η κοπελα κανει καλο μασαζ που ειναι το δυνατο της χαρτι! ειναι δεδομενο!! κ επειδη το μασαζ κυριαρχει κ κατα δευτερο λογο το σεξ σαν χωρος μασαζ επιβαλεται καθαρη πετσετα η οποια διδεται κατα την εισοδο του πελατη κ μαλιστα σφραγιζμενη το δυνατον κ σφραγισμενες παντοφλες!αυτα ειναι αυτονοητα κ δεν εχουν να κανουν ουτε με το καλο κ ποιοτικο μασαζ της βικυς ουτε με την αψογη συμπεριφορα της!!κ προφανως κ καθαρο σεντονι καθε φορα! που στρωνεται στο μασαζοκρεβατο !!κ για οσους εχουν επισκεφθει την φωτεινη απο καλλιθεα η οποια ειναι το πρωτυπο σε αυτα ξερουν τι εννοω!!αυτα για αναβαθμιση των υπηρεσιων με λιγο κοστος αλλα με μεγαλη ....εκτιμηση!! βικυ τα λεω με καλη διαθεση κ οχι με επικριτικο υφος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
Προφανώς αποσκοπεις στο να προμοταρεις αυτή που αναφερεις..δεν εξηγείται αλλιώς..στο νήμα μου βρήκεις ν κάνεις διαφήμιση?
Επειδή τυχαίνει ν έχω καλή μνήμη,εσυ συγκεκριμένα δεν έχεις έρθει καν στον καινούριο χωρο μου..πως λοιπόν με αξιολογείς σε κάτι που καν δεν έχεις δει!!
Πριν 2 χρόνια ή κ περισσότερο με είχες επισκεφτεί μία φορά στον πρώτο χώρο μου..
Οπότε προς τι οι αυτονόητες υποδείξεις?
Όλα πεντακάθαρα είναι ας σταματήσει επιτέλους ή καραμέλα για μία υποτιθέμενη νωπή πετσέτα..
Δηλαδή αν όντως δεν είχε στεγνώσει καλά λόγω καιρού κ υγρασίας δεν πάει το μυαλό σου?
Σας παρακαλώ πολύ μην τραβατε κάτι που πέταξε κάποιος χωρίς ν αποδεικνύεται ή ν έχει συμβεί ξανα.
Επειδή τυχαίνει ν έχω καλή μνήμη,εσυ συγκεκριμένα δεν έχεις έρθει καν στον καινούριο χωρο μου..πως λοιπόν με αξιολογείς σε κάτι που καν δεν έχεις δει!!
Πριν 2 χρόνια ή κ περισσότερο με είχες επισκεφτεί μία φορά στον πρώτο χώρο μου..
Οπότε προς τι οι αυτονόητες υποδείξεις?
Όλα πεντακάθαρα είναι ας σταματήσει επιτέλους ή καραμέλα για μία υποτιθέμενη νωπή πετσέτα..
Δηλαδή αν όντως δεν είχε στεγνώσει καλά λόγω καιρού κ υγρασίας δεν πάει το μυαλό σου?
Σας παρακαλώ πολύ μην τραβατε κάτι που πέταξε κάποιος χωρίς ν αποδεικνύεται ή ν έχει συμβεί ξανα.
Φιλε και εγω με πολυ καλη διαθεση προς οφελος της εγραψα αλλα δυστηχως το εχει καβαλησει το καλαμι αυτη......η κοπελα κανει καλο μασαζ που ειναι το δυνατο της χαρτι! ειναι δεδομενο!! κ επειδη το μασαζ κυριαρχει κ κατα δευτερο λογο το σεξ σαν χωρος μασαζ επιβαλεται καθαρη πετσετα η οποια διδεται κατα την εισοδο του πελατη κ μαλιστα σφραγιζμενη το δυνατον κ σφραγισμενες παντοφλες!αυτα ειναι αυτονοητα κ δεν εχουν να κανουν ουτε με το καλο κ ποιοτικο μασαζ της βικυς ουτε με την αψογη συμπεριφορα της!!κ προφανως κ καθαρο σεντονι καθε φορα! που στρωνεται στο μασαζοκρεβατο !!κ για οσους εχουν επισκεφθει την φωτεινη απο καλλιθεα η οποια ειναι το πρωτυπο σε αυτα ξερουν τι εννοω!!αυτα για αναβαθμιση των υπηρεσιων με λιγο κοστος αλλα με μεγαλη ....εκτιμηση!! βικυ τα λεω με καλη διαθεση κ οχι με επικριτικο υφος!
Παμε γι αλλα.
καλημέρα εχω παει 3 φορες στον νέο της χωρο και οι πετσετες ηταν παντα στεγνες και καθαρες οσο για τα σεντονια τοσο στο κρεββατι οσο και στο μασαζοκρεββατο ηταν καθαρα και χωρις οσμες παντα εμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της και από τον πολύ γλυκο χαρακτηρα της νομιζω ότι είναι από τις κοπελλες που τιμουν αυτό που κανουν στον χωρο των μασσαζ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
από ποτέ με κρινεις ενώ δεν με έχεις συναντήσει κσν είναι απορίας άξιο...Πιτσιρίκες σε παρόμοια κυβικά βρίσκεις πολλές εκεί έξω και καλύτερες φυσικά.
Για σεξ δεν αξίζει με τίποτα.
Μασαζ δεν έχω πάρει αν και εκεί είναι το δυνατο της σημείο απ ότι καταλαβαίνω ...
Καινούργιο τώρα,μου την πέφτουν κ άσχετοι απο το πουθενά..
Μασάζ προωθω κ προσφέρω πρώτα από όλα για ν ξέρεις..
Το σεξ που αναφέρεις ούτε υποχρεωτικό είναι ούτε σονυ κ καλά πρέπει ν καταλήξει εκεί ή συνάντηση..
Τόσο αισθησιασμό δημιουργω..
Τα κυβικά μου ή όχι άσε να τα κρίνει καλύτερα κάποιος που με γνωρίζει ..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
σε ευχαριστώ μάτια μου!Το έχω δηλώσει και παλιότερα Εάν ήταν πιο κοντά θα πήγαινα κάθε βδομάδα.
Πρέπει ν ανακαλυψω την δυνατότητα διακτινισμου.
δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα !!!σε ευχαριστώ μάτια μου!
Πρέπει ν ανακαλυψω την δυνατότητα διακτινισμου.
μα καθολου !!!!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα !!!
μα καθολου !!!!
Νουμερουλη θα σε διακτινισουμε στον αλφα κενταυρου
Οταν παρεις το χαρτι απο το ιδρυμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Την εχεις συναντησει τύπε?Για σεξ δεν αξίζει με τίποτα.
Αν οχι, γιατι εκφραζεις αποψη?
johnny64 και εδω μετεφερες την μποχα που κουβαλας ???Νουμερουλη θα σε διακτινισουμε στον αλφα κενταυρου
Οταν παρεις το χαρτι απο το ιδρυμα
τι σου φταιει η ομορφονια ??
γρηγορα στην Ομονοια τα Πακια διαμαρτυρονται σε ψαχνουν!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
καλημέρα ομορφιά!σε ευχαριστώ πολύ ;)Οτι και να λεμε ειναι απο τις πιο αξιόπιστες επαγγελματικά και γλυκες υπαρξεις.Δεν υπαρχει περίπτωση να μην σε χαλαρωσει..ειναι μακρυά απο το κέντρο πλεον αλλα καλα κανει γιατι αυτο γουστάρει φαντάζομαι!
Όχι κ τόσο μακριά από κέντρο! σχετικο είναι αυτό! απλά ή ηρεμία κ ή καλαισθησία αυτού του χώρου στην φιλοθεη δεν υπάρχει πουθενά!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
καλημέρα γλυκό μου παιδί!σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!καλημέρα εχω παει 3 φορες στον νέο της χωρο και παντα εμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της και από τον πολύ γλυκο χαρακτηρα της νομιζω ότι είναι από τις κοπελλες που τιμουν αυτό που κανουν στον χωρο των μασσαζ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
καλημέρα χρυσό μου! χαίρομαι,καθε συνάντηση θα είναι άψογη!Παντός εγώ εχω πάει 4 φορές έχω περάσει σούπερ...
Καλημέρα,ολες τις γιορτινες μέρες θα βρίσκομαι κοντά σας κ θα είμαι κανονικά διαθέσιμη για την πιο ζεστή αναζωογόνηση και χαλάρωση!
Καλές γιορτές,με υγεία κ χαρά
Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου στείλεις πμ τιμές και περιοχή;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.317
καλημέρα καταρχάς μία κοπέλα είμαι!Να ξέρεις Βίκυ(ή Στεφανία) είσαι/είστε ο κύριος λόγος που προσπαθώ να φτάσω τα 10 μηνύματα για να συνενοηθούμε σε πμ ;)
Κ δεν χρειάζεται 10 μήνυματα για ν στέλνεις πμ..με 5 είναι οκ αν δεν κάνω λάθος..
Επισης το τηλ μου είναι αναρτημένο στο αβατάρ..να με καλέσεις οπότε θέλεις να ρυθμίσουμε μία συνάντηση!!
Ευχαριστώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K