίσος κ προκλητικο ψέμα,  ούτε εγώ θα ασχοληθω μαζί τους ούτε κ οι φίλοι μου προφανώς ισχύει το γνωστό ή σιωπή είναι χρυσός!

mariosxnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα. Βρεθηκα πριν λιγες μερες με τη Στεφανια, για πρωτη φορα. Δυο λογια μονο. Δεν θα υπεισελθω σε βαθυστοχαστες κριτικες περι τεχνικων, προσοντων και ουτω καθ' εξης, ειμαι και νεος στον χωρο. Πρεπει ομως να σχολιασω, οτι η κοπελα ειναι εξαιρετικη! Κυριως στο πως σε προσεγγιζει, ευγενεστατη, τιμια, διακριτικη, και κυριως με ενστικτο σε σχεση με το τι θελεις, τι σε αγχωνει, κλπ... Προσωπικα σε ευχαριστω πολυ! Ειχα μια πολυ ομορφη εμπειρια. Ευχομαι να εισαι παντα ετσι!

Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
18
Πόντοι
0
Εγώ έχω επισκεφτεί την στεφανία 2 φορές αυστηρά για το καταπληκτικό μασάζ της. Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα ευγενική. Όσο αφορά το δεύτερο μέρος επειδή έτσι και αλλιώς δεν είναι του γουστου μου ο σωματότυπος της δεν ενθουσιάστηκα αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου καθώς το μασάζ ήταν ο στόχος. Αν σας ενδιαφέρει ένα πολύ καλό μασάζ απο μία θετική παρουσία με την εκτόνωση στο τελος είναι μια χαρά. Αν θέλετε κάτι sexy και ερωτικό, γνώμη μου είναι ότι δεν θα σας καλύψει

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
710
Πόντοι
86
Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος ν αναρτήσει τι ακριβώς προσφέρει το κορίτσι...???
Τιμές και πρόγραμμα...
Έχω λίγο μπερδευτεί και είναι δύσκολο να διαβάσω τόσες σελίδες ( Θα μου πέσει ο κώλος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: ) ...
Ευχαριστώ...

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος ν αναρτήσει τι ακριβώς προσφέρει το κορίτσι...???
Τιμές και πρόγραμμα...
Έχω λίγο μπερδευτεί και είναι δύσκολο να διαβάσω τόσες σελίδες ( Θα μου πέσει ο κώλος  :cheesy: :cheesy: :cheesy: ) ...
Ευχαριστώ...
αμα στείλεις  PM. Στην ιδια θα σου στείλει  αναλυτικά  προγράμματα και  τιμές αδερφέ

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Έχουμε ωραία χημεία, και κάθε φορά περνάω τέλεια. Αν ήτανε πιο κοντά κάθε εβδομάδα εκεί θα μούνα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Καλησπερα και απο εμενα. Βρεθηκα πριν λιγες μερες με τη Στεφανια, για πρωτη φορα. Δυο λογια μονο. Δεν θα υπεισελθω σε βαθυστοχαστες κριτικες περι τεχνικων, προσοντων και ουτω καθ' εξης, ειμαι και νεος στον χωρο. Πρεπει ομως να σχολιασω, οτι η κοπελα ειναι εξαιρετικη! Κυριως στο πως σε προσεγγιζει, ευγενεστατη, τιμια, διακριτικη, και κυριως με ενστικτο σε σχεση με το τι θελεις, τι σε αγχωνει, κλπ... Προσωπικα σε ευχαριστω πολυ! Ειχα μια πολυ ομορφη εμπειρια. Ευχομαι να εισαι παντα ετσι!
καλημέρα κ χρόνια πολλά!σε ευχαριστώ πολύ ομορφιά ;)
Όπως έχω πει,καθε συνάντηση είναι μία άμεση αλληλεπίδραση που βγαίνει στο αγγιγμα μου ώστε να αποτυπωθεί κάτι όμορφο και υπέροχο που θέλεις να βιώσεις ξανα!
Ευχαριστώ πολύ για την καλή σου αύρα,εις το επανειδιν!

Jace

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0

Πως ακριβως μπαζει μαγκα μου? Το πεταξες ετσι αλλα δεν το αναλυσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom