Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Το επίπεδο μου δεν μου επιτρέπει ν απάντησω σε κάθε κακοπροαίρετο σχόλιο με  προφανή εμπάθεια.
Κάποιοι σκοπίμως ξεχνούν οτι το νοημα του νηματος  είναι να παρουσιάζονται συγκεκριμένες αληθινές αξιολογήσεις κ εμπειρίες κ όχι ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.
Τα συμπεράσματα δικά σας κ ευχαριστώ όλους όσους καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και με στηρίζουν. ;)

ναι οποιοσ γραψει κακη κριτικη για εσενα,ειναι κακοπροαιρετοσ κ με εμπαθεια προσ εσενα....λεσ κ σε ξεραμε απο χθεσ,η ειχαμε προηγουμενα μαζι σου...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
όλες τα ίδια είναι,μόλις γράψεις κάτι κακό αμέσως να στην πέσουν αγαπούληδες και να παρεξηγηθεί η εκάστοτε κοπέλα.
Άποψη μου οτι η συγκεκριμένη είναι μέτρια απο το τρίψιμο μέχρι το σεξ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Το κοριτσακι ειναι γνωστο οτι εχει 'θεμα' με τα αρνητικα σχόλια.. :idiot:
Της αρεσουν μονο τα καλα να της λενε.... κλασικη γυναικα δηλαδι!!!
Οποιος πει κατι αρνητικο..ειναι 'κακοπροαιρετος'!!! :jerking: :idiot:
Εχει κ μερικους αγαπουληδες που την υποστηριζουν... απορω πώς δεν πεταχτηκαν ακομα...!!! :think:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
όλες τα ίδια είναι,μόλις γράψεις κάτι κακό αμέσως να στην πέσουν αγαπούληδες και να παρεξηγηθεί η εκάστοτε κοπέλα.
Άποψη μου οτι η συγκεκριμένη είναι μέτρια απο το τρίψιμο μέχρι το σεξ

Όλα είναι υποκειμενικά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και οι πια παλιοί

Προσωπικά το μασάζ της το βρήκα ικανοποιητικό, ωστόσο από τη μέση και κάτω ήταν τελείως εκτός των προτιμήσεών μου οπότε και σταμάτησα να πηγαίνω.

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
457
Πόντοι
300
Εγώ θα έλεγα να αφήσετε την κοπέλα να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι υπηρεσίες της μπορούν να πάνε κάπου αλλού.
Εγώ αν και έχω καιρό να βρεθώ μαζί της την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Είναι φοβερή. Τώρα στον καινούργιο χώρο της δεν έχω πάει αλλά θέλω να
πιστευω πως θα είναι τέλειος.
Στεφανια μου σου χρωστάω μια επίσκεψη και θα γίνει λίαν σύντομος!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Όλα είναι υποκειμενικά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και οι πια παλιοί
σωστά θα συμφωνήσω!!!

εδώ είμαστε και για τα καλά και για τα άσχημα.
Δεν την ενοχλούμε ώστε να μην κάνει αυτό που ξέρει,αλλά το forum αυτόν τον σκοπό έχει.
Να φιλοξενεί τις απόψεις του καθενός και να κρίνουμε όπως εμείς πιστεύουμε.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
καλησπέρα ομορφιά!όλα καλά,ηθικο ακμαίο!!από οτι φαίνεται ποτε δεν θα σταματήσουν ν μου κάνουν επίθεση μερικοί μερικοι ετσι χωρις λογο.. υπάρχουν κ τα αγκάθια!
Σε περιμένω μόλις βρεθεί ευκαιρία!πολλά φιλιά

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Στεφανία, όταν γραφει καποιος να προσεξεις καποια πραγματα για το χώρο κακ την καθαριότητα, πχ νωπες πετσέτες , ή παντόφλες βρεγμένες που εχουν χρησιμοποιηθεί από τον προηγούμενο επισκέπτη κλπ κλπ δεν ειναι γελοιότητα, ούτε προσωπική επίθεση.
Είναι κάτι που πρέπει να το δεις σοβαρά. Αν καταφερθούν με υβρεις σε προσωπικό επίπεδο είναι επίθεση.
Σου εγραψε μελος οτι ηρθε , περασε καλα, αλλα δεν του αρεσε που οι πετσετεςηταν βρεγμένες και αντι να σε προβληματισει και να σκεφτείς πως θα το βελτιώσεις, λες οτι είναι γνωστός κακός που μόλις γραφτηκε ξεφύτρωσε να σε βλάψει. Όταν όμως ξεφυτρωνουν για να σου λένε καλα λογακια δε σε πειραζει που εχουν λίγα  posts.
Γράφεις επίσης ότι ξεχνα,ε το νόημα της ύπαρξης του νήματος. Μάλλον εσυ το ξεχνάς. Το νημα δεν ειναι για να σου "χαϊδεύουμε τα αυτιά". Είναι για γραφουμε τα καλώς και τα κακώς κείμενα.
Στον αγαπούλη "δικηγόρο" που εσπευσε να μας συστησει να αφησουμε την κοπέλα να κανει τη δουλειά της, .... θα πω ότι για να μπορέσει να συνεχισει να κάνει τη δουλειά της, τής τα γράφουμε αυτά.
Στεφανία, μάθε να διαχειρίζεσαι τις κριτικές. Μην επαναπαύεσαι στα καλά λόγια. Οι κακές κριτικές είναι αυτές που θα σε κάνουν καλύτερη.
Keep your chin up..

PANTHERS3M

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
συμφωνώ απολυτα Περαματιώτης

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Στεφανία, όταν γραφει καποιος να προσεξεις καποια πραγματα για το χώρο κακ την καθαριότητα, πχ νωπες πετσέτες , ή παντόφλες βρεγμένες που εχουν χρησιμοποιηθεί από τον προηγούμενο επισκέπτη κλπ κλπ δεν ειναι γελοιότητα, ούτε προσωπική επίθεση.
Είναι κάτι που πρέπει να το δεις σοβαρά. Αν καταφερθούν με υβρεις σε προσωπικό επίπεδο είναι επίθεση.
Σου εγραψε μελος οτι ηρθε , περασε καλα, αλλα δεν του αρεσε που οι πετσετεςηταν βρεγμένες και αντι να σε προβληματισει και να σκεφτείς πως θα το βελτιώσεις, λες οτι είναι γνωστός κακός που μόλις γραφτηκε ξεφύτρωσε να σε βλάψει. Όταν όμως ξεφυτρωνουν για να σου λένε καλα λογακια δε σε πειραζει που εχουν λίγα  posts.
Γράφεις επίσης ότι ξεχνα,ε το νόημα της ύπαρξης του νήματος. Μάλλον εσυ το ξεχνάς. Το νημα δεν ειναι για να σου "χαϊδεύουμε τα αυτιά". Είναι για γραφουμε τα καλώς και τα κακώς κείμενα.
Στον αγαπούλη "δικηγόρο" που εσπευσε να μας συστησει να αφησουμε την κοπέλα να κανει τη δουλειά της, .... θα πω ότι για να μπορέσει να συνεχισει να κάνει τη δουλειά της, τής τα γράφουμε αυτά.
Στεφανία, μάθε να διαχειρίζεσαι τις κριτικές. Μην επαναπαύεσαι στα καλά λόγια. Οι κακές κριτικές είναι αυτές που θα σε κάνουν καλύτερη.
Keep your chin up..
Έτσι ακριβώς.......
Αν λάβεις υπόψη την κριτική που σου γίνεται βελτιωνεσαι

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
ποσο κοστολογει το ραντεβου ? ποσο η μια ποσο και οι δυο μαζι ?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.649
Πόντοι
496
Χαχαχαχα Mr Dee με έκανες και γέλασα.
Plot twist. Είναι δυο κοπέλες δίδυμες και πότε δουλεύει η μία και πότε η άλλη να παίρνουν ρεπό βρε παιδί μου. Χαχαχα

Jace

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Έλα αποφάσισε και πες μας! Έχεις ή δεν έχεις εμπειρία?  :jerking: :jerking:

Γενικά καλά κάνεις και γράφεις την εμπειρία σου. Γιαυτό είμαστε άλλωστε εδώ.
Το ότι έχεις 4 ποστ και στα δύο έχεις αναφερθεί σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί με κάνει να νομίζω οτι διαβάζω promotion, οπότε βρες το σωστό νήμα να γράψεις.
Από κει και πέρα οι κριτικές μου για τη κοπέλα έχουν αναρτηθεί στο παρελθόν

Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις καλα γιατι παιρνεις αυτα που λεω και τα χρησιμοποιεις εξω απ το πλαισιο απο το οποιο τα εχω γραψει. Δεν εχω πολλη εμπειρια στο δευτερο μερος μετα το μασαζ, αλλα εχω αρκετη εμπειρια στο μασαζ. Εγινα κατανοητος τωρα; Αμα ηθελα να κανω διαφημηση στο le massage δεν θα εγραφα οτι ειναι απο τις χειροτερες αλυσιδες,στην ιδια ανασα... Ακου και άλλες τρεις παρομοιες αλυσιδες με διαβαθμισεις στην ποιοτητα τους mymassage, citymassage,και massageart.Μολις εκανα διαφημιση σε 3 αλυσιδες? Χμμμ.

nickiegr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
400
Πόντοι
301
Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου με την Βίκυ-Στεφανια.Η συνάντηση έγινε πριν το Πάσχα και ήταν η τριτη φορα.Η κοπέλα είναι πολύ φιλική γλυκιά και το μασάζ της(περίπου 1 ώρας)παρα πολύ καλο σχεδόν επαγγελματικό.Στο τέλος έρχεται ένα ωραιο handjob που καταφέρνει και σε απογειώνει πραγματικά.Δεν προχωρήσαμε στα έξτρα λόγω ......ελπίζω την άλλη φορα να είμαι πιο τυχερός(τριτη και φαρμακερή που λένε)Βίκυ-Στεφανια να είσαι καλα και να προσφέρεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου με την Βίκυ-Στεφανια.Η συνάντηση έγινε πριν το Πάσχα και ήταν η τριτη φορα.Η κοπέλα είναι πολύ φιλική γλυκιά και το μασάζ της(περίπου 1 ώρας)παρα πολύ καλο σχεδόν επαγγελματικό.Στο τέλος έρχεται ένα ωραιο handjob που καταφέρνει και σε απογειώνει πραγματικά.Δεν προχωρήσαμε στα έξτρα λόγω ......ελπίζω την άλλη φορα να είμαι πιο τυχερός(τριτη και φαρμακερή που λένε)Βίκυ-Στεφανια να είσαι καλα και να προσφέρεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.
σε ευχαριστώ πολύ χρυσό μου παιδί!μου αρέσει να σε "λιωνω" με το άγγιγμα μου και να ενεργοποιούνται όλες οι αισθήσεις!;)

nickiegr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
400
Πόντοι
301
Καλημέρα μωρό μου να είσαι καλα και να μας απογειώνεις.(που θα πάει θα δοκιμάσω και το σεξ μαζι σου να έχω μια πλήρη εικόνα πλέον για σένα)!!!!! :rose:

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Θεωρω οτι το θεμα του μασαζ ειναι εν μερη καπως υποκειμενικο ο καθε δεκτης εχει αλλες εμειριες ερεθισματα και αναγκες , η συγκεκριμενη κοπελα αλλα και καθε κοπελα δεν ειναι μηχανημα που παιρνει κερμα και κανει ενα στανταρ προγραμμα  που ειτε αρεσει ειτε οχι , πιστευω αν πριν η και κατα την διαρκεια ζητησει τι θελει ο καθενας θα λαβει και καλυτερο αποτελεσμα πχ δυνατη μαλαξη, ξεπιασμα κομπων κλπ για να παρει και μια κατευθυνση η καθε κοπελα , εγω πολλακις και σε αλλα ιδρυματα λεω εξαρχης μην αγχωνεσαι με το μασαζ κανε ενα ερωτικο χαιδολογημα και μια ςκτονωση και ειμαστε κομπλε... ή αντιθετως εχω ενα πιασιμο εδω , επεμεινε λιγο ή λιωσε με τελειως και συνηθως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος πληοψηφικα.
Ξανα επισκευθηκα την κοπελα τις προαλλες εγω αυτο που αναφερει ο φιλος παραπανω για τις νωπες πετσετες , επισκεπτομαι την κοπελα κοντα δυο χρονια και δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ποτε , μπορει να ετυχε μπορει και οχι... 

Και δυο φωτογραφιες με την συλογη της απο τα ψηλοτακουνα προς τερψην αυτων που ειναι φαν ..

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
....

Συνημμένα